Hemen düzelttim :)Yukarda resminiz var ya ona tıklayınca "hesap detayları" var ona tıklayıp qşağı doğru inin orada bebeğin tahmini doğum tarihini soruyor. Oradan tarihi düzeltebilirsiniz :)
OlmuşHemen düzelttim :)
Dustugunde gogsunun alti boşalıyor aynaya bakinca anliyorsunKızlar karnımızın aşağı inip inmediğini nasıl anlıyoruz?
Benim özellikle yemeklerden yada atıştırmalardan sonra aşırı reflü problemim vardı. Dünden beri azaldı gibi hissediyorum. Birde karnımın alt tarafı biraz daha aşağıda gibi geldi bana ama genel görünüşte çok da belli olmuyor gibi.
Bilen birileri var mı aramızda
Bende şimdi normal sıradan bir biberona geçtim canım evet bunda güzel içiyor valla yçtek sıkıntısı gaz çok oluyor ama yapcak bişey yok, çok teşekkür ederim tekrardan canım benimDene bi bakalım , yada sık sık ver az ver , eğer boğazına kaçmıyorsa süt , başka biberon dene , evet canım o biberondan , hem az içtiriyor hem çok yoruyor süt gelmiyor o biberondan
Canım bende de ağrı oluyordu doktorum normal olduğunu söylemişti. Enfeksiyon olamaz çünkü antibiyotik kullanıyorsun demişti ama koku da var ne yapcağımı bilemedim ben deSezeryan sonrası idrarda yanma yaşayan var mı kızlar, sonda falan takildı ya ondan mı acaba ? Antibiyotik kullanıyorum zaten hem ama 8 gün olacak bugün.
Canım kiloya mı bağlı taburcu olmasıkızlar çok şükür bugün odaya geçtik anne bebek uyumuna bakacaklar eğer yarına artı olursa kilosu tabırcu olacapız. Ya ben nasıl uyuyacağım bilmiyorum bugün. Bebiş yanımda ama korkuyorum ya uyurken kusarsa ya da yeterince doyar mı filan endişeleri . Ya bu durum geçiyor mu bi süre sonra
Evet canım yeterince beslenebilmiş mi o önemliCanım kiloya mı bağlı taburcu olması
İyiyiz çok şükürİyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor
Mamada veriyorsun demi?Evet canım yeterince beslenebilmiş mi o önemli
Zamanla düzen oluştukça hafifliyor diyelim şuan bebeğinle olan sürecinde endişelenmen çok normalkızlar çok şükür bugün odaya geçtik anne bebek uyumuna bakacaklar eğer yarına artı olursa kilosu tabırcu olacapız. Ya ben nasıl uyuyacağım bilmiyorum bugün. Bebiş yanımda ama korkuyorum ya uyurken kusarsa ya da yeterince doyar mı filan endişeleri . Ya bu durum geçiyor mu bi süre sonra
Oyyş yerimmm mâşâAllah emsin emdikçe daha çok süt içer diyordu Dr ben memeyi tutturamamıştım Bi türlü kızımda İnşaAllah bu sefer emer sağlıkla kardeşi. Ben yine önlem amaçlı kızımdan kalma avent biberonu koydum çantaya o olmazsa lansinoh alırımÇok şükür emiyo bi sıkıntı yok ama ben ne kadar süt içti bilmiyorum emdiği zaman o yüzden biberon veriyorum hergün iki kerede göğüsümü
Hayır canım sadece anne sütüMamada veriyorsun demi?
İnşallah canımZamanla düzen oluştukça hafifliyor diyelim şuan bebeğinle olan sürecinde endişelenmen çok normal
İnşallah herşey yolunda gider ve taburcu olursunuz
Bak iyi ki hatırlattın onu deneyecektim ben de, maalesef yapabiliyorumNeden öyle diyorsun bir de bacak bacak üstüne atma testimiz var :) hiç.bir belirti olmayınca hurafelerle uğraşıyoruz
O kötu koku kandan geliyor olabilir kuzu, doğum sonrası oluyor biraz. Haklısın antibiyotik kullanıyoruz habireCanım bende de ağrı oluyordu doktorum normal olduğunu söylemişti. Enfeksiyon olamaz çünkü antibiyotik kullanıyorsun demişti ama koku da var ne yapcağımı bilemedim ben de
Bebişim bugün küvezden çıktıİyiyim canım çok şükür alışmaya çalışıyorum bebekli hayata
4. günü bitirdik emzirme savaşlarına katılış yaptık
Sen nasılsın bebişin çıktı mı kuvözden
Olmadı kuzum
Lansinohla sağdığımı verdim ama çok hızlı bitiyor sevemedim ona bakayım bir teşekkürler canım
Bebişin nasıl bu arada iyi misiniz
Doğurduğunda bir süre sende kaybolacaksın
Maşallah size canım, umarım herşey yolunda gider, yan yatır kusmasindan korkuyorsan kuzu, bu endişelerin geçmesi için az büyümesi lazımkızlar çok şükür bugün odaya geçtik anne bebek uyumuna bakacaklar eğer yarına artı olursa kilosu tabırcu olacapız. Ya ben nasıl uyuyacağım bilmiyorum bugün. Bebiş yanımda ama korkuyorum ya uyurken kusarsa ya da yeterince doyar mı filan endişeleri . Ya bu durum geçiyor mu bi süre sonra
Çok sevindim canım benim inşallah anne kokusu aldıkça güçlenir o bu gecekızlar çok şükür bugün odaya geçtik anne bebek uyumuna bakacaklar eğer yarına artı olursa kilosu tabırcu olacapız. Ya ben nasıl uyuyacağım bilmiyorum bugün. Bebiş yanımda ama korkuyorum ya uyurken kusarsa ya da yeterince doyar mı filan endişeleri . Ya bu durum geçiyor mu bi süre sonra
Gözün aydın canım benim sağlıkla büyüsün inş. Şimdi annesinin yanındaBebişim bugün küvezden çıktıçok. Şükür taburcu oldu. Bugün ilk defa yan yana uyuyacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?