- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Benim doktor her hafta gel artık dedi her doktorun yöntemi baya FarklıBen de varım henüz doğurmayanve kontrol randevum tee 13 Eylül o zamana kadar oğluş kendi gelmek istemezse en son doğuran olabilirim
Her şey çokkk güzel ilerlesin dağlıkla kavuşun inşallah canım benimSon yürüyüşümü yaptım gittim çikolata aldım pastaneden ayrı bir duygusallık var bugün evde son iğnemi vuruldum ve yavrumla aynı bedende son saatlerimiz
Rabbim isteyen her anneye bu duyguları yaşatsın inşallah
Yarın içinde hem korku hem heyecan doluyum
Oy maşşallahh gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallahKızlar doğum yaptım bebiste bende iyiyiz.
Geçen hafta cuma günü 2800 ölçülmüştu. 2900 doğdu.
38+1 hepinze çok teşekkür ederim. Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsıniz inşallah
İdrarda enfeksiyon varmış doktorun asistanı aradı bugün ilaç yazmış doktor sabah alıcam
E nabıza düşmemiş bilmiyorum o yüzden ne derece bi enfeksiyon var ama hamileliğim boyunca ilk defa kullanıcam antibiyotik
Enfeksiyonun bebeğe bir zararı olmamıştır inşallah,canım sıkıldı
Ay keşke beni de her hafta çağırsaydı yaBenim doktor her hafta gel artık dedi her doktorun yöntemi baya Farklı
Ben bile sizler için heyecanlanıyorum, kendim doğuracak olsam ne olurum kimbilirSon yürüyüşümü yaptım gittim çikolata aldım pastaneden ayrı bir duygusallık var bugün evde son iğnemi vuruldum ve yavrumla aynı bedende son saatlerimiz
Canım neden senin doktorun öyle yapıyorBen de varım henüz doğurmayanve kontrol randevum tee 13 Eylül o zamana kadar oğluş kendi gelmek istemezse en son doğuran olabilirim
Bu zamana kdr suyu baya içiyordum ondan hiç olmadı sanırım bu aralar azalttım içemiyorum midem almıyor.. arttırayım yine.Olmamıştır inşallah üzmeyin kendinizi de bebeğinizi de; antibiyotik kullanmayan çok azdır. Kaldı ki enfeksiyonu yaşamayan da azdır hamileyken. O yüzden şifa olsun geçsin inşallah
Ay keşke beni de her hafta çağırsaydı yabu hafta izindeydi pazartesi gelicek, ama yoğunluktan mıdır nedir haftaya randevu vermedi bi sonraki hafta verdi. Dedim hatta “hocam bu tarih tahmini doğum tarihim, kontrol için çok geç değil mi?” diye. Acil bi durum olduğunda hastaneye gelince ilgileneceğim dedi ama son haftalar olunca daha sık kontrol her türlü çok daha mantıklı. Doktorunuz için imrendim
İnşallah bitanemHer şey çokkk güzel ilerlesin dağlıkla kavuşun inşallah canım benim
Bekliyoruz güzel doğum hikayeni
Yarın kavuşma günü
İnsan inanamıyor daha dün beta pozitif kese kalp atışı derken şimdi kucağımıza alma vaktiBen bile sizler için heyecanlanıyorum, kendim doğuracak olsam ne olurum kimbilir
Sağlıkla kavuşun canım
Ben salarım diyordum da bu kadar çabuk olacağını düşünmedimİşe yarayan şeylerin temiz olduğunu hiç tecrübe etmedim bu hayatta o yüzden muhtemelen değildir bilmiyorum araştırıp canımı sıkamayacağım. Sürüyorum bir sonraki açılışa kadar yumiş yumiş ohhh sefamız olsun.
Hala sürdürebildiğim tek düşüncem sallamamak gerisi hayal oldu hdjdjjd
teşekkür ederiz teyzesiOyy seni yeriz minnoş kız.. Analı babalı sağlıklı büyüsünkaç hafta kaç gündü canım? Tabloya doğdu diye ekleyeceğim
Ayy mesajını okuyunca duygulandım ben de kuzum.. valla gözlerim doldu insan bir garip oluyor hem ona kavuşmak hem bedeninden ayrılması çok garip bir his. Ama kucağında olacak yarından sonra ne şanslısın kuzum benimSon yürüyüşümü yaptım gittim çikolata aldım pastaneden ayrı bir duygusallık var bugün evde son iğnemi vuruldum ve yavrumla aynı bedende son saatlerimiz
Nasıl 13 eylül ya her hafta gitmiyor musun? En son ne xaman gittin. 37den sonra hep her hafta dedi benimkiBen de varım henüz doğurmayanve kontrol randevum tee 13 Eylül o zamana kadar oğluş kendi gelmek istemezse en son doğuran olabilirim
Yapamayıp 2 hafta bekleyen oldu :) bende yapıyorum diye kızıyorumKızlar şu bacak bacak üstüne atma hareketi vardı ya yerde otururken. Onu denedim az önce , yapamadımyapamayıp hala doğurmamış olan var mı aramızda başka hiçbir belirti yokk
Canım benim geçen hafta mesela su normaldi bu hafta birden su eksik dedi. Daha da eksik olsa alacaklqr bebeği. 2 hafta iyi cesaret etmiş.. Haftaya salıydı randevum doktor ptesi gel dedi. Randevu yoktur hocam dedim. Karnın burnunda kim sana randevu soruyor dedi :) bu arada ben her hafta gel dedikten sonra tüm salılara randevu aldım kIzlar bilginiz olsun.. ne olur ne olmaz randevu bulamam diye hepsine almıştımOlmamıştır inşallah üzmeyin kendinizi de bebeğinizi de; antibiyotik kullanmayan çok azdır. Kaldı ki enfeksiyonu yaşamayan da azdır hamileyken. O yüzden şifa olsun geçsin inşallah
Ay keşke beni de her hafta çağırsaydı yabu hafta izindeydi pazartesi gelicek, ama yoğunluktan mıdır nedir haftaya randevu vermedi bi sonraki hafta verdi. Dedim hatta “hocam bu tarih tahmini doğum tarihim, kontrol için çok geç değil mi?” diye. Acil bi durum olduğunda hastaneye gelince ilgileneceğim dedi ama son haftalar olunca daha sık kontrol her türlü çok daha mantıklı. Doktorunuz için imrendim
Evett 36 dan sonra hatta her hafta dedi benimki de. Son zamanlar için 2 hafta çoookNasıl 13 eylül ya her hafta gitmiyor musun? En son ne xaman gittin. 37den sonra hep her hafta dedi benimki
Zaten şurda maç 3 hafta kaldı amaaa yapamayınca bi heyecanlanmıştımYapamayıp 2 hafta bekleyen oldu :) bende yapıyorum diye kızıyorum
Canım neden senin doktorun öyle yapıyorben 35. Haftadan beri haftada bir gitmeye başladım
Çok iyi yapmışsınız, bende aynı şekilde kendisi istemediği halde her ay mutlaka idrar ve tam kan tahlili yaptırıp gittim ve enfeksiyon olduğunu öğrenmiştim. Şu son iki aydır yaptıramadım inşallah sorun yokturBu zamana kdr suyu baya içiyordum ondan hiç olmadı sanırım bu aralar azalttım içemiyorum midem almıyor.. arttırayım yine.
Çağırmasını beklemezdim ben randevu alıp giderdim sanırım
Her doktorun yöntemi Farklı oluyor işte.. benim ki de bana gerek yok idrar tahliline diyordu ama bakalım diye ısrar ettim iyi ki etmişim yoksa bilemeyecektik enfeksiyon durumumu
Nasıl 13 eylül ya her hafta gitmiyor musun? En son ne xaman gittin. 37den sonra hep her hafta dedi benimki
Sen arada randevu bulursan git bence :) zaten emin ol şu hafta gel dediğini unutmuştur. En kötü karnım kasılıyor neden merak ettim dersinÇok iyi yapmışsınız, bende aynı şekilde kendisi istemediği halde her ay mutlaka idrar ve tam kan tahlili yaptırıp gittim ve enfeksiyon olduğunu öğrenmiştim. Şu son iki aydır yaptıramadım inşallah sorun yoktur
Ya sanırım doktor aşırı yoğun birde part time geçtim artık falan demişti. En son geçen hafta cuma gittim 25 ağustosta. Bencede çok geç, dediğiniz gibi her hafta suyudur sancısıdır kontrol etmeli. Kaldı ki çatı muayenesi de yapmadı ve normal gibi ilerliyoruzvalla ne düşüneceğimi şaşırdım çok da strese girmemek için düşünmemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?