Yaa günde 1 saat kim masaj yapacak 1-2 dk yapsak yeter.Ayy uzunmuşta bayaya bu beni korkutuyor. Sanki oynarsam hemen doğum başlarmış gibi hissediyorum
Ayy içimi ferahlattın valla doğru dedin bunu böyle hiç düşünmemiştim :) suni sancı olmazdı opp iki oynardık tamamYaa günde 1 saat kim masaj yapacak 1-2 dk yapsak yeter.Böyle şeyler hemen doğum başlatacak olsaydı hiç kimse suni sancı almak zorunda kalmazdı. Bence hurma yemek squat yapmak gibi birşey.
Aminnn canımmteşekkür ederim dönüşün için isteyen herkes sen bende sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım arkadaşım Çok Aminnn
Geçmiş olsun cnm, anneli babalı büyüsün Rabbim uzun ömürler versinKızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Maşallah canım sağlıkla büyüsünKızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Geçmiş olsun , inşallah bi an önce iyileşir doğumda yanında olurArkadaşlar 35 haftalık hamileyim bir de 16 aylık oğlum var. Oğluma annem ve babam bakıyordu ama annecimin beli tutuldu bu hafta idareten eşim izin aldı. Ama bir önceki tutulduğunda bir ay yatmıştı. Korkuyorum açıkçası doğumda annemin yanımda olmasına ihtiyacım varumarım bir an önce iyileşir, yoksa kayınvalidem gelecek yanıma ama insan annesini arıyor hem doğumda hem lohusalık sürecinde
Oh çok şükür sağlıkla büyüsün minnoşKızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Yaa günde 1 saat kim masaj yapacak 1-2 dk yapsak yeter.Böyle şeyler hemen doğum başlatacak olsaydı hiç kimse suni sancı almak zorunda kalmazdı. Bence hurma yemek squat yapmak gibi birşey.
Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsünKızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsünKızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Antalyadayım canım. Sizin sıkıntınız neydi tam olarakCanım benim ilk oğlumda baş şekli ile ilgili bir dönem sıkıntı yaşamıştık o yüzden o zamanlar çok araştırmıştım. Kafatası (normal doğum haftası baz alınarak yazıyorum bunu örneğin sen de bebeğinin düzeltilmiş doğum haftasını tamamlayıp baz alabilirsin) şekil bozuklukları ilk 3 ay yatış pozisyonu ile düzeltilebiliyor çoğunlkla. Hatta instada yabancı bir sayfa var buraya etiketleyim ben onları felan takip ediyordum. Bebeğin kafa şekil bozukluğuna göre uzmanlar ölçüm yapıp sana hangi şekilde yatırman gerektiğini söylüyor. Cranial diye bir merkez var ankara izmir ve istanbulda sen hangi şehirdesin?
Kızlar merhaba ben 36 haftalık hamileyim iki haftadır şiddetli sol kalça ağrısı çekiyorum uzanırken falan değil yürürken veya ayaktayken bazen olmuyor ama olduğu zaman da kımıldayamıyorum benim gibi olan var mı aranızda
Esra Ertuğrul-Yenidoğan Bakımı ve İlkyardım
Nemesis Kitap Yenidoğan Bakımı ve İlkyardım - Fiyatı, Yorumları
Nemesis Kitap Yenidoğan Bakımı ve İlkyardım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Su an nasilsiniz?Merhaba kızlarbugün kontrole gelmiştik. Tekrar çatı muayenesi oldum. Bebek 3600 görünüyor. Nstde de hareketsiz çıktı. Yatışımı verdiler. Ne hissedeceğimi bilmiyorum
Bişey daha kafama takıldı, dündü sanırım arkadaşlardan birisi normal doğuma eşlerimiz girerse eline yelpaze vericem demişti sanırım squat girllidyadgn sendin Sorum şu; doğumhane sıcak mı oluyor soğuk mu acaba? Ameliyathane buz gibi malum. Geçenki kontrolde nst yi doğumhanede çektiler ama henüz işlevde olmadığındandı sanırım aşırı sıcaktı ebeye rica edip camları açtırdım. Yelpazeyi okuyunca bi gözüm korktu sıcakta baygınlık geçiririz umarım soğuktur. Tecrübeli doğumhane gören güzel annişler bizi aydınlatırsanız sevinirim
Şimdi geldim doktordan fizik tedaviye yönlendirdi eklemler arası ödemdir dedi yürüyüş ve tuzu tamamen keseceksin dedi saat 3 gibi de fiziğe gidecem
İki hafta önce benim tansiyon da 13 8 çıktı 13 den sonra anlamlı risk taşır dediler idrar testi aldılar ne olur ne olmaz protein kaçağı var mı diye sorun çıkmadı sadece enfeksiyon vardı biraz
Tansiyonu çok dert etme stres bile hemen bu haftalarda tansiyonu etkiliyor limonlu su iç dinlen geçer
Arkadaşlar hamiş olanlar sağlıkla bebişlerini kucanıza alın hamiş olmak isteyenler de yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklasınlar Çok Aminnn
Birşey merak ediyorum ben tüp bebekle hamile kaldım yarın İlk kontrolüm var Hcg değerlerim iyi geldi fakat göğüs ağrım olmuyor kafama takıldı henüz yeni ama göğüs ağrısı olmadan hamile kalıp 8. 9. Haftalarda Hassasiyeti başlayanlar varmı içim rahatlatmak için araştırıyorum regli dönemlerimdede ağrımazdı İsteyen herkesin de benimde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerin gelmesini yürekten diliyorum Çok Aminnn
Kızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Arkadaşlar 35 haftalık hamileyim bir de 16 aylık oğlum var. Oğluma annem ve babam bakıyordu ama annecimin beli tutuldu bu hafta idareten eşim izin aldı. Ama bir önceki tutulduğunda bir ay yatmıştı. Korkuyorum açıkçası doğumda annemin yanımda olmasına ihtiyacım varumarım bir an önce iyileşir, yoksa kayınvalidem gelecek yanıma ama insan annesini arıyor hem doğumda hem lohusalık sürecinde
Dun butun gun agladim. 23 aylik bir kizim var cokca bahsetmistim.Doğum yapan ikinci bebeği olan anneler. İçinizde lohusa sendromu yaşayan var mı? Ben kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki. 4,5 yaşında bir oğlum var öyle sevgi dolu bir çocuk ki sanki bebekle birlikte ona haksızlık yapmış gibi hissediyorum ve bu duygudan bir türlü çıkamıyorum
Hayırlı olsun canımKızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Hepinize teşekkür ederim kızlar güzel dualarınız için ameliyattayken sizlerede dua ettim sağlıkla kavuşup büyütelim yavrularımızı
Tarifi yok bu hislerin kokusu bir ömre bedel
Canim masallah size saglikla kavustunuz uzun ömür diliyorum darisi bizeKızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Bana dr yap dedi ama oturup da fıçı fıçı oynamak tuhaf geliyo banaAyy uzunmuşta bayaya bu beni korkutuyor. Sanki oynarsam hemen doğum başlarmış gibi hissediyorum
Son haftalarda yeri kalmadığı için cok az oynuyor ve çok uyuyor dışarıya çıkmak için enerji topluyor annesi korkma uyku süreleri daha da uzayacak tecrübeyle sabit arada ben de varlığından şüphe duyup durtukluyorum iki popo sallayıp tekrar uyuyorSelam kızlar, benim beybi bu akşam korkuttu beni. Tüm gün kıpırdaktı aslında ama akşam eve geldim duş aldım derken bi süredir beybimin kıpırdamadığını hissettim aklım çıktı vallahi sağ sol her yerden dürttüm gittim nutella kaşıkladım neyse ki şimdi ahenkle dans ediyor.. ay biz bi doğuraydık yaa
16.30 da doğdu canım. 51 cm 3600 doğdu. Ultrasonda dedikleri çıktı doktorunSu an nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?