- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Fırsat buldukça mutlaka yazarımAyy mesajını okuyunca duygulandım ben de kuzum.. valla gözlerim doldu insan bir garip oluyor hem ona kavuşmak hem bedeninden ayrılması çok garip bir his. Ama kucağında olacak yarından sonra ne şanslısın kuzum benimbizi bilgilendirmeyi unutma sakın ben de hep eylül istiyordum kızım artık gelebilirsin diyorum
Beni de kaldırdın yerimden denedim :) geçen günlerde 2sinide rahatla atıyordum. Hatta annemle gülüştük halay bile çekerim ben diye :) dün denedim (doktor kanala yaklaşmış dedi diye) sağı rahatla atıyorum sol zorluyordu.. şimdi tekrar denedim sağı yine atıyorum. Sol kalkmıyorEvett 36 dan sonra hatta her hafta dedi benimki de. Son zamanlar için 2 hafta çoook
Zaten şurda maç 3 hafta kaldı amaaa yapamayınca bi heyecanlanmıştımtüh o zaman
Sen arada randevu bulursan git bence :) zaten emin ol şu hafta gel dediğini unutmuştur. En kötü karnım kasılıyor neden merak ettim dersin
Yoğunsa yeni hasta almayacakta neyse.. çok yoğun doktorların ilgisizliğibe uyuz oluyorum.
İyi akşamlar kızlar, buraya yazmıyorum ama sıkı takipteyim. Bebişine kavuşan her anneyi tebrik ederim, gözünüz aydın
34+4 oldum zaman geçmiyor sanki. Ara ara sabrım taşıyor daha çok yolum var
Şu bacak bacak üstüne atma konuşmanızı gördüm de o nedir beni aydınlatabilir misiniz merak ettim çok
Benim eylülün son haftası en son benim sanırımBen de varım henüz doğurmayanve kontrol randevum tee 13 Eylül o zamana kadar oğluş kendi gelmek istemezse en son doğuran olabilirim
Yapıldı ama öyle anlattığınız kadar bir acı yaşamadım saniyelikti geçti.herkesin acı eşiği farklı oluyor bunları düşünüp korkmayın güzel geçecek her şey diyin.sağlıcakla kucağınıza alın inşallahSelam kızlar
Pazartesi sezeryanla dogumum var. Sezeryanla dogum yapan annelere bir sey sormak istiyorum. Ameliyat sonrası pis kan cıkmasi icin sanirim karnina bastirma olayi varmiş. En azindan benim gittigim hastahanede yapiliyor en yakın arkadasımin nasil acı cektigine gozümle şahit olmustum. 2 gundur aklimdan cikmıyor iyice korku sardı. Acaba sizede boyle ameliyat sonrasi karina bastırma olayi oldumu yani illaki yapıliyormu? Gercekten cok mu acıyor
İyi akşamlar kızlar, buraya yazmıyorum ama sıkı takipteyim. Bebişine kavuşan her anneyi tebrik ederim, gözünüz aydın
34+4 oldum zaman geçmiyor sanki. Ara ara sabrım taşıyor daha çok yolum var
Şu bacak bacak üstüne atma konuşmanızı gördüm de o nedir beni aydınlatabilir misiniz merak ettim çok
İyi akşamlaardaha çok yol var gibi gelmesine aldanmayın öyle hızlı geçiyor ki son haftalar 38-39 geçmiyorr
Bacak bacak üstüne atma olayı şu;
Duvara yaslanıp bacakları uzatıp, sırayla solu sağın üstüne veya, sağı solun üstüne bildiğiniz bacak bacak üstüne atmaya çalışıyorsunuz. Atabiliyorsanız bebek kanalda değil, henüz doğum yakın değil demek. Atamıyorsanız doğum yakın demekmiş. Bizde internetin yalancısıyız
Dene haber ver mutlakaBeni de kaldırdın yerimden denedim :) geçen günlerde 2sinide rahatla atıyordum. Hatta annemle gülüştük halay bile çekerim ben diye :) dün denedim (doktor kanala yaklaşmış dedi diye) sağı rahatla atıyorum sol zorluyordu.. şimdi tekrar denedim sağı yine atıyorum. Sol kalkmıyorsol parmaklarla sağdan destek alıp ancak atabildim kanala doğru ilerliyor herhalde benim kızz yarın gece yine deneyecem
Merhaba canım öncelikle saglıkla ve kolaylıkla kucağına almanı dilerim. Sezeryan ve spinal oldum yani belden aşağı uyuşturma oldu, geldiğin gibi bez takıp baktıkları için ve uyuşuk olduğun için acımıyor, benim acımadı, hemen bakmaları önemli sanırım. Kanın durumuna bakıyorlar 2 kere baktılar bana acımadı hiç, hemşire elimi tutma bakmam lazım dedi ama zaten acımadı. Lütfen rahat ol, kendini kasma sakin kalman çok önemliSelam kızlar
Pazartesi sezeryanla dogumum var. Sezeryanla dogum yapan annelere bir sey sormak istiyorum. Ameliyat sonrası pis kan cıkmasi icin sanirim karnina bastirma olayi varmiş. En azindan benim gittigim hastahanede yapiliyor en yakın arkadasımin nasil acı cektigine gozümle şahit olmustum. 2 gundur aklimdan cikmıyor iyice korku sardı. Acaba sizede boyle ameliyat sonrasi karina bastırma olayi oldumu yani illaki yapıliyormu? Gercekten cok mu acıyor
Ay inşallah dediğiniz gibi hızlı geçerİyi akşamlaardaha çok yol var gibi gelmesine aldanmayın öyle hızlı geçiyor ki son haftalar 38-39 geçmiyorr
Bacak bacak üstüne atma olayı şu;
Duvara yaslanıp bacakları uzatıp, sırayla solu sağın üstüne veya, sağı solun üstüne bildiğiniz bacak bacak üstüne atmaya çalışıyorsunuz. Atabiliyorsanız bebek kanalda değil, henüz doğum yakın değil demek. Atamıyorsanız doğum yakın demekmiş. Bizde internetin yalancısıyız
Ah direkt uygulamalı, çok teşekkür ettim
Tam olarak şu linkteki hareket
Şimdi denedim sağı atamadım solu attım
Tam olarak şu linkteki hareket
Bana da doktorun 35+3'te 2 hafta sonra gel dedi, 37+3'te muayene için gittiğimde haftaya tekrae gel, ondan sonra seni 3 günde bir çağıracağım dedi. Her doktorun yöntemi farklı elbette ama ben sık gideceğim için memnun olmuştum, keşke öyle bir fırsatınız olsa sizin de.Olmamıştır inşallah üzmeyin kendinizi de bebeğinizi de; antibiyotik kullanmayan çok azdır. Kaldı ki enfeksiyonu yaşamayan da azdır hamileyken. O yüzden şifa olsun geçsin inşallah
Ay keşke beni de her hafta çağırsaydı yabu hafta izindeydi pazartesi gelicek, ama yoğunluktan mıdır nedir haftaya randevu vermedi bi sonraki hafta verdi. Dedim hatta “hocam bu tarih tahmini doğum tarihim, kontrol için çok geç değil mi?” diye. Acil bi durum olduğunda hastaneye gelince ilgileneceğim dedi ama son haftalar olunca daha sık kontrol her türlü çok daha mantıklı. Doktorunuz için imrendim
Ara ara hep bak gece filan iptal edenler oluyor mutlaka, denk gelirse alırsın. Gelmezse de yapçak bir şey yok. Aciil durum yada sıkıntılı durumlarda zaten kimse senden randevu beklemez sıkma canınıAyy güzel fikirmişrandevu bakayım ama internetten bile bulunmuyor öyle yoğun Çok haklısınız, olan hastalarıyla iyi ilgilenmeli. Benimde şansıma hep doktorlarım aşırı yoğun oluyor. Napalım nasip, inşallah doktorun olduğu vakit gelirde bebiş sorun yaşamam
Senin ki kanala ya girmiş ya kapıda herhaldeDene haber ver mutlakabenim de yaparım sanarak oturduğum bir andı. İkisini de atamadım cumartesi kontrolüm bakalım nerelerde benim fırlama
Bana da doktorun 35+3'te 2 hafta sonra gel dedi, 37+3'te muayene için gittiğimde haftaya tekrae gel, ondan sonra seni 3 günde bir çağıracağım dedi. Her doktorun yöntemi farklı elbette ama ben sık gideceğim için memnun olmuştum, keşke öyle bir fırsatınız olsa sizin de.
Evet baktım şimdi haftaya hiç yok, hatta benim randevum 13ü; boş randevu 15 inde varAra ara hep bak gece filan iptal edenler oluyor mutlaka, denk gelirse alırsın. Gelmezse de yapçak bir şey yok. Aciil durum yada sıkıntılı durumlarda zaten kimse senden randevu beklemez sıkma canını
Aynen kuzum çok içine sinmezse de aradan girersin ya sıkma canını stres yapmaya gelmez bu son haftalarımızEvet baktım şimdi haftaya hiç yok, hatta benim randevum 13ü; boş randevu 15 inde var
Ama dediğiniz gibi takipte kalıp yakalamaya çalışacağım. Doktor için sıradan hastayım, ama ben bari takipte kalayım
Ay hadi inşallahSenin ki kanala ya girmiş ya kapıda herhalde
Doğru söylüyorsun, hatta hamişliğimizin tadını çıkartalım son haftalar, son günlerAynen kuzum çok içine sinmezse de aradan girersin ya sıkma canını stres yapmaya gelmez bu son haftalarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?