2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Fırsat buldukça mutlaka yazarım
Tarifsiz bir duygu ne diyeyim

Evett 36 dan sonra hatta her hafta dedi benimki de. Son zamanlar için 2 hafta çoook

Zaten şurda maç 3 hafta kaldı amaaa yapamayınca bi heyecanlanmıştım tüh o zaman
Beni de kaldırdın yerimden denedim :) geçen günlerde 2sinide rahatla atıyordum. Hatta annemle gülüştük halay bile çekerim ben diye :) dün denedim (doktor kanala yaklaşmış dedi diye) sağı rahatla atıyorum sol zorluyordu.. şimdi tekrar denedim sağı yine atıyorum. Sol kalkmıyor sol parmaklarla sağdan destek alıp ancak atabildim kanala doğru ilerliyor herhalde benim kızz yarın gece yine deneyecem

Ayy güzel fikirmiş randevu bakayım ama internetten bile bulunmuyor öyle yoğun Çok haklısınız, olan hastalarıyla iyi ilgilenmeli. Benimde şansıma hep doktorlarım aşırı yoğun oluyor. Napalım nasip, inşallah doktorun olduğu vakit gelirde bebiş sorun yaşamam

İyi akşamlar kızlar, buraya yazmıyorum ama sıkı takipteyim. Bebişine kavuşan her anneyi tebrik ederim, gözünüz aydın

34+4 oldum zaman geçmiyor sanki. Ara ara sabrım taşıyor daha çok yolum var

Şu bacak bacak üstüne atma konuşmanızı gördüm de o nedir beni aydınlatabilir misiniz merak ettim çok

Selam kızlar
Pazartesi sezeryanla dogumum var. Sezeryanla dogum yapan annelere bir sey sormak istiyorum. Ameliyat sonrası pis kan cıkmasi icin sanirim karnina bastirma olayi varmiş. En azindan benim gittigim hastahanede yapiliyor en yakın arkadasımin nasil acı cektigine gozümle şahit olmustum. 2 gundur aklimdan cikmıyor iyice korku sardı. Acaba sizede boyle ameliyat sonrasi karina bastırma olayi oldumu yani illaki yapıliyormu? Gercekten cok mu acıyor

İyi akşamlaar daha çok yol var gibi gelmesine aldanmayın öyle hızlı geçiyor ki son haftalar 38-39 geçmiyorr
Bacak bacak üstüne atma olayı şu;
Duvara yaslanıp bacakları uzatıp, sırayla solu sağın üstüne veya, sağı solun üstüne bildiğiniz bacak bacak üstüne atmaya çalışıyorsunuz. Atabiliyorsanız bebek kanalda değil, henüz doğum yakın değil demek. Atamıyorsanız doğum yakın demekmiş. Bizde internetin yalancısıyız

Ben de varım henüz doğurmayan ve kontrol randevum tee 13 Eylül o zamana kadar oğluş kendi gelmek istemezse en son doğuran olabilirim
Benim eylülün son haftası en son benim sanırım
Yapıldı ama öyle anlattığınız kadar bir acı yaşamadım saniyelikti geçti.herkesin acı eşiği farklı oluyor bunları düşünüp korkmayın güzel geçecek her şey diyin.sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Tam olarak şu linkteki hareket

Dene haber ver mutlaka benim de yaparım sanarak oturduğum bir andı. İkisini de atamadım cumartesi kontrolüm bakalım nerelerde benim fırlama

Merhaba canım öncelikle saglıkla ve kolaylıkla kucağına almanı dilerim. Sezeryan ve spinal oldum yani belden aşağı uyuşturma oldu, geldiğin gibi bez takıp baktıkları için ve uyuşuk olduğun için acımıyor, benim acımadı, hemen bakmaları önemli sanırım. Kanın durumuna bakıyorlar 2 kere baktılar bana acımadı hiç, hemşire elimi tutma bakmam lazım dedi ama zaten acımadı. Lütfen rahat ol, kendini kasma sakin kalman çok önemli hem herkeste durum farklı, sezeryanda uyuşukluk geçince ister istemez dikislerde ağrı oluyor içindeki kaslarda vs açıldigi için, o da çabuk toparliyorsun ilk sezeryanım çok kolaydı.2. De daha çok ağrım oldu fakat ameliyatın yine çok kolay geçti , yapamayacağin birşey değil.oluksuz konusmaları dinleme

Ay inşallah dediğiniz gibi hızlı geçer

Hem irileştim, ağırlaştım onun zorlanması var hem de içimde inanılmaz kucağıma alma arzusu var dolayısıyla zaman hızlı geçmeli

Çok teşekkür ederim, denerim bunu ben

Tam olarak şu linkteki hareket
Ah direkt uygulamalı, çok teşekkür ettim

Bana da doktorun 35+3'te 2 hafta sonra gel dedi, 37+3'te muayene için gittiğimde haftaya tekrae gel, ondan sonra seni 3 günde bir çağıracağım dedi. Her doktorun yöntemi farklı elbette ama ben sık gideceğim için memnun olmuştum, keşke öyle bir fırsatınız olsa sizin de.

Ara ara hep bak gece filan iptal edenler oluyor mutlaka, denk gelirse alırsın. Gelmezse de yapçak bir şey yok. Aciil durum yada sıkıntılı durumlarda zaten kimse senden randevu beklemez sıkma canını

Ah keşke, birde benim 3. Tüp bebek tedavisi insan tedirgin oluyor. Ama doktorum hiç bana tüp bebek diye özel yaklaşmadı yani daha temkinli olmadı. 3 aydan sonra diğer gebeliklerden farkı yok dedi hep. Bende bilemiyorum biraz daha temkinli yaklaşmasını mı tercih ederdim; öyle olması bizi daha da mı pimpirikli ederdi Saldım açıkçası az kaldı, acil durumları anlattı son kontrolde. Acil bir durum yoksa artık 2 hafta sonraya kontrol sağlıkla göreyim kavuşayım da sabrediyorum artık, alıştım
Sizlerin doktorlarına da imreniyorum ayrıca ne güzel, kontrol altında ilerlemek ekstra güven verir

Ara ara hep bak gece filan iptal edenler oluyor mutlaka, denk gelirse alırsın. Gelmezse de yapçak bir şey yok. Aciil durum yada sıkıntılı durumlarda zaten kimse senden randevu beklemez sıkma canını
Evet baktım şimdi haftaya hiç yok, hatta benim randevum 13ü; boş randevu 15 inde var
Ama dediğiniz gibi takipte kalıp yakalamaya çalışacağım. Doktor için sıradan hastayım, ama ben bari takipte kalayım

Evet baktım şimdi haftaya hiç yok, hatta benim randevum 13ü; boş randevu 15 inde var
Ama dediğiniz gibi takipte kalıp yakalamaya çalışacağım. Doktor için sıradan hastayım, ama ben bari takipte kalayım
Aynen kuzum çok içine sinmezse de aradan girersin ya sıkma canını stres yapmaya gelmez bu son haftalarımız

Aynen kuzum çok içine sinmezse de aradan girersin ya sıkma canını stres yapmaya gelmez bu son haftalarımız
Doğru söylüyorsun, hatta hamişliğimizin tadını çıkartalım son haftalar, son günler elhamdülillah yaşatana, rabbim isteyen, dileyen herkese nasip etsin inşallah en büyük duam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…