Canım dualarımız seninleKızlar yatışım yapılıyor dualarınıza talibim
Bana yapılmadıSelam kızlar
Pazartesi sezeryanla dogumum var. Sezeryanla dogum yapan annelere bir sey sormak istiyorum. Ameliyat sonrası pis kan cıkmasi icin sanirim karnina bastirma olayi varmiş. En azindan benim gittigim hastahanede yapiliyor en yakın arkadasımin nasil acı cektigine gozümle şahit olmustum. 2 gundur aklimdan cikmıyor iyice korku sardı. Acaba sizede boyle ameliyat sonrasi karina bastırma olayi oldumu yani illaki yapıliyormu? Gercekten cok mu acıyor
Kaçıncı haftadasin cnm bende 35te başlamışti bunlar halen devam doğurana kadar da inmez diyorlar şişliklerAy heryerim ağrıyor yabirden ayaklarım şişti he bide göğüs uçlarım hassaslaştı doğum bugün yarın olur mu kızlar bilen var mı nedir bu alametler
Evet gerçek Eylül bugün geldiEveet Eylül Anneleri grubu olarak ağustos ayında doğduğunu bildiğimiz sabırsız 26 Bebişimiz ile birlikte Eylül ayına girmiş bulunmaktayızGeri kalan tüm bebişlerimize sağlıkla mutlulukla Eylül ayında bekliyoruz
Hadi bakalım kolay gelsin sağlıkla gelsin minnoş çok heyecanlı ya onca zamandan sonra hiç görmeden ona bağlıyız ve öyle seviyoruz ki tarifi imkansızKızlar yatışım yapılıyor dualarınıza talibim
Kızlar anlarsın rahatlama oluyor dediler bana ama anlamıyomKızlar karnımızın aşağı inip inmediğini nasıl anlıyoruz?
Benim özellikle yemeklerden yada atıştırmalardan sonra aşırı reflü problemim vardı. Dünden beri azaldı gibi hissediyorum. Birde karnımın alt tarafı biraz daha aşağıda gibi geldi bana ama genel görünüşte çok da belli olmuyor gibi.
Bilen birileri var mı aramızda
Valla bende anlamıyorumKızlar anlarsın rahatlama oluyor dediler bana ama anlamıyom
Senin inmiş olabilir o zaman reflu gittiyse.. benimde reflu yoktu ama senin aksine son 3 4 gündür yemek sonrası midem rahatsız oluyor ayağıyla mı itiyor napıyırKızlar karnımızın aşağı inip inmediğini nasıl anlıyoruz?
Benim özellikle yemeklerden yada atıştırmalardan sonra aşırı reflü problemim vardı. Dünden beri azaldı gibi hissediyorum. Birde karnımın alt tarafı biraz daha aşağıda gibi geldi bana ama genel görünüşte çok da belli olmuyor gibi.
Ayağıyla itiyor olabilir canım, benimde sağ kaburga ucum pert 3 gündür. O kemik baya yassılaştı gibi hissediyorum. Şamar oğlanına döndük vallaSenin inmiş olabilir o zaman reflu gittiyse.. benimde reflu yoktu ama senin aksine son 3 4 gündür yemek sonrası midem rahatsız oluyor ayağıyla mı itiyor napıyır
Kolaylıkla ve sağlıkla kucağına almanı dilerim tatlımm pozitif ollKızlar yatışım yapılıyor dualarınıza talibim
Comotomo biberon aldım ben incelemeni tavsiye ederim canım. Dr. Brown ile bu en iyisiymiş piyasada ben como yu satın aldımYavaş akışlı hava yutturmayan biberon önerebilir misiniz
Ay hadi yaa benim yeni başladı 38+3 üm daha vaktimde kalmadı gelmesi lazımKaçıncı haftadasin cnm bende 35te başlamışti bunlar halen devam doğurana kadar da inmez diyorlar şişlikler
Ayy çok heyecanlıKızlar yatışım yapılıyor dualarınıza talibim
Bizim iş yerindeki bir abla şey demişti tam göğsünün bittiği yerden elini koyuyormuşsun böyle dik şekilde, eğer elin dik olarak o araya sığıyorsa karın inmiş demekmişKızlar karnımızın aşağı inip inmediğini nasıl anlıyoruz?
Kızlar karnımızın aşağı inip inmediğini nasıl anlıyoruz?
Ben de bunu yazmaya gelmiştim her gün göğüsümün altına elimi koyup parmak ölçüyorum daha değişen bir şey yokBizim iş yerindeki bir abla şey demişti tam göğsünün bittiği yerden elini koyuyormuşsun böyle dik şekilde, eğer elin dik olarak o araya sığıyorsa karın inmiş demekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?