Canım valla senin de sınavın bu hastane oluyor sanırım. Sıkma canını. 2 eylül de geleceği kesinse ve muayenede sıkıntı çıkmazsa o güne de alabilirsin. Yada belki doktorun değişmesi hayırlıdır. Stres yapmamaya çalışsan daha iyi olurSelam kızlar kardeşimin nışanı vardı onla ilgilendim birkaç gün giremedim buralara umarım herkes iyidir herşey yolundadır
Benide dün hastaneden aradılar bende hastanemle sınanıyorum
Doktorumun babası vefat etmiş ve 2 eylül de gelcekmiş
Benimse 1 eylül de doğumum vardı şimdi napcam bilmiyorum
Yarın muayenem var bilmediğim aynı hastaneden başka bir doktora görünücem nasıl bir yol izliycez merak ediyorum şurada kaldı üç gün doğuma
Ay gözümden kaçmış doktorun babası vefat etmiş izne çıkmamışSelam canım ölüm olunca ne diyeceksin istersen doktorunu bekle bir gün çok değil sonuçta
Hayırlı olsun öncelikle ben de tüp bebek ile hamile kaldım ve bende de göğüs ağrısı olmadı hiç. Belirtilere kulak asmayın hcg ikiye katlaması ultrasonda kese ve bebeğin görünmesi kalp atımının duyulması önemliArkadaşlar hamiş olanlar sağlıkla bebişlerini kucanıza alın hamiş olmak isteyenler de yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklasınlar Çok Aminnn
Birşey merak ediyorum ben tüp bebekle hamile kaldım yarın İlk kontrolüm var Hcg değerlerim iyi geldi fakat göğüs ağrım olmuyor kafama takıldı henüz yeni ama göğüs ağrısı olmadan hamile kalıp 8. 9. Haftalarda Hassasiyeti başlayanlar varmı içim rahatlatmak için araştırıyorum regli dönemlerimdede ağrımazdı İsteyen herkesin de benimde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerin gelmesini yürekten diliyorum Çok Aminnn
Yarın sorucam bakalım napcaklar nasıl bir yol göstereceklerSelamlar, hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahBu doktorlar bizi buldular izne çıkmada acaba yarınki muayenede sorsanız her şey yolundaysa bir gün daha bekleyip kendi doktorunuzla doğumu talep etseniz olmaz mı?
Kuzum ben beklerim elbet ama onun bilgisi olmadan ona ameliyat yazabilirlermi cumartesi günü içinSelam canım ölüm olunca ne diyeceksin istersen doktorunu bekle bir gün çok değil sonuçta
Valla bebeğim haftaya pazartesi 39+0 olucam bebek sağlığı açısından bişey olurmu ondan korkuyorum çünkü eski sezeryanlı olanları 38 haftada alıyorlar diye biliyorumCanım bence gittiğin doktorla görüşüp kendi doktorunda doğum yapmak istediğini söyle. Belki haftaya kalır ama her şerde vardır bir hayır, üzülme
Öyle yapayım kuzum yarın nst muayene hepsine girim bi sıkıntı görürse alsınlar görmezse imkanı varsa erteleyelimAlıştığın, güvendiğin doktor.
Eğer içine sinmeyecekse 1 gün daha beklemekte de sakınca yoksa bekle.
Doktorun beklemeyelim riskli derse de herşeyde bir hayır varmış de bence. Doktorun, seni bu süreçte üzdü biraz. Belki de başka doktor da doğumu yapman senin için iyi olacaktır.
Babası kendi hastanesinde aylardır yoğun bakımdaydıSonbahardagel canım stres yapma hiç,yarın doktorla görüş sıkıntı yoksa bir gün sonra kendi doktorun gelecekse beklersin ama yok alalım derse de hayırlsıı böyleymiş diye telkin et kendini doktorun da elinde olan durum değil eğer dedikleri doğruysa
Hayırlısı neyse o olsun artık bitanemCanım valla senin de sınavın bu hastane oluyor sanırım. Sıkma canını. 2 eylül de geleceği kesinse ve muayenede sıkıntı çıkmazsa o güne de alabilirsin. Yada belki doktorun değişmesi hayırlıdır. Stres yapmamaya çalışsan daha iyi olur
Anladım canımBabası kendi hastanesinde aylardır yoğun bakımdaydı
Teşekkür ederim bebeğimAnladım canım
Yarın duruma göre hareket edilir sorarlar doktoruna bebeğin durumuna göre yol çizilir stres yapma sen bebişinle kavuşacağın anı düşün
Merhanba. Ben ilk başlarda gümüş kapak çok kullandım ama şuan krem kullanıyorum , ama ilk krem bile işe yaramıyordu göğüs uclarım çok hassastı çünkğGünaydın güzel anneler,ben halen bazı eksikleri bitiremedim göğüs ucu kremi ve kapağı almalımıyım gerek oluyor mu doğum yapan anneler ne dersiniz
Aminnn canımmHayırlı olsun öncelikle ben de tüp bebek ile hamile kaldım ve bende de göğüs ağrısı olmadı hiç. Belirtilere kulak asmayın hcg ikiye katlaması ultrasonda kese ve bebeğin görünmesi kalp atımının duyulması önemlisağlıkla kucağınıza alın inşallah
Valla lohusa nedir bilmedim zaten, öyle yapmam gerekiyorCanım sakın izin verme sana müdahale etmelerine, iç güdülerin seni en doğrusuna yönlendirir. Bu süreçte ten teması sana ve ona çok iyi gelecektir ve sütün artacaktır. Lohusalık dişlerini göster eşine karışma bana darlamıyorum vs de
Her işte bir hayır vardır kuzum merak etme senHayırlısı neyse o olsun artık bitanemkendi çalıştığım yerden bildiğim bir doktordu peşine düştüm gittim doğum paketi yaptırdım şimdide doğum vakti bunları yaşıyorum Allah'ım hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
Hemen siparişi verdimEsra Ertuğrul-Yenidoğan Bakımı ve İlkyardım
Nemesis Kitap Yenidoğan Bakımı ve İlkyardım - Fiyatı, Yorumları
Nemesis Kitap Yenidoğan Bakımı ve İlkyardım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sezaryen oldu benim. Eşimin yanımda olması kendimi güvende hissettirdi , iyi ki girdi içeriHaklısınız bende rica ederim öyle olursaiyi insanlara denk gelmek ne güzel
Kan görmede eşim açısından sıkıntı olacağını sanmıyorum soğuk kanlıdır. Sizin sezaryen mi olmuştu yoksa normal doğum mu, eşinizin olması iyi hissettirmiştir değil miSonuçta annesi bizsek babası onlar bebişi birlikte karşılamak en güzeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?