2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen canım ben artık dinlendiriyorum , zaten iki kere çok feci kustu , o yüzden artık az az veriyorum , bu gün dr ta az az ver dedi , 2 saate bir verirsen daha iyi olur dedi

Canım bir de gitmeni tavsiye ederim , nst çeksin bebeğin kalp atışlarını falan dinlesin , geçmiş olsun ben bazı dr’ları anlamakta zorluk çekiyorum mal mı öyle bastırıyor

Şimdi beni ptesi çağırdı ya su iyice azsa o gün yada o günlere doğum olur. Sancı mı verilir normal için yoksa sezeryan mı olur öyle birşeyler. Ben o güne kadar bebiş kanala girsin diye çabalayayım dimi ? Zaten yapıyordum squat filan ama hızlandırmalıyım sanki

E hametan bizde vardı ya o da mı temiz değilmiş. Amaaan cidden amaaaan

E hametan bizde vardı ya o da mı temiz değilmiş. Amaaan cidden amaaaan

İşe yarayan şeylerin temiz olduğunu hiç tecrübe etmedim bu hayatta o yüzden muhtemelen değildir bilmiyorum araştırıp canımı sıkamayacağım. Sürüyorum bir sonraki açılışa kadar yumiş yumiş ohhh sefamız olsun.

Hala sürdürebildiğim tek düşüncem sallamamak gerisi hayal oldu hdjdjjd

Kızlar yarın 1 de sezeryan ameliyatım var ne diyeyim hem korku hem heyecan bir arada inşallah bu gece yatabilirim
Karnında birlikte olduğunuz son saatler Fotoğraf çek mutlaka son halinle giderken hastanede vs Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın kolay bir doğum olur

Kızlar doğum yaptım bebiste bende iyiyiz.

Geçen hafta cuma günü 2800 ölçülmüştu. 2900 doğdu.

38+1 hepinze çok teşekkür ederim. Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsıniz inşallah
Maşallah bir manikürlü bebişimiz daha gelmiş dünyaya
Sağlıkla büyüt inşallah

Kızlar doğum yaptım bebiste bende iyiyiz.

Geçen hafta cuma günü 2800 ölçülmüştu. 2900 doğdu.

38+1 hepinze çok teşekkür ederim. Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsıniz inşallah
Ayy maşallah ne güzel bir karedir bu tebrik ederim, rabbim analı babalı sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah

evet pazar günü doğdu kızım..duramadı daha fazla :)
Tebrik ederim, rabbim analı babalı sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canım bir de gitmeni tavsiye ederim , nst çeksin bebeğin kalp atışlarını falan dinlesin , geçmiş olsun ben bazı dr’ları anlamakta zorluk çekiyorum mal mı öyle bastırıyor
aslinda doktorum cok iyidir ama bu sefer bi garipti gercekten. Bebek cok hareketli bugun hep dinlendim daha iyiyim ama yine olursa kesin gidecegim..

Her dr farkli sekilde ilerliyor, mesela benim doktorum eger bebek dogabilecekse sikinti yoksa normal icin ugrasiyor. Ama bazi dr lar pimpirikli oluyor ve hemen sezeryana alabiliyor. Insallah kanala girer sizin ve bebek icin hayirlisi ne ise oyle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…