2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay bende Dr brown kullanıyorum ondan mı acaba hem az içip hem çok yoruluyo. Ben de başka bit biberona geçeyim o zaman canım çok teşekkür ederim

Karnında birlikte olduğunuz son saatler Fotoğraf çek mutlaka son halinle giderken hastanede vs Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın kolay bir doğum olur
Bütün duyguları bir arada yaşıyorum. Çok teşekkür ederim bebeğim

Doktorun sürecini bilmiyorum. Normalde normal doğum odaklı ilerliyorduk. Ptesi içinde su azsa doğurursun filan da demedi direk ama öyle demek istedi benim asıl sorum ben bu 3 gün bebek kanala girsin filan diye ekstra uğraşmalı mıyım acaba? Zaten her gün rutin yürüyüş pilates hareketleri ve squat yapıyorum ama ne bileyim daha fazla mı yapsam acaba

Kızlar doğum yaptım bebiste bende iyiyiz.

Geçen hafta cuma günü 2800 ölçülmüştu. 2900 doğdu.

38+1 hepinze çok teşekkür ederim. Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsıniz inşallah
Oyy ben senin o pembiş ellerini yerim maaşallah canım benim çok çok sevindim sizin için..analı babalı sağlıkla büyüsün minik

Kızlar doğum yaptım bebiste bende iyiyiz.

Geçen hafta cuma günü 2800 ölçülmüştu. 2900 doğdu.

38+1 hepinze çok teşekkür ederim. Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsıniz inşallah
Maşallah canım hayırlı olsun, ne badireler atlattın sonucu ne güzel oldu, tebrik ederim

Merhaba kızlar hiskolikk doğum yapmiş baska var mı ben takip edemedim. bugün 1 hafta oldu oğluşum doğalı hala küvezde, emziriyorum ara ara gidip ama yetti yani artık, bir küçük isyan ettim bugün tutamadım kendimi ağladım, yarın verirler inşallah. Dayanamaz oldum.

Kuzum ya sıra sana geldi valla doğuruyorsun hepiniz sırayla doğurdunuz ya beni yalnız bırakıyorsunuzzz
Son yürüyüşümü yaptım gittim çikolata aldım pastaneden ayrı bir duygusallık var bugün evde son iğnemi vuruldum ve yavrumla aynı bedende son saatlerimiz
Rabbim isteyen her anneye bu duyguları yaşatsın inşallah
Yarın içinde hem korku hem heyecan doluyum

Kuzum ya sıra sana geldi valla doğuruyorsun hepiniz sırayla doğurdunuz ya beni yalnız bırakıyorsunuzzz

Ben de varım henüz doğurmayan ve kontrol randevum tee 13 Eylül o zamana kadar oğluş kendi gelmek istemezse en son doğuran olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…