2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dustugunde gogsunun alti boşalıyor aynaya bakinca anliyorsun

Dene bi bakalım , yada sık sık ver az ver , eğer boğazına kaçmıyorsa süt , başka biberon dene , evet canım o biberondan , hem az içtiriyor hem çok yoruyor süt gelmiyor o biberondan
Bende şimdi normal sıradan bir biberona geçtim canım evet bunda güzel içiyor valla yçtek sıkıntısı gaz çok oluyor ama yapcak bişey yok, çok teşekkür ederim tekrardan canım benim

Sezeryan sonrası idrarda yanma yaşayan var mı kızlar, sonda falan takildı ya ondan mı acaba ? Antibiyotik kullanıyorum zaten hem ama 8 gün olacak bugün.
Canım bende de ağrı oluyordu doktorum normal olduğunu söylemişti. Enfeksiyon olamaz çünkü antibiyotik kullanıyorsun demişti ama koku da var ne yapcağımı bilemedim ben de

kızlar çok şükür bugün odaya geçtik anne bebek uyumuna bakacaklar eğer yarına artı olursa kilosu tabırcu olacapız. Ya ben nasıl uyuyacağım bilmiyorum bugün. Bebiş yanımda ama korkuyorum ya uyurken kusarsa ya da yeterince doyar mı filan endişeleri . Ya bu durum geçiyor mu bi süre sonra

Canım kiloya mı bağlı taburcu olması

Zamanla düzen oluştukça hafifliyor diyelim şuan bebeğinle olan sürecinde endişelenmen çok normal
İnşallah herşey yolunda gider ve taburcu olursunuz

Çok şükür emiyo bi sıkıntı yok ama ben ne kadar süt içti bilmiyorum emdiği zaman o yüzden biberon veriyorum hergün iki kerede göğüsümü
Oyyş yerimmm mâşâAllah emsin emdikçe daha çok süt içer diyordu Dr ben memeyi tutturamamıştım Bi türlü kızımda İnşaAllah bu sefer emer sağlıkla kardeşi. Ben yine önlem amaçlı kızımdan kalma avent biberonu koydum çantaya o olmazsa lansinoh alırım

Neden öyle diyorsun bir de bacak bacak üstüne atma testimiz var :) hiç.bir belirti olmayınca hurafelerle uğraşıyoruz
Bak iyi ki hatırlattın onu deneyecektim ben de, maalesef yapabiliyorum tek tesellim o instagram göndersinin altına doğuma gittiğim gün bile yapabiliyordum yazanlar

Canım bende de ağrı oluyordu doktorum normal olduğunu söylemişti. Enfeksiyon olamaz çünkü antibiyotik kullanıyorsun demişti ama koku da var ne yapcağımı bilemedim ben de
O kötu koku kandan geliyor olabilir kuzu, doğum sonrası oluyor biraz. Haklısın antibiyotik kullanıyoruz habire

Bebişim bugün küvezden çıktı çok. Şükür taburcu oldu. Bugün ilk defa yan yana uyuyacağız

Maşallah size canım, umarım herşey yolunda gider, yan yatır kusmasindan korkuyorsan kuzu, bu endişelerin geçmesi için az büyümesi lazım

Çok sevindim canım benim inşallah anne kokusu aldıkça güçlenir o bu gece uyumlu olacaksınız ve eve gideceksiniz beraber
Bebişim bugün küvezden çıktı çok. Şükür taburcu oldu. Bugün ilk defa yan yana uyuyacağız
Gözün aydın canım benim sağlıkla büyüsün inş. Şimdi annesinin yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…