2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Ayy okurken duygulandım en kısa zamanda sağlıkla kolaylıkla darısı bizim başımıza inşallah Eylülün ilk günü, ilk kızı Lina gelmiş; hoş gelmiş Tebrik ederim, rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Keşke bende uyuya bilsem işim bitmiyor ki ya süt sağıyorum ya onları yıkıyorum ya emziriyorum ya gazı oluyor ağlıyor , yani max 1 saat aralıksız uyuyorum heralde o yüzden süt yok , yemek’te yiyemiyorum valla , fırsat bulmuyorum yemeğe anca annem gelince o getirip veriyor yiyorum

Evet bugün neredeyse yarım saat kantaronla masaj yaptım. Sıcak banyo üstüne sağım baya rahatladım. Yavaş yavaş öğreniyoruz

Tebrikler canım sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah

Slm cnm anneler ,dün akşam bir anda öksürük tuttu uykuya dalmak üzereydim uyuyamıyorum ya aslında vantilatörle uyumaya çalışıyorum bir anda burmum kanamaya başladı hemen kalktım ağzım burnum kan içindeydi ne olduğunu anlamadım devam etmedi ama şu an iyiyim bir seferlik bir şeydi yaşayan var mı böyle endiselenmelimiyim

niola yagini nasil kullandiniz

Canım bende bu gün senden haber alıcaktım napıyorsun diye , dedim acaba ben mi görmüyorum mesajlarını , iyi olmanıza sevindim

İyiyim çok şükür Artık evdeyim. Fırsat bulamadım boşladım biraz

Aç kalmamakta çok önemli kuzum. Sen yedikçe süt üretimi olacak. Bir şekilde öğünlerini düzene soksan faydasını görürsün. Uyku durumu belki biraz daha zor ama ilk etapta yemek olayını mutlaka çözsen iyi olur.

Süt ve memeler için tavsiyeler;
Dere otu, kaju, evde yapılmış hoşaf veya meyvesuyu bunlar bende gözle görülür şekilde fark oluşturdu. Uyku çok önemli.
Banyo yaparken çıkmadan da göğüslerime sıcak su tutup at kılı tarakları var ya selülit olmasın diye kullandığımız onlarla masaj yapıp göğsü tarıyorum. Dokunmadan süt geliyor ve çok rahatlıyorum. Tarakla da tarayabilirsiniz yoksa. Bebem uyuyor ben de uykuya devam sizi öptüm

Ağrı yoksa normal.zamanla bebeğin beslenmesi düzene girince göğüslerde ne kadar süt üreteceğini öğrenip yumuşuyor ağrı varsa arkadaşların dediği gibi duşta sıcak suyla masaj *mastit olanlara lahana yaprağı haşlayıp koyun diyorlar

Doğum sonrası iştah yoksa en azından salata ve hoşaf yenmeli.bunlar iyi süt yapıyor.bulgur pilavı ve tavuk da ben de işe yaramıştı yazarken canım çekti

Benim de bir kere uyandığımda yastığım ve burnum kan içindeydi aile hekimi bir krem vermişti tekrarlamadı. Ama benim burnum hala çok tıkanıyor ben ona bağlıyorum. Sizin de öksürüğün şiddetindendir muhtemelen tansiyon vs bir şey yoksa.

Yok, kanalda olmadan da o his olabiliyor. Bahsettigin hissi cok yasadim, bebegim kanala dogumda girmisti.
Evet hiiiçç kanalda falan değil benim bebe. Kanal ne demek bihaber kendisi bugün kontrol vardı, ne sancı çıktı ne başka bir doğum habercisi… bebiş 3,4 kilo olmuş. Sadece diyet yapmamı söyledi doktor bebeğin daha fazla büyümemesi için, yoksa normal doğum biraz zor olur dedi

+++ ekliyorum. Bebeği kanala yönlendirme ile ilgili squat vb hareketleri sordum. Kaç tane pilates hocası anne doğurttum hiçbirinin erkenden kanala giren bebişi olmadı dedi. Yani kendini iyi hissediyorsan tabiki yap ama bir faydası olmaz bebek kendi karar verir dedi… bilgilerinize sunarım dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…