2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Arkadaşlar birrşey daha sorucam eşimin elinde Bez vardı karşıdan geliyordu ayy nasıl korktuysam bi bağırdım ALLAH korusun bebişe olumsuz etkisi olmaz demi böyle başlarda yaşayıp hamileliği sağlıkla ilerleyen varmı hemen su içtim Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın Çok Aminnn

Uyansin diline bakayım hemen. Benim de arastirmalarima gore altinci hastalik diye birseye cok benziyor.

Kucuge gecmemistir umarım
Uyuyamıyorum maalesef o kadarda gece uykusunu severim stresmi heyecanmı bilemedim
Ne guzel heyecanlar bunlar degil mi? Bi avazda dogurun insallah
Günaydın tüm gece uyuyamayanlar zaten uyuyamıyordum bir de bugün kızımı görcem diye heycan var azcık daha uğraşayım uyumaya da saat geçsin öğlene de çok var bee
Dogum siran geldi mi senin? Simdiden bu avzada dogurursunn insallah
Hicbir sey anlamadım

Canımm henüz yeni hamileliğim Dün ultrasonda gördük bebeği kalp atışı yeni oluşmaya başlamış
Akşam da eve gelince bi anda eşimin elinde bez vardı korktum bağırdım bebek yeni oluştuğu için etkilenirmi böyle ani korkular yaşayıp bebeği sağlıkla ilerleyen oldumu demek istedim
İsteyen herkes sağlıkla alsın bebişini kucağına Çok Aminnn

Günaydın tüm gece uyuyamayanlar zaten uyuyamıyordum bir de bugün kızımı görcem diye heycan var azcık daha uğraşayım uyumaya da saat geçsin öğlene de çok var bee
3 saatlik uykuyla duruyorm su an nst deyim bakalim dr ne diyecek su an yatis verse sadece uyurum hiç enerjim yok

Çok heyecanlı bizi de haberdar et ben de yarın cuma gidicem diye seviniyordum. Perşembeymiş günler karıştı

Kizlar ben bugün doguruyorum açıklık yok ben sezeryana karar verdim haberiniz olsun bebek daha aşağı inmemiş suni versem bile inip inmeyecegi de belli degil dedi ben de yetti gari alın hocam dedim
Aaaa qy ben şok senin bebe kanalda değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Kız kanal da diyordun yürüyemiyordun?

Kizlar ben bugün doguruyorum açıklık yok ben sezeryana karar verdim haberiniz olsun bebek daha aşağı inmemiş suni versem bile inip inmeyecegi de belli degil dedi ben de yetti gari alın hocam dedim
Kararını vermişsin hakkınızda hayırlısı böyleymiş bebeğim kaçta alınacaksın? Sağlıkla gelsin Bilge kuzum

Aaaa qy ben şok senin bebe kanalda değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Kız kanal da diyordun yürüyemiyordun?
Ben anlamadim ki hala yuruyemiyorm bebek kafası yukarda dedi ben anlamıyorum bana deseydi k 3 cm olmuş açıklık bi umut beklicektim ama artık yeter grubun en net köşeden doneniyim

bizde başta böyle başladık, kan uyuşmazlığı var diye sarılık riski daha yüksekti beslememize rağmen sarılık yükseldi, sütüm gelince mamayı bıraktık ama yetmiyormuş demekki idrarı koyu turuncumsu bi renk oldu, tekrar başladım mamaya

bambamcat eğer uyanıksa mama vermek sıkıntı değil bizimki gözlerini açamıuordu çok zorlanıyorduk ama fototerapiden sonra dha iyi pldu şimdi uyanık kalıyor mamayı da veriyoruz

Ben anlamadim ki hala yuruyemiyorm bebek kafası yukarda dedi ben anlamıyorum bana deseydi k 3 cm olmuş açıklık bi umut beklicektim ama artık yeter grubun en net köşeden doneniyim
Kuzum senin doktor seni biraz yordu. Habire yeni birşey diyor

Yok kuzu benim doğum sırası değil kontrol var bugün 38+1... tabi ne zaman doğurcam belli değil de bugün doğurma planı olanlardan değilim.

Aynen canım çok şükür mama işe yaradı , valla daha iyi bakarım diyordum ama sanki daha iyi bakamicam ya göğüsümü almıyor demin süt verdim hızlı hızlı nefes almaya başladı ödüm koptu
o hızlı hızlı nefes alması gaz çıkarmaya hazırlandığında oluyor korkma, ya o an bağırsakları hareketleniyor ya da direk gaz çıkarıyor

Aaa hadi hayırla sağlıkla kavuşun inşallah

Kızlar prematüre bebiş annelerine bir sorum var, sütünüz ile birlikte biberon ile verirken içerisine aptamilin eoprotein tarzı süte katılan takviyelerinden katıyor musunuz yoksa sadece anne sütü ile mi devam ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…