2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Maşallah güle güle büyütün bebişinizi

Sağlıkla büyütün canım gözünüz aydın

Enerjim olsa ben de öyle ikisini emzirirdim.o kadar gücüm ve sabrım olmaz hem de 2 yaşa az kaldı diyip 3 ay önce 18 aylıkken kestim. inşallah tekrar emzirdiğimi görüp istemez.Allah kolaylık versin size. en güzeli ikisini de emzirmek

Tebrik ediyorum. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde mutlu, huzurlu, saglikli bir omru olsun insallah

Buyugu memeden kesmistim :) 15 gun olmustu. Bebegim 7 Eylül'de gelecekti boylece tam 1 ay once kesmis olacaktim.

Ama olmadi. Memelerde artik sut olmadigina ikna edip biraktirmistim ama bebegi gorunce hic sormadi kendi cekti aldi direkt ahahhaha dolayisiyla artık cifte emzirme yapiyorum :)

Tebrik ediyorum, rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Ne güzel bu bebek sütü geri getirdi demiştir herhalde canım

Canım çok sevindim sağlıkla almışsın bebişi kucağına gözün aydın.. Canım nst'de hareketsizdi en son, o yüzden mi aldılar bebeği süreç nasıl oldu? Ne kadarlıktı bebek?

Yatış pozisyonundan mıdır nedir, qkşam wc kalktığımda da sabah yataktan kalktığımda ds sağ belimde bir ağrı ve sağ kalçamdan sağ dizime doğru inen bir ağrı oldu akşam ya bi kaç adımda beni zorladı sonra hafiflliyor. Hep sağa yatmışım herhalde

Ama 1 ayda unutamaz ki o da haklı benim meme diyip sahip çıkmış hayırlısı buymuş birkaç ay sonra belki bırakır duruma göre bakarsın artık

Bende çok zorlanıyorum artık uyumak mümkün değil kollarım uyuşuyor belimin alt kısmında ağrı var sabahda bacaklarıma vuruyordu

Ya zaten vicdanim sızlıyordu biraktirdigim için, iyi oldu
O vicdan azabı çok zor.kendimi 1,5 yaşa kadar emzirmek de iyi diye teselli ediyordum kızımdan çok ben üzüldüm emzirmek gerçekten en güzel anne bebek bağı.herkese nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…