2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok sağol canım. Yoruluyo bebeğim biberon ile içerken çok ya üzülüyorum
Canım bende biberonla verdim bozağına kaçıyordu hep sonra gittim dr brownun prematüre biberonu aldım , bu seferde süt az gidiyor diye çok yoruluyor yorulduğu için az süt içiyor , tekrar normal biberona döndüm dinlete dinlete veriyorum artık

Bu cuma 12:00 de yine güzel bi seminer var arkadaşlar. Hepimizin ihtiyacı bence Üye olup, akademi kısmından kaydol diyorsunuz.
Sitesinden de girebilirsiniz uygulamasından da

Eklentiler

• ACA7F4AE-3D51-4811-8B2F-291FC8A45007.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 47
2 defa 80 uzeri cikti canim ultrasonla bakarkende kasiliyodum karnin cok sert bu dogum kasilmasi oluyo dedi
Benim de öyle canım ama 2 haftadır var bu sancılar. Yani hemen doğcak gibi düşünme. Belli olmuyor bu bıdıkların ne yaptığı. Her an gelebilir de 40ı bulabilir de dedi doktor.

Yani sanirim krampa benziyor. Ben 20li haftalardan beri duzenli magnezyum kullaniyordum, 4 gundur falan icmiyorum onun da etkisi var sanirim belki daha siddetli hissediyorum. Insallah dayanabilirsin. Disarda buyutmek daha zor

Benim de öyle canım ama 2 haftadır var bu sancılar. Yani hemen doğcak gibi düşünme. Belli olmuyor bu bıdıkların ne yaptığı. Her an gelebilir de 40ı bulabilir de dedi doktor.
ayy insallah 40 ı beklemez bu haftada 3700 grm olmus gecen haftadan bu zamana 600 gr almis boyle almaya devam ederse sonunu dusunemiyorum

Kızlar doğuma gidiyorum lütfen dua edin bana
Cok merak etmistik seni ben mesaji gec gördüm muhtemelen coktaaann kavusmussunuzdur.

Allah anali babali buyutmek nasip etsin, minige saglikli, huzurlu, mutlu omurler dilerim

Tansiyon dusmesi muhtemelen caninizin acimasindan kaynaklidir.

Doktor kasilma degil diyorsa degildir aslinda qma belki acilma yasiyor olabilirsiniz, acilmaniz var mi diye bakildi mi?
selamlar benimde bugun kontrolum vardi nst de sanci cikti zaten bu ara cok fazla kasiliyorum doktor dedi karnin cok sert bu sanci dedi senin bebis heran gelebilir dedi 3700 gr olmus
Masallah dogum yakin bu durumda...

10 ml arayla sabredebildigi kadar dinlendirin kizlar.

ayy insallah 40 ı beklemez bu haftada 3700 grm olmus gecen haftadan bu zamana 600 gr almis boyle almaya devam ederse sonunu dusunemiyorum
Karbonhidrata dikkat et kuzu bu günlerde sağlıklı beslen 600 gram biraz fazla ama ölçümler de değişiyor hepimşz biliyoruz bunu qrtık.

Banada 7 eylüle doğum yazabilir miyiz
Benim bebiş kilo olarak biraz zayfta olunca 38+0 a gün verdi doktorda
Şükür bugünlere geldik 37.haftayıda gördük artık gerisi nasip
Hayırlısı olsun canım, senin de tarih belli oldu hayırlısı bakalım beklemekte zor şimdi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…