- 2 Temmuz 2023
- 12.225
- 36.787
- 528
Canımm henüz yeni hamileliğim Dün ultrasonda gördük bebeği kalp atışı yeni oluşmaya başlamış
Akşam da eve gelince bi anda eşimin elinde bez vardı korktum bağırdım bebek yeni oluştuğu için etkilenirmi böyle ani korkular yaşayıp bebeği sağlıkla ilerleyen oldumu demek istedim
İsteyen herkes sağlıkla alsın bebişini kucağına Çok Aminnn
Anladım evet haklısınız ama elimde değil birden görünce panik oldum gece aman bebek üzülmesin ALLAH korusun bebişlerimiz sağlıkla büyüsün çok AminnnHic birsey olmaz bir seferden ama kendinizi telkin edin oyle bez gorunce korkacak kadar abartmayin. Hamilelik oyle abartmaya gelecek birsey degil, herseye boyle korkar abartili tepkiler verirseniz Allah korusun stres bebegi uzer.
Evet 30 a bı ölçek katyrm 3 kilo olana kadar kat dedi dktrmKızlar prematüre bebiş annelerine bir sorum var, sütünüz ile birlikte biberon ile verirken içerisine aptamilin eoprotein tarzı süte katılan takviyelerinden katıyor musunuz yoksa sadece anne sütü ile mi devam ediyorsunuz
Asla dusunme bile . O baskiyi benim kendi annem yapti surekli olumsuz konustu vir vir vir . Ama her sey olacagina variyor bos yere dusunmus oluyorsun . Hatta neden suyun geldi ki diye icten ice kizdigini bile hissettim baska doktrolara da gitseydin keske vs dedi . Aslimda bi hafta kalmisti suyun gitmis ben fark etmeddn doktorum almamiz lazim dedi aldik abartilcak bir durum yok sutum de geldi . Annem sut gelmez ayaga kalkamazsin vs dedi evet biraz ameliyat yerin agriyor ama en fazla bi hafta da toparlaniyorsun . Seni korkutmalarina izin verme her seyin hayirlisi olur diyip gecin . Ben anneme sonradan cok soylendim . Normal dogumu kolay yaoayim diye son aylarda dogru duzgun yemek yiyemedim cok kilolu olursa nasil dogururum diye aptallik yaptim onjn yuzunden aslinda hic gerek yok gercekten bana guveninlidyadgn fark ettim ki üzerimde normal doğurma baskısı var ;( kendi kendime yani.. insanlar sorup yorum yapıyor ya en güzeli normal doğum , bilmem ne diyorlar. Sanki sezeryan olmak zorunda kalsam kötü hissedeceğim gibi geliyoe
Benide sivrisinek uyutmadı uyandım dahada yatamadımGünaydın tüm gece uyuyamayanlarzaten uyuyamıyordum bir de bugün kızımı görcem diye heycan var azcık daha uğraşayım uyumaya da saat geçsin öğlene de çok var bee
Çocuklardaki ateşli hastalıkların belirtileri birbirine çok benziyor. En iyisi güzel bir muayeneden geçmesi. Evde geçsin diye beklerken acaba o mu bu mu insan daha çok yıpranıyor. Hem hastalığın durumuna göre tedbir alırsınız bulaş olmaması için. Acil şifalar diliyorumUyansin diline bakayım hemen. Benim de arastirmalarima gore altinci hastalik diye birseye cok benziyor.
Kucuge gecmemistir umarım
Ne guzel heyecanlar bunlar degil mi? Bi avazda dogurun insallah
Dogum siran geldi mi senin? Simdiden bu avzada dogurursunn insallah
Hicbir sey anlamadım
Ayyy çok heyecanlı ne zaman alcaklar sezeryana bize haber ver bol bolKizlar ben bugün doguruyorumaçıklık yok ben sezeryana karar verdim haberiniz olsun bebek daha aşağı inmemiş suni versem bile inip inmeyecegi de belli degil dedi ben de yetti gari alın hocam dedim
Çocuklardaki ateşli hastalıkların belirtileri birbirine çok benziyor. En iyisi güzel bir muayeneden geçmesi. Evde geçsin diye beklerken acaba o mu bu mu insan daha çok yıpranıyor. Hem hastalığın durumuna göre tedbir alırsınız bulaş olmaması için. Acil şifalar diliyorum
Kizlar ben bugün doguruyorumaçıklık yok ben sezeryana karar verdim haberiniz olsun bebek daha aşağı inmemiş suni versem bile inip inmeyecegi de belli degil dedi ben de yetti gari alın hocam dedim
Çok zor biliyorum bende yatamıycam heyecandanBen sana akşam uyu demedim mi? Yarın doğurabilirsin demedim mi ? Heeh şimdi Bilge bu gece seni hiiç uyutmasın da göör
Ben de katıyorum canım ondan merak ettim. Benim bebeğim dün biberon ile beslerken çok yoruldu farkettim ve çok korktum acaba o mu yordu dedim. Bir de hangi marka biberon kullanıyorsunuz acaba ben philps avent kullanıyorum ama o mu yordu acaba diye düşündüm, arada emzik de veriyordum belki de o mı yordu kafamda soru işaretleri olduEvet 30 a bı ölçek katyrm 3 kilo olana kadar kat dedi dktrm
benim normal marka cnmBen de katıyorum canım ondan merak ettim. Benim bebeğim dün biberon ile beslerken çok yoruldu farkettim ve çok korktum acaba o mu yordu dedim. Bir de hangi marka biberon kullanıyorsunuz acaba ben philps avent kullanıyorum ama o mu yordu acaba diye düşündüm, arada emzik de veriyordum belki de o mı yordu kafamda soru işaretleri oldu
Sağlıkla kavuşunnKizlar ben bugün doguruyorumaçıklık yok ben sezeryana karar verdim haberiniz olsun bebek daha aşağı inmemiş suni versem bile inip inmeyecegi de belli degil dedi ben de yetti gari alın hocam dedim
Şimdi nst'ye girdim canım bakalım ne çıkacak. Hiç sancı yok gibi şuanBalım kontrole girdinmiNewMamaa
Haberlerini bekliyoruz canım, sağlıkla kavuşun Bilge hanımlaKizlar bekliyorum dr um ameliyatta simdi odamdayim ameliyattan sonra beni alcak
Yaaaa gözlerim dolduuuKizlar bekliyorum dr um ameliyatta simdi odamdayim ameliyattan sonra beni alcak
Tecrübelerinizden bolca faydalanacağızKızlar doğuracak olanlar gelmeyin tünelin ucu
Saka yapıyorum tabi 19. Günden bildiriyorum gazman olmaya karar verdik kiraz çekirdeği bilmemne yağları ayak altına karın çevresine ben bilmemne çayları içiyorum biraz daha hafifledi gibi bakalım. Azıcık soğuk su içseniz bile karnınız ağrıyor ve çocuğa gaz oluyormuş bunları da deneme yanılma yoluyla öğreniyorsunuz.
Hadi hepiniz doğurun artık biz tecrübeli analar olarak buradayız. Tecrübeli yorgun uykusuz ve inek analar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?