- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Sağlıkla huzurla büyüt yavrucağınıKızlar bende bebekte iyiyiz. Sabah 9.40ta doğdu yavrum. Sütümde geldi hemen çok şükür. Hepinizi öpüyorum.
16.30 da doğdu canım. 51 cm 3600 doğdu. Ultrasonda dedikleri çıktı doktorunbebik de ben de gayet iyiyiz. Allah isteyen herkesi yavrusuyla kavuştursun
Doktor tekrar çatal muayenesi yaptı ondan mıdır bilmiyorum ama ameliyata alınana kadar sancı çektim.
Sağlıkla büyütün canım gözünüz aydın16.30 da doğdu canım. 51 cm 3600 doğdu. Ultrasonda dedikleri çıktı doktorunbebik de ben de gayet iyiyiz. Allah isteyen herkesi yavrusuyla kavuştursun
Doktor tekrar çatal muayenesi yaptı ondan mıdır bilmiyorum ama ameliyata alınana kadar sancı çektim.
Valla helal olsun sanaGünaydın kızlar.
Bugün benim son iş günüm
Mutluyum mutluyuz
Enerjim olsa ben de öyle ikisini emzirirdim.o kadar gücüm ve sabrım olmaz hem de 2 yaşa az kaldı diyip 3 ay önce 18 aylıkken kestim. inşallah tekrar emzirdiğimi görüp istemez.Allah kolaylık versin size. en güzeli ikisini de emzirmekevet ben, hatta bu sebeple dusuyordum neredeyse. Felc gecirdigimi sanmistim. Sol bacagim aniden kalcadan kitlenmisti. Doktoruma sordugumda dogumla birlikte gececek muhtemelen leğen kemiginde bir sorun olusmustur demişti. Tibbi terimlerlede aciklamisti ama unuttum. Dogumdan beri bir daha olmadi.
Su an nasilsiniz?
Dogum aninda o dogumhane buzhane olsa farketmezsiniz :) her turlu terliyorsunuz kizlar.
Beni dogum sonrasi fizik tedaviye yonlendirmisti.
herkes her belirtiyi yasamak zorunda degil:) hicbir belirti yasamamak sahane birsey bu arada. Ne kadar az belirti o kadar huzurlu hamilelik. Simdiden hayirli ugurlu olsun.
Tebrik ederim evcar'im, kizimin arkadasi dogmus. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde mutlu, huzurlu, saglikli bir omru olsun insallah
Kesinlikle katiliyorum, su anda esimle idare ediyoruz ama o da ise baslayacak annem gelsin deyip duruyor arkasindan da kendi kendine vazgeciyor. Ajsjsjajsnsj
Dun butun gun agladim. 23 aylik bir kizim var cokca bahsetmistim.
Hep kendim baktim, annem isim oldugu zaman birkac saat bakardi. Onun icin isimi biraktim. Bu vicdan azabi yuzunden memeyi kesemedim mesela. 1 haftadir bereket tanricasi gibi geziyorum. Solumda minigim meme emerken, sagimda büyük kizim meme emiyor.
16.30 da doğdu canım. 51 cm 3600 doğdu. Ultrasonda dedikleri çıktı doktorunbebik de ben de gayet iyiyiz. Allah isteyen herkesi yavrusuyla kavuştursun
Enerjim olsa ben de öyle ikisini emzirirdim.o kadar gücüm ve sabrım olmaz hem de 2 yaşa az kaldı diyip 3 ay önce 18 aylıkken kestim. inşallah tekrar emzirdiğimi görüp istemez.Allah kolaylık versin size. en güzeli ikisini de emzirmek
Ne güzel bu bebek sütü geri getirdi demiştir herhalde canımTebrik ediyorum. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde mutlu, huzurlu, saglikli bir omru olsun insallah
Buyugu memeden kesmistim :) 15 gun olmustu. Bebegim 7 Eylül'de gelecekti boylece tam 1 ay once kesmis olacaktim.
Ama olmadi. Memelerde artik sut olmadigina ikna edip biraktirmistim ama bebegi gorunce hic sormadi kendi cekti aldi direkt ahahhaha dolayisiyla artık cifte emzirme yapiyorum :)
Canım çok sevindim sağlıkla almışsın bebişi kucağına gözün aydın..16.30 da doğdu canım. 51 cm 3600 doğdu. Ultrasonda dedikleri çıktı doktorunbebik de ben de gayet iyiyiz. Allah isteyen herkesi yavrusuyla kavuştursun
Günaydın canım, bakalım ne olacak senin durum bizi de bilgilendirirsin doktor sonrası.Günaydın kızlar güne bacaklara yayılan ağrıyla uyandım neyseki bugün muayenem var bakalım ne çıkacak nst de
Ne güzel bu bebek sütü geri getirdi demiştir herhalde canım
Çok çok aminGünaydınnn güzel bir gün olsunnn
Ama 1 ayda unutamaz ki o da haklıTebrik ediyorum. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde mutlu, huzurlu, saglikli bir omru olsun insallah
Buyugu memeden kesmistim :) 15 gun olmustu. Bebegim 7 Eylül'de gelecekti boylece tam 1 ay once kesmis olacaktim.
Ama olmadi. Memelerde artik sut olmadigina ikna edip biraktirmistim ama bebegi gorunce hic sormadi kendi cekti aldi direkt ahahhaha dolayisiyla artık cifte emzirme yapiyorum :)
Tabiki kuzumGünaydın canım, bakalım ne olacak senin durum bizi de bilgilendirirsin doktor sonrası.
Bende çok zorlanıyorum artık uyumak mümkün değil kollarım uyuşuyor belimin alt kısmında ağrı var sabahda bacaklarıma vuruyorduYatış pozisyonundan mıdır nedir, qkşam wc kalktığımda da sabah yataktan kalktığımda ds sağ belimde bir ağrı ve sağ kalçamdan sağ dizime doğru inen bir ağrı oldu akşam ya bi kaç adımda beni zorladı sonra hafiflliyor. Hep sağa yatmışım herhalde
Ama 1 ayda unutamaz ki o da haklıbenim meme diyip sahip çıkmış hayırlısı buymuş birkaç ay sonra belki bırakır duruma göre bakarsın artık
O vicdan azabı çok zor.kendimi 1,5 yaşa kadar emzirmek de iyi diye teselli ediyordum kızımdan çok ben üzüldümYa zaten vicdanim sızlıyordu biraktirdigim için, iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?