2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizim iş yerindeki bir abla şey demişti tam göğsünün bittiği yerden elini koyuyormuşsun böyle dik şekilde, eğer elin dik olarak o araya sığıyorsa karın inmiş demekmiş
Peki göğsümüzün altından mı ikisinin ortasından mı? Göğüs altında azcık eğimli oluyor elim. Qma ortadan yapınca baya eğimli

Ayy evet ben de lidyadan beri bakıyorum 7 parmak imkansız gibi 5 bile olmuyor o dediğin videoya ben de bakim hemen

Ay bende Dr brown kullanıyorum ondan mı acaba hem az içip hem çok yoruluyo. Ben de başka bit biberona geçeyim o zaman canım çok teşekkür ederim
Dene bi bakalım , yada sık sık ver az ver , eğer boğazına kaçmıyorsa süt , başka biberon dene , evet canım o biberondan , hem az içtiriyor hem çok yoruyor süt gelmiyor o biberondan

26 mı maşallah ya Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah her birine

Kızlar yarın 1 de sezeryan ameliyatım var ne diyeyim hem korku hem heyecan bir arada inşallah bu gece yatabilirim

Sonbahar canim, sanırım dogumdan cikmissindir, Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmesini dilerim.
Kızlar doğum yaptım bebiste bende iyiyiz.

Geçen hafta cuma günü 2800 ölçülmüştu. 2900 doğdu.

38+1 hepinze çok teşekkür ederim. Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsıniz inşallah
Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmesini dilerim.
evet pazar günü doğdu kızım..duramadı daha fazla :)
Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmesini dilerim.
Hayirli olsun dogum yapanlara giremedim bu sıralar. Gaz şansımız başladı sikintidayiz

Agustos analariyla takılıyorsun sen ajhsshs pesindeyim. Hshshsssh
Ben de varım henüz doğurmayan ve kontrol randevum tee 13 Eylül o zamana kadar oğluş kendi gelmek istemezse en son doğuran olabilirim
Amaaannn ne cok varmis, 13 Eylul'e daha yil var sanki.
Bana yapılmadı
Ameliyat öncesi hemşire sizi hazırlamaya geldiğinde ona sorun veya direk doktoru arayıp öğrenin isterseniz

Bana normal dogumda da yaptilar oyle biseyler, hic acimadi. Oyle cok aci var ki dogururken, onun acisini farketmezsiniz bile. Evcar sanırım seni yanlışlıkla alintiladim beybi, pardon

Baya asagi dusuk duruyor, gogus altinda bosluk olusuyor. Nefesinin rahatlamasi asagi inmese de olabiliyor.
Ben 2 kere kanala girmeden dogurdum son 15 gun rahat nefes alabiliyordum.

Yavaş akışlı hava yutturmayan biberon önerebilir misiniz
Canım wee’nin ben duydum ama bilmiyorum, ben prematüre bebeğe özel aldım yavaş akışlı pişman oldum em em süt gelmiyor bebek erken doyuyor bide yoruluyor , yani meme reddi olmaması için ama ben sevmedim 40 ml süt 40 dk sürüyor resmen

Normal lansinoh al canım oda çok yavaş akış gazda yapmıyor benim şuan kızımdan kalma avent var İnşaAllah emerler biberona ihtiyaç kalmaz kaç kilo oldu senin kuzu

Kuzu senin su gelmişti dimi? Kanala girmese de su geliyor mu? Benimki kanalın üstünde kafası böyle de doğar mı yani?

Kuzu senin su gelmişti dimi? Kanala girmese de su geliyor mu? Benimki kanalın üstünde kafası böyle de doğar mı yani?

Benim ikisinde de suyum geldi, ilkinde baya suyum bitti ikincisi sizinti halindeydi, suyum dogum boyunca gelmeye devam etti.

Ve evet ikisinde de bebeklerim dogmadan 20 dk kadar once kanala girmislerdi. Kanala girmeden dogmak icin farkli kosullar gerekiyor yani, hersey normalse kanala girmesi beklemir smg'cim

Normal lansinoh al canım oda çok yavaş akış gazda yapmıyor benim şuan kızımdan kalma avent var İnşaAllah emerler biberona ihtiyaç kalmaz kaç kilo oldu senin kuzu
Çok şükür emiyo bi sıkıntı yok ama ben ne kadar süt içti bilmiyorum emdiği zaman o yüzden biberon veriyorum hergün iki kerede göğüsümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…