2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sonbahardagel naptın canım ne çıktı muayeneden? Karar verdiniz mi doğum tarihine
Selam kızlar çıktım doktordan anlatıyorum
Son zamanlarda diyetime ve yürüyüşüme dikkat edemedim suyum hemen yükselmiş
Bebek 38+1 ama 37+1 çıktı
Yinede gelişimi iyi dedi
51 cm 3275 gram
Doktorum Perşembe günü geliyormuş asistanı ile görüştürdüler Perşembe doktorumla görüşüp kanları vercem anestezi doktoru ile görüşücem cuma sabahına da beni ameliyata alcaklar
Perşembe görüşünce cuma kaçta orda olmam gerektiğini söyleyecekler
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu sordum ne zaman bırakayım diye son gecede dahil kullan dedi
Hakkımızda hayırlısı olsun valla kızlar şuanki duygularım hem korku hem endişe hem heyecan ortaya karışık durumdayım

Canım hayırlısı olsun sen içini ferah tut gelişimi iyi ya benimki de bugün 3280 gr çıktı gerçi yanılma payı zaten hep var son kontrol ölçmem dedi doktor ama sonra ölçtü dayanamadı

Canım hayırlısı olsun sen içini ferah tut gelişimi iyi ya benimki de bugün 3280 gr çıktı gerçi yanılma payı zaten hep var son kontrol ölçmem dedi doktor ama sonra ölçtü dayanamadı
Hayırlısı ile sağlıklı kucağımıza alalımda o yeter
Bebeğim sen kan sulandırıcı iğne kullanıyormuydun dr ne zaman kesmen gerektiğini söyledi

Yarın yatışın kaçta olcak heyecan varmı
Bide akşam kaçtan sonra yemek içmek yasak bide şunu bunu ye dediler mi

Yarın yatışın kaçta olcak heyecan varmı
Bide akşam kaçtan sonra yemek içmek yasak bide şunu bunu ye dediler mi
7 buçukta giriş 9 yada 9 buçukta doğum dedi iki doğum var önce giriş yapanı önce alırım dedi demek ki yarım saatte çıkıyor doğumdan 2 den sonra yemek ve su yok dedi

7 buçukta giriş 9 yada 9 buçukta doğum dedi iki doğum var önce giriş yapanı önce alırım dedi demek ki yarım saatte çıkıyor doğumdan 2 den sonra yemek ve su yok dedi
Ayyy çok heyecanlı doğumdan çıkınca kendini iyi hissedersen mutlaka yaz bize
Bu arada gece sık kalkıp su içiyorum susuzluğa nasıl dayanıcam acaba
Bide heyecandan bu gece yatabilecekmiisin?

Ayyy çok heyecanlı doğumdan çıkınca kendini iyi hissedersen mutlaka yaz bize
Bu arada gece sık kalkıp su içiyorum susuzluğa nasıl dayanıcam acaba
Bide heyecandan bu gece yatabilecekmiisin?
Doktor dedi ki 2 ye doğru bir şeyler atıştır çok aç kalma o saate kadar uyurum diyorum bence bu gece uyuyamazsın dedi güldü, artık yatacaz da uyuyabilir miyiz bilemem canım heyecan dorukta bir de herkes arıyor falan daha da heyecanlanıyorum eşim benim 10 katım heyecanlı o yüzden onu görünce kendimi dizginliyorum video çektik az önce o konuştu kızımıza hatıra olsun diye ben hep ağladım duygusallık tavan şu an biraz da endişe tabi bakalım hayırlısı ile atlatalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…