2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim daha var sanırım 36+2 den selamlar..
Daha hastane çantamı hazırlamadım haftasonu hazırlayacağım inşallah
Pazartesi de oğluşla seminerlere gideceğiz nasipse

İyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor

Arkadaşlarimm nasilsiniz ne var ne yok
İkizlerimle 11.günümüz bitti. Çok şükür biz çok iyiyiz. Sadece zaman ne cabuk geçiyor anlamiyoruz
Sizleri de merak ediyorum ama teli elime alamiyorum
Valla yarımız doğurdu iyilerdir inş. Herkes bebişleriyle ilgileniyorlar biz doğurmayanlar da gün hatta saat sayıyoruz bebişlerimize kavuşmak için ama geçmiyor günler sizler günün nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz

Merhaba iyi akşamlar kızlar. 37. haftadan sonra zaman ağırlaştı sanki. Günler geçmek bilmiyor. Hiçbir doğum belirtim de yok ne nişan ne sancı ne su. Göbeğim gökyüzünde penguen gibi geziyorum. Bari göbek aşağı inseydi önceden son son rahat nefes alaydım doğum öncesi karnın inmesi bebeğin kanala girmesi filan konuşulmuş. İlk doğumumda suyumun gelmesiyle başlamıştı doğum ama doğum anında bile göbeğim ağzımdaydı nerdeyse. Hatta açıklığım tam olmasına rağmen bebek inmiyordu bir türlü. En son karnıma bastırdılar o şekilde doğdu.

Ya biz önceden nasıl nefes alıyorduk ben hatırlamadığım için rahatlama var mı yok mu onu da anlamıyorum, zaten öyle rahatsız edici bir nefes sorunum da yok da bi kriterdir diye bakıcam bakamıyorum elde kaldı sadece parmak ölçümü bu arada doğuranların ilk 1 hafta falan hiç sesi çıkmıyor cidden

Neden öyle diyorsun bir de bacak bacak üstüne atma testimiz var :) hiç.bir belirti olmayınca hurafelerle uğraşıyoruz

Ben de sana katılıyorum 37den sonra zaman geçmiyor ya yeminle.. belirti bende de yok doğuramayacaz herhalde 40a kadar

Onu nasıl yapmışım ya hiç haberim bile yok
Yukarda resminiz var ya ona tıklayınca "hesap detayları" var ona tıklayıp qşağı doğru inin orada bebeğin tahmini doğum tarihini soruyor. Oradan tarihi düzeltebilirsiniz :)

Eklentiler

• Screenshot_20230901-224142_Chrome.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…