- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
İnsan bakar ya alt kata inanılmaz cidden bizim üst kattaki de hortumla bahçeyi suluyor 3. Kattan fenalıkSabah çamaşır yıkayıp evden çıktım. Balkona astım. Bugünü annemde geçirdim. Kışlık dometesimi hazırladık. Neredeyse bütün gün ayakta kaldım ve yoruldum. Eve gelip ayaklarımı uzatıp yatacaktım. Çamaşırları topluyorduk eşimle. Bütün gün güneşte kalan çamaşırlar ıslak. Kafamı kaldırdım üst kat komşusu halısını yıkayıp balkona asmış. Şu an sinirden kudurmak üzereyim. Çamaşırları baştan yıkıyorum.
Küfür etsem terbiyesiz olan ben olacam. Kapılarına gitsem biliyorum kendimi tutamacağım.
İnsan bakar ya alt kata inanılmaz cidden bizim üst kattaki de hortumla bahçeyi suluyor 3. Kattan fenalık
Beni fena sıcak basıyor acayip terliyorum. Sezaryen sonrası da çok ciddi kas ağrım oldu, gün içinde ağrılar yüzünden pek keyifli bir süreç geçiremiyorum. Yarın fizyoterapi randevusu aldım fizik tedavi ve masaj desteği ile kasları biraz yumuşatmayı hedefliyorumOysa ki biz de doğursak bu sıcaklar geçecek gibi düşünüyoruznaptın ya daha da mı sıcak olacak diyorsun yanii
Ben kitapta okumuştum kuzum yeni doğan bebek ilk 3 ay ne yaparsan yap ona alismaz kucağında tutmak istiyorsan tutAnnem alıştırma diyor eşim bırak rahat uyusun diyoryani resmen tartışıyorum ya ikisiylede
Ya evet ama bebekle ilgilenirken de korsa araştıramayız diye düşündğm şimdiden alıp kenara mı koysak yoksa kilo beden ayarlayamaya biliriz de arada kaldım. Ama bebek emdi mi uyudu mu düşünürken sanmıyorum korsa araştırabilceğimiRahim toparlanana ve organlarin kendi yerini bulana kadar 30 gun takmiyormusuz sonra asiri kalin asiri sıkı korse iyi degilmis tayt tarzi toparlayici korse oneriliyor kuzum ben daha ona odaklanamadim
Sende onun halısı kuruyunca aşağıdan hortumla ıslatSabah çamaşır yıkayıp evden çıktım. Balkona astım. Bugünü annemde geçirdim. Kışlık dometesimi hazırladık. Neredeyse bütün gün ayakta kaldım ve yoruldum. Eve gelip ayaklarımı uzatıp yatacaktım. Çamaşırları topluyorduk eşimle. Bütün gün güneşte kalan çamaşırlar ıslak. Kafamı kaldırdım üst kat komşusu halısını yıkayıp balkona asmış. Şu an sinirden kudurmak üzereyim. Çamaşırları baştan yıkıyorum.
Küfür etsem terbiyesiz olan ben olacam. Kapılarına gitsem biliyorum kendimi tutamacağım.
kuzum ben hangi kiloda olacağımı bilmiyorum tam 30 gunde ödemlerin de gidiyormus ben toplamda 7 kilo aldım gebelikte bakalim ne kadar gidecek instada logusakorsesi miydi bi sayfa gormustum ordan bakarim sanirim bebe uyuduğunda falan illa bi fırsat bulunur yaYa evet ama bebekle ilgilenirken de korsa araştıramayız diye düşündğm şimdiden alıp kenara mı koysak yoksa kilo beden ayarlayamaya biliriz de arada kaldım. Ama bebek emdi mi uyudu mu düşünürken sanmıyorum korsa araştırabilceğimi
Ben 15 aldımkuzum ben hangi kiloda olacağımı bilmiyorum tam 30 gunde ödemlerin de gidiyormus ben toplamda 7 kilo aldım gebelikte bakalim ne kadar gidecek instada logusakorsesi miydi bi sayfa gormustum ordan bakarim sanirim bebe uyuduğunda falan illa bi fırsat bulunur ya
O görgüsüz toplum kurallarini azcik bilse hali asmadan önce bi asagiya bakar çamaşır var mi diye gerçekten bazı insanlar aşırı düşüncesizSabah çamaşır yıkayıp evden çıktım. Balkona astım. Bugünü annemde geçirdim. Kışlık dometesimi hazırladık. Neredeyse bütün gün ayakta kaldım ve yoruldum. Eve gelip ayaklarımı uzatıp yatacaktım. Çamaşırları topluyorduk eşimle. Bütün gün güneşte kalan çamaşırlar ıslak. Kafamı kaldırdım üst kat komşusu halısını yıkayıp balkona asmış. Şu an sinirden kudurmak üzereyim. Çamaşırları baştan yıkıyorum.
Ben 15 aldımbenim tahminim daha zor senin alt tarafı 7 kilocukmuş kız :)
Örtü oluyor kuzum bacaklarına koyuyorlar görmesi için ancak dr un durduğu yerde karşına geçmesi lazım
Gorecek pozisyonda sadece doktor ve ebeler oluyor kizlar rahat olun
Gelde onu eşimle anneme anlat , hele eşim sütü bittiği an bırak yerine diyor bırakmadığım zaman ciddi anlamda tartışıyoruz ya , neyse bi süre sonra ben bebeğimle yalnız olduğum zaman artık doya doya sarılırım
İşte keşke biraz araştırsalar , eşimle bunun yüzünden sürekli tartışma halindeyiz
Doktorlar genelde bilimsel bir çalışma olmayan konularda tavsiyede bulunmuyorlar. Ben doktoruma nioli yağı kullandığımı söylediğimde herhangi bir yorum yapmadı. Yine farklı bi doktora multivitamin olarak dr.mfk ürünü kullandığımı söylediğimde hakkında araştırma olmadığı için sana kullan veya kullanma diyemem kendin bilirsin demişti. Enfeksiyon konusuna gelecek olursak da suyumun gelmesi dışında hiçbir sıkıntı olmadı kızımda da herhangi bir enfeksiyon durumu yaşanmadı çok şükür. Suyum geldikten 2 saat sonra kendi sancılarım başlamıştı 12 saat sonunda da normal doğumla kucağıma aldım çok şükür. Bu hamileliğimde yıkanabilir günlük ped kullandım devamlı. Çamaşır değiştirmekten daha pratik olduğu için enfeksiyonlara karşı daha etkili olduğunu düşünüyorum.
Vericez yapçak başka bir şey yok başka yolu yok bir doğuralım da heleBen arkadan asla hamile degilim ama önümü döndüğümde sadece karnim var kuzu inan bisey de yapmadım az kilo alayim diye ama ne yesem sadece bebe aldı sanırım cok sukur onun kilosu iyi zaten 15 kiloya kadar normal sen dert etme veririz kilolari
Squata alistik zatenVericez yapçak başka bir şey yok başka yolu yok bir doğuralım da hele
İnşallahSquata alistik zatenyapariz doğumdan sonra zaten süt vericez terleyecegiz odem gidecek kilo her türlü verilir
Bir de yürüyüş yaparken kaldırım kenarına tek ayak cik in hareketi de bebisi kanala sokuyor kuzu bakalim ben de merakla bekliyormİnşallah30 ağustos gelse de bebeleri görüp haber alsak ya bakalım ne durumdalar sen doğurcan mı? Benim ki kanala girmeye niyetli mi filan :)
Bebekler ilk 3 ay doğduğunu anlamıyor. Kendilerini annesiyle bir sanıyormuş. Bu nedenle ilk 3 ay ne kadar çok anneyle birlikte olursa o kadar kolay alışıyor dünyaya ve güvenli bağlanmamın temeli atılıyormuş. Bunları söyle hala anlamıyorlarsa da kavga edip kendini üzme. Bir şekilde yolunu bulursun daha ilk günleriniz. Herkes bebeğin iyiliğini düşünüyor bir şekilde su akar yolunu bulur üzülme wen bebişke ilgilen. Eğitimde doktor dedi kucağına alamayan anneler de var. Üzülmeyin alamasan bile alt alırken beslerken vs. Göz göze teması kesmeyin hep sevgi dolu bakıp konuşun onunla sesinizin sevgisinden o sizin enerjinizi alacaktır diye anlattı. Kendini strese sokma sadece Alaraya odaklanİşte keşke biraz araştırsalar , eşimle bunun yüzünden sürekli tartışma halindeyiz
Yapıyoruj onu ta kaldırım bulunca :) bugün de 4 kat merdivan çıktım hem de 1 merdiven atlayarakBir de yürüyüş yaparken kaldırım kenarına tek ayak cik in hareketi de bebisi kanala sokuyor kuzu bakalim ben de merakla bekliyorm
Ne kadar hareket o kadar köfteYapıyoruj onu ta kaldırım bulunca :) bugün de 4 kat merdivan çıktım hem de 1 merdiven atlayarakbir de evde kalın kitabı tek ayak altına koyup kaldırım etkisi yaptım. Simgeduman videosunda vardı. Benim şuan amacım açılma olması değil de kasların doğuma hazır olması için. Yoksa bir belirti yok
Görmezsekte canımız sağolsun be napalımm biz elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi vücuda kalmış.Ne kadar hareket o kadar köftedoğumda bakalim faydasını görecek miyiz
Evet muhtemelen öyle bi durum varBizim bebek doğduğunda genital kısmı çok şişmişti. Şimdi iniyor yavaş yavaş. O şişkinlik ultrasondan testis gibi yanıltmış olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?