2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Hic birsey olmaz bir seferden ama kendinizi telkin edin oyle bez gorunce korkacak kadar abartmayin. Hamilelik oyle abartmaya gelecek birsey degil, herseye boyle korkar abartili tepkiler verirseniz Allah korusun stres bebegi uzer.

Hic birsey olmaz bir seferden ama kendinizi telkin edin oyle bez gorunce korkacak kadar abartmayin. Hamilelik oyle abartmaya gelecek birsey degil, herseye boyle korkar abartili tepkiler verirseniz Allah korusun stres bebegi uzer.
Anladım evet haklısınız ama elimde değil birden görünce panik oldum gece aman bebek üzülmesin ALLAH korusun bebişlerimiz sağlıkla büyüsün çok Aminnn

Evet 30 a bı ölçek katyrm 3 kilo olana kadar kat dedi dktrm

Asla dusunme bile . O baskiyi benim kendi annem yapti surekli olumsuz konustu vir vir vir . Ama her sey olacagina variyor bos yere dusunmus oluyorsun . Hatta neden suyun geldi ki diye icten ice kizdigini bile hissettim baska doktrolara da gitseydin keske vs dedi . Aslimda bi hafta kalmisti suyun gitmis ben fark etmeddn doktorum almamiz lazim dedi aldik abartilcak bir durum yok sutum de geldi . Annem sut gelmez ayaga kalkamazsin vs dedi evet biraz ameliyat yerin agriyor ama en fazla bi hafta da toparlaniyorsun . Seni korkutmalarina izin verme her seyin hayirlisi olur diyip gecin . Ben anneme sonradan cok soylendim . Normal dogumu kolay yaoayim diye son aylarda dogru duzgun yemek yiyemedim cok kilolu olursa nasil dogururum diye aptallik yaptim onjn yuzunden aslinda hic gerek yok gercekten bana guvenin

Çocuklardaki ateşli hastalıkların belirtileri birbirine çok benziyor. En iyisi güzel bir muayeneden geçmesi. Evde geçsin diye beklerken acaba o mu bu mu insan daha çok yıpranıyor. Hem hastalığın durumuna göre tedbir alırsınız bulaş olmaması için. Acil şifalar diliyorum

Kizlar ben bugün doguruyorum açıklık yok ben sezeryana karar verdim haberiniz olsun bebek daha aşağı inmemiş suni versem bile inip inmeyecegi de belli degil dedi ben de yetti gari alın hocam dedim
Ayyy çok heyecanlı ne zaman alcaklar sezeryana bize haber ver bol bol

Kendi doktoruna yazdim muhtemeln 6.hastalik dedi.

Ama doktor gorsun acile gidin diye ekledi de su an dokuntuler de gecti. Tum belirtiler silindi. En iyisi yarin sabah aile hekimligine gitmek. Tesekkur ederim.

Dipnot: ozellikle buyuk bebeklerde (6 aydan 6 yasa dek) atesli hastalik sonrasi dokuntu olabilirmis. Kimi zaman calpol ve dolven de dokuntu yaparmis. Ancak 6.hastalik adinda bir hastalik varmis ki tipik belirtileri 3-4 gun 39 derece ve uzeri ates ardindan ates bittikten yaklasik 12 ila 24 saat sonra aniden ortaya cikan kabartili olmayan kasintisiz acik pembe dokuntu.

Tehlikeli degilmis, kreş caginda da mutlaka gecirirmis cocuklar bu hastaligi. Bir cesit herpes virusu sebep oluyormus.

Kizlar ben bugün doguruyorum açıklık yok ben sezeryana karar verdim haberiniz olsun bebek daha aşağı inmemiş suni versem bile inip inmeyecegi de belli degil dedi ben de yetti gari alın hocam dedim

Aaaaa ben bunu nasil kacirmisim, cok tebrik ederim canim benim. Bi avazda dogurasin insallah, haber et bize

Evet 30 a bı ölçek katyrm 3 kilo olana kadar kat dedi dktrm
Ben de katıyorum canım ondan merak ettim. Benim bebeğim dün biberon ile beslerken çok yoruldu farkettim ve çok korktum acaba o mu yordu dedim. Bir de hangi marka biberon kullanıyorsunuz acaba ben philps avent kullanıyorum ama o mu yordu acaba diye düşündüm, arada emzik de veriyordum belki de o mı yordu kafamda soru işaretleri oldu

benim normal marka cnm

Kızlar doğuracak olanlar gelmeyin tünelin ucu
Saka yapıyorum tabi 19. Günden bildiriyorum gazman olmaya karar verdik kiraz çekirdeği bilmemne yağları ayak altına karın çevresine ben bilmemne çayları içiyorum biraz daha hafifledi gibi bakalım. Azıcık soğuk su içseniz bile karnınız ağrıyor ve çocuğa gaz oluyormuş bunları da deneme yanılma yoluyla öğreniyorsunuz.
Hadi hepiniz doğurun artık biz tecrübeli analar olarak buradayız. Tecrübeli yorgun uykusuz ve inek analar

Tecrübelerinizden bolca faydalanacağız
Gaz giderici damla kullanıyor musun
Kimyon kat bütün yediklerine o baya rahatlatıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…