- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
Zamanında sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah36+5 im bugün
Kızlar şimdi bebişimin yanından geliyorum, emzirdimballı lokmam minnak minnak emdi bugün vermediler ama sanırım 2 3 güne verirler inşallah doktor güzel konuştu. Hemşire dedi ki, senin kokunu aldı ya artık hiç durmaz verin ben götüreyim dedim
Tüp bebek değil benim. Ama çok çok sonra başladı ağrılarım. Birde herkeste olacak diye birşey yok.Arkadaşlar hamiş olanlar sağlıkla bebişlerini kucanıza alın hamiş olmak isteyenler de yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklasınlar Çok Aminnn
Birşey merak ediyorum ben tüp bebekle hamile kaldım yarın İlk kontrolüm var Hcg değerlerim iyi geldi fakat göğüs ağrım olmuyor kafama takıldı henüz yeni ama göğüs ağrısı olmadan hamile kalıp 8. 9. Haftalarda Hassasiyeti başlayanlar varmı içim rahatlatmak için araştırıyorum regli dönemlerimdede ağrımazdı İsteyen herkesin de benimde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerin gelmesini yürekten diliyorum Çok Aminnn
Sağlıkla kavuşun. Yazsaydıniz keşke. Burda birbirimize destek olurduk.
Kaç kilo doğdu Süreçten bahseder misiniz riskiniz varmiydi
Her belirti herkeste görülmüyor canım bende göğüs ağrısı yasadigimi hatırlamıyorum. Sonuçta beta değerlerin belli buna takılma sen olumlu düşün artık bu saatten sonra kafan ne kadar rahat olursa süreci o kadar rahat gecireceksin inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar hamiş olanlar sağlıkla bebişlerini kucanıza alın hamiş olmak isteyenler de yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklasınlar Çok Aminnn
Birşey merak ediyorum ben tüp bebekle hamile kaldım yarın İlk kontrolüm var Hcg değerlerim iyi geldi fakat göğüs ağrım olmuyor kafama takıldı henüz yeni ama göğüs ağrısı olmadan hamile kalıp 8. 9. Haftalarda Hassasiyeti başlayanlar varmı içim rahatlatmak için araştırıyorum regli dönemlerimdede ağrımazdı İsteyen herkesin de benimde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerin gelmesini yürekten diliyorum Çok Aminnn
Aminnn canımm İNŞALLAH çok Aminnn evett bazı hamişlerin öyle oluyormuş İsteyen herkeste sende bende sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım arkadaşım Çok AminnnTüp bebek değil benim. Ama çok çok sonra başladı ağrılarım. Birde herkeste olacak diye birşey yok.
Sağlıkla kucağınıza alın sizde inşallah
Aminnn canımm çok AminnnHer belirti herkeste görülmüyor canım bende göğüs ağrısı yasadigimi hatırlamıyorum. Sonuçta beta değerlerin belli buna takılma sen olumlu düşün artık bu saatten sonra kafan ne kadar rahat olursa süreci o kadar rahat gecireceksin inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Selamm, insallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsınArkadaşlar hamiş olanlar sağlıkla bebişlerini kucanıza alın hamiş olmak isteyenler de yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklasınlar Çok Aminnn
Arkadaşlar hamiş olanlar sağlıkla bebişlerini kucanıza alın hamiş olmak isteyenler de yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklasınlar Çok Aminnn
Bir yerden sonra göğüs ucuyla oynayın doğumu başlatsın da diyorlar kuzum.Evet bende duymuştum çok masaj yapmadan yüzeysel sürülmesi gerektiğini. Bende öyle yapayım günde bir kere yeterli olur şimdilik o haldeTeşekkür ederim
Ay maşallah diyelim deTamamdır bende başlayacağım. Doğuma yakın zamanda kurudukça artırırım olmadı sizin gibi. Teşekkür ediyorum
Kuzum ben gidip gezdim bizim hastanedeni bildiğin hastane odası yada doktor odası gibi klima filan var. Ama ne olursa olsan biz o acıyla yanarız :) ben de bugün normal doğum çantama yelpazeyi koydumBişey daha kafama takıldı, dündü sanırım arkadaşlardan birisi normal doğuma eşlerimiz girerse eline yelpaze vericem demişti sanırım squat girl @lidyadgn sendinSorum şu; doğumhane sıcak mı oluyor soğuk mu acaba? Ameliyathane buz gibi malum. Geçenki kontrolde nst yi doğumhanede çektiler ama henüz işlevde olmadığındandı sanırım aşırı sıcaktı ebeye rica edip camları açtırdım. Yelpazeyi okuyunca bi gözüm korktu sıcakta baygınlık geçiririz umarım soğuktur. Tecrübeli doğumhane gören güzel annişler bizi aydınlatırsanız sevinirim
Aminnn canımm teşekkür ederiim dönüşün için göğüs hassasiyeti olması şart değilmiş evet öğrenmiş oldum ilk kontrolümde sağlıkla iyi haberler alayım İNŞALLAH İsteyen herkes sen ben de bebişleri sağlıkla kucağımıza alalım Çok AminnnSelamm, insallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Benim göğüs ağrım-hassasiyetim 16. Hafta sonrası başladı. İlk haftalarda belirti olarak sadece mide bulantım vardı.
Aminnn canımm Çok AminnnnGüzel dilekleriniz ve dualarınız için kocaman amiin diyorumBenim şuan 3. Tüp bebekle bu aşamadayım. Ve üçünde de ilk aşamada pozitif görmeme rağmen herkesin yaşadığı belirtileri yaşamamıştım. Hiç vücudunuzu dinleyip strese sokmayın kendinizi. Hep iyi düşünün, tutundu benimle diyin. Dediğiniz gibi regl dönemi benimde ağrım sızım olmazdı, sadece bacaklarım böyle hassaslaşırdı o kadar. Bu süreçler kişiye özgü oluyor. İnşallah tutunmuştur sağlıkla ilerler ve sağlıkla kavuşursunuz
Bir yerden sonra göğüs ucuyla oynayın doğumu başlatsın da diyorlar kuzum.
Aminnn canımm Çok Aminnnnevet tutundu bebeğim diyorum kendi kendime ama düşünmedende edemiyorum şuan inandım göğüs hassasiyeti herkeste olmamış ilk kontrolümde sağlıklı iyi haberlerini alayım isteyen herkeste sen de ben de sağlıkla kucağımıza alalım arkadaşım çok Aminnn
Çok Aminnn canımm sende çok iyi haberler alDoğru, ama benim doktor bi hafta yok ben mümkün olduğunca doğumu başlatan şeylerden uzak duruyorum
Amiin, İnşallah güzel haberler alacaksınız inanıyorum
Selam kızlar kardeşimin nışanı vardı onla ilgilendim birkaç gün giremedim buralara umarım herkes iyidir herşey yolundadır
Benide dün hastaneden aradılar bende hastanemle sınanıyorum
Doktorumun babası vefat etmiş ve 2 eylül de gelcekmiş
Benimse 1 eylül de doğumum vardı şimdi napcam bilmiyorum
Yarın muayenem var bilmediğim aynı hastaneden başka bir doktora görünücem nasıl bir yol izliycez merak ediyorum şurada kaldı üç gün doğuma
Selam canım ölüm olunca ne diyeceksin istersen doktorunu bekle bir gün çok değil sonuçtaSelam kızlar kardeşimin nışanı vardı onla ilgilendim birkaç gün giremedim buralara umarım herkes iyidir herşey yolundadır
Yarın muayenem var bilmediğim aynı hastaneden başka bir doktora görünücem nasıl bir yol izliycez merak ediyorum şurada kaldı üç gün doğuma
Canım bence gittiğin doktorla görüşüp kendi doktorunda doğum yapmak istediğini söyle. Belki haftaya kalır ama her şerde vardır bir hayır, üzülmeSelam kızlar kardeşimin nışanı vardı onla ilgilendim birkaç gün giremedim buralara umarım herkes iyidir herşey yolundadır
Alıştığın, güvendiğin doktor.Selam kızlar kardeşimin nışanı vardı onla ilgilendim birkaç gün giremedim buralara umarım herkes iyidir herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?