Benim yeni eltim su an kv nin baya ağzının payını veriyor evlenecekler kaynimla 2 gelinlik aldirmis daha aldirdigi bissuru sey var kaynim da esim ne derse o diyorYa öyle olunca da insan eşine de kıyamıyor. Bugün bende bu konuya üzülüyorum ya normal olmazsa üzülürsem diye mesajlaştık o işteydi. O da kim ne diyecek filan diye beni sakinleştirmeye çalışıyordu da o ara bi gerildik sanane insanlardan kim ne diyor filan dedi. Baktım gerilecek hiç annen demedim konuyu kapattım. Hadi o da üzülmesin diye. Ama uzatırsa cevap vercem :) benim kv laftan da anlamaz. O an cevap verince evet evet haklısın sağık önemli der. 10 dakka sonra yine eski konu devam. Ders almaz
Bu konularda es cok onemliBenim ki 10 dk mesafede oturuyor 1 aydır karabatak mazallah bir işe yarar diye canım Allah korusun bugün eşime demiş bir göreyim kızımı eşim de diyor yok ya yarın bebekle geliriz sen zahmet etme anne Allah tan eşim son 2 yıldır görüyor yaptıklarını cevabını o veriyor bana gerek yok yani
Hahahaha en guzeliOff ne güzel kv dedikodusu yaptım rahatladım :) annemle eşime anlatamıyom herşeyi
Yatıp uyuyamazsın da şimdi, yatarsın da nasıl uykuya dalarsın bilmem. Dua ede ede uyursun artık sabahta erken.. bize de yaz hemen kendine gelince doğurdum 2mizdr iyiyiz de yeterAy çok gerildim bir ara heyecan bastı ama şimdi buraya yazınca rahatladım evdeki herkeste heyecan başladı kimse birbirine bakamıyor
Hahahah değerini anlaması için çekmesi gerekiyormuş kendi anlasın şimdi kıymetiniBenim yeni eltim su an kv nin baya ağzının payını veriyor evlenecekler kaynimla 2 gelinlik aldirmis daha aldirdigi bissuru sey var kaynim da esim ne derse o diyoro da benim yanimda kalıyor doğurdum dogurucam diye anca anladi değerimi o yuzden bisey diyemiyor bana
Tamam yazıcam inşallah canımYatıp uyuyamazsın da şimdi, yatarsın da nasıl uykuya dalarsın bilmem. Dua ede ede uyursun artık sabahta erken.. bize de yaz hemen kendine gelince doğurdum 2mizdr iyiyiz de yeter
Şimdi duşa giricem ve yatıcam hayalim bu ama uyku tutmaz gibi bakalım
Uyku tutmazsa yaz canım ben burdayımTamam yazıcam inşallah canım
Şimdi duşa giricem ve yatıcam hayalim bu ama uyku tutmaz gibi bakalım
Güzel şeyler düşünerek uyumaya çalışŞimdi duşa giricem ve yatıcam hayalim bu ama uyku tutmaz gibi bakalım
Evetttt açılışı yapıyorum gelin hepiniz peşimden
Belli mi.olur belki de alırlar
İnci tanem hoşuma gittiKizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirimisimler benzer karar veremedik
Nil Duru
İnci Tanem
Nil Bilge
İnci Duru
Alina
Kız hiç.belli.olmaz seninki sezeryan, perşembe gecesi12yi geçince biri doğurabilirEvetttt açılışı yapıyorum gelin hepiniz peşimden
Of o da annesini savunursa konuyu uzatmamak için. kavga çıkarNewMamaa bebiş karar verecek nasıl gelmek istediğine yeter ki sağlıkla kavuşalım
Sen kv nin sözlerine kulaklarını tıka
Daha devam ederse eşine belirt gereksiz stres yaratıyor üzerimde de
Sen de uyu bence yarın ne olur ne olmazUyku tutmazsa yaz canım ben burdayım
Bana en son doğum yakın diye içeriyi temizlememiz lazım 3 gün kullan geçmezse iki gün ara ver 2 gün daha kullan dedi. Bakalım şimdilik geçti gibi. İnşallah gerek olmaz kullanmanıza da. Bebişten önce alt açma örtüsünü ben kullandımBen de not aldım bakalım yqrın yine çok akıntı olursa sorcam
Sen de uyu bence yarın ne olur ne olmazsuni sancı gelirse enerji.lazım sana
Ben ilk çocuğumu normal için denedim 8 saat suni sancı çektim sonuç açılma olmadı bebeğin kalp atışları zayıflamaya başladı acilen apar topar sezeryana aldılar bazen olmayınca olmuyorYa uzaktaki kv biz telle konuşuyoruz.. ya en iyisini ben bile bilmem doktor bilir. Bir arkadaşım herşey iyiydi 38de gitti su azalmış yarın sezeryan hemen dediler. Şimdi öyle dese ben normal doğurcam mı diyecem hiç düşünmem valla al derim.
Akıntı olayı bende de var, geçen hafta kontrolde sormuştum şu an doğum olsa o enfeksiyon bebeğe geçer mi diye; doğuma kadar enfeksiyon varken suyuna karışma riski var demişti. Yani doğumda geçme olayı sanırım düşük ihtimal. Fitil vermezse içeriyi temizleyen losyon yazdırın. 3 gündür kullanıyorum daha iyi gibi. Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıcakla kavuşalım
Kizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirimisimler benzer karar veremedik
Nil Duru
İnci Tanem
Nil Bilge
İnci Duru
Alina
Sacmalama gel burayalidyadgn fark ettim ki üzerimde normal doğurma baskısı var ;( kendi kendime yani.. insanlar sorup yorum yapıyor ya en güzeli normal doğum , bilmem ne diyorlar. Sanki sezeryan olmak zorunda kalsam kötü hissedeceğim gibi geliyoe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?