Çok teşekkür ederimMaşallahgüle güle büyütün bebişinizi
Çok teşekkür ederizSağlıkla büyütün canım gözünüz aydın
Sağ ol canımTebrik ediyorum. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde mutlu, huzurlu, saglikli bir omru olsun insallah
Buyugu memeden kesmistim :) 15 gun olmustu. Bebegim 7 Eylül'de gelecekti boylece tam 1 ay once kesmis olacaktim.
Ama olmadi. Memelerde artik sut olmadigina ikna edip biraktirmistim ama bebegi gorunce hic sormadi kendi cekti aldi direkt ahahhaha dolayisiyla artık cifte emzirme yapiyorum :)
Gözün aydın canımGünaydın kızlar.
Bugün benim son iş günüm
Mutluyum mutluyuz
Tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin16.30 da doğdu canım. 51 cm 3600 doğdu. Ultrasonda dedikleri çıktı doktorunbebik de ben de gayet iyiyiz. Allah isteyen herkesi yavrusuyla kavuştursun
Doktor tekrar çatal muayenesi yaptı ondan mıdır bilmiyorum ama ameliyata alınana kadar sancı çektim.
Valla helal olsun sana
Teşekkürler kuzular.Gözün aydın canımbenimde cuma son, hiçbir cumayı bu kadar hevesle beklememiştim
Alınan izinlerde doğum izninden düşüyor gibi birşey konuşulmuştu ya burda, ben o yüzden almak istemedim. Sürüne sürüne devamTeşekkürler kuzular.
Benimde cuma sondu aslında. 2 güncük izin aldım
Git gide artan bir ağrıysa doktora git canım son günler ne olucağı belli olmazKızlar değişik bir karın ağrım var geceden beri daha önce böyle olmamıştı hiç. Hamileliğimin ilk zamanlarında olmuştu böyle. Böyle regl sancısı gibi karnımın alt tarafında. Birde alttan bıçak saplanıyormuş gibi ara sıra. Sırt ve bel ağrım zaten son 1 2 haftadır iyice artmıştı, napsam doktora mı sorsam
Gittin mi kız doktora?Git gide artan bir ağrıysa doktora git canım son günler ne olucağı belli olmaz
Ayy bilemiyorum ki normal de olabilir. Bebek hareketliyse korkma ama doktora da sorabilirsin. Ama bu ağrılar dönem dönem herkes çekiyor da bilemedimKızlar değişik bir karın ağrım var geceden beri daha önce böyle olmamıştı hiç. Hamileliğimin ilk zamanlarında olmuştu böyle. Böyle regl sancısı gibi karnımın alt tarafında. Birde alttan bıçak saplanıyormuş gibi ara sıra. Sırt ve bel ağrım zaten son 1 2 haftadır iyice artmıştı, napsam doktora mı sorsam
bizde bunu fark edecek ik yoktur diyerek aldım gittiAlınan izinlerde doğum izninden düşüyor gibi birşey konuşulmuştu ya burda, ben o yüzden almak istemedim. Sürüne sürüne devam
Uzun süre aynı pozisyonda yatmaktandır o smg.Yatış pozisyonundan mıdır nedir, qkşam wc kalktığımda da sabah yataktan kalktığımda ds sağ belimde bir ağrı ve sağ kalçamdan sağ dizime doğru inen bir ağrı oldu akşam ya bi kaç adımda beni zorladı sonra hafiflliyor. Hep sağa yatmışım herhalde
Canim ne söyledi dr benimde topuga kadar vuran agri oluyor aradaGünaydın kızlar güne bacaklara yayılan ağrıyla uyandım neyseki bugün muayenem var bakalım ne çıkacak nst de
Bizler de merak içinde bekliyoruz senin süreci LidyaKizlar yine ben beklerken darlandım yaofff ruyamda bile artik iş görüşmesine gidiyorum hala hamileyim ve doğurmayacagima inandığım için çalışmaya baslayacakmisim gerci tam haber beklediğim yerden iş başı haberi geldiginde ben hamile olduğumu ogrenmistim offf gelmiyoooo benim çocuk çok üşengeç kizlar uyuyo bi uyansa gelecek inanıyorum tırnakları da uzamistir bi patlatsa kesesini rahat etcez eşim bile diyor ki halinin orta yerine gönder suyunu gelsin askim ellerimle temizlerim yeter ki gelsin diyor of biz hiç iyi değiliz
Canim hiç düzenli sanci yok hep yalancı arada bıçak saplanmasi tarzi yerimden ziplatmali ama iki kereden sonra devamı gelmeyen şeylerBizler de merak içinde bekliyoruz senin süreci Lidyahafifte olsa yok mu hiç sancı ne durumdasın
lidya sayesinde aştık bu sınırı galibakızlar bugün meşhur sınırımız 36+6 yımdoğuracak gibi değilim ama hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?