Hayırlısı olsun canım, senin de tarih belli oldu hayırlısı bakalım beklemekte zor şimdisağlıkla kucağınıza alın inşallah
Aynen canım ben artık dinlendiriyorum , zaten iki kere çok feci kustu , o yüzden artık az az veriyorum , bu gün dr ta az az ver dedi , 2 saate bir verirsen daha iyi olur dediCok merak etmistik seniben mesaji gec gördüm muhtemelen coktaaann kavusmussunuzdur.
Allah anali babali buyutmek nasip etsin, minige saglikli, huzurlu, mutlu omurler dilerim
Tansiyon dusmesi muhtemelen caninizin acimasindan kaynaklidir.
Doktor kasilma degil diyorsa degildir aslinda qma belki acilma yasiyor olabilirsiniz, acilmaniz var mi diye bakildi mi?
Masallahdogum yakin bu durumda...
10 ml arayla sabredebildigi kadar dinlendirin kizlar.
Az kalmış artık sağlıkla gelsin bebeğin inşallahTarih belli olunca beklemek çok heyecanlı
Maşallah canım artık dönmez heralde 36 san sonra , sağlıkla gelsin canımKontrolden çıktım ben de Kızlar
2900 gr 47 cm olmuş
36 haftasıyla uyumlu dedi..
hala makat pozisyonda..
haftada bir muayene olacak artık.keyfi yerinde sıpanın dönmeye niyeti yok gibi
Canım bir de gitmeni tavsiye ederim , nst çeksin bebeğin kalp atışlarını falan dinlesin , geçmiş olsun ben bazı dr’ları anlamakta zorluk çekiyorum mal mı öyle bastırıyorHerkese gunaydin, birsey soracagim, 38+0 dayim bugun. Bebegin bacaklari cok yukarda iki kaburgamin arasinda duruyormus, dun sabah dr olcum alabilmek icin oyle bir bastirdi ki, tansiyonum dustu kulaklarim cinladi falan bayilacak gibi oldum. Neyse sonra sola falan yatirdi da duzeldim. Fakat dun aksamdan beri gobek deligimin ustune ve sagina bebek oyle bir toplaniyor ki agridan duramiyorum. Belden vuran bir agri degil. Dr a sordum ama kasilma degil dedi. Hala agrim var, hala karnim asiri sert. Boyle birsey yasayan var mi?
Doktor yeri suyu iyi dönedebilir dedi ama Kerem bey nasıl gelmek isterse bakalımMaşallah canım artık dönmez heralde 36 san sonra , sağlıkla gelsin canım
E hametan bizde vardı yaNe içeriği ya hdjdjd
Hayvan gibi para verdim temiz içerik diye bir şeye yaramadı döndüm hametana. Canını sevdiğim yumuşacık yapıyor. Birde sağlık ocağı doktoru yazdı o kadar ucuza geldi ki. Bitti benim idealistliklerim teşekkürler
E hametan bizde vardı yao da mı temiz değilmiş. Amaaan cidden amaaaan
evet pazar günü doğdu kızım..duramadı daha fazla :)Merhaba nasılsınız ne durumdasınız? Bebiş doğdu mu bekliyor mu acaba?
@altnkea merhaba siz nasılsınız? Bebiş doğdu mu?
Kızlar yarın 1 de sezeryan ameliyatım var ne diyeyim hem korku hem heyecan bir arada inşallah bu gece yatabilirim
Kızlar doğum yaptım bebiste bende iyiyiz.
Geçen hafta cuma günü 2800 ölçülmüştu. 2900 doğdu.
38+1 hepinze çok teşekkür ederim. Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsıniz inşallah
Karnında birlikte olduğunuz son saatlerKızlar yarın 1 de sezeryan ameliyatım var ne diyeyim hem korku hem heyecan bir arada inşallah bu gece yatabilirim
Maşallah bir manikürlü bebişimiz daha gelmiş dünyayaKızlar doğum yaptım bebiste bende iyiyiz.
38+1 hepinze çok teşekkür ederim. Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsıniz inşallah
Planlı olunca ayrı heyecan oluyor insanKızlar yarın 1 de sezeryan ameliyatım var ne diyeyim hem korku hem heyecan bir arada inşallah bu gece yatabilirim
Ayy maşallah ne güzel bir karedir buKızlar doğum yaptım bebiste bende iyiyiz.
Tebrik ederim, rabbim analı babalı sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallahevet pazar günü doğdu kızım..duramadı daha fazla :)
Canım bir de gitmeni tavsiye ederim , nst çeksin bebeğin kalp atışlarını falan dinlesin , geçmiş olsun ben bazı dr’ları anlamakta zorluk çekiyorum mal mı öyle bastırıyor
Her dr farkli sekilde ilerliyor, mesela benim doktorum eger bebek dogabilecekse sikinti yoksa normal icin ugrasiyor. Ama bazi dr lar pimpirikli oluyor ve hemen sezeryana alabiliyor. Insallah kanala girerŞimdi beni ptesi çağırdı ya su iyice azsa o gün yada o günlere doğum olur. Sancı mı verilir normal için yoksa sezeryan mı olur öyle birşeyler. Ben o güne kadar bebiş kanala girsin diye çabalayayım dimi ? Zaten yapıyordum squat filan ama hızlandırmalıyım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?