2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim yeni eltim su an kv nin baya ağzının payını veriyor evlenecekler kaynimla 2 gelinlik aldirmis daha aldirdigi bissuru sey var kaynim da esim ne derse o diyor o da benim yanimda kalıyor doğurdum dogurucam diye anca anladi değerimi o yuzden bisey diyemiyor bana

Bu konularda es cok onemli bize laf dusmeyince cok iyi oluyo hem kötü biz olmamış oluyoruz

Ay çok gerildim bir ara heyecan bastı ama şimdi buraya yazınca rahatladım evdeki herkeste heyecan başladı kimse birbirine bakamıyor
Yatıp uyuyamazsın da şimdi, yatarsın da nasıl uykuya dalarsın bilmem. Dua ede ede uyursun artık sabahta erken.. bize de yaz hemen kendine gelince doğurdum 2mizdr iyiyiz de yeter

Hahahah değerini anlaması için çekmesi gerekiyormuş kendi anlasın şimdi kıymetini

Ben de not aldım bakalım yqrın yine çok akıntı olursa sorcam
Bana en son doğum yakın diye içeriyi temizlememiz lazım 3 gün kullan geçmezse iki gün ara ver 2 gün daha kullan dedi. Bakalım şimdilik geçti gibi. İnşallah gerek olmaz kullanmanıza da. Bebişten önce alt açma örtüsünü ben kullandım (kullanırsanız mutlaka altınıza bişey serin kullanırken içeriden çok dışarı çıkıyor )

Ben ilk çocuğumu normal için denedim 8 saat suni sancı çektim sonuç açılma olmadı bebeğin kalp atışları zayıflamaya başladı acilen apar topar sezeryana aldılar bazen olmayınca olmuyor
Sağlıkla yavrumuza kavuşalım da artık neyse öyle böyle çekicez
Doktoruma sordum 13 yıl geçti aradan normal mi sezeryan mı tavsiye edersiniz dedim direk sezeryan dedi bende tmm dedim

Iceriyi temizleyen losyon neymis ilk kez duyuyorum, adini yazabilir misin? Bir de ne ise yariyormus tam olarak?

M martan miraclehappens
Bi avazda dogurun insallah, guzel haberlerinizi bekliyoruz.
Kizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirim isimler benzer karar veremedik

Nil Duru

İnci Tanem

Nil Bilge

İnci Duru

Alina

Inci Tanem
Inci Balim (2.yi ben ekledim kendi kizima koyamadim
Sacmalama gel buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…