2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu karnımda hissettiğim sancılar yarın nst'de çıkmasın kızacam onlara geçen hafta full sancı çektim nst girdim yok yok değil de bi 80 çıktı, 2 3 tane 30 40 çıktı.. normalde 10 dakikada bir geriliyor.

Son düzenleme:
Kizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirim isimler benzer karar veremedik

Nil Duru

İnci Tanem

Nil Bilge

İnci Duru

Alina

lidyadgn fark ettim ki üzerimde normal doğurma baskısı var ;( kendi kendime yani.. insanlar sorup yorum yapıyor ya en güzeli normal doğum , bilmem ne diyorlar. Sanki sezeryan olmak zorunda kalsam kötü hissedeceğim gibi geliyoe

Ben pazar gecesinden beri ölüyorum sancıdan, dün gece acil bu sabah kendi doktoruma gittim. Bugün max 30 gördük dalga geçiyorlar resmen. Evde yürüyemeyecek hale geldim. İşin kötüsü haftaya doktorum komple izinde. 11 Eylül sezeryan günümüz insallah bekler

stres yapma canim benim ikinci dogumumda annem yanimdaydi istanbuldan gelmisti ben rizedeydim hadi daha sancin yokmu diye diye strese soktu beni 41+1 olmustu hala sancim yoktu suni sanciyla dogum yapabilmistim stres sanci durumunu cok etkiliyo

Kuzu asla öyle bir düşünceye girme sakın bak ben normal olsun diye bi amuda kalkmadigim kaldi ama bana sezeryan yapmamız gerek dese dr um hiç üzülmem bebisin nasıl gelmek isterse öyle olacak ikisi de normal önemli olan saglikla kavuşmak bugun doğum vlogu izlerken bi kiz mesela 6 saat sanci cekmis en son 1 dk bir gelmis ama açıklığı 2 cm ileri gitmediği için sezeryan yapmışlar hersey olabilir sen sadece elinden geleni yap gerisini bebisine bırak kuzum en güzelini o bilir

lidyadgn herkes kendine göre yorum yapıyor bozmayın moralinizi, sıkmayın canınızı. herkes konuşur. Herkesin fizyolojisi bambaşka. Normal doğurmaya çalışırken zarar gören bir sürü kadın mevcut. Sezeryan hem bebeği hem anneyi koruyor.
Hiç olumsuzu düşünmeye gerek yok. Minikler nasıl uygunsa nasıl sağlıklı olacaksa öyle gelsinler

stres yapma canim benim ikinci dogumumda annem yanimdaydi istanbuldan gelmisti ben rizedeydim hadi daha sancin yokmu diye diye strese soktu beni 41+1 olmustu hala sancim yoktu suni sanciyla dogum yapabilmistim stres sanci durumunu cok etkiliyo

Yani şöyle kızlar benim için hiç ama hiç fark etmez yeterki sağlıklı kavuşayım. Ama bugğne kadar hiç sorun yok o nedenle durup dururkende sezeryan olsun demedim. Böyle olunca da normal doğar kafasıyla hazırlık yapıyorum spordur hurmadır vs. Ama yarın kontrolde doktorum bilmem bir şey var sezeryan yapalım dese tamam derim.. ama yaklaşık 3 gündür nedense normal olunca insanlar beni ayıplar gibi geliyor. Ayıplarsq ayıplasınlar orası ayrı tabi düşününce ama. Bazen kendimi böyle hissederken yakalıyorum da size açılayım dedim.
Kv'me gıcık olduğum için olabilir bu tabi. Her konuşmada en güzeli normal deyip duruyor.

Benim annemse aksine , hiç yorum yapmıyor sağlıklı olun siz deyip duruyor. Ama sezeryan desem daha mutlu olur biliyorum çünkü kendisi normal doğumda ölümlerden dönmüş. Tabi köy şartları vs. O konuda da beni korkutmuyor konuşmuyor ama biliyorum yani eskiden anlattıklarını.

Bugün doktoruma 41. Haftada bir gebe gelmiş, benden önce acil dedi izin istedi aldı, devlette kadın gidiyor geliyor bekletiyorlarmış bebek dönmedi diye, artık büyümüş bebek belli ki bir şey var(kordonu kısa olabilir,dolanmış olabilir, bebek iri pozisyon alamayabilir) dönmez artık dedi doktorum, kız sancıdan da duramıyor bu arada başladı ağlamaya normale aşırı şartlandırmış kendini neyse konuştuk falan acil sezaryene gittiler, önemli olan sağlıkla kavuşmak bence bugün iyice anladım herkesin hikayesi doğumu da kendine özel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…