- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Esra Ertuğrul-Yenidoğan Bakımı ve İlkyardımBu kitap çok guzelmis adı nedir, nereden temin ettiniz acaba
Sende onun halısı kuruyunca aşağıdan hortumla ıslat
O görgüsüz toplum kurallarini azcik bilse hali asmadan önce bi asagiya bakar çamaşır var mi diye gerçekten bazı insanlar aşırı düşüncesiz
Ne kadar düşüncesiz insan varsa boş ver ama sen kendini üzme bebişin içinsabah yap artık bence
Kızlar değişik sancılar olmaya başladı. Uykudan uyandırdı.
Şimdi zaman tutuyorum eğer süreleri kısa kısaysa gidicez hastaneye(( insallah yalancı sancılardır.
Geçen de nisanın gelmesinden şüphelenmiştim biliyorsunuz perşembe gecesi.
Selam canım. Ben de bugün 36+5 im. Tarif ettiğin ağrının aynısını çarşambadan beri yaşıyorum.. üstüne basınca feci ağrı oluyor, uzanırken veya sabit dururken bi şey yok. Bi de yatakta dönerken biraz ağrı yapıyor değil mi? Doktora sordum ben onu, bebeğin uzun süredir aynı pozisyonda olduğu için kas ezilmesine neden olmuş olabilir dedi. Yüzme önerdi oradaki kasları geliştirmek gerekiyormuş.Kızlar merhaba ben 36 haftalık hamileyim iki haftadır şiddetli sol kalça ağrısı çekiyorum uzanırken falan değil yürürken veya ayaktayken bazen olmuyor ama olduğu zaman da kımıldayamıyorum benim gibi olan var mı aranızda
Neyse en azından son zamanları görmüş kuzum. Bakalım başımıza neler gelcekBiz de baş tarafında olur sandık ama öyle olmadı. Eşim operasyon yapılan yerleri de gördü. Ekip pek umursamadı eşimi içerdesanki hergün ameliyata giriyormuş gibi “abi böyle gel, bebekle fotonu çekelim “ dediler yanımdan kaldırdılar bebeğin o tarafa götürdüler, bebek de ayak tarafımdaydı yani dikişlerim atılırken eşim görmüş
Nasıl oldun canım ne oldu? Ne durumdasın? Bizi de bilgilendirirsinKızlar değişik sancılar olmaya başladı. Uykudan uyandırdı.
Şimdi zaman tutuyorum eğer süreleri kısa kısaysa gidicez hastaneye(( insallah yalancı sancılardır.
Geçen de nisanın gelmesinden şüphelenmiştim biliyorsunuz perşembe gecesi.
Canım sakın izin verme sana müdahale etmelerine, iç güdülerin seni en doğrusuna yönlendirir. Bu süreçte ten teması sana ve ona çok iyi gelecektir ve sütün artacaktır. Lohusalık dişlerini göster eşine karışma bana darlamıyorum vs deGelde onu eşimle anneme anlat , hele eşim sütü bittiği an bırak yerine diyor bırakmadığım zaman ciddi anlamda tartışıyoruz ya , neyse bi süre sonra ben bebeğimle yalnız olduğum zaman artık doya doya sarılırım
Bende şuan kontrole geldim soracam ama bende bol bol kaygı olduğu için iyice kafama taktım birde kalçam ödem toplamış kırmızı ve ısısı daha yüksek bakalım doktor ne diyecek Allah bize kolaylık versin hiç kolay değil bu son haftalarSelam canım. Ben de bugün 36+5 im. Tarif ettiğin ağrının aynısını çarşambadan beri yaşıyorum.. üstüne basınca feci ağrı oluyor, uzanırken veya sabit dururken bi şey yok. Bi de yatakta dönerken biraz ağrı yapıyor değil mi? Doktora sordum ben onu, bebeğin uzun süredir aynı pozisyonda olduğu için kas ezilmesine neden olmuş olabilir dedi. Yüzme önerdi oradaki kasları geliştirmek gerekiyormuş.
Haklısınız bende rica ederim öyle olursaBen normalde doğum fotoğrafçısı ayarlayacaktım 31.haftada geldiği için bebeğim planlar uymadı. Sezeryana girerken ameliyathane hemşireleri ile sohbet ediyoruz. Doğum fotoğrafçısı ayarlayacaktık olmadı, eşimi de almıyorsunuz diye ufak şakayla karışık sitem ettim. Hemşire doğduğunda foto çekmiş göbek kordonumuz kesilmeden doktorumuz poz vermiş ☺ Sezeryan olursa bi şansınızı deneyin, yaparlar belki
Ben son dakikaya kadar kararı eşime bıraktım. Eşim korkuyordu çok tereddüttü vardı ama doktorumuz “ babası tabi girecek, tansiyonu fln düşersebiz müdahale ederiz merak etmeyin “ dedi :)ben de son dk gelmesini istedim, yanımda olursa kendimi güvende hissederim diye düşündüm. Girdi doğuma çok güzel fotoğrafları oldu bebeğimizle. İmkan varsa girmeli bence. Ama kan görmeye hazır olmalı :)
Nasıl oldun canım ne oldu? Ne durumdasın? Bizi de bilgilendirirsin
Canım nasılsın. Sancı durumun nasıl
Merhaba kızlarbugün kontrole gelmiştik. Tekrar çatı muayenesi oldum. Bebek 3600 görünüyor. Nstde de hareketsiz çıktı. Yatışımı verdiler. Ne hissedeceğimi bilmiyorum
Haftalarımız ileri artık her an gelebilirler.Hastaneye gittik 45 dkda 80 lik 3 sancı gördük ama düzensizdi, bebek kanala inmemiş açılma yok düzensiz deyip eve geldik. Duş aldım biraz yürüyüş yaptım ev içerisinde o anlık geçti. Su an yine minik minik sancılar var ama dünkü gibi şiddetli değil. Her an gelebilir, sıklasırsa veya su gelmesi durumunda direk iletişime geçelim dedik.
2 haftadır böyleyim benHastaneye gittik 45 dkda 80 lik 3 sancı gördük ama düzensizdi, bebek kanala inmemiş açılma yok düzensiz deyip eve geldik. Duş aldım biraz yürüyüş yaptım ev içerisinde o anlık geçti. Su an yine minik minik sancılar var ama dünkü gibi şiddetli değil. Her an gelebilir, sıklasırsa veya su gelmesi durumunda direk iletişime geçelim dedik.
Çok teşekkür ederim. Yeni uyumuştu ben de biraz gerildim sanırım ondan oldu.Öncelikle sakin olun, inşallah iyidir bazen uyuyor oluyorlar büyüdüklerinden de uyandırmak zor oluyor. Kilosu da çok güzel maşallah. Sağlıkla kavuşun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?