- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Kesinlikle mükemmel bir tarihCanim hiç düzenli sanci yok hep yalancı arada bıçak saplanmasi tarzi yerimden ziplatmali ama iki kereden sonra devamı gelmeyen şeyleryarin kontrol var acikligim varsa dr sunni sanci vercek ya dua edin acikligim olsun hem zafer bayramı guzel tarih cumhuriyetin 100. Yılında doğsun cok guzel olr
Nst çekildim bir tane 90 sancı çıktı diğerleri 40 yarım saate muayene olcamGittin mi kız doktora?
Sen bir de 38e gelince görUzun süre aynı pozisyonda yatmaktandır o smg.
Gece wc ye kalktığımda ben de çok zorlanıyorum sanki organlarım yerlerine geçiyor gibi değişik bir ağrı oluyor sonra geçiyor bir kaç adım atınca
Bebeğim Senin tam olarak ne zaman doğumun doktor en son ne dediKizlar yine ben beklerken darlandım yaofff ruyamda bile artik iş görüşmesine gidiyorum hala hamileyim ve doğurmayacagima inandığım için çalışmaya baslayacakmisim gerci tam haber beklediğim yerden iş başı haberi geldiginde ben hamile olduğumu ogrenmistim offf gelmiyoooo benim çocuk çok üşengeç kizlar uyuyo bi uyansa gelecek inanıyorum tırnakları da uzamistir bi patlatsa kesesini rahat etcez eşim bile diyor ki halinin orta yerine gönder suyunu gelsin askim ellerimle temizlerim yeter ki gelsin diyor of biz hiç iyi değiliz
Kuzum nst çekildim şuan bekliyorum nst bir adet 90 sancı çıktı diğerleri 40 bakalım muayene sonucu ne söyliycekCanim ne söyledi dr benimde topuga kadar vuran agri oluyor arada
HAdi hayırlı haberlerle gelNst çekildim bir tane 90 sancı çıktı diğerleri 40 yarım saate muayene olcam
Sağlıkla alın kucağınızaYarın sabah erkenden doğumum var dualarınızı eksik etmeyin.3. Sezeryan 37 yaş insan korkuyor haliyle
bizi de haberdar etNst çekildim bir tane 90 sancı çıktı diğerleri 40 yarım saate muayene olcam
Sağlıkla kavuşun inşallah, dualarımız sizinle olacakYarın sabah erkenden doğumum var dualarınızı eksik etmeyin.3. Sezeryan 37 yaş insan korkuyor haliyle
Sağlıkla kavuş yavruna inşallahYarın sabah erkenden doğumum var dualarınızı eksik etmeyin.3. Sezeryan 37 yaş insan korkuyor haliyle
Tmm kuzucumbizi de haberdar et
Sen bir de 38e gelince gördiye moral vereyim sana
Bebegim benim 2 Eylül doğum tarihi normalde hatta yarın kontrol var açıklık varsa sunni verip başlatacak doğumu eğer yoksa aciklik 41 e kadar gelmezse bekleriz dedi drBebeğim Senin tam olarak ne zaman doğumun doktor en son ne dedi
Hadi hayırlısı olsun bitanem hakkında inşallah açıklık olurda sağlıkla kavuşursun yavrunaBebegim benim 2 Eylül doğum tarihi normalde hatta yarın kontrol var açıklık varsa sunni verip başlatacak doğumu eğer yoksa aciklik 41 e kadar gelmezse bekleriz dedi dr
Hayırlı olsun canım ne güzel tarih beklemekte ayrı bir heyecan dimiKızlar selam, bugün 35+0 muayenemizi olduk. Doktorum 37+3 yani 15 eylül için gün verdi. Çünkü plasentada büyüyen bir kist var riske atmak istemiyor. Bir de bebeğin gelişimi biraz önde ikinci doğum iki hamilelik arası yakın diye daha fazla beklemeyecek. Tarih belli olunca bir gerildim bir heyecanlandım sabahtan beri tuhaf duygulr içindeyim
Benim ki beklerse eğer 15 Eylül'de beraber doğurmuş olacağızKızlar selam, bugün 35+0 muayenemizi olduk. Doktorum 37+3 yani 15 eylül için gün verdi. Çünkü plasentada büyüyen bir kist var riske atmak istemiyor. Bir de bebeğin gelişimi biraz önde ikinci doğum iki hamilelik arası yakın diye daha fazla beklemeyecek. Tarih belli olunca bir gerildim bir heyecanlandım sabahtan beri tuhaf duygulr içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?