2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yıkanabilir kadın pedi diye aratabilirsiniz. Ben 2019 yılından bu yana neocomfort marka kullanıyorum çok memnunum. İnsan bu rahatlığı yaşayınca bunca yıl nasıl hazır ped kullanmışım kendime eziyet etmişim diyor.

evcarshirak hazır mısınız bebeğinize kavuşmaya hanım efendi
Günaydınnnn
Bugün kalbimiz seninle evcarshirak
evcarshirak canım hayırlı haberlerini bekliyoruz , sağlıkla kavuşun
evcarshirak Sağlıkla kucağına al kuzum. Güzel haberlerini bekliyoruz
evcarshirak ne durumda acaba, inşallah sağlıkla kavuşmuştur yavrusuna
Kızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.

Yaa o kadar tabi bakayım, çok teşekkür ediyorum

Arkadaşlar 35 haftalık hamileyim bir de 16 aylık oğlum var. Oğluma annem ve babam bakıyordu ama annecimin beli tutuldu bu hafta idareten eşim izin aldı. Ama bir önceki tutulduğunda bir ay yatmıştı. Korkuyorum açıkçası doğumda annemin yanımda olmasına ihtiyacım var umarım bir an önce iyileşir, yoksa kayınvalidem gelecek yanıma ama insan annesini arıyor hem doğumda hem lohusalık sürecinde

Aslında yan yatırıyorlar her gittiğimde yan yatırılmış oluyor ama tabi benm görmediğim zamanlar nasıl bilmiyorum. Doğrusu hem yan hem sırt üstü yatırmak mıdır
Canım benim ilk oğlumda baş şekli ile ilgili bir dönem sıkıntı yaşamıştık o yüzden o zamanlar çok araştırmıştım. Kafatası (normal doğum haftası baz alınarak yazıyorum bunu örneğin sen de bebeğinin düzeltilmiş doğum haftasını tamamlayıp baz alabilirsin) şekil bozuklukları ilk 3 ay yatış pozisyonu ile düzeltilebiliyor çoğunlkla. Hatta instada yabancı bir sayfa var buraya etiketleyim ben onları felan takip ediyordum. Bebeğin kafa şekil bozukluğuna göre uzmanlar ölçüm yapıp sana hangi şekilde yatırman gerektiğini söylüyor. Cranial diye bir merkez var ankara izmir ve istanbulda sen hangi şehirdesin?

Kuzum evet insan illaki annesini istiyor gerçekten umarım bir an önce iyileşir gelir.

İnşallah bian önce toparlar kuzum biraz vaktin var daha

Böyle hissetmeniz o kadar normal ki, ama duygusal dönemde olduğunuzu bu dönemin ve bu hislerim geçeceğini hatırlatın kendinize. Mükemmel ebeveyn olmaya da çalışıp kendinizi yıpratmayın, yeteri kadar iyi ebeveyn olduğunuzu düşünün kendinizi tebrik edin. Bu dönem bitince bi anda başka bi evreye geçmiş gibi hissedeceksiniz inşallah. Abisinin yaşı da çok güzel, kendini ifade edebilir. Ona bebekle ilgili görevler verebilirsiniz böylelikle o da sorumluluk alır, hem sizinle hem kardeşiyle vakit geçirmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…