- 27 Aralık 2022
- 429
- 1.156
- 33
- 29
Ay bende Dr brown kullanıyorum ondan mı acaba hem az içip hem çok yoruluyo. Ben de başka bit biberona geçeyim o zaman canım çok teşekkür ederimCanım bende biberonla verdim bozağına kaçıyordu hep sonra gittim dr brownun prematüre biberonu aldım , bu seferde süt az gidiyor diye çok yoruluyor yorulduğu için az süt içiyor , tekrar normal biberona döndüm dinlete dinlete veriyorum artık
Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar doğum yaptım bebiste bende iyiyiz.
Geçen hafta cuma günü 2800 ölçülmüştu. 2900 doğdu.
38+1 hepinze çok teşekkür ederim. Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsıniz inşallah
Amin canım benimİnsanın içi içine sığmıyo ya korku heyecan endişe herşey var yani sağlıkla gelsin
Bütün duyguları bir arada yaşıyorum. Çok teşekkür ederim bebeğimKarnında birlikte olduğunuz son saatlerFotoğraf çek mutlaka son halinle giderken hastanede vs Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın kolay bir doğum olur
Amin inşallah canım benimPlanlı olunca ayrı heyecan oluyor insan
Sağlıkla kavuşun canım benim
Oyy seni yeriz minnoş kız.. Analı babalı sağlıklı büyüsünevet pazar günü doğdu kızım..duramadı daha fazla :)
Saglikla sıhhatli büyüsün insallah analı babaliKızlar doğum yaptım bebiste bende iyiyiz.
38+1 hepinze çok teşekkür ederim. Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsıniz inşallah
Hayirli olsun dogum yapanlaraMaşallah bu güzelliğeÇok şükür kavuşmuşsun
Rabbim analı babalı sağlık huzur ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin sizlere@miraclehappens @martan @lidyadgn
hiskolikk Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına al bebeğini
Doktorun sürecini bilmiyorum. Normalde normal doğum odaklı ilerliyorduk. Ptesi içinde su azsa doğurursun filan da demedi direk ama öyle demek istediHer dr farkli sekilde ilerliyor, mesela benim doktorum eger bebek dogabilecekse sikinti yoksa normal icin ugrasiyor. Ama bazi dr lar pimpirikli oluyor ve hemen sezeryana alabiliyor. Insallah kanala girersizin ve bebek icin hayirlisi ne ise oyle olsun.
Oyy ben senin o pembiş ellerini yerimKızlar doğum yaptım bebiste bende iyiyiz.
Kuzum ya sıra sana geldi valla doğuruyorsunKızlar yarın 1 de sezeryan ameliyatım var ne diyeyim hem korku hem heyecan bir arada inşallah bu gece yatabilirim
Maşallah canımKızlar doğum yaptım bebiste bende iyiyiz.
Sagasaglim kolaylıkla kavuşun kuzumBütün duyguları bir arada yaşıyorum. Çok teşekkür ederim bebeğim
Sağlıkla gelsin bebeğinKızlar yarın 1 de sezeryan ameliyatım var ne diyeyim hem korku hem heyecan bir arada inşallah bu gece yatabilirim
Oy maşallah size gözün aydınKızlar doğum yaptım bebiste bende iyiyiz.
Son yürüyüşümü yaptım gittim çikolata aldım pastaneden ayrı bir duygusallık var bugün evde son iğnemi vuruldum ve yavrumla aynı bedende son saatlerimizKuzum ya sıra sana geldi valla doğuruyorsunhepiniz sırayla doğurdunuz ya beni yalnız bırakıyorsunuzzz
İnşallah canım benimSagasaglim kolaylıkla kavuşun kuzumsakın ol olur mu bence olumlu düşünmek ve sakın kalmak çok önemli gelsin minnoş bebiş
Amin inşallah bitanemSağlıkla gelsin bebeğin
Kuzum ya sıra sana geldi valla doğuruyorsunhepiniz sırayla doğurdunuz ya beni yalnız bırakıyorsunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?