Giriyorum giriyorum konuşma yokGrupta bi sessizlik mi var bana mı öyle geliyo herkes doğurdu bi biz mi kaldık bana ole geliyo
Merhaba ne durumdasınız beklemeye devam mı yoksa geldi mi bebiiş acabaMerhaba hayır bugün 40.haftadan gün aldık ama hala doğum gerçekleşmedi sancı bekliyoruz 1 cm açıklık var denildi 9 gün önce nişanım da geldi ama bekliyoruz teşekkür ederim merakınız için
Giriyorum giriyorum konuşma yokherkes benden gizli doğuruyor mu acaba
Çok sevindim doğumunuzun sağlıklı olmasınaHepinize teşekkür ederim kızlar güzel dualarınız için ameliyattayken sizlerede dua ettim sağlıkla kavuşup büyütelim yavrularımızı
Tarifi yok bu hislerin kokusu bir ömre bedel
İnci duruKizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirimisimler benzer karar veremedik
Nil Duru
İnci Tanem
Nil Bilge
İnci Duru
Alina
Anlamadım ki :s Mesela Nil Duru bir kıza mı? Yoksa Nil birine diğerine duru mu?Kizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirimisimler benzer karar veremedik
Nil Duru
İnci Tanem
Nil Bilge
İnci Duru
Alina
Tam ben de onu dusunuyodumAnlamadım ki :s Mesela Nil Duru bir kıza mı? Yoksa Nil birine diğerine duru mu?
Lidyacığım sen doğurmadan şahsen ben doğurmam seni bekliyorumGrupta bi sessizlik mi var bana mı öyle geliyo herkes doğurdu bi biz mi kaldık bana ole geliyo
Ben pazar gecesinden beri ölüyorum sancıdan, dün gece acil bu sabah kendi doktoruma gittim. Bugün max 30 gördükBu karnımda hissettiğim sancılar yarın nst'de çıkmasın kızacam onlarageçen hafta full sancı çektim nst girdim yok yok değil de bi 80 çıktı, 2 3 tane 30 40 çıktı.. normalde 10 dakikada bir geriliyor.
Cevaplardan ben de yanlis anlasildigini anladim 2 isim dusunuyorduk . Birine 2 digerine 2 aciklayici olsun diye not dusmua olayim tesekkurlerAnlamadım ki :s Mesela Nil Duru bir kıza mı? Yoksa Nil birine diğerine duru mu?
stres yapma canim benim ikinci dogumumda annem yanimdaydi istanbuldan gelmisti ben rizedeydim hadi daha sancin yokmu diye diye strese soktu beni 41+1 olmustu hala sancim yoktu suni sanciyla dogum yapabilmistim stres sanci durumunu cok etkiliyolidyadgn fark ettim ki üzerimde normal doğurma baskısı var ;( kendi kendime yani.. insanlar sorup yorum yapıyor ya en güzeli normal doğum , bilmem ne diyorlar. Sanki sezeryan olmak zorunda kalsam kötü hissedeceğim gibi geliyoe
Kuzu asla öyle bir düşünceye girme sakın bak ben normal olsun diye bi amuda kalkmadigim kaldi ama bana sezeryan yapmamız gerek dese dr um hiç üzülmem bebisin nasıl gelmek isterse öyle olacak ikisi de normal önemli olan saglikla kavuşmak bugun doğum vlogu izlerken bi kiz mesela 6 saat sanci cekmis en son 1 dk bir gelmis ama açıklığı 2 cm ileri gitmediği için sezeryan yapmışlar hersey olabilir sen sadece elinden geleni yap gerisini bebisine bırak kuzumlidyadgn fark ettim ki üzerimde normal doğurma baskısı var ;( kendi kendime yani.. insanlar sorup yorum yapıyor ya en güzeli normal doğum , bilmem ne diyorlar. Sanki sezeryan olmak zorunda kalsam kötü hissedeceğim gibi geliyoe
lidyadgn fark ettim ki üzerimde normal doğurma baskısı var ;( kendi kendime yani.. insanlar sorup yorum yapıyor ya en güzeli normal doğum , bilmem ne diyorlar. Sanki sezeryan olmak zorunda kalsam kötü hissedeceğim gibi geliyoe
stres yapma canim benim ikinci dogumumda annem yanimdaydi istanbuldan gelmisti ben rizedeydim hadi daha sancin yokmu diye diye strese soktu beni 41+1 olmustu hala sancim yoktu suni sanciyla dogum yapabilmistim stres sanci durumunu cok etkiliyo
Kuzu asla öyle bir düşünceye girme sakın bak ben normal olsun diye bi amuda kalkmadigim kaldi ama bana sezeryan yapmamız gerek dese dr um hiç üzülmem bebisin nasıl gelmek isterse öyle olacak ikisi de normal önemli olan saglikla kavuşmak bugun doğum vlogu izlerken bi kiz mesela 6 saat sanci cekmis en son 1 dk bir gelmis ama açıklığı 2 cm ileri gitmediği için sezeryan yapmışlar hersey olabilir sen sadece elinden geleni yap gerisini bebisine bırak kuzumen güzelini o bilir
lidyadgn herkes kendine göre yorum yapıyor bozmayın moralinizi, sıkmayın canınızı. herkes konuşur. Herkesin fizyolojisi bambaşka. Normal doğurmaya çalışırken zarar gören bir sürü kadın mevcut. Sezeryan hem bebeği hem anneyi koruyor.
Hiç olumsuzu düşünmeye gerek yok. Minikler nasıl uygunsa nasıl sağlıklı olacaksa öyle gelsinler
Yaa canimsiniz benden hafta olarak küçük olup benden önce doğuracağı gördükçe sinirim bozulmuyor değilLidyacığım sen doğurmadan şahsen ben doğurmam seni bekliyorumsenden sonraki sabırsız da benim ama çok belli etmiyorum
Ama şıklar çok azKizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirimisimler benzer karar veremedik
Nil Duru
İnci Tanem
Nil Bilge
İnci Duru
Alina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?