- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Aminnn amin sağlıkla kavuşmak nasip olsunGünaydın kızlar. Bir girdim ki 10 sayfa yazışmanız var. Çok boşladım buraları galiba
Kardeşim geldi yeğenimle hasret gideriyorum
Telefonun yerini bile unuttuğum oluyor
37+1 bugün benim de. Klasik hamilelik ağrıları dışında bir sıkıntım şimdilik yok. 39. Haftayı bekleyeceğiz galiba
Doğum yapan tüm annelerimizi kutluyorum sağlıkla büyütün kuzularınızı. Darısı bekleyen bizlere olsun sağlıkla inşallah
Dün ntsye girdim. Hastanede gece 12 den beri doğum bekleyen biri varmış.
Normal doğım işe nts odası yan yana. Ben ntsye girdim 5 dakika sonra bebek ağlama sesi geldi geldi. Bağırışlarım arasından o ağlama sesini duyunca gözümden yaşlar aktı. Normalde de böyle ağlayan. Bi tip değilim aslında
Allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım anneler siz daha iyi bilirsiniz benimki teorik bilgi ama okuduğum kaynaklarda izlediğim videolarda sütün gelmesi için en önemli şey uyku, su tüketimi ve stressizlik hali diyorlar. Bir de bebeğin emmesi, süt o emdikçe artacak diyorlar. Senin durumunda strese girmemek de uyumak da zor anlıyorum ama yapabilirsen yapmalısın hatta geçen bebek ne yapıyorsa anne de ona ihtiyaç duyuyordur diye bir video gördüm, bebek uuuyorsa annenin de uykuya ihtiyack vardır, bebek emiyorsa annenin de yemeğe ihtiyacı vardır gibi.Sağol Canım ama benim sütüm enteresan bi şekilde bebeğim eve geldiğinden beri azaldı , acaba hiç uyuyamıyorum diye mi azaldı , başka bişey aklıma gelmiyor çünkü
Selam güzel anneler çok şükür yavrumu kucağıma sağ salim aldım ama şunu söylim bebekle karşılaşınca ağlamamak elde değil böyle muazzam bir duygu olamaz
Doğumum güzel geçti bi ara işlem esnasında tansiyonum düştü ama ilaçla toparladılar hemen şuanda ağrım var
Bebeğim emiyor ama süt daha gelmedi
Kızlar bian önce doğurun bu his anlatılmaz yaşanır
Hiç sorma canım anamdan emdiği süt burnumdan geldi ama geçiyor bugün daha da iyiyim çok şükürCanım nasıl o zaman ağrın gidiyor ? Bana ağrı kesici yapmadıklarında kendimi yatağa yapışmış belim kırılmış gibi his ediyordum , Allah yardımcın olsun
Bol bol emzirmeye çalış dicem zaten deniyosundur un helvası yapıp yesene o çok güzel süt yapıyordu bende uyku düzeni çok çok önemli evet uyıyıncada çok güzel süt toplanıyor bende şimdiden uykuyu düşünüyorumSağol Canım ama benim sütüm enteresan bi şekilde bebeğim eve geldiğinden beri azaldı , acaba hiç uyuyamıyorum diye mi azaldı , başka bişey aklıma gelmiyor çünkü
Gözünüz aydın olsun canım benim ya Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah sağlıkla büyüsünSelam güzel anneler çok şükür yavrumu kucağıma sağ salim aldım ama şunu söylim bebekle karşılaşınca ağlamamak elde değil böyle muazzam bir duygu olamaz
Doğumum güzel geçti bi ara işlem esnasında tansiyonum düştü ama ilaçla toparladılar hemen şuanda ağrım var
Bebeğim emiyor ama süt daha gelmedi
Kızlar bian önce doğurun bu his anlatılmaz yaşanır
Evet uyumak şart bence ben zaten emzirirken o kadar çok uykum geliyor ki dayanamayacak gibi oluyorum canım bestlak damla içiyorum bir defa bir defa da anne çayı arifığlunun iki gündür solu emzirirken sağdan akmaya başladı birde dereotu yiyorum ama uyku işini çözünce arttı gibi geliyor bana onu yatırıp bende yatıyorum yakınına ana kız uyuyoruz vallaSağol Canım ama benim sütüm enteresan bi şekilde bebeğim eve geldiğinden beri azaldı , acaba hiç uyuyamıyorum diye mi azaldı , başka bişey aklıma gelmiyor çünkü
Bebiş de ben de iyiyiz ama emzirme ile ilgili problem yaşıyorum. Bende hamileliğimin başından beri süt geliyordu. Şu an kontrol edemiyoruz. Bebeğin boğazına kaçıyor, öksürüyor. Benim üstüm başım hep ıslak mastit olmak üzereyim. Önerilere açığımbebiş nasıl siz nasılsınız :)
Bende de oldu canım. Antibiyotiğe rağmen oldu benim de. Artık minnoş doğduğu için konunun çok üzerine gitmiyorum, düzelmezse bakarızSezeryan sonrası idrarda yanma yaşayan var mı kızlar, sonda falan takildı ya ondan mı acaba ? Antibiyotik kullanıyorum zaten hem ama 8 gün olacak bugün.
Canım bende bu gün senden haber alıcaktım napıyorsun diye , dedim acaba ben mi görmüyorum mesajlarını , iyi olmanıza sevindimGünaydın kızlar. Bir girdim ki 10 sayfa yazışmanız var. Çok boşladım buraları galiba
Kardeşim geldi yeğenimle hasret gideriyorum
Telefonun yerini bile unuttuğum oluyor
37+1 bugün benim de. Klasik hamilelik ağrıları dışında bir sıkıntım şimdilik yok. 39. Haftayı bekleyeceğiz galiba
Doğum yapan tüm annelerimizi kutluyorum sağlıkla büyütün kuzularınızı. Darısı bekleyen bizlere olsun sağlıkla inşallah
Dün ntsye girdim. Hastanede gece 12 den beri doğum bekleyen biri varmış.
Normal doğım işe nts odası yan yana. Ben ntsye girdim 5 dakika sonra bebek ağlama sesi geldi geldi. Bağırışlarım arasından o ağlama sesini duyunca gözümden yaşlar aktı. Normalde de böyle ağlayan. Bi tip değilim aslında
Allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bebiş de ben de iyiyiz ama emzirme ile ilgili problem yaşıyorum. Bende hamileliğimin başından beri süt geliyordu. Şu an kontrol edemiyoruz. Bebeğin boğazına kaçıyor, öksürüyor. Benim üstüm başım hep ıslak mastit olmak üzereyim. Önerilere açığım
Sizin hamileliğinizin son zamanları sizde durumlar nasıl
Kızlar hiç emzirmedim bilmiyorum..ama taş gibi olması sıkıntı olabilir arkadaşımın öyle başladı sonra mastit oldu. Ama belki sizinki süt tam boşalmadığı içindir. O dönemde arkadaşıma doktorların söyledikleri.Günaydın kızlar
Emziriyorum ve sağım yapıyorum ama memelerimde sertlikler geçmiyor emzir +sağım sonrası hafif rahatlıyorum tekrar emzirme vakti gelince yine oluşuyor taş gibi bazı yerler başkada belirti yok normal mi böyle olması
Canım benimde öyleydi yeni geçti , sen yeni doğum yaptın böyle 15 gün falan daha devam eder sonra düzelirGünaydın kızlar
Emziriyorum ve sağım yapıyorum ama memelerimde sertlikler geçmiyor emzir +sağım sonrası hafif rahatlıyorum tekrar emzirme vakti gelince yine oluşuyor taş gibi bazı yerler başkada belirti yok normal mi böyle olması
Canım evet bende öyle biliyorum okudukların doğru , benim bebeğim küvezdeyken hep bakıyordum bebekler hepsi eğimli uyutuyorlar , iyi ki reflü yatağı almışım dedim ben ama babynest reflü yatağı akdımCanım anneler siz daha iyi bilirsiniz benimki teorik bilgi ama okuduğum kaynaklarda izlediğim videolarda sütün gelmesi için en önemli şey uyku, su tüketimi ve stressizlik hali diyorlar. Bir de bebeğin emmesi, süt o emdikçe artacak diyorlar. Senin durumunda strese girmemek de uyumak da zor anlıyorum ama yapabilirsen yapmalısın hatta geçen bebek ne yapıyorsa anne de ona ihtiyaç duyuyordur diye bir video gördüm, bebek uuuyorsa annenin de uykuya ihtiyack vardır, bebek emiyorsa annenin de yemeğe ihtiyacı vardır gibi.
Reflü yatağı içinse herkes çok yararlı olduğunu söylüyor alıp almamakta çok kararsız kalmıştım sonra birkaç yerde aslında doktor tavsiyesi ile kullanılması gerektiğini okuyunca vazgeçtim. Yine de kusan minik bebekler için faydalı olabilir.
Ben 7 , 8 gün sonra ağrı kesiciyi kestim , ama ilk günler ağrı kesici içmeyince hatta zamanı geçince mahv oluyordum belim karnım heryerim ağrıyordu , e sen nasıl kalkıp yürüyüş yapacaksın ağrı kesici almadan , bi çaresi yokmuHiç sorma canım anamdan emdiği süt burnumdan geldi ama geçiyor bugün daha da iyiyim çok şükür
Bunları şuanda yapıyorum endişe duydum mastitten ama farklı belirtileride var diye rutine devam edicem bakalım kibrisin dediği gibi olur düzelir inşallahKızlar hiç emzirmedim bilmiyorum..ama taş gibi olması sıkıntı olabilir arkadaşımın öyle başladı sonra mastit oldu. Ama belki sizinki süt tam boşalmadığı içindir. O dönemde arkadaşıma doktorların söyledikleri.
1.sıcak banyo (banyoda göğüs masajı)
2. Sıcsk havluyu memeye koyup sütü indirmeye çalışma
3. Emzirme sağma emzirme sağma... boş buldukça sağma.. sütü hep bitirmek lazım içerde durmasın. Arkadaş hastaneye gidip oradqki makine ile sağdığı olmuştu. O makineler daha iyi diye 1 2 gün gitmişti.
İnşallah dediğin gibi olur canımCanım benimde öyleydi yeni geçti , sen yeni doğum yaptın böyle 15 gün falan daha devam eder sonra düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?