2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnsan bakar ya alt kata inanılmaz cidden bizim üst kattaki de hortumla bahçeyi suluyor 3. Kattan fenalık

Oysa ki biz de doğursak bu sıcaklar geçecek gibi düşünüyoruz naptın ya daha da mı sıcak olacak diyorsun yanii
Beni fena sıcak basıyor acayip terliyorum. Sezaryen sonrası da çok ciddi kas ağrım oldu, gün içinde ağrılar yüzünden pek keyifli bir süreç geçiremiyorum. Yarın fizyoterapi randevusu aldım fizik tedavi ve masaj desteği ile kasları biraz yumuşatmayı hedefliyorum spinal anestezi sonrası yan etkilerden biriymiş kas ağrısı. Benden başka kimseye olmadı galiba bizim grupta??

Rahim toparlanana ve organlarin kendi yerini bulana kadar 30 gun takmiyormusuz sonra asiri kalin asiri sıkı korse iyi degilmis tayt tarzi toparlayici korse oneriliyor kuzum ben daha ona odaklanamadim
Ya evet ama bebekle ilgilenirken de korsa araştıramayız diye düşündğm şimdiden alıp kenara mı koysak yoksa kilo beden ayarlayamaya biliriz de arada kaldım. Ama bebek emdi mi uyudu mu düşünürken sanmıyorum korsa araştırabilceğimi

Sende onun halısı kuruyunca aşağıdan hortumla ıslat

kuzum ben hangi kiloda olacağımı bilmiyorum tam 30 gunde ödemlerin de gidiyormus ben toplamda 7 kilo aldım gebelikte bakalim ne kadar gidecek instada logusakorsesi miydi bi sayfa gormustum ordan bakarim sanirim bebe uyuduğunda falan illa bi fırsat bulunur ya

Ben 15 aldım benim tahminim daha zor senin alt tarafı 7 kilocukmuş kız :)

O görgüsüz toplum kurallarini azcik bilse hali asmadan önce bi asagiya bakar çamaşır var mi diye gerçekten bazı insanlar aşırı düşüncesiz

Ben 15 aldım benim tahminim daha zor senin alt tarafı 7 kilocukmuş kız :)
Ben arkadan asla hamile degilim ama önümü döndüğümde sadece karnim var kuzu inan bisey de yapmadım az kilo alayim diye ama ne yesem sadece bebe aldı sanırım cok sukur onun kilosu iyi zaten 15 kiloya kadar normal sen dert etme veririz kilolari

Örtü oluyor kuzum bacaklarına koyuyorlar görmesi için ancak dr un durduğu yerde karşına geçmesi lazım
Gorecek pozisyonda sadece doktor ve ebeler oluyor kizlar rahat olun

Ay buna bayağı sevindim, ben kan görünce bayılan biriydim ama tüp bebektir tedavilerdir artık alıştım tabi. Yine de o kısmı görmek istemem

İşte keşke biraz araştırsalar , eşimle bunun yüzünden sürekli tartışma halindeyiz

Eşin araştırmıyorsa sen atabilirsin kısa kısa bilgiler işte instadan videolar. Çünkü bebekle anne temasında süt artar, bebeğin dünyaya adapte olması kolaylaşır. Onun kucağa ihtiyacı var, annesinin kokusuna. Hatta onun kadar senin de ihtiyacın var. Lohusalık zor değil de çevredeki insanların tutumuna karşı sabırlı olmak zor. İnşallah anlarlar

Haklısınız, doktorlar kesin veri olmayan şeylere yorum yapmıyorlar. Bebeğinizde enfeksiyon yüzünden herhangi bi sorun olmamasına çok sevindim bana moral oldu. İnşallah bende sorun yaşamam. Yıkanabilir günlük pedi ilk defa duyuyorum, ona bir bakayım. Gerçi pek zaman da kalmadı ya

Vericez yapçak başka bir şey yok başka yolu yok bir doğuralım da hele

Squata alistik zaten yapariz doğumdan sonra zaten süt vericez terleyecegiz odem gidecek kilo her türlü verilir
İnşallah 30 ağustos gelse de bebeleri görüp haber alsak ya bakalım ne durumdalar sen doğurcan mı? Benim ki kanala girmeye niyetli mi filan :)

İnşallah 30 ağustos gelse de bebeleri görüp haber alsak ya bakalım ne durumdalar sen doğurcan mı? Benim ki kanala girmeye niyetli mi filan :)
Bir de yürüyüş yaparken kaldırım kenarına tek ayak cik in hareketi de bebisi kanala sokuyor kuzu bakalim ben de merakla bekliyorm

İşte keşke biraz araştırsalar , eşimle bunun yüzünden sürekli tartışma halindeyiz
Bebekler ilk 3 ay doğduğunu anlamıyor. Kendilerini annesiyle bir sanıyormuş. Bu nedenle ilk 3 ay ne kadar çok anneyle birlikte olursa o kadar kolay alışıyor dünyaya ve güvenli bağlanmamın temeli atılıyormuş. Bunları söyle hala anlamıyorlarsa da kavga edip kendini üzme. Bir şekilde yolunu bulursun daha ilk günleriniz. Herkes bebeğin iyiliğini düşünüyor bir şekilde su akar yolunu bulur üzülme wen bebişke ilgilen. Eğitimde doktor dedi kucağına alamayan anneler de var. Üzülmeyin alamasan bile alt alırken beslerken vs. Göz göze teması kesmeyin hep sevgi dolu bakıp konuşun onunla sesinizin sevgisinden o sizin enerjinizi alacaktır diye anlattı. Kendini strese sokma sadece Alaraya odaklan

Bir de yürüyüş yaparken kaldırım kenarına tek ayak cik in hareketi de bebisi kanala sokuyor kuzu bakalim ben de merakla bekliyorm
Yapıyoruj onu ta kaldırım bulunca :) bugün de 4 kat merdivan çıktım hem de 1 merdiven atlayarak bir de evde kalın kitabı tek ayak altına koyup kaldırım etkisi yaptım. Simgeduman videosunda vardı. Benim şuan amacım açılma olması değil de kasların doğuma hazır olması için. Yoksa bir belirti yok

Ne kadar hareket o kadar köfte doğumda bakalim faydasını görecek miyiz

Ne kadar hareket o kadar köfte doğumda bakalim faydasını görecek miyiz
Görmezsekte canımız sağolsun be napalımm biz elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi vücuda kalmış.
Olumlamamızı yapıp günü kapatalım

Kendime güveniyorum.
Bedenime güveniyorum.
Bebeğime güveniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…