Şu nedenle sordum, karnım hala aşağı düşmedi de :) düşmese de doğum başlaya bilir yani suyla...Benim ikisinde de suyum geldi, ilkinde baya suyum bitti ikincisi sizinti halindeydi, suyum dogum boyunca gelmeye devam etti.
Ve evet ikisinde de bebeklerim dogmadan 20 dk kadar once kanala girmislerdi. Kanala girmeden dogmak icin farkli kosullar gerekiyor yani, hersey normalse kanala girmesi beklemir smg'cim
Canım kanala girmeden bebek normal doğar mı ki ? Ben bilemedim , zor olur beklemek gerekir suni sancı verilir bence bebeğin kanala girmesine beklenir heralde , evet grup çok sessiz , herkes bebişlerle meşkulOff herkes doğurdu çok sıkılıyorum nerdesiniz kimse bir şey yazmıyor
Hahahaha çok tatlısın yaOff herkes doğurdu çok sıkılıyorum nerdesiniz kimse bir şey yazmıyor
Şimdi internette araştırdım biraz bebek kanala girmeden doğum başlamazmışOff herkes doğurdu çok sıkılıyorum nerdesiniz kimse bir şey yazmıyor
Doğuranlar bebişleriyle ilgileniyorOff herkes doğurdu çok sıkılıyorum nerdesiniz kimse bir şey yazmıyor
Off herkes doğurdu çok sıkılıyorum nerdesiniz kimse bir şey yazmıyor
Haftası küçük olanlardan birisi olarak sessizce okuyorumOff herkes doğurdu çok sıkılıyorum nerdesiniz kimse bir şey yazmıyor
Canım böyle bir video buldum faydalı olabilirŞu nedenle sordum, karnım hala aşağı düşmedi de :) düşmese de doğum başlaya bilir yani suyla...
Ben karnım hala yukarda bugün de doğum olmaz daha diyordum da öyle değilmiş herhalde
Patlamak serbestse hayır diyemem
İyiyim canım çok şükür alışmaya çalışıyorum bebekli hayata
Olmadı kuzumSezeryan sonrası idrarda yanma yaşayan var mı kızlar, sonda falan takildı ya ondan mı acaba ? Antibiyotik kullanıyorum zaten hem ama 8 gün olacak bugün.
Lansinohla sağdığımı verdim ama çok hızlı bitiyor sevemedim ona bakayım bir teşekkürler canımCanım wee’nin ben duydum ama bilmiyorum, ben prematüre bebeğe özel aldım yavaş akışlı pişman oldum em em süt gelmiyor bebek erken doyuyor bide yoruluyor , yani meme reddi olmaması için ama ben sevmedim 40 ml süt 40 dk sürüyor resmen
Doğurduğunda bir süre sende kaybolacaksınOff herkes doğurdu çok sıkılıyorum nerdesiniz kimse bir şey yazmıyor
Aman patlamadan doğuralım güzel yavrularımızıPatlamak serbestse hayır diyemem
Bende balon gibi dolaşıyorum ortalıkta
Şu nedenle sordum, karnım hala aşağı düşmedi de :) düşmese de doğum başlaya bilir yani suyla...
Ben karnım hala yukarda bugün de doğum olmaz daha diyordum da öyle değilmiş herhalde
Doğuranlae bebekleriyle, doğurmayanlar da gizli gizli squat yapıyoOff herkes doğurdu çok sıkılıyorum nerdesiniz kimse bir şey yazmıyor
bende hala dogurmadim doguranlari gordukce asiri sabirsizlaniyorumOff herkes doğurdu çok sıkılıyorum nerdesiniz kimse bir şey yazmıyor
canm ben ilk dogumumda tam 40 haftalik kontrolume gittim doktor bebek gayet iyi gelmeye hic niyeti yok 1 hafta daha beklicez dedi bende ki hayal kirikligini gormen lazimdi ama gel gor ki o gece 2 de sancilarim hafif hafif basladi oglen 12 de kizim kucagimdaydiŞu nedenle sordum, karnım hala aşağı düşmedi de :) düşmese de doğum başlaya bilir yani suyla...
Benden beklenen bir rahatlıkla tabiki değilMerhaba canım hazır değil mi daha
Ayy ağzın bal yesin senincanm ben ilk dogumumda tam 40 haftalik kontrolume gittim doktor bebek gayet iyi gelmeye hic niyeti yok 1 hafta daha beklicez dedi bende ki hayal kirikligini gormen lazimdi ama gel gor ki o gece 2 de sancilarim hafif hafif basladi oglen 12 de kizim kucagimdaydi1 haftayi gectim 1 gun olmadan dogdu
Yanlız değilim biliyorum ama biraz aktif olalım lütfen tek doğurmayan ben kaldım sanıyorumHahahaha çok tatlısın yaben de seninleyim hatta normalde benden 1 hafta öndesinnn bakalım kim doğuracak önce
Oo maaşallah hanmedendi bu ne güzellik.
Yaptım yaptım.. simge dumanın da var çömelerek yürüme filan hepsini yaptım bugün :)Canım böyle bir video buldum faydalı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?