2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şu nedenle sordum, karnım hala aşağı düşmedi de :) düşmese de doğum başlaya bilir yani suyla...
Ben karnım hala yukarda bugün de doğum olmaz daha diyordum da öyle değilmiş herhalde

Off herkes doğurdu çok sıkılıyorum nerdesiniz kimse bir şey yazmıyor
Canım kanala girmeden bebek normal doğar mı ki ? Ben bilemedim , zor olur beklemek gerekir suni sancı verilir bence bebeğin kanala girmesine beklenir heralde , evet grup çok sessiz , herkes bebişlerle meşkul

İyiyim canım çok şükür alışmaya çalışıyorum bebekli hayata
4. günü bitirdik emzirme savaşlarına katılış yaptık
Sen nasılsın bebişin çıktı mı kuvözden
Sezeryan sonrası idrarda yanma yaşayan var mı kızlar, sonda falan takildı ya ondan mı acaba ? Antibiyotik kullanıyorum zaten hem ama 8 gün olacak bugün.
Olmadı kuzum
Lansinohla sağdığımı verdim ama çok hızlı bitiyor sevemedim ona bakayım bir teşekkürler canım
Bebişin nasıl bu arada iyi misiniz
Off herkes doğurdu çok sıkılıyorum nerdesiniz kimse bir şey yazmıyor
Doğurduğunda bir süre sende kaybolacaksın

Şu nedenle sordum, karnım hala aşağı düşmedi de :) düşmese de doğum başlaya bilir yani suyla...
Ben karnım hala yukarda bugün de doğum olmaz daha diyordum da öyle değilmiş herhalde

Yok yok, karnin dusmeden doguramazsin diye birsey yok. Allah korusun, hersey yolunda gitsin, zamani neyse o zamab dogsun bebisko.

canm ben ilk dogumumda tam 40 haftalik kontrolume gittim doktor bebek gayet iyi gelmeye hic niyeti yok 1 hafta daha beklicez dedi bende ki hayal kirikligini gormen lazimdi ama gel gor ki o gece 2 de sancilarim hafif hafif basladi oglen 12 de kizim kucagimdaydi 1 haftayi gectim 1 gun olmadan dogdu

Ayy ağzın bal yesin senin demek ki isterse bu gece bile doğabilir yaa ne bileyim 38 olsun olsun dedim şimdi 38 oldu eylül geldi doğsun istiyomm

Hahahaha çok tatlısın ya ben de seninleyim hatta normalde benden 1 hafta öndesinnn bakalım kim doğuracak önce
Yanlız değilim biliyorum ama biraz aktif olalım lütfen tek doğurmayan ben kaldım sanıyorum
Oo maaşallah hanmedendi bu ne güzellik.
Canım böyle bir video buldum faydalı olabilir

Yaptım yaptım.. simge dumanın da var çömelerek yürüme filan hepsini yaptım bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…