- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
Geçmiş olsun. Benim kızımda da bu şekilde, göğüs ve boyun bölgesinde daha yoğun olarak kırmızı noktacıklar olmuştu iki üç gün öncesinde ateşlendiği için ona yormuştum ama sonra dilinde de renk değişimi olup pütürcükler çıkınca doktora gittik beta mikrobu çıktı. Kızıl hastalığı dedi. Dilindeki belirti çilek dil diye geçiyor.
Ne guzel heyecanlar bunlar degil mi? Bi avazda dogurun insallahUyuyamıyorum maalesef o kadarda gece uykusunu severim stresmi heyecanmı bilemedim
Dogum siran geldi mi senin? Simdiden bu avzada dogurursunn insallahGünaydın tüm gece uyuyamayanlarzaten uyuyamıyordum bir de bugün kızımı görcem diye heycan var azcık daha uğraşayım uyumaya da saat geçsin öğlene de çok var bee
Hicbir sey anlamadımArkadaşlar birrşey daha sorucam eşimin elinde Bez vardı karşıdan geliyordu ayy nasıl korktuysam bi bağırdım ALLAH korusun bebişe olumsuz etkisi olmaz demi böyle başlarda yaşayıp hamileliği sağlıkla ilerleyen varmı hemen su içtim Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın Çok Aminnn
Canımm henüz yeni hamileliğim Dün ultrasonda gördük bebeği kalp atışı yeni oluşmaya başlamışUyansin diline bakayım hemen. Benim de arastirmalarima gore altinci hastalik diye birseye cok benziyor.
Kucuge gecmemistir umarım
Ne guzel heyecanlar bunlar degil mi? Bi avazda dogurun insallah
Dogum siran geldi mi senin? Simdiden bu avzada dogurursunn insallah
Hicbir sey anlamadım
3 saatlik uykuyla duruyormGünaydın tüm gece uyuyamayanlarzaten uyuyamıyordum bir de bugün kızımı görcem diye heycan var azcık daha uğraşayım uyumaya da saat geçsin öğlene de çok var bee
Çok heyecanlı bizi de haberdar etGünaydın tüm gece uyuyamayanlarzaten uyuyamıyordum bir de bugün kızımı görcem diye heycan var azcık daha uğraşayım uyumaya da saat geçsin öğlene de çok var bee
Aaaa qy ben şok senin bebe kanalda değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Kız kanal da diyordun yürüyemiyordun?Kizlar ben bugün doguruyorumaçıklık yok ben sezeryana karar verdim haberiniz olsun bebek daha aşağı inmemiş suni versem bile inip inmeyecegi de belli degil dedi ben de yetti gari alın hocam dedim
Kararını vermişsin hakkınızda hayırlısı böyleymiş bebeğim kaçta alınacaksın? Sağlıkla gelsin Bilge kuzumKizlar ben bugün doguruyorumaçıklık yok ben sezeryana karar verdim haberiniz olsun bebek daha aşağı inmemiş suni versem bile inip inmeyecegi de belli degil dedi ben de yetti gari alın hocam dedim
Ben anlamadim ki hala yuruyemiyorm bebek kafası yukarda dedi ben anlamıyorum bana deseydi k 3 cm olmuş açıklık bi umut beklicektim ama artık yeterAaaa qy ben şok senin bebe kanalda değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Kız kanal da diyordun yürüyemiyordun?
bizde başta böyle başladık, kan uyuşmazlığı var diye sarılık riski daha yüksekti beslememize rağmen sarılık yükseldi, sütüm gelince mamayı bıraktık ama yetmiyormuş demekki idrarı koyu turuncumsu bi renk oldu, tekrar başladım mamayaBiz 15er dk emziriyoruz iki memeden. sonra en az 20 cc şırınga ile mama veriyoruz 3 saatte bir. Serçe parmağımı emzirir gibi ağzına verip yandan da şırınga ile mamayı damla damla ağzına sıkıyorum. Cuk cuk içiyor. Sütüm az ve ucunu sadece silikon kalkan ile tutuyor. Biraz zorlanıyorum ama buna da şükür
Kuzum senin doktor seni biraz yordu. Habire yeni birşey diyorBen anlamadim ki hala yuruyemiyorm bebek kafası yukarda dedi ben anlamıyorum bana deseydi k 3 cm olmuş açıklık bi umut beklicektim ama artık yetergrubun en net köşeden doneniyim
hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahKizlar ben bugün doguruyorumaçıklık yok ben sezeryana karar verdim haberiniz olsun bebek daha aşağı inmemiş suni versem bile inip inmeyecegi de belli degil dedi ben de yetti gari alın hocam dedim
Yok kuzu benim doğum sırası değil kontrol var bugün 38+1... tabi ne zaman doğurcam belli değil deUyansin diline bakayım hemen. Benim de arastirmalarima gore altinci hastalik diye birseye cok benziyor.
Kucuge gecmemistir umarım
Ne guzel heyecanlar bunlar degil mi? Bi avazda dogurun insallah
Dogum siran geldi mi senin? Simdiden bu avzada dogurursunn insallah
Hicbir sey anlamadım
Ben sana akşam uyu demedim mi? Yarın doğurabilirsin demedim mi ? Heeh şimdi Bilge bu gece seni hiiç uyutmasın da göör3 saatlik uykuyla duruyormsu an nst deyim bakalim dr ne diyecek su an yatis verse sadece uyurum hiç enerjim yok
evet verildi maalesef, 3.gün sütüm geldiSütünün olmadığı sürede mama verdiler mi kuzum
o hızlı hızlı nefes alması gaz çıkarmaya hazırlandığında oluyor korkma, ya o an bağırsakları hareketleniyor ya da direk gaz çıkarıyorAynen canım çok şükür mama işe yaradı , valla daha iyi bakarım diyordum ama sanki daha iyi bakamicam ya göğüsümü almıyor demin süt verdim hızlı hızlı nefes almaya başladı ödüm koptu
Ay sonundaKuzum senin doktor seni biraz yordu. Habire yeni birşey diyor
Kizlar ben bugün doguruyorumaçıklık yok ben sezeryana karar verdim haberiniz olsun bebek daha aşağı inmemiş suni versem bile inip inmeyecegi de belli degil dedi ben de yetti gari alın hocam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?