2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bana yapılmadı
Ameliyat öncesi hemşire sizi hazırlamaya geldiğinde ona sorun veya direk doktoru arayıp öğrenin isterseniz

Evet gerçek Eylül bugün geldi nihayet, 26 mı baya sabirsizmis bizim minnoşlar. Gelsin Eylül bebişlerimiz sağlıkla vaktinde

Sezeryan sonrası idrarda yanma yaşayan var mı kızlar, sonda falan takildı ya ondan mı acaba ? Antibiyotik kullanıyorum zaten hem ama 8 gün olacak bugün.

Kızlar karnımızın aşağı inip inmediğini nasıl anlıyoruz?

Benim özellikle yemeklerden yada atıştırmalardan sonra aşırı reflü problemim vardı. Dünden beri azaldı gibi hissediyorum. Birde karnımın alt tarafı biraz daha aşağıda gibi geldi bana ama genel görünüşte çok da belli olmuyor gibi.

Bilen birileri var mı aramızda

Kızlar anlarsın rahatlama oluyor dediler bana ama anlamıyom

Senin inmiş olabilir o zaman reflu gittiyse.. benimde reflu yoktu ama senin aksine son 3 4 gündür yemek sonrası midem rahatsız oluyor ayağıyla mı itiyor napıyır

Senin inmiş olabilir o zaman reflu gittiyse.. benimde reflu yoktu ama senin aksine son 3 4 gündür yemek sonrası midem rahatsız oluyor ayağıyla mı itiyor napıyır
Ayağıyla itiyor olabilir canım, benimde sağ kaburga ucum pert 3 gündür. O kemik baya yassılaştı gibi hissediyorum. Şamar oğlanına döndük valla

Kızlar ben de muayeneden çıktım sancı yok. pazartesi aç karnına gel tahlilleri yapıp sezeryan için gün verelim dediler kilosu 2,5 haftasıyla uyumlu ama boyu geride 45cm çıktı inşallah yanlış ölçümdür.şu 3-4 haftada iyice beslenmeme dikkat etmem gerekiyor kilosu 3 boyu 49 olsa yeter.inşallah amin

Kızlar yatışım yapılıyor dualarınıza talibim
Kolaylıkla ve sağlıkla kucağına almanı dilerim tatlımm pozitif oll
Yavaş akışlı hava yutturmayan biberon önerebilir misiniz
Comotomo biberon aldım ben incelemeni tavsiye ederim canım. Dr. Brown ile bu en iyisiymiş piyasada ben como yu satın aldım
Kaçıncı haftadasin cnm bende 35te başlamışti bunlar halen devam doğurana kadar da inmez diyorlar şişlikler
Ay hadi yaa benim yeni başladı 38+3 üm daha vaktimde kalmadı gelmesi lazım

Bizim iş yerindeki bir abla şey demişti tam göğsünün bittiği yerden elini koyuyormuşsun böyle dik şekilde, eğer elin dik olarak o araya sığıyorsa karın inmiş demekmiş

Bizim iş yerindeki bir abla şey demişti tam göğsünün bittiği yerden elini koyuyormuşsun böyle dik şekilde, eğer elin dik olarak o araya sığıyorsa karın inmiş demekmiş
Ben de bunu yazmaya gelmiştim her gün göğüsümün altına elimi koyup parmak ölçüyorum daha değişen bir şey yok ama lidyadgn 7 parmak mesafe var dediğindennberi her gün ölçüyorum ben bir de youtube'da kapan kocatepenin bebek duruşu ile ilgili bir videosu vardı oradan oay biçip kendimce çocuğun kafası nerede diye karnımın ustunden hemen çatı kemiklerinin üstüne doğru bakıyorum hafif bastırarak. Sonuç, kanalda değil oturuyo sakin sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…