2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

5-6 yaşlarımdaydım benimde ufak döküntülerim olmuştu. Göbek çevremde özellikle. Doktorum size söylenenlerin aynısını söylemişti. Bulaşıcı değil diye hatırlıyorum emin olmamakla birlikte. 7/24 birlikte olduğum ikiz kardeşimde çıkmamıştı birşey.

Tüm bunları sayıp sayıp sonuna ama bi gülüşü var demen lazımdı mecbur gelcez gibi duruyor siz iyice tecrübelenin de bize aktarın diye bekliyoruz

Aaa ikizin mi var? Ne guzel

Vajinal muayene mi yaptı canım kanala girmesi için önerdiği şeyler oldu mu peki.
Senin bebişte geliyor az kaldııı

Sağlıkla gelsin inşallah zaten şuan haftası güzel

Vajinal muayene mi yaptı canım kanala girmesi için önerdiği şeyler oldu mu peki.
Senin bebişte geliyor az kaldııı
Evet canım 3 haftadır üst üste vajinal yaptı. Açıklık yok henüz. Nst'de sancı çıkınca açıklık var mı diye bir bakayım diyor.

Sağlıkla gelsin inşallah zaten şuan haftası güzel
Evet canım haftasıyla uyumlu. Bakalım ptesi ne diyecek. Su içeyim bol bol

@kumarb kuzu seni de etiketleyeyim

Selamlar kızlar. 32.haftamdayim son 1 haftadır çok yoğun akintim var günde 3 4 kere çamaşır değiştiriyorum. Bazen kıyafete kadar geçiyor.. idrar mi akıntı mi yoksa Allah korusun su mu nasıl anliyorsunuz? Deneyimleyen oldu mu acaba?

Ne güzel yazmışsınız

Ah k
Ah kıyamam senin durumun daha zormuş, içinden çıkılamaz gibi hissediyor insan. Bana nasılsın diyorlar başlıyorum ağlamaya. Kendimi şu şekilde telkin ediyorum 3 ay sürecek. 3 ay sonra bebek tepki vermeye başlayınca herşey çok daha güzel olacak hele ki 6 ay sonra tamamen bambaşka bir süreç. Sabır ihtiyacımız olan tek şey zamansa ilacımız böyle düşünmeliyiz

Salon Kadini Canım seni de etiketleyeyim sormuştun durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…