2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın güzel anneler,ben halen bazı eksikleri bitiremedim göğüs ucu kremi ve kapağı almalımıyım gerek oluyor mu doğum yapan anneler ne dersiniz

Sende onun halısı kuruyunca aşağıdan hortumla ıslat

Sabah kafamı kaldırıp baktım. Aramızda bir kat daha olduğu için başarılı olamam diye düşündüm. Yoksa aklımdan geçmedi değil
Kuşlar pislesin diye diye geldim işe Bence gayet masum bir beddua

O görgüsüz toplum kurallarini azcik bilse hali asmadan önce bi asagiya bakar çamaşır var mi diye gerçekten bazı insanlar aşırı düşüncesiz

Arka tarafta bir balkonumuz daha olması gerçeğini de düşününce çıldırtıyor.

Ne kadar düşüncesiz insan varsa boş ver ama sen kendini üzme bebişin için sabah yap artık bence

En son eşime sarmaya başlamıştım ki hadi yatalım dedim

Canım nasılsın. Sancı durumun nasıl

Selam canım. Ben de bugün 36+5 im. Tarif ettiğin ağrının aynısını çarşambadan beri yaşıyorum.. üstüne basınca feci ağrı oluyor, uzanırken veya sabit dururken bi şey yok. Bi de yatakta dönerken biraz ağrı yapıyor değil mi? Doktora sordum ben onu, bebeğin uzun süredir aynı pozisyonda olduğu için kas ezilmesine neden olmuş olabilir dedi. Yüzme önerdi oradaki kasları geliştirmek gerekiyormuş.

Neyse en azından son zamanları görmüş kuzum. Bakalım başımıza neler gelcek

Nasıl oldun canım ne oldu? Ne durumdasın? Bizi de bilgilendirirsin

Canım sakın izin verme sana müdahale etmelerine, iç güdülerin seni en doğrusuna yönlendirir. Bu süreçte ten teması sana ve ona çok iyi gelecektir ve sütün artacaktır. Lohusalık dişlerini göster eşine karışma bana darlamıyorum vs de

Bende şuan kontrole geldim soracam ama bende bol bol kaygı olduğu için iyice kafama taktım birde kalçam ödem toplamış kırmızı ve ısısı daha yüksek bakalım doktor ne diyecek Allah bize kolaylık versin hiç kolay değil bu son haftalar

Haklısınız bende rica ederim öyle olursa iyi insanlara denk gelmek ne güzel

Kan görmede eşim açısından sıkıntı olacağını sanmıyorum soğuk kanlıdır. Sizin sezaryen mi olmuştu yoksa normal doğum mu, eşinizin olması iyi hissettirmiştir değil mi Sonuçta annesi bizsek babası onlar bebişi birlikte karşılamak en güzeli bence

Nasıl oldun canım ne oldu? Ne durumdasın? Bizi de bilgilendirirsin

Canım nasılsın. Sancı durumun nasıl

Hastaneye gittik 45 dkda 80 lik 3 sancı gördük ama düzensizdi, bebek kanala inmemiş açılma yok düzensiz deyip eve geldik. Duş aldım biraz yürüyüş yaptım ev içerisinde o anlık geçti. Su an yine minik minik sancılar var ama dünkü gibi şiddetli değil. Her an gelebilir, sıklasırsa veya su gelmesi durumunda direk iletişime geçelim dedik.

Merhaba kızlar bugün kontrole gelmiştik. Tekrar çatı muayenesi oldum. Bebek 3600 görünüyor. Nstde de hareketsiz çıktı. Yatışımı verdiler. Ne hissedeceğimi bilmiyorum

Öncelikle sakin olun, inşallah iyidir bazen uyuyor oluyorlar büyüdüklerinden de uyandırmak zor oluyor. Kilosu da çok güzel maşallah. Sağlıkla kavuşun inşallah

Arkadaşlar bu göğüs ucu kremini doktorum bana 37. Haftada başla demişti ben unuttum. Başlayacağım da nasıl yapıyoruz? Sabah- akşam mı? Belirli bi metotu var mı acaba

Haftalarımız ileri artık her an gelebilirler.
Sağlıkla al kucağına inşallah

2 haftadır böyleyim ben ne su var ne nişan sancılar da yalancı sancı bazen 10 dakkada bir bazen yarım saat. Açılma yok su yok 2 haftadır bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…