Kendi doktoruna yazdim muhtemeln 6.hastalik dedi.
Ama doktor gorsun acile gidin diye ekledi de su an dokuntuler de gecti. Tum belirtiler silindi. En iyisi yarin sabah aile hekimligine gitmek. Tesekkur ederim.
Dipnot: ozellikle buyuk bebeklerde (6 aydan 6 yasa dek) atesli hastalik sonrasi dokuntu olabilirmis. Kimi zaman calpol ve dolven de dokuntu yaparmis. Ancak 6.hastalik adinda bir hastalik varmis ki tipik belirtileri 3-4 gun 39 derece ve uzeri ates ardindan ates bittikten yaklasik 12 ila 24 saat sonra aniden ortaya cikan kabartili olmayan kasintisiz acik pembe dokuntu.
Tehlikeli degilmis, kreş caginda da mutlaka gecirirmis cocuklar bu hastaligi. Bir cesit herpes virusu sebep oluyormus.
Ayyy ben bile çok duygulandımKizlar bekliyorum dr um ameliyatta simdi odamdayim ameliyattan sonra beni alcak
Ooh ooh odamız bile hazırlanmış Bilge hanımcım seni çok bekledikKizlar bekliyorum dr um ameliyatta simdi odamdayim ameliyattan sonra beni alcak
Tüm bunları sayıp sayıp sonuna ama bi gülüşü var demen lazımdıKızlar doğuracak olanlar gelmeyin tünelin ucu
Saka yapıyorum tabi 19. Günden bildiriyorum gazman olmaya karar verdik kiraz çekirdeği bilmemne yağları ayak altına karın çevresine ben bilmemne çayları içiyorum biraz daha hafifledi gibi bakalım. Azıcık soğuk su içseniz bile karnınız ağrıyor ve çocuğa gaz oluyormuş bunları da deneme yanılma yoluyla öğreniyorsunuz.
Hadi hepiniz doğurun artık biz tecrübeli analar olarak buradayız. Tecrübeli yorgun uykusuz ve inek analar
5-6 yaşlarımdaydım benimde ufak döküntülerim olmuştu. Göbek çevremde özellikle. Doktorum size söylenenlerin aynısını söylemişti. Bulaşıcı değil diye hatırlıyorum emin olmamakla birlikte. 7/24 birlikte olduğum ikiz kardeşimde çıkmamıştı birşey.
Vajinal muayene mi yaptı canım kanala girmesi için önerdiği şeyler oldu mu peki.Kızlar ben muay. çıktım. Düzensiz sancılar var yine nstde. (2 3 haftadır hep var zaten) doktor muay.de bebeğin suyu az dedi. 5 gün idare eder ptesi kontrol edelim su seviyesine göre plan yaparız dedi. Kanala girmemiş ama kanalın hemen ucunda her an gelebilir dedi.
Sağlıkla gelsin inşallah zaten şuan haftası güzelKızlar ben muay. çıktım. Düzensiz sancılar var yine nstde. (2 3 haftadır hep var zaten) doktor muay.de bebeğin suyu az dedi. 5 gün idare eder ptesi kontrol edelim su seviyesine göre plan yaparız dedi. Kanala girmemiş ama kanalın hemen ucunda her an gelebilir dedi.
Kullanıyorum kimyon da koyuyorum 3.haftaya girer girmez başladı öncesinde sorun yoktu bakalım 3aya kadar normalmişTecrübelerinizden bolca faydalanacağız
Gaz giderici damla kullanıyor musun
Kimyon kat bütün yediklerine o baya rahatlatıyormuş
Gülmese de olur ki öyle güzel delice bir şeyTüm bunları sayıp sayıp sonuna ama bi gülüşü var demen lazımdımecbur gelcez gibi duruyor siz iyice tecrübelenin de bize aktarın diye bekliyoruz
Evet canım 3 haftadır üst üste vajinal yaptı. Açıklık yok henüz. Nst'de sancı çıkınca açıklık var mı diye bir bakayım diyor.Vajinal muayene mi yaptı canım kanala girmesi için önerdiği şeyler oldu mu peki.
Senin bebişte geliyor az kaldııı
Evet canım haftasıyla uyumlu. Bakalım ptesi ne diyecek. Su içeyim bol bolSağlıkla gelsin inşallah zaten şuan haftası güzel
@kumarb kuzu seni de etiketleyeyimKızlar ben muay. çıktım. Düzensiz sancılar var yine nstde. (2 3 haftadır hep var zaten) doktor muay.de bebeğin suyu az dedi. 5 gün idare eder ptesi kontrol edelim su seviyesine göre plan yaparız dedi. Kanala girmemiş ama kanalın hemen ucunda her an gelebilir dedi.
Evet ilk haftalar olmuyormuş gazKullanıyorum kimyon da koyuyorum 3.haftaya girer girmez başladı öncesinde sorun yoktu bakalım 3aya kadar normalmiş
Hadi bakalım sağlıkla gelsin minnoşEvet canım 3 haftadır üst üste vajinal yaptı. Açıklık yok henüz. Nst'de sancı çıkınca açıklık var mı diye bir bakayım diyor.
Evet canım haftasıyla uyumlu. Bakalım ptesi ne diyecek. Su içeyim bol bol
Ne güzel yazmışsınızBöyle hissetmeniz o kadar normal ki, ama duygusal dönemde olduğunuzu bu dönemin ve bu hislerim geçeceğini hatırlatın kendinize. Mükemmel ebeveyn olmaya da çalışıp kendinizi yıpratmayın, yeteri kadar iyi ebeveyn olduğunuzu düşünün kendinizi tebrik edin. Bu dönem bitince bi anda başka bi evreye geçmiş gibi hissedeceksiniz inşallah. Abisinin yaşı da çok güzel, kendini ifade edebilir. Ona bebekle ilgili görevler verebilirsiniz böylelikle o da sorumluluk alır, hem sizinle hem kardeşiyle vakit geçirmiş olur
evet ben, hatta bu sebeple dusuyordum neredeyse. Felc gecirdigimi sanmistim. Sol bacagim aniden kalcadan kitlenmisti. Doktoruma sordugumda dogumla birlikte gececek muhtemelen leğen kemiginde bir sorun olusmustur demişti. Tibbi terimlerlede aciklamisti ama unuttum. Dogumdan beri bir daha olmadi.
Su an nasilsiniz?
Dogum aninda o dogumhane buzhane olsa farketmezsiniz :) her turlu terliyorsunuz kizlar.
Beni dogum sonrasi fizik tedaviye yonlendirmisti.
herkes her belirtiyi yasamak zorunda degil:) hicbir belirti yasamamak sahane birsey bu arada. Ne kadar az belirti o kadar huzurlu hamilelik. Simdiden hayirli ugurlu olsun.
Tebrik ederim evcar'im, kizimin arkadasi dogmus. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde mutlu, huzurlu, saglikli bir omru olsun insallah
Kesinlikle katiliyorum, su anda esimle idare ediyoruz ama o da ise baslayacak annem gelsin deyip duruyor arkasindan da kendi kendine vazgeciyor. Ajsjsjajsnsj
Dun butun gun agladim. 23 aylik bir kizim var cokca bahsetmistim.
Hep kendim baktim, annem isim oldugu zaman birkac saat bakardi. Onun icin isimi biraktim. Bu vicdan azabi yuzunden memeyi kesemedim mesela. 1 haftadir bereket tanricasi gibi geziyorum. Solumda minigim meme emerken, sagimda büyük kizim meme emiyo
Ah kıyamam senin durumun daha zormuş, içinden çıkılamaz gibi hissediyor insan. Bana nasılsın diyorlar başlıyorum ağlamaya. Kendimi şu şekilde telkin ediyorum 3 ay sürecek. 3 ay sonra bebek tepki vermeye başlayınca herşey çok daha güzel olacak hele ki 6 ay sonra tamamen bambaşka bir süreç. Sabır ihtiyacımız olan tek şey zamansa ilacımız böyle düşünmeliyizevet ben, hatta bu sebeple dusuyordum neredeyse. Felc gecirdigimi sanmistim. Sol bacagim aniden kalcadan kitlenmisti. Doktoruma sordugumda dogumla birlikte gececek muhtemelen leğen kemiginde bir sorun olusmustur demişti. Tibbi terimlerlede aciklamisti ama unuttum. Dogumdan beri bir daha olmadi.
Su an nasilsiniz?
Dogum aninda o dogumhane buzhane olsa farketmezsiniz :) her turlu terliyorsunuz kizlar.
Beni dogum sonrasi fizik tedaviye yonlendirmisti.
herkes her belirtiyi yasamak zorunda degil:) hicbir belirti yasamamak sahane birsey bu arada. Ne kadar az belirti o kadar huzurlu hamilelik. Simdiden hayirli ugurlu olsun.
Tebrik ederim evcar'im, kizimin arkadasi dogmus. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde mutlu, huzurlu, saglikli bir omru olsun insallah
Kesinlikle katiliyorum, su anda esimle idare ediyoruz ama o da ise baslayacak annem gelsin deyip duruyor arkasindan da kendi kendine vazgeciyor. Ajsjsjajsnsj
Dun butun gun agladim. 23 aylik bir kizim var cokca bahsetmistim.
Hep kendim baktim, annem isim oldugu zaman birkac saat bakardi. Onun icin isimi biraktim. Bu vicdan azabi yuzunden memeyi kesemedim mesela. 1 haftadir bereket tanricasi gibi geziyorum. Solumda minigim meme emerken, sagimda büyük kizim meme emiyor.
Yürüyüş squat hareketler devam dedi canımVajinal muayene mi yaptı canım kanala girmesi için önerdiği şeyler oldu mu peki.
Senin bebişte geliyor az kaldııı
Kızlar ben muay. çıktım. Düzensiz sancılar var yine nstde. (2 3 haftadır hep var zaten) doktor muay.de bebeğin suyu az dedi. 5 gün idare eder ptesi kontrol edelim su seviyesine göre plan yaparız dedi. Kanala girmemiş ama kanalın hemen ucunda her an gelebilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?