Yıkanabilir kadın pedi diye aratabilirsiniz. Ben 2019 yılından bu yana neocomfort marka kullanıyorum çok memnunum. İnsan bu rahatlığı yaşayınca bunca yıl nasıl hazır ped kullanmışım kendime eziyet etmişim diyor.Ay buna bayağı sevindim, ben kan görünce bayılan biriydim ama tüp bebektir tedavilerdir artık alıştım tabi. Yine de o kısmı görmek istemem
Eşin araştırmıyorsa sen atabilirsin kısa kısa bilgiler işte instadan videolar. Çünkü bebekle anne temasında süt artar, bebeğin dünyaya adapte olması kolaylaşır. Onun kucağa ihtiyacı var, annesinin kokusuna. Hatta onun kadar senin de ihtiyacın var. Lohusalık zor değil de çevredeki insanların tutumuna karşı sabırlı olmak zor. İnşallah anlarlar
Haklısınız, doktorlar kesin veri olmayan şeylere yorum yapmıyorlar. Bebeğinizde enfeksiyon yüzünden herhangi bi sorun olmamasına çok sevindim bana moral oldu. İnşallah bende sorun yaşamam. Yıkanabilir günlük pedi ilk defa duyuyorum, ona bir bakayım. Gerçi pek zaman da kalmadı ya
Kızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Amin canım benim inşallahOyy kuzu. En kısa zaman da kavuşun inşallah Hakan ile
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün miniğinKızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün kuzumKızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Kızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Yıkanabilir kadın pedi diye aratabilirsiniz. Ben 2019 yılından bu yana neocomfort marka kullanıyorum çok memnunum. İnsan bu rahatlığı yaşayınca bunca yıl nasıl hazır ped kullanmışım kendime eziyet etmişim diyor.
Hayırlı olsun canım tebrik ederimKızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Canım benim ilk oğlumda baş şekli ile ilgili bir dönem sıkıntı yaşamıştık o yüzden o zamanlar çok araştırmıştım. Kafatası (normal doğum haftası baz alınarak yazıyorum bunu örneğin sen de bebeğinin düzeltilmiş doğum haftasını tamamlayıp baz alabilirsin) şekil bozuklukları ilk 3 ay yatış pozisyonu ile düzeltilebiliyor çoğunlkla. Hatta instada yabancı bir sayfa var buraya etiketleyim ben onları felan takip ediyordum. Bebeğin kafa şekil bozukluğuna göre uzmanlar ölçüm yapıp sana hangi şekilde yatırman gerektiğini söylüyor. Cranial diye bir merkez var ankara izmir ve istanbulda sen hangi şehirdesin?Aslında yan yatırıyorlar her gittiğimde yan yatırılmış oluyor ama tabi benm görmediğim zamanlar nasıl bilmiyorum. Doğrusu hem yan hem sırt üstü yatırmak mıdır
Canım benim gözün aydın olsun sağlıkla büyüt yavrunu inşallah darısı başımızaKızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Kuzum evet insan illaki annesini istiyor gerçektenArkadaşlar 35 haftalık hamileyim bir de 16 aylık oğlum var. Oğluma annem ve babam bakıyordu ama annecimin beli tutuldu bu hafta idareten eşim izin aldı. Ama bir önceki tutulduğunda bir ay yatmıştı. Korkuyorum açıkçası doğumda annemin yanımda olmasına ihtiyacım varumarım bir an önce iyileşir, yoksa kayınvalidem gelecek yanıma ama insan annesini arıyor hem doğumda hem lohusalık sürecinde
İnşallah bian önce toparlar kuzum biraz vaktin var dahaArkadaşlar 35 haftalık hamileyim bir de 16 aylık oğlum var. Oğluma annem ve babam bakıyordu ama annecimin beli tutuldu bu hafta idareten eşim izin aldı. Ama bir önceki tutulduğunda bir ay yatmıştı. Korkuyorum açıkçası doğumda annemin yanımda olmasına ihtiyacım varumarım bir an önce iyileşir, yoksa kayınvalidem gelecek yanıma ama insan annesini arıyor hem doğumda hem lohusalık sürecinde
Böyle hissetmeniz o kadar normal ki, ama duygusal dönemde olduğunuzu bu dönemin ve bu hislerim geçeceğini hatırlatın kendinize. Mükemmel ebeveyn olmaya da çalışıp kendinizi yıpratmayın, yeteri kadar iyi ebeveyn olduğunuzu düşünün kendinizi tebrik edin. Bu dönem bitince bi anda başka bi evreye geçmiş gibi hissedeceksiniz inşallah. Abisinin yaşı da çok güzel, kendini ifade edebilir. Ona bebekle ilgili görevler verebilirsiniz böylelikle o da sorumluluk alır, hem sizinle hem kardeşiyle vakit geçirmiş olurDoğum yapan ikinci bebeği olan anneler. İçinizde lohusa sendromu yaşayan var mı? Ben kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki. 4,5 yaşında bir oğlum var öyle sevgi dolu bir çocuk ki sanki bebekle birlikte ona haksızlık yapmış gibi hissediyorum ve bu duygudan bir türlü çıkamıyorum
Gözünüz aydın canım.sütünün gelmeside çok güzel.darısı başımızaKızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Oyy gözün aydın kuzumKızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Ayy uzunmuşta bayahanımlar doğumu başlatmak için meme başı uyarılması ile ilgili bir bilgi çıktı şimdi karşıma. Sizinle paylaşmak istedim. Ben yapmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?