Peki göğsümüzün altından mı ikisinin ortasından mı? Göğüs altında azcık eğimli oluyor elim. Qma ortadan yapınca baya eğimliBizim iş yerindeki bir abla şey demişti tam göğsünün bittiği yerden elini koyuyormuşsun böyle dik şekilde, eğer elin dik olarak o araya sığıyorsa karın inmiş demekmiş
Ayy evet ben de lidyadan beri bakıyorum 7 parmak imkansız gibiBen de bunu yazmaya gelmiştim her gün göğüsümün altına elimi koyup parmak ölçüyorum daha değişen bir şey yokama @lidyadgn 7 parmak mesafe var dediğindennberi her gün ölçüyorum ben bir de youtube'da kapan kocatepenin bebek duruşu ile ilgili bir videosu vardı oradan oay biçip kendimce çocuğun kafası nerede diye karnımın ustunden hemen çatı kemiklerinin üstüne doğru bakıyorum hafif bastırarak. Sonuç, kanalda değil oturuyo sakin sakin
Dene bi bakalım , yada sık sık ver az ver , eğer boğazına kaçmıyorsa süt , başka biberon dene , evet canım o biberondan , hem az içtiriyor hem çok yoruyor süt gelmiyor o biberondanAy bende Dr brown kullanıyorum ondan mı acaba hem az içip hem çok yoruluyo. Ben de başka bit biberona geçeyim o zaman canım çok teşekkür ederim
Gelecek annesi , zamanını bekliyor tam zamanında gelecekBugün çok güzel kanala yönlendirme sporu vs. yaptım bir sürü bakalım girecek mi
26 mı maşallah ya Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah her birineEveet Eylül Anneleri grubu olarak ağustos ayında doğduğunu bildiğimiz sabırsız 26 Bebişimiz ile birlikte Eylül ayına girmiş bulunmaktayızGeri kalan tüm bebişlerimize sağlıkla mutlulukla Eylül ayında bekliyoruz
Merhaba canım hazır değil mi dahaSelamlar herkese söylene söylene son iş günüme gelmiş bulunmaktayım. Nasip olursa yarın hastane çantasını hazırlarım artık
çok heyecanlı , son saatler aynı bedendeUykum gelmiyor
Bebeğimle son saatler
Sabah 5 te hafif bir kahvaltı yapın dediler ben şimdi bir çorba içicem birazda su
6 dan sonra yeme içme yasak
Bol su içiyormusunSezeryan sonrası idrarda yanma yaşayan var mı kızlar, sonda falan takildı ya ondan mı acaba ? Antibiyotik kullanıyorum zaten hem ama 8 gün olacak bugün.
Kızlar yarın 1 de sezeryan ameliyatım var ne diyeyim hem korku hem heyecan bir arada inşallah bu gece yatabilirim
Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmesini dilerim.Kızlar doğum yaptım bebiste bende iyiyiz.
Geçen hafta cuma günü 2800 ölçülmüştu. 2900 doğdu.
38+1 hepinze çok teşekkür ederim. Hepiniz sağ salim kucağınıza alırsıniz inşallah
Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmesini dilerim.evet pazar günü doğdu kızım..duramadı daha fazla :)
Hayirli olsun dogum yapanlaragiremedim bu sıralar. Gaz şansımız başladı sikintidayiz
Amaaannn ne cok varmis, 13 Eylul'e daha yil var sanki.Ben de varım henüz doğurmayanve kontrol randevum tee 13 Eylül o zamana kadar oğluş kendi gelmek istemezse en son doğuran olabilirim
Bana yapılmadı
Ameliyat öncesi hemşire sizi hazırlamaya geldiğinde ona sorun veya direk doktoru arayıp öğrenin isterseniz
Kızlar karnımızın aşağı inip inmediğini nasıl anlıyoruz?
Benim özellikle yemeklerden yada atıştırmalardan sonra aşırı reflü problemim vardı. Dünden beri azaldı gibi hissediyorum. Birde karnımın alt tarafı biraz daha aşağıda gibi geldi bana ama genel görünüşte çok da belli olmuyor gibi.
Bilen birileri var mı aramızda
Canım wee’nin ben duydum ama bilmiyorum, ben prematüre bebeğe özel aldım yavaş akışlı pişman oldum em em süt gelmiyor bebek erken doyuyor bide yoruluyor , yani meme reddi olmaması için ama ben sevmedim 40 ml süt 40 dk sürüyor resmenYavaş akışlı hava yutturmayan biberon önerebilir misiniz
Hayirlisiyla saglikla kucağına al insallah canimKızlar yatışım yapılıyor dualarınıza talibim
Normal lansinoh al canım oda çok yavaş akış gazda yapmıyor benim şuan kızımdan kalma avent var İnşaAllah emerler biberona ihtiyaç kalmaz kaç kilo oldu senin kuzuCanım wee’nin ben duydum ama bilmiyorum, ben prematüre bebeğe özel aldım yavaş akışlı pişman oldum em em süt gelmiyor bebek erken doyuyor bide yoruluyor , yani meme reddi olmaması için ama ben sevmedim 40 ml süt 40 dk sürüyor resmen
Kuzu senin su gelmişti dimi? Kanala girmese de su geliyor mu? Benimki kanalın üstünde kafası böyle de doğar mı yani?Sonbahar canim, sanırım dogumdan cikmissindir, Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmesini dilerim.
Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmesini dilerim.
Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmesini dilerim.
Agustos analariyla takılıyorsun sen ajhsshs pesindeyim. Hshshsssh
Amaaannn ne cok varmis, 13 Eylul'e daha yil var sanki.
Bana normal dogumda da yaptilar oyle biseyler, hic acimadi. Oyle cok aci var ki dogururken, onun acisini farketmezsiniz bile. Evcar sanırım seni yanlışlıkla alintiladim beybi, pardon
Baya asagi dusuk duruyor, gogus altinda bosluk olusuyor. Nefesinin rahatlamasi asagi inmese de olabiliyor.
Ben 2 kere kanala girmeden dogurdum son 15 gun rahat nefes alabiliyordum.
Kuzu senin su gelmişti dimi? Kanala girmese de su geliyor mu? Benimki kanalın üstünde kafası böyle de doğar mı yani?
Çok şükür emiyo bi sıkıntı yok ama ben ne kadar süt içti bilmiyorum emdiği zaman o yüzden biberon veriyorum hergün iki kerede göğüsümüNormal lansinoh al canım oda çok yavaş akış gazda yapmıyor benim şuan kızımdan kalma avent var İnşaAllah emerler biberona ihtiyaç kalmaz kaç kilo oldu senin kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?