Bende burdayım daha, 14eylülü bekliyoruz bizde son günlerimiz aynı bebende oğluşumlaBen de varım henüz doğurmayanve kontrol randevum tee 13 Eylül o zamana kadar oğluş kendi gelmek istemezse en son doğuran olabilirim
Eveet Eylül Anneleri grubu olarak ağustos ayında doğduğunu bildiğimiz sabırsız 26 Bebişimiz ile birlikte Eylül ayına girmiş bulunmaktayızGeri kalan tüm bebişlerimize sağlıkla mutlulukla Eylül ayında bekliyoruz
Evet cnm Eylül annesi olmakta istikrarlıyız1 eylül olduysa rahat bir nefes alabiliriz
Ayy hadi bakalım oğlanlar peş peşe mi gelecek yoksaBende burdayım daha, 14eylülü bekliyoruz bizde son günlerimiz aynı bebende oğluşumla
Yapıldı ama öyle aman aman bi ağrı olmadı bir kaç saniyelik bir şey.acı hissetmedim nerdeyse.korkmayın o kadar yarım saatlik bi ameliyat olup bitiveriyor.sonrasında tabiki kesi yeri ağrısı oluyor.her doğum farklıdır stres yapmayın boş yereSelam kızlar
Pazartesi sezeryanla dogumum var. Sezeryanla dogum yapan annelere bir sey sormak istiyorum. Ameliyat sonrası pis kan cıkmasi icin sanirim karnina bastirma olayi varmiş. En azindan benim gittigim hastahanede yapiliyor en yakın arkadasımin nasil acı cektigine gozümle şahit olmustum. 2 gundur aklimdan cikmıyor iyice korku sardı. Acaba sizede boyle ameliyat sonrasi karina bastırma olayi oldumu yani illaki yapıliyormu? Gercekten cok mu acıyor
Kızlar doğum yaptım bebiste bende iyiyiz.
Geçen hafta cuma günü 2800 ölçülmüştu. 2900 doğdu.
38+1 hepinze çok teşekkür ederim. Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsıniz inşallah
Allah yardımcın olsun Rabbim kuvvet versin insa canımUykum gelmiyor
Bebeğimle son saatler
Sabah 5 te hafif bir kahvaltı yapın dediler ben şimdi bir çorba içicem birazda su
6 dan sonra yeme içme yasak
Bende birinde şahit oldum ama o acı çekmedi. Odaya aldıkları gibi bastırma işlemini yaptılar. Zaten uyuşuktu. Dolayısıyla acı çekmedi yani.Selam kızlar
Pazartesi sezeryanla dogumum var. Sezeryanla dogum yapan annelere bir sey sormak istiyorum. Ameliyat sonrası pis kan cıkmasi icin sanirim karnina bastirma olayi varmiş. En azindan benim gittigim hastahanede yapiliyor en yakın arkadasımin nasil acı cektigine gozümle şahit olmustum. 2 gundur aklimdan cikmıyor iyice korku sardı. Acaba sizede boyle ameliyat sonrasi karina bastırma olayi oldumu yani illaki yapıliyormu? Gercekten cok mu acıyor
ay ben denedim ikisinide atamadim hadi hayirlisiİyi akşamlaardaha çok yol var gibi gelmesine aldanmayın öyle hızlı geçiyor ki son haftalar 38-39 geçmiyorr
Bacak bacak üstüne atma olayı şu;
Duvara yaslanıp bacakları uzatıp, sırayla solu sağın üstüne veya, sağı solun üstüne bildiğiniz bacak bacak üstüne atmaya çalışıyorsunuz. Atabiliyorsanız bebek kanalda değil, henüz doğum yakın değil demek. Atamıyorsanız doğum yakın demekmiş. Bizde internetin yalancısıyız
Sağlıkla kavuşun canım benimKızlar yatışım yapılıyor dualarınıza talibim
Hayırlı doğumların olsun canımKızlar yatışım yapılıyor dualarınıza talibim
İlk doğumum sezaryendi evet karna baskı yapıp pis kan çıksın diye çabalıyorlar. Birkaç defa tekrar halinde yapmışlardı ben doktorun eline vurmuştum tamam artık yeter diyeSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?