2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Öyleleri daha kıymetli oluyor malesef

İçeriyi temizleyen losyon neymis ilk kez duyuyorum, adini yazabilir misin? Bir de ne ise yariyormus tam olarak?
İşte içeriyi temizliyor enfeksiyondan Burn-Of Plus adı. Bu ikinci kutum, kullandığım hafta faydasını görüyorum sonra yine başa dönüyorum benim enfeksiyon inatçı da

İyi akşamlar arkadaslar doğum yapanlara hayırlı olsun yapmak icin gün sayanlarinda Allah yardımcısı olsun smgsmgsmgg arkadaşım benim ilk doğumda herşey normal bekliyoruz benim suyum az az gelmiş ben farkettm ama doktorum farketmedi 39+5 de nst için gittiğim birgün bana suyun bitmiş birgün dahi bekleyemezsin normal olmaz mecburi sezeryan dedi ve ben ağlaya ağlaya sezeryane girdim. Bu durum çok sık rastlanmasada olması muhtmeln o yüzden eğer doktor sezeryanla olsun diyorsa düşünmeyin yapon çünkü hiç birşey bebekten ve sizden önemli değil

Kizlar Fotoda cok belli olmuyor ama lekeleri goruyor musunuz bilmiyorum.

Biliyorsunuz buyuk kizim cuma gunu ateslendi, hastaneye gittik ates dusurucu calpol, agri kesici dolven yazdilar, viral enfeksiyondur dediler yolladilar.

Ateslilik durumu ptesi oglene dek devam etti ve sadece govdede ve bas bolgesinde ates mevcuttu.

Simdi bugun aksam 6 sularinda bu fotosunu paylaştıgim lekeler ortaya cikti. Sivilce gibi degil, yassi, belirli bir boyutu yok, ele gelen puturlu bir hissi yok.

Sadece govde, boyun ve cene bolgesinde mevcut.

Boyle birsey goren oldu mu daha once?

İsilik olabilir mi canım? Sıcaklardan terden çıkıyor ya? (Hiç çocuğum yok bana güvenme ama arkadaşım çocuğundw böyle kırmızı isilik olmuştu sanki ona benzettim)

Grupta bi sessizlik mi var bana mı öyle geliyo herkes doğurdu bi biz mi kaldık bana ole geliyo
Ben hala doğurmadım 38+3 teyim ancak doğuma da az kaldı bu pazartesi geliyor gelmekte olan. Sıfır sancı yani inanılmaz merak ediyorum şu sancı olayını. Benimki tam bir gebeş kaplumbağa öyle yatıyor aksiyon yok.

Herkes kayınvalidesinden ne dertliymiş ayrıca ben tahtalara vurayım kendi annem neden normali beklemiyorsun diye darlarken kayınvalidem her kararımı destekliyor inşallah hepimiz için doğum sonrası süreçler iyi ilerler de herhangi bir suça karışmadan büyütürüz bu bebeleri yoksa her kafadan bir ses malum

Yarın son doktor kontrolüm var bakalım bizde son durumlar nasıl zaman bir türlü geçmiyor

Aslinda dogal dogum hem anne hem bebek icin en saglikli olani. Kadin olarak bunu yapabilecek gucteyiz. Bebegin anne karnindaki gelisimi tamamlanmis oluyor, dogarken ilk aldigi saglikli bakteriler anneden geciyor, anne ise salgilanan tum hormonlar ile kendini daha guclu hissediyor.
Ama tabiki bebegi ve anneyi tehlikeye atacak bir durum varsa neden sezeryan secmeyelim. Doktorunuz sizi en dogru sekilde yonlendirecektir. Hakan Cokerin 100 soruda dogal dogum diye bir kitabi var tum endiselerimi aldi, onermek icin sanirim biraz gec kaldim

Ay benim doktoruma ilk normal doğum dediğimde ikisi de normal, biri vajinal biri abdominal dedi. Bakış açımızı değiştirmemizde fayda var aslında vajinal doğum yapabilir denen kimse süreci öyle mi bitirecek öngöremiyor, hepsi normal cocuk dogdu mu dogdu diyerek işin içinden çıkabiliriz
Ama aslında tüm bunları sana değil kayınvalidene söylememiz lazımdı

Geçmiş olsun. Benim kızımda da bu şekilde, göğüs ve boyun bölgesinde daha yoğun olarak kırmızı noktacıklar olmuştu iki üç gün öncesinde ateşlendiği için ona yormuştum ama sonra dilinde de renk değişimi olup pütürcükler çıkınca doktora gittik beta mikrobu çıktı. Kızıl hastalığı dedi. Dilindeki belirti çilek dil diye geçiyor.

Uyuyamıyorum maalesef o kadarda gece uykusunu severim stresmi heyecanmı bilemedim
Bu sabah doğuracağın için uyuyamamış olabilir misin :) biz bile heycanlanıyoruz siz sabah doğum deyince sizi hiç düşünemiyorum. Hayırlısıyla sağlıkla alın inşallah ikinizde bebişlerinizi kucağınıza güzel haberler bekliyoruz... M martan miraclehappens

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…