2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugün benimde kesin doğum günü belli olunca hem korku hem heyecan değişik duygular sardı beni inşallah su gibi geçer kolaylıkla sağlıkla yavrularımızı alır evimize neşe içinde döneriz

yarin benim kontrolumde var artik coooook sık kasılıyorum arada bicak saplanir gibi oluyo ayrica kokulu akintim da var onu soyliyim bi fitil falan versin suan dogum olsa bebege enfeksiyon bulasir diye korkuyorum
Akıntı olayı bende de var, geçen hafta kontrolde sormuştum şu an doğum olsa o enfeksiyon bebeğe geçer mi diye; doğuma kadar enfeksiyon varken suyuna karışma riski var demişti. Yani doğumda geçme olayı sanırım düşük ihtimal. Fitil vermezse içeriyi temizleyen losyon yazdırın. 3 gündür kullanıyorum daha iyi gibi. Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıcakla kavuşalım

Eylülü bekleyen sabırlı bebiş anaları olarak sayılı kişiler kaldık
Doğum tarihleri netleşenler, sağlıcakla kavuşun inşallah Ben okurken çok heyecanlandım sizi düşünemiyorum Çok güzel kavuşma anlarınız olsun inşallah

7 buçukta giriş 9 yada 9 buçukta doğum dedi iki doğum var önce giriş yapanı önce alırım dedi demek ki yarım saatte çıkıyor doğumdan 2 den sonra yemek ve su yok dedi
Cok guzel tarihte doğuyor insallah yarin ben de dogururum yalniz birakmam seni

Cok guzel pozitif pozitif hikayelerle gel bize

Çok çok amin canım benim

aa oylemi bebege gecmemesine sevindim not aldim fitil vermezse losyonu yazdirim losyonun ismini soyleyebilirmisin

Hadi hayırlısı canım netleşmesi iyi oldu kafan rahatlamıştır sağlıkla al kucağına son günleriniz aynı bedende

Günün değişmedi yani canım? İyi hadi dün boşuna stres yapmışsın bak değişmedi hiç birşey

Yarın sabah erkenden doğumum var dualarınızı eksik etmeyin.3. Sezeryan 37 yaş insan korkuyor haliyle
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
yarin benim kontrolumde var artik coooook sık kasılıyorum arada bicak saplanir gibi oluyo ayrica kokulu akintim da var onu soyliyim bi fitil falan versin suan dogum olsa bebege enfeksiyon bulasir diye korkuyorum
İhmal etmeyin lütfen. Benim oğlum ben ihmal ettiğim için enfeksiyon kaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…