Yok yok sen acele etme zaten minik gelince yaparsınız beraber:)Benden beklenen bir rahatlıkla tabiki değil
Doğurmadım bekliyorumOff herkes doğurdu çok sıkılıyorum nerdesiniz kimse bir şey yazmıyor
Benim 38+3 senin nasıl 5 ya? İkimizinde tahmini doğum 12 görünüyorKızlar ben de hala doğurmadım merak etmeyin asla yalnız değilsiniz38+5 devam
Yazmak istiyorum ama okumaya bile fırsat bulamadığım için takip edemiyorum bende.Off herkes doğurdu çok sıkılıyorum nerdesiniz kimse bir şey yazmıyor
İyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyorİyiyim canım çok şükür alışmaya çalışıyorum bebekli hayata
4. günü bitirdik emzirme savaşlarına katılış yaptık
Sen nasılsın bebişin çıktı mı kuvözden
Olmadı kuzum
Lansinohla sağdığımı verdim ama çok hızlı bitiyor sevemedim ona bakayım bir teşekkürler canım
Bebişin nasıl bu arada iyi misiniz
Doğurduğunda bir süre sende kaybolacaksın
Valla yarımız doğurdu iyilerdir inş. Herkes bebişleriyle ilgileniyorlarArkadaşlarimm nasilsiniz ne var ne yok
İkizlerimle 11.günümüz bitti. Çok şükür biz çok iyiyiz. Sadece zaman ne cabuk geçiyor anlamiyoruz
Sizleri de merak ediyorum ama teli elime alamiyorum
Yazmak istiyorum ama okumaya bile fırsat bulamadığım için takip edemiyorum bende.
Ben listede yokum karıştırmış olabilirsinBenim 38+3 senin nasıl 5 ya? İkimizinde tahmini doğum 12 görünüyor
Profiline gebelik günlüğü eklemişsin. Mesajlarının altında çıkıyor.Ben listede yokum karıştırmış olabilirsinbenim sat 4 aralık
Neden öyle diyorsun bir de bacak bacak üstüne atma testimiz var :) hiç.bir belirti olmayınca hurafelerle uğraşıyoruzYa biz önceden nasıl nefes alıyorduk ben hatırlamadığım için rahatlama var mı yok mu onu da anlamıyorum, zaten öyle rahatsız edici bir nefes sorunum da yok da bi kriterdir diye bakıcam bakamıyorumelde kaldı sadece parmak ölçümü bu arada doğuranların ilk 1 hafta falan hiç sesi çıkmıyor cidden
Ben de sana katılıyorum 37den sonra zaman geçmiyor ya yeminle.. belirti bende de yokMerhaba iyi akşamlar kızlar. 37. haftadan sonra zaman ağırlaştı sanki. Günler geçmek bilmiyor. Hiçbir doğum belirtim de yok ne nişan ne sancı ne su. Göbeğim gökyüzünde penguen gibi geziyorum. Bari göbek aşağı inseydi önceden son son rahat nefes alaydımdoğum öncesi karnın inmesi bebeğin kanala girmesi filan konuşulmuş. İlk doğumumda suyumun gelmesiyle başlamıştı doğum ama doğum anında bile göbeğim ağzımdaydı nerdeyse. Hatta açıklığım tam olmasına rağmen bebek inmiyordu bir türlü. En son karnıma bastırdılar o şekilde doğdu.
Onu nasıl yapmışım ya hiç haberim bile yokProfiline gebelik günlüğü eklemişsin. Mesajlarının altında çıkıyor.
Yukarda resminiz var ya ona tıklayınca "hesap detayları" var ona tıklayıp qşağı doğru inin orada bebeğin tahmini doğum tarihini soruyor. Oradan tarihi düzeltebilirsiniz :)Onu nasıl yapmışım ya hiç haberim bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?