- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Öyleleri daha kıymetli oluyor malesefBenim yeni eltim su an kv nin baya ağzının payını veriyor evlenecekler kaynimla 2 gelinlik aldirmis daha aldirdigi bissuru sey var kaynim da esim ne derse o diyoro da benim yanimda kalıyor doğurdum dogurucam diye anca anladi değerimi o yuzden bisey diyemiyor bana
Olurmu olur vallaKız hiç.belli.olmaz seninki sezeryan, perşembe gecesi12yi geçince biri doğurabilir
İşte içeriyi temizliyor enfeksiyondanİçeriyi temizleyen losyon neymis ilk kez duyuyorum, adini yazabilir misin? Bir de ne ise yariyormus tam olarak?
İyi akşamlar arkadaslar doğum yapanlara hayırlı olsun yapmak icin gün sayanlarinda Allah yardımcısı olsunYa uzaktaki kv biz telle konuşuyoruz.. ya en iyisini ben bile bilmem doktor bilir. Bir arkadaşım herşey iyiydi 38de gitti su azalmış yarın sezeryan hemen dediler. Şimdi öyle dese ben normal doğurcam mı diyecem hiç düşünmem valla al derim.
Siz nasıl doğurmak istiyorsanız doğurun de Lidya gibi o zaman haketmiş olurlarOf o da annesini savunursa konuyu uzatmamak için. kavga çıkar
İsilik olabilir mi canım? Sıcaklardan terden çıkıyor ya? (Hiç çocuğum yok bana güvenme ama arkadaşım çocuğundw böyle kırmızı isilik olmuştu sanki ona benzettim)Eki Görüntüle 3293739
Kizlar Fotoda cok belli olmuyor ama lekeleri goruyor musunuz bilmiyorum.
Biliyorsunuz buyuk kizim cuma gunu ateslendi, hastaneye gittik ates dusurucu calpol, agri kesici dolven yazdilar, viral enfeksiyondur dediler yolladilar.
Ateslilik durumu ptesi oglene dek devam etti ve sadece govdede ve bas bolgesinde ates mevcuttu.
Simdi bugun aksam 6 sularinda bu fotosunu paylaştıgim lekeler ortaya cikti. Sivilce gibi degil, yassi, belirli bir boyutu yok, ele gelen puturlu bir hissi yok.
Sadece govde, boyun ve cene bolgesinde mevcut.
Boyle birsey goren oldu mu daha once?
Oyyy öperimIceriyi temizleyen losyon neymis ilk kez duyuyorum, adini yazabilir misin? Bir de ne ise yariyormus tam olarak?
M martanmiraclehappens
Bi avazda dogurun insallah, guzel haberlerinizi bekliyoruz.
Inci Tanem
Inci Balim (2.yi ben ekledim kendi kizima koyamadim
Sacmalama gel buraya
İsilik olabilir mi canım? Sıcaklardan terden çıkıyor ya? (Hiç çocuğum yok bana güvenme ama arkadaşım çocuğundw böyle kırmızı isilik olmuştu sanki ona benzettim)
İnci duruKizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirimisimler benzer karar veremedik
Nil Duru
İnci Tanem
Nil Bilge
İnci Duru
Alina
Nil ve Alina cok guzelKizlar ikiz kizlarima isim yazicam sizce hangileri daha hos ve uyumlu . Herkes yorum yaparsa sevinirimisimler benzer karar veremedik
Nil Duru
İnci Tanem
Nil Bilge
İnci Duru
Alina
Ben hala doğurmadım 38+3 teyimGrupta bi sessizlik mi var bana mı öyle geliyo herkes doğurdu bi biz mi kaldık bana ole geliyo
Evet canım katılıyorum sanaÖyleleri daha kıymetli oluyor malesef
Aslinda dogal dogum hem anne hem bebek icin en saglikli olani. Kadin olarak bunu yapabilecek gucteyiz. Bebegin anne karnindaki gelisimi tamamlanmis oluyor, dogarken ilk aldigi saglikli bakteriler anneden geciyor, anne ise salgilanan tum hormonlar ile kendini daha guclu hissediyor.Yani şöyle kızlar benim için hiç ama hiç fark etmez yeterki sağlıklı kavuşayım. Ama bugğne kadar hiç sorun yok o nedenle durup dururkende sezeryan olsun demedim. Böyle olunca da normal doğar kafasıyla hazırlık yapıyorum spordur hurmadır vs. Ama yarın kontrolde doktorum bilmem bir şey var sezeryan yapalım dese tamam derim.. ama yaklaşık 3 gündür nedense normal olunca insanlar beni ayıplar gibi geliyor. Ayıplarsq ayıplasınlar orası ayrı tabi düşününce ama. Bazen kendimi böyle hissederken yakalıyorum da size açılayım dedim.
Kv'me gıcık olduğum için olabilir bu tabi. Her konuşmada en güzeli normal deyip duruyor.
Benim annemse aksine , hiç yorum yapmıyor sağlıklı olun siz deyip duruyor. Ama sezeryan desem daha mutlu olur biliyorum çünkü kendisi normal doğumda ölümlerden dönmüş. Tabi köy şartları vs. O konuda da beni korkutmuyor konuşmuyor ama biliyorum yani eskiden anlattıklarını.
Ay benim doktoruma ilk normal doğum dediğimde ikisi de normal, biri vajinal biri abdominal dedi. Bakış açımızı değiştirmemizde fayda var aslında vajinal doğum yapabilir denen kimse süreci öyle mi bitirecek öngöremiyor, hepsi normal cocuk dogdu mu dogdu diyerek işin içinden çıkabilirizlidyadgn fark ettim ki üzerimde normal doğurma baskısı var ;( kendi kendime yani.. insanlar sorup yorum yapıyor ya en güzeli normal doğum , bilmem ne diyorlar. Sanki sezeryan olmak zorunda kalsam kötü hissedeceğim gibi geliyoe
Valla bizim o çocuğun ki birdiğin dümdüz kırmızı noktaydı ıslak filan değildi.Ya sulu sulu sivilcemsi degil isilik oldugunu dusunmedim o yuzden. Insallah isiliktir tabi
Geçmiş olsun. Benim kızımda da bu şekilde, göğüs ve boyun bölgesinde daha yoğun olarak kırmızı noktacıklar olmuştu iki üç gün öncesinde ateşlendiği için ona yormuştum ama sonra dilinde de renk değişimi olup pütürcükler çıkınca doktora gittik beta mikrobu çıktı. Kızıl hastalığı dedi. Dilindeki belirti çilek dil diye geçiyor.Eki Görüntüle 3293739
Kizlar Fotoda cok belli olmuyor ama lekeleri goruyor musunuz bilmiyorum.
Biliyorsunuz buyuk kizim cuma gunu ateslendi, hastaneye gittik ates dusurucu calpol, agri kesici dolven yazdilar, viral enfeksiyondur dediler yolladilar.
Ateslilik durumu ptesi oglene dek devam etti ve sadece govdede ve bas bolgesinde ates mevcuttu.
Simdi bugun aksam 6 sularinda bu fotosunu paylaştıgim lekeler ortaya cikti. Sivilce gibi degil, yassi, belirli bir boyutu yok, ele gelen puturlu bir hissi yok.
Sadece govde, boyun ve cene bolgesinde mevcut.
Boyle birsey goren oldu mu daha once?
Bu sabah doğuracağın için uyuyamamış olabilir misin :) biz bile heycanlanıyoruz siz sabah doğum deyince sizi hiç düşünemiyorum. Hayırlısıyla sağlıkla alın inşallah ikinizde bebişlerinizi kucağınızaUyuyamıyorum maalesef o kadarda gece uykusunu severim stresmi heyecanmı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?