- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Bugün benimde kesin doğum günü belli olunca hem korku hem heyecan değişik duygular sardı beni inşallah su gibi geçer kolaylıkla sağlıkla yavrularımızı alır evimize neşe içinde dönerizDoktor dedi ki 2 ye doğru bir şeyler atıştır çok aç kalma o saate kadar uyurum diyorum bence bu gece uyuyamazsın dedi güldü, artık yatacaz da uyuyabilir miyiz bilemem canım heyecan dorukta bir de herkes arıyor falan daha da heyecanlanıyorum eşim benim 10 katım heyecanlı o yüzden onu görünce kendimi dizginliyorum video çektik az önce o konuştu kızımıza hatıra olsun diye ben hep ağladım duygusallık tavan şu an biraz da endişe tabi bakalım hayırlısı ile atlatalım inşallah
Akıntı olayı bende de var, geçen hafta kontrolde sormuştum şu an doğum olsa o enfeksiyon bebeğe geçer mi diye; doğuma kadar enfeksiyon varken suyuna karışma riski var demişti. Yani doğumda geçme olayı sanırım düşük ihtimal. Fitil vermezse içeriyi temizleyen losyon yazdırın. 3 gündür kullanıyorum daha iyi gibi. Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıcakla kavuşalımyarin benim kontrolumde var artik coooook sık kasılıyorum arada bicak saplanir gibi oluyo ayrica kokulu akintim da var onu soyliyim bi fitil falan versin suan dogum olsa bebege enfeksiyon bulasir diye korkuyorum
Ay hadi hayirlisi
Cok guzel tarihte doğuyor insallah yarin ben de dogururum yalniz birakmam seni7 buçukta giriş 9 yada 9 buçukta doğum dedi iki doğum var önce giriş yapanı önce alırım dedi demek ki yarım saatte çıkıyor doğumdan2 den sonra yemek ve su yok dedi
Cok guzelDoktor dedi ki 2 ye doğru bir şeyler atıştır çok aç kalma o saate kadar uyurum diyorum bence bu gece uyuyamazsın dedi güldü, artık yatacaz da uyuyabilir miyiz bilemem canım heyecan dorukta bir de herkes arıyor falan daha da heyecanlanıyorum eşim benim 10 katım heyecanlı o yüzden onu görünce kendimi dizginliyorum video çektik az önce o konuştu kızımıza hatıra olsun diye ben hep ağladım duygusallık tavan şu an biraz da endişe tabi bakalım hayırlısı ile atlatalım inşallah
Çok çok amin canım benimEylülü bekleyen sabırlı bebiş anaları olarak sayılı kişiler kaldık
Doğum tarihleri netleşenler, sağlıcakla kavuşun inşallahBen okurken çok heyecanlandım sizi düşünemiyorum Çok güzel kavuşma anlarınız olsun inşallah
Amin
aa oylemi bebege gecmemesine sevindim not aldim fitil vermezse losyonu yazdirim losyonun ismini soyleyebilirmisinAkıntı olayı bende de var, geçen hafta kontrolde sormuştum şu an doğum olsa o enfeksiyon bebeğe geçer mi diye; doğuma kadar enfeksiyon varken suyuna karışma riski var demişti. Yani doğumda geçme olayı sanırım düşük ihtimal. Fitil vermezse içeriyi temizleyen losyon yazdırın. 3 gündür kullanıyorum daha iyi gibi. Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıcakla kavuşalım
Hadi hayırlısı canım netleşmesi iyi oldu kafan rahatlamıştır sağlıkla al kucağına son günleriniz aynı bedendeSelam kızlar çıktım doktordan anlatıyorum
Son zamanlarda diyetime ve yürüyüşüme dikkat edemedim suyum hemen yükselmiş
Bebek 38+1 ama 37+1 çıktı
Yinede gelişimi iyi dedi
51 cm 3275 gram
Doktorum Perşembe günü geliyormuş asistanı ile görüştürdüler Perşembe doktorumla görüşüp kanları vercem anestezi doktoru ile görüşücem cuma sabahına da beni ameliyata alcaklar
Perşembe görüşünce cuma kaçta orda olmam gerektiğini söyleyecekler
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu sordum ne zaman bırakayım diye son gecede dahil kullan dedi
Hakkımızda hayırlısı olsun valla kızlar şuanki duygularım hem korku hem endişe hem heyecan ortaya karışık durumdayım
Günün değişmedi yani canım? İyi hadi dün boşuna stres yapmışsın bak değişmedi hiç birşeySelam kızlar çıktım doktordan anlatıyorum
Son zamanlarda diyetime ve yürüyüşüme dikkat edemedim suyum hemen yükselmiş
Bebek 38+1 ama 37+1 çıktı
Yinede gelişimi iyi dedi
51 cm 3275 gram
Doktorum Perşembe günü geliyormuş asistanı ile görüştürdüler Perşembe doktorumla görüşüp kanları vercem anestezi doktoru ile görüşücem cuma sabahına da beni ameliyata alcaklar
Perşembe görüşünce cuma kaçta orda olmam gerektiğini söyleyecekler
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu sordum ne zaman bırakayım diye son gecede dahil kullan dedi
Hakkımızda hayırlısı olsun valla kızlar şuanki duygularım hem korku hem endişe hem heyecan ortaya karışık durumdayım
Teşekkür ederim canım benim son iki günHadi hayırlısı canım netleşmesi iyi oldu kafan rahatlamıştır sağlıkla al kucağına son günleriniz aynı bedende
Evet kuzum bana 2 eylül gelicek dediler sonradan dr Perşembe günü gelicem demiş cuma ameliyat tarihim aynı kaldıGünün değişmedi yani canım? İyi hadi dün boşuna stres yapmışsın bak değişmedi hiç birşey
İnşallah canım senden de haber bekliyoruz hayırlısıylaCok guzel tarihte doğuyor insallah yarin ben de dogururum yalniz birakmam seni
Amin canım
Ay inşallah canım hep pozitif basmaya çalışıyorum kendimeCok guzelpozitif pozitif hikayelerle gel bize
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahYarın sabah erkenden doğumum var dualarınızı eksik etmeyin.3. Sezeryan 37 yaş insan korkuyor haliyle
İhmal etmeyin lütfen. Benim oğlum ben ihmal ettiğim için enfeksiyon kaptıyarin benim kontrolumde var artik coooook sık kasılıyorum arada bicak saplanir gibi oluyo ayrica kokulu akintim da var onu soyliyim bi fitil falan versin suan dogum olsa bebege enfeksiyon bulasir diye korkuyorum
Merhaba ewet 18 agustos da doğum oldu sezeryanH hasgrl @papatyaseverr97 merhabalar nasılsınız? Bir süredir gruba girmemişsiniz? Nasılsınız iyi misiniz? Doğumlar oldu mu? Planlı mı olacak? Tabloda isimleriniz var da kontrol edeyim dedim:)
Gözünüz aydın canım. Bebiş analı babalı sağlıkla huzurla büyüsün inş.Merhaba ewet 18 agustos da doğum oldu sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?