2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben bi ara dr uma kızıp sezeryan istiyorum demistim ya o gün kv sezeryan olma kotu normal en iyisi vs dedi ben zaten hey heylerim ustumdeydi eşim de aynısını söyleyince eşime döndüm " cok istiyosaniz siz normal dogurun ben sezeryan isteyeceğim " dedim kapadim konuyu aldı o sirada kv mesajı sustu o gün daha konuşmaya devam etseydi ona inat sezeryan isteyecektim

Amin canım amin ben ilk zamanlar sağlıkla sınandım maalesef o yüzden yeterki sağlıklı olsun diyorum ama işte arada bir şeytan beynimi kurcalıyor öyle düşününce de kendime kızıyorum kızınca daha çok insanlara sinir oluyorum tahammül seviyem çok azaldı galiba

aa oylemi bebege gecmemesine sevindim not aldim fitil vermezse losyonu yazdirim losyonun ismini soyleyebilirmisin
Hem papatya olanı hem pembe çiçek olanı da kullandım faydasını bi hafta iki hafta kadar gördüm benim tekrarladı sonra. İnşallah size iyi gelir, doktorunuza danışırsınız tabi

Eklentiler

• 523E3D12-4618-4785-8555-ECD0A85FD3F0.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 39
Herkesin ne söylediğine kulaklarını kapa kuzum bu doğum hikayesinde senin ve bebisinin ne istediği önemli gerisi ancak konuşur

Ay yavrum benim ya sen kvni ne takıyorsun, bir kere sormaya kalktı eşim doktor sezaryen dedi anne doktordan iyi bilemeyiz dedi kapattı çenesini eşine havale et benim kayınvalide biraz dangalaktır ağzı boş konuşur eşime acıdım bugün biliyor saçmalayacağını yarın annem saçmalarsa şimdiden özür dilerim diyor anneme babama

Hahahahw bugün aynısını içimden dedim bu konu aklıma geldi de yürüyüş yaparken. Kv bşr daha birşey derse cevap mı versem diye düşünürken sen normal yapmışsın zaten buna da ben karar vereyim filan mı desem diye aklımdan bir sürü şey geçti her yorumunda ben sağlıklı olsun bana fark etmez yeterki sağlıkla gelsin filan diyorum tabi orası öyle filan diyor sonra devaında yine normal doğum en iyisi anneyi de yeniliyoe filan yine nrmal Doğum methiyeleri

Kizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirim isimler benzer karar veremedik

Nil Duru

İnci Tanem

Nil Bilge

İnci Duru

Alina

Bencede isim seçenekleri çok az bi an tekli yan yana soruyorsunuz sandım ve İnci - Tanem çok hoş geldi ama ikişer isim istiyorsanız az önce arkadaşın önerdiği isimlere + bi oy da benden

Bazen kırmadan çizgiyi koymak gerekiyor sonucta doğuran biziz en iyisini anne bilir baskı altında hissetme kuzu kendini ya da eşine söyle onun yanında o alır mesajı kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı

Ya öyle olunca da insan eşine de kıyamıyor. Bugün bende bu konuya üzülüyorum ya normal olmazsa üzülürsem diye mesajlaştık o işteydi. O da kim ne diyecek filan diye beni sakinleştirmeye çalışıyordu da o ara bi gerildik sanane insanlardan kim ne diyor filan dedi. Baktım gerilecek hiç annen demedim konuyu kapattım. Hadi o da üzülmesin diye. Ama uzatırsa cevap vercem :) benim kv laftan da anlamaz. O an cevap verince evet evet haklısın sağık önemli der. 10 dakka sonra yine eski konu devam. Ders almaz

Bizde normali bekliyoruz tren mi bekliyoruz deseydin

Ya uzaktaki kv biz telle konuşuyoruz.. ya en iyisini ben bile bilmem doktor bilir. Bir arkadaşım herşey iyiydi 38de gitti su azalmış yarın sezeryan hemen dediler. Şimdi öyle dese ben normal doğurcam mı diyecem hiç düşünmem valla al derim.

Yani en sagliklisi neyse bizim için en normali o

Bizde normali bekliyoruz tren mi bekliyoruz deseydin
Hahahah insanın kendi anası farklı oluyor be. Şimdi yanımda her gün gıcık oluyom onu öyle yapma böyle deme diye ama hepsi o anlık düşününce hepsinde benim iyiliğimi düşünüyor fark ediyorum. Kv öyle değil. Annem çok yğrüyüş yapınca kızıyor yorma kendini dinlen zaten evde iş yaptın otur kalk yordun kendini tamam bu kadar yürüyüş diyor mesela.. kv"ye yürüyorum diyorum daha çok yürü yürümek normal doğumu kolaylaştırır. Evde canın sıkılır işe gitmiyon tüm gün yatma yürü diyor. tüm gün yattığımı nerden çıkarıyorsa

Aynen canım doktorun ağzına bakıyoruz hepimiz sonuçta, aylardır gidip geliyoruz en hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için

Off ne güzel kv dedikodusu yaptım rahatladım :) annemle eşime anlatamıyom herşeyi
Benim ki 10 dk mesafede oturuyor 1 aydır karabatak mazallah bir işe yarar diye canım Allah korusun bugün eşime demiş bir göreyim kızımı eşim de diyor yok ya yarın bebekle geliriz sen zahmet etme anne Allah tan eşim son 2 yıldır görüyor yaptıklarını cevabını o veriyor bana gerek yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…