Ben de yaptım yaaBak iyi ki hatırlattın onu deneyecektim ben de, maalesef yapabiliyorumtek tesellim o instagram göndersinin altına doğuma gittiğim gün bile yapabiliyordum yazanlar
MaşallahArkadaşlarimm nasilsiniz ne var ne yok
İkizlerimle 11.günümüz bitti. Çok şükür biz çok iyiyiz. Sadece zaman ne cabuk geçiyor anlamiyoruz
Sizleri de merak ediyorum ama teli elime alamiyorum
Ooyy canım benim çok sevimdimSelam güzel anneler çok şükür yavrumu kucağıma sağ salim aldım ama şunu söylim bebekle karşılaşınca ağlamamak elde değil böyle muazzam bir duygu olamaz
Doğumum güzel geçti bi ara işlem esnasında tansiyonum düştü ama ilaçla toparladılar hemen şuanda ağrım var
Bebeğim emiyor ama süt daha gelmedi
Kızlar bian önce doğurun bu his anlatılmaz yaşanır
Bugün nst kontrolünüz vardı ne oldu sonuç acaba? Doğdu mu bebiş? Bizi de bilgilendirinKızlar ya resmen doguramiyorum40. Haftayı doldur ak üzereyiz 15 gün oldu nişanım geldi 16 gün önceki muayenede 1 cm açıklık denildi dün 3 cm olmuştu hafif sancın var ama çok değil dediler cuma nst kontrolüm var bekliyorum hala strese giriyorum artık
Rica ederim eğer bi faydam olduysa ne mutlu bana benimde kızın çok gazı oluyor infacol verdi dr , ve motis veriyorum mide ve bağırsak daha iyi çalışsın diyeBende şimdi normal sıradan bir biberona geçtim canım evet bunda güzel içiyor valla yçtek sıkıntısı gaz çok oluyor ama yapcak bişey yok, çok teşekkür ederim tekrardan canım benim
Yan yatırıyorum canım ama yine de korkuyorum ne zaman atlatırım bu endişeyi. Daha hiç uyumadım bugünMaşallah size canım, umarım herşey yolunda gider, yan yatır kusmasindan korkuyorsan kuzu, bu endişelerin geçmesi için az büyümesi lazım
Canım benm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok geçmiş olsunSelam güzel anneler çok şükür yavrumu kucağıma sağ salim aldım ama şunu söylim bebekle karşılaşınca ağlamamak elde değil böyle muazzam bir duygu olamaz
Doğumum güzel geçti bi ara işlem esnasında tansiyonum düştü ama ilaçla toparladılar hemen şuanda ağrım var
Ben Bebişin hareketlerini bu akşam tam kasığın alt kısmında nerdeyse vajina kısmında hissediyorum sanki orada bi şeyleri kazıyordoğuran arkadaşlarım bu doğum kanalına girdiği anlamına mı geliyor yarın da kontrol var ama çok merak ediyorummm
Sağol Canım ama benim sütüm enteresan bi şekilde bebeğim eve geldiğinden beri azaldı , acaba hiç uyuyamıyorum diye mi azaldı , başka bişey aklıma gelmiyor çünküOyyş yerimmm mâşâAllah emsin emdikçe daha çok süt içer diyordu Dr ben memeyi tutturamamıştım Bi türlü kızımda İnşaAllah bu sefer emer sağlıkla kardeşi. Ben yine önlem amaçlı kızımdan kalma avent biberonu koydum çantaya o olmazsa lansinoh alırım
İnşallah taburcu olur yarınkızlar çok şükür bugün odaya geçtik anne bebek uyumuna bakacaklar eğer yarına artı olursa kilosu tabırcu olacapız. Ya ben nasıl uyuyacağım bilmiyorum bugün. Bebiş yanımda ama korkuyorum ya uyurken kusarsa ya da yeterince doyar mı filan endişeleri . Ya bu durum geçiyor mu bi süre sonra
Çok şükür canım çok SevindimBebişim bugün küvezden çıktıçok. Şükür taburcu oldu. Bugün ilk defa yan yana uyuyacağız
Zamanında gelsin canım sağlıklaBen grubu okuyunca aşırı heyecanlanıyorum. Bir an evvel doğurasım geliyor ama neyse azıcık daha dursun içerde daha yeni 37. Haftaya girdik :)
Maşallah canım size sütünde gelir inşallah bi an önce , çok haklısın canımSelam güzel anneler çok şükür yavrumu kucağıma sağ salim aldım ama şunu söylim bebekle karşılaşınca ağlamamak elde değil böyle muazzam bir duygu olamaz
Canım nasıl o zaman ağrın gidiyor ? Bana ağrı kesici yapmadıklarında kendimi yatağa yapışmış belim kırılmış gibi his ediyordum , Allah yardımcın olsunCanlarım hiç takip edemedim güzel dilekleriniz için teşekkürlerbana ağrı kesici iğne alerji yaptığı için iğne yapamadılar 2. Günüm biraz zor geçti ama bugün daha iyiydim artık daha sık girmeye çalışırım kimler doğurdu merak içindeyim
Bide canım reflü yatağı aldın mı ? Bide bebekler kusunca genelde kafalarını yan çeviriyorlar genelde , yoğun bakıma gidince görmüştüm bi kaç bebeği kusarken hep kafalarını yan çeviriyorlar benim kızımda yan çeviriyor ama tabi iki kere çok kötü kustu yan çevirmemişti , bebeğini emzirmeden hemen sonra yatırma gazı şıksın biraz bekle sonra yatır , biraz izle , yemekten yarım saat sonraya kadar kusuyorlar genelde , yani benim kızım öyleYan yatırıyorum canım ama yine de korkuyorum ne zaman atlatırım bu endişeyi. Daha hiç uyumadım bugün
Canım benm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?