2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağ ol canım
Sen maşallah iki minikle birden uğraşıyorsun

Tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Nasıl sağlık durumunuz, umarım iyisinizdir

Kızlar değişik bir karın ağrım var geceden beri daha önce böyle olmamıştı hiç. Hamileliğimin ilk zamanlarında olmuştu böyle. Böyle regl sancısı gibi karnımın alt tarafında. Birde alttan bıçak saplanıyormuş gibi ara sıra. Sırt ve bel ağrım zaten son 1 2 haftadır iyice artmıştı, napsam doktora mı sorsam

Git gide artan bir ağrıysa doktora git canım son günler ne olucağı belli olmaz

Ayy bilemiyorum ki normal de olabilir. Bebek hareketliyse korkma ama doktora da sorabilirsin. Ama bu ağrılar dönem dönem herkes çekiyor da bilemedim

Selam kızlar doğum yapanları tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün kuzular darısı bize inş son 6 gün kaldı kavuşmamıza benimde hala bulantılar devam ediyor ilaç içmek zorunda kalıyorum sağ kastığımda sanki damar ya da kas koptu kopacak gibi ağrıyo Dr bebek normalden fazla inmiş aşağıya ondan olabilir dedi Bi kasılıyo adım atamıyorum olduğum yerde kalıyorum bakalım Bi sağ salim doğuralımda İnşaAllah

Kizlar yine ben beklerken darlandım ya offf ruyamda bile artik iş görüşmesine gidiyorum hala hamileyim ve doğurmayacagima inandığım için çalışmaya baslayacakmisim gerci tam haber beklediğim yerden iş başı haberi geldiginde ben hamile olduğumu ogrenmistim offf gelmiyoooo benim çocuk çok üşengeç kizlar uyuyo bi uyansa gelecek inanıyorum tırnakları da uzamistir bi patlatsa kesesini rahat etcez eşim bile diyor ki halinin orta yerine gönder suyunu gelsin askim ellerimle temizlerim yeter ki gelsin diyor of biz hiç iyi değiliz

Uzun süre aynı pozisyonda yatmaktandır o smg.
Gece wc ye kalktığımda ben de çok zorlanıyorum sanki organlarım yerlerine geçiyor gibi değişik bir ağrı oluyor sonra geçiyor bir kaç adım atınca

Bizler de merak içinde bekliyoruz senin süreci Lidya hafifte olsa yok mu hiç sancı ne durumdasın

Bizler de merak içinde bekliyoruz senin süreci Lidya hafifte olsa yok mu hiç sancı ne durumdasın
Canim hiç düzenli sanci yok hep yalancı arada bıçak saplanmasi tarzi yerimden ziplatmali ama iki kereden sonra devamı gelmeyen şeyler yarin kontrol var acikligim varsa dr sunni sanci vercek ya dua edin acikligim olsun hem zafer bayramı guzel tarih cumhuriyetin 100. Yılında doğsun cok guzel olr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…