2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy uzunmuşta baya ya bu beni korkutuyor. Sanki oynarsam hemen doğum başlarmış gibi hissediyorum
Yaa günde 1 saat kim masaj yapacak 1-2 dk yapsak yeter. Böyle şeyler hemen doğum başlatacak olsaydı hiç kimse suni sancı almak zorunda kalmazdı. Bence hurma yemek squat yapmak gibi birşey.

Yaa günde 1 saat kim masaj yapacak 1-2 dk yapsak yeter. Böyle şeyler hemen doğum başlatacak olsaydı hiç kimse suni sancı almak zorunda kalmazdı. Bence hurma yemek squat yapmak gibi birşey.
Ayy içimi ferahlattın valla doğru dedin bunu böyle hiç düşünmemiştim :) suni sancı olmazdı opp iki oynardık tamam

Geçmiş olsun , inşallah bi an önce iyileşir doğumda yanında olur

Benim doktorumda benzer şeyler söyledi. Doğumu tetikleyen şeyler olsaydı kimse 40. Haftayı geçmez demişti

Kızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün
Antalyadayım canım. Sizin sıkıntınız neydi tam olarak

evet ben, hatta bu sebeple dusuyordum neredeyse. Felc gecirdigimi sanmistim. Sol bacagim aniden kalcadan kitlenmisti. Doktoruma sordugumda dogumla birlikte gececek muhtemelen leğen kemiginde bir sorun olusmustur demişti. Tibbi terimlerlede aciklamisti ama unuttum. Dogumdan beri bir daha olmadi.

Merhaba kızlar bugün kontrole gelmiştik. Tekrar çatı muayenesi oldum. Bebek 3600 görünüyor. Nstde de hareketsiz çıktı. Yatışımı verdiler. Ne hissedeceğimi bilmiyorum
Su an nasilsiniz?

Dogum aninda o dogumhane buzhane olsa farketmezsiniz :) her turlu terliyorsunuz kizlar.

Beni dogum sonrasi fizik tedaviye yonlendirmisti.

herkes her belirtiyi yasamak zorunda degil:) hicbir belirti yasamamak sahane birsey bu arada. Ne kadar az belirti o kadar huzurlu hamilelik. Simdiden hayirli ugurlu olsun.
Kızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.

Tebrik ederim evcar'im, kizimin arkadasi dogmus. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde mutlu, huzurlu, saglikli bir omru olsun insallah

Kesinlikle katiliyorum, su anda esimle idare ediyoruz ama o da ise baslayacak annem gelsin deyip duruyor arkasindan da kendi kendine vazgeciyor. Ajsjsjajsnsj
Dun butun gun agladim. 23 aylik bir kizim var cokca bahsetmistim.
Hep kendim baktim, annem isim oldugu zaman birkac saat bakardi. Onun icin isimi biraktim. Bu vicdan azabi yuzunden memeyi kesemedim mesela. 1 haftadir bereket tanricasi gibi geziyorum. Solumda minigim meme emerken, sagimda büyük kizim meme emiyor.

Hepinize teşekkür ederim kızlar güzel dualarınız için ameliyattayken sizlerede dua ettim sağlıkla kavuşup büyütelim yavrularımızı
Tarifi yok bu hislerin kokusu bir ömre bedel

Ayy maşallah rabbim dileyen isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Bizler de sağlıkla kavuşalım bu güzel duyguları yaşayalım inşallah

Selam kızlar, benim beybi bu akşam korkuttu beni. Tüm gün kıpırdaktı aslında ama akşam eve geldim duş aldım derken bi süredir beybimin kıpırdamadığını hissettim aklım çıktı vallahi sağ sol her yerden dürttüm gittim nutella kaşıkladım neyse ki şimdi ahenkle dans ediyor.. ay biz bi doğuraydık yaa

Son haftalarda yeri kalmadığı için cok az oynuyor ve çok uyuyor dışarıya çıkmak için enerji topluyor annesi korkma uyku süreleri daha da uzayacak tecrübeyle sabit arada ben de varlığından şüphe duyup durtukluyorum iki popo sallayıp tekrar uyuyor

Su an nasilsiniz?
16.30 da doğdu canım. 51 cm 3600 doğdu. Ultrasonda dedikleri çıktı doktorun bebik de ben de gayet iyiyiz. Allah isteyen herkesi yavrusuyla kavuştursun

Doktor tekrar çatal muayenesi yaptı ondan mıdır bilmiyorum ama ameliyata alınana kadar sancı çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…