2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bak iyi ki hatırlattın onu deneyecektim ben de, maalesef yapabiliyorum tek tesellim o instagram göndersinin altına doğuma gittiğim gün bile yapabiliyordum yazanlar
Ben de yaptım yaa dün sol ayağı zorlanarak yapmıştım bugün yaptım yaa... benim bebiş yukarı mı çıktı naptı instadaki yorumlar haklı bence saçma bu inanmayalım en iyisi

Arkadaşlarimm nasilsiniz ne var ne yok
İkizlerimle 11.günümüz bitti. Çok şükür biz çok iyiyiz. Sadece zaman ne cabuk geçiyor anlamiyoruz
Sizleri de merak ediyorum ama teli elime alamiyorum
Maşallah büyüyorlar bile bak biz hala şişmeye devam daha yer kalmadı gerim gerim gerildim ben ya az kaldı ama zor dayanıyorum artık

Selam güzel anneler çok şükür yavrumu kucağıma sağ salim aldım ama şunu söylim bebekle karşılaşınca ağlamamak elde değil böyle muazzam bir duygu olamaz
Doğumum güzel geçti bi ara işlem esnasında tansiyonum düştü ama ilaçla toparladılar hemen şuanda ağrım var
Bebeğim emiyor ama süt daha gelmedi
Kızlar bian önce doğurun bu his anlatılmaz yaşanır

Ooyy canım benim çok sevimdim sendeydi aklım uyumadan bir bakayım dedim yazmışsın. Analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah. Çok çok mutlu oldum ne güzel anlatmışsın.. bir sorunda çıkmamış şükür. Şimdi kızınla koklaşma vaktii

Bugün nst kontrolünüz vardı ne oldu sonuç acaba? Doğdu mu bebiş? Bizi de bilgilendirin

Ben Bebişin hareketlerini bu akşam tam kasığın alt kısmında nerdeyse vajina kısmında hissediyorum sanki orada bi şeyleri kazıyor doğuran arkadaşlarım bu doğum kanalına girdiği anlamına mı geliyor yarın da kontrol var ama çok merak ediyorummm

Bende şimdi normal sıradan bir biberona geçtim canım evet bunda güzel içiyor valla yçtek sıkıntısı gaz çok oluyor ama yapcak bişey yok, çok teşekkür ederim tekrardan canım benim
Rica ederim eğer bi faydam olduysa ne mutlu bana benimde kızın çok gazı oluyor infacol verdi dr , ve motis veriyorum mide ve bağırsak daha iyi çalışsın diye

Maşallah size canım, umarım herşey yolunda gider, yan yatır kusmasindan korkuyorsan kuzu, bu endişelerin geçmesi için az büyümesi lazım
Yan yatırıyorum canım ama yine de korkuyorum ne zaman atlatırım bu endişeyi. Daha hiç uyumadım bugün
Canım benm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok geçmiş olsun

Yok, kanalda olmadan da o his olabiliyor. Bahsettigin hissi cok yasadim, bebegim kanala dogumda girmisti.

Sağol Canım ama benim sütüm enteresan bi şekilde bebeğim eve geldiğinden beri azaldı , acaba hiç uyuyamıyorum diye mi azaldı , başka bişey aklıma gelmiyor çünkü

İnşallah taburcu olur yarın benim kızımda birden pat diye aradılar taburcu edicez demediler , canım o korku bendede var yani bebeğim eve geldiğinden beri endişeden uyuyamadım resmen , o uyusa bile ben uyumuyorum

Maşallah canım size sütünde gelir inşallah bi an önce , çok haklısın canım anlatılmaz yaşanır Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin inşallah

Canım nasıl o zaman ağrın gidiyor ? Bana ağrı kesici yapmadıklarında kendimi yatağa yapışmış belim kırılmış gibi his ediyordum , Allah yardımcın olsun

Yan yatırıyorum canım ama yine de korkuyorum ne zaman atlatırım bu endişeyi. Daha hiç uyumadım bugün

Canım benm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok geçmiş olsun
Bide canım reflü yatağı aldın mı ? Bide bebekler kusunca genelde kafalarını yan çeviriyorlar genelde , yoğun bakıma gidince görmüştüm bi kaç bebeği kusarken hep kafalarını yan çeviriyorlar benim kızımda yan çeviriyor ama tabi iki kere çok kötü kustu yan çevirmemişti , bebeğini emzirmeden hemen sonra yatırma gazı şıksın biraz bekle sonra yatır , biraz izle , yemekten yarım saat sonraya kadar kusuyorlar genelde , yani benim kızım öyle

Günaydın kızlar. Bir girdim ki 10 sayfa yazışmanız var. Çok boşladım buraları galiba
Kardeşim geldi yeğenimle hasret gideriyorum
Telefonun yerini bile unuttuğum oluyor
37+1 bugün benim de. Klasik hamilelik ağrıları dışında bir sıkıntım şimdilik yok. 39. Haftayı bekleyeceğiz galiba

Doğum yapan tüm annelerimizi kutluyorum sağlıkla büyütün kuzularınızı. Darısı bekleyen bizlere olsun sağlıkla inşallah

Dün ntsye girdim. Hastanede gece 12 den beri doğum bekleyen biri varmış.

Normal doğım işe nts odası yan yana. Ben ntsye girdim 5 dakika sonra bebek ağlama sesi geldi geldi. Bağırışlarım arasından o ağlama sesini duyunca gözümden yaşlar aktı. Normalde de böyle ağlayan. Bi tip değilim aslında
Allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…