2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım valla senin de sınavın bu hastane oluyor sanırım. Sıkma canını. 2 eylül de geleceği kesinse ve muayenede sıkıntı çıkmazsa o güne de alabilirsin. Yada belki doktorun değişmesi hayırlıdır. Stres yapmamaya çalışsan daha iyi olur

Selam canım ölüm olunca ne diyeceksin istersen doktorunu bekle bir gün çok değil sonuçta
Ay gözümden kaçmış doktorun babası vefat etmiş izne çıkmamış benim doktor izne çıktı ya direkt kafam oraya gitti. Doğru söylüyorsunuz vardır bunda da bi hayır bi gün ya bekleyin ya da güven verirse yeni görüneceğiniz doktorla devam edin. Ama stres yapmayın
Sonbahardagel

Hayırlı olsun öncelikle ben de tüp bebek ile hamile kaldım ve bende de göğüs ağrısı olmadı hiç. Belirtilere kulak asmayın hcg ikiye katlaması ultrasonda kese ve bebeğin görünmesi kalp atımının duyulması önemli sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Yarın sorucam bakalım napcaklar nasıl bir yol gösterecekler

Canım bence gittiğin doktorla görüşüp kendi doktorunda doğum yapmak istediğini söyle. Belki haftaya kalır ama her şerde vardır bir hayır, üzülme
Valla bebeğim haftaya pazartesi 39+0 olucam bebek sağlığı açısından bişey olurmu ondan korkuyorum çünkü eski sezeryanlı olanları 38 haftada alıyorlar diye biliyorum

Öyle yapayım kuzum yarın nst muayene hepsine girim bi sıkıntı görürse alsınlar görmezse imkanı varsa erteleyelim

Babası kendi hastanesinde aylardır yoğun bakımdaydı

Hayırlısı neyse o olsun artık bitanem kendi çalıştığım yerden bildiğim bir doktordu peşine düştüm gittim doğum paketi yaptırdım şimdide doğum vakti bunları yaşıyorum Allah'ım hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

Günaydın güzel anneler,ben halen bazı eksikleri bitiremedim göğüs ucu kremi ve kapağı almalımıyım gerek oluyor mu doğum yapan anneler ne dersiniz
Merhanba. Ben ilk başlarda gümüş kapak çok kullandım ama şuan krem kullanıyorum , ama ilk krem bile işe yaramıyordu göğüs uclarım çok hassastı çünkğ

Aminnn canımm teşekkür ederim dönüşün için isteyen herkes sen bende sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım arkadaşım Çok Aminnn

Valla lohusa nedir bilmedim zaten, öyle yapmam gerekiyor

Her işte bir hayır vardır kuzum merak etme sen hayırlısı böyleymiş de mantıklı kararı verirsin zaten

Sezaryen oldu benim. Eşimin yanımda olması kendimi güvende hissettirdi , iyi ki girdi içeri benden daha hakim tüm mevzulara artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…