2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bakalım senin doktor ne diyecek. Ben de çok kaygılı biriyim maalesef 9 ay böyle ne oldu ne olacak diye geçti… hatta şu an yeni sorunumuz tansiyon. Benim tansiyonum normalde büyük 9 küçük 5 çıkar en fazla 10 a 6 olur. Kahvaltı yaparken bi baş dönmesi geldi, tansiyonumu bi ölçtüm 12,5 a 7 şok oldum yatıyorum şimdi geçsin diye

Merhaba kızlar bugün kontrole gelmiştik. Tekrar çatı muayenesi oldum. Bebek 3600 görünüyor. Nstde de hareketsiz çıktı. Yatışımı verdiler. Ne hissedeceğimi bilmiyorum
Canım zaten senin artık çok çok az kalmış. Stres yapma kendini doktorlara bırak hastanedesin zaten ne gerekiyorsa yaparlar. Bebek uyumuştur artık yeri kalmadı yavrunun

Arkadaşlar bu göğüs ucu kremini doktorum bana 37. Haftada başla demişti ben unuttum. Başlayacağım da nasıl yapıyoruz? Sabah- akşam mı? Belirli bi metotu var mı acaba
Canım ben başlamıştım aslında ama bir düzen kuramadım aklıma gelince sürüyorum ama bazı günler unutuyorum şimdi yazını gördüm gidip süreyim

Bişey daha kafama takıldı, dündü sanırım arkadaşlardan birisi normal doğuma eşlerimiz girerse eline yelpaze vericem demişti sanırım squat girl lidyadgn sendin Sorum şu; doğumhane sıcak mı oluyor soğuk mu acaba? Ameliyathane buz gibi malum. Geçenki kontrolde nst yi doğumhanede çektiler ama henüz işlevde olmadığındandı sanırım aşırı sıcaktı ebeye rica edip camları açtırdım. Yelpazeyi okuyunca bi gözüm korktu sıcakta baygınlık geçiririz umarım soğuktur. Tecrübeli doğumhane gören güzel annişler bizi aydınlatırsanız sevinirim

Arkadaşlar bu göğüs ucu kremini doktorum bana 37. Haftada başla demişti ben unuttum. Başlayacağım da nasıl yapıyoruz? Sabah- akşam mı? Belirli bi metotu var mı acaba
Ben sabahları bir kere sürüyorum canım ucundan başlayarak kahverengi bölgeyede sürüyorum. Ama çok masaj yapmadan sürüyorum sağlık ocağındaki ebe meme uyarılmasının doğumu başlatma durumu olabileceği için fazla masaj yapılmadan sürülmesini önermişti. Ekstra olarak günde 1-2 saat kadarda gümüş kapak kullanıyorum

Hahahahah çok güzel bir şaka olurdu

Kuzu doğuma 3 4 gün kala aklıma geldikçe günde 3 4 kere sürdüm, şuan el pompasıyla sagmama rağmen göğüslerim acımıyor yara olmadı çok şükür. Bence başla

Evet bende duymuştum çok masaj yapmadan yüzeysel sürülmesi gerektiğini. Bende öyle yapayım günde bir kere yeterli olur şimdilik o halde Teşekkür ederim

Kuzu doğuma 3 4 gün kala aklıma geldikçe günde 3 4 kere sürdüm, şuan el pompasıyla sagmama rağmen göğüslerim acımıyor yara olmadı çok şükür. Bence başla

Ay maşallah diyelim de Tamamdır bende başlayacağım. Doğuma yakın zamanda kurudukça artırırım olmadı sizin gibi. Teşekkür ediyorum

Kuzu ben bi iki gere gece gittim dogumhanede çatala oturup acikligima baktirmisligim da var klima var icerde istesen açarlar ama ben her yalancı sanci geldiginde boncuk boncuk terledigim için gerçeği geldiginde hepten yanarım diye aldim o yelpazeyi en azindan direk yüzüme hava gelir ikinma esnasında daha rahat nefes alirim diye

Valla mantıklıymış bende edinmeliyim bir yelpaze

Şimdi geldim doktordan fizik tedaviye yönlendirdi eklemler arası ödemdir dedi yürüyüş ve tuzu tamamen keseceksin dedi saat 3 gibi de fiziğe gidecem
İki hafta önce benim tansiyon da 13 8 çıktı 13 den sonra anlamlı risk taşır dediler idrar testi aldılar ne olur ne olmaz protein kaçağı var mı diye sorun çıkmadı sadece enfeksiyon vardı biraz
Tansiyonu çok dert etme stres bile hemen bu haftalarda tansiyonu etkiliyor limonlu su iç dinlen geçer

Kızlar şimdi bebişimin yanından geliyorum, emzirdim ballı lokmam minnak minnak emdi bugün vermediler ama sanırım 2 3 güne verirler inşallah doktor güzel konuştu. Hemşire dedi ki, senin kokunu aldı ya artık hiç durmaz verin ben götüreyim dedim

Ayy maşallah, yakındır yuvanıza birlikte dönmeniz

Doğru söylüyorsun canım ben de doktora yazdım hemen tansiyon için, senin normaline göre yüksek olabilir ama 14 ten sonra risk taşır dedi aynı şekilde. Aynen benimki de en son çare fizik tedaviye gidebilirsin dedi az kaldığı için gitmedim ben evin içinde topallaya topallaya yürüyorum geçmiş olsun sana da

Sana da çok geçmiş olsun
Senin kaç hafta oldu hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…