Selam güzel anneler çok şükür yavrumu kucağıma sağ salim aldım ama şunu söylim bebekle karşılaşınca ağlamamak elde değil böyle muazzam bir duygu olamaz
Doğumum güzel geçti bi ara işlem esnasında tansiyonum düştü ama ilaçla toparladılar hemen şuanda ağrım var
Bebeğim emiyor ama süt daha gelmedi
Kızlar bian önce doğurun bu his anlatılmaz yaşanır
Keşke bende uyuya bilsem işim bitmiyor ki ya süt sağıyorum ya onları yıkıyorum ya emziriyorum ya gazı oluyor ağlıyor , yani max 1 saat aralıksız uyuyorumEvet uyumak şart bence ben zaten emzirirken o kadar çok uykum geliyor ki dayanamayacak gibi oluyorum canım bestlak damla içiyorum bir defa bir defa da anne çayı arifığlunun iki gündür solu emzirirken sağdan akmaya başladı birde dereotu yiyorum ama uyku işini çözünce arttı gibi geliyor bana onu yatırıp bende yatıyorum yakınına ana kız uyuyoruz valla
Sıcak su torbası koy göğüslerine hepsini sağ , 3,4 saat rahatlarsınBunları şuanda yapıyorum endişe duydum mastitten ama farklı belirtileride var diye rutine devam edicem bakalım kibrisin dediği gibi olur düzelir inşallah
İnşallah dediğin gibi olur canım
Evet bugün neredeyse yarım saat kantaronla masaj yaptım. Sıcak banyo üstüne sağım baya rahatladım. Yavaş yavaş öğreniyoruzKızlar hiç emzirmedim bilmiyorum..ama taş gibi olması sıkıntı olabilir arkadaşımın öyle başladı sonra mastit oldu. Ama belki sizinki süt tam boşalmadığı içindir. O dönemde arkadaşıma doktorların söyledikleri.
1.sıcak banyo (banyoda göğüs masajı)
2. Sıcsk havluyu memeye koyup sütü indirmeye çalışma
3. Emzirme sağma emzirme sağma... boş buldukça sağma.. sütü hep bitirmek lazım içerde durmasın. Arkadaş hastaneye gidip oradqki makine ile sağdığı olmuştu. O makineler daha iyi diye 1 2 gün gitmişti.
Tam ortasından canım yani abla öyle gösteriyorduPeki göğsümüzün altından mı ikisinin ortasından mı? Göğüs altında azcık eğimli oluyor elim. Qma ortadan yapınca baya eğimli
Tebrikler canım sağlıkla sıhhatle büyüt inşallahSelam güzel anneler çok şükür yavrumu kucağıma sağ salim aldım ama şunu söylim bebekle karşılaşınca ağlamamak elde değil böyle muazzam bir duygu olamaz
Doğumum güzel geçti bi ara işlem esnasında tansiyonum düştü ama ilaçla toparladılar hemen şuanda ağrım var
Bebeğim emiyor ama süt daha gelmedi
Kızlar bian önce doğurun bu his anlatılmaz yaşanır
niola yagini nasil kullandinizMerhaba herkese. Ne kadar çok doğuran var maşallah tebrik ederim hayırlı olsunbebeği küvözde olanlar da en kısa zamanda sağlıcakla kavuşursunuz inşallah. Ben sıcaklardan hareket edememekten o kadar bunaldım ki bir an önce doğurmak istiyorum. Bebeciğim o kadar yukarıda ki nefes alamıyorum bütün mide problemlerini yaşıyorum. İlk hamileliğime göre bu epey zor geçiyor. Konusu geçeli baya oldu ama yazmak istedim yine de. Gebelikte yaşadığımız mantar idrar yolu enfeksiyonu gibi rahatsızlıklar amniyon kesesini inceltip suyumuzun erken gelmesine sebep oluyor. İlk hamileliğimde 8. Haftadan itibaren sürekli mantar ve idrar yolu enfeksiyonu yaşamıştım kullandığım ilaçların haddi hesabı yoktu. Doktorum enfeksiyondan ötürü suyumun erken gelebileceğini devamlı söylüyordu. 38+0da suyum gelmişti. Bu hamileliğimde o yüzden en baştan beri nioli yağı kullandım sadece bir kere mantar ve idrar yolu enfeksiyonu yaşadım. Enfeksiyon düşük olduğu için cranberry takviyesiyle atlattım. Nioli yağını mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. Mantar olduğum dönemde bile sadece akıntı şikayetim oldu yanma acı vs hiç olmadı.
Canım bende bu gün senden haber alıcaktım napıyorsun diye , dedim acaba ben mi görmüyorum mesajlarını , iyi olmanıza sevindim
Keşke bende uyuya bilsem işim bitmiyor ki ya süt sağıyorum ya onları yıkıyorum ya emziriyorum ya gazı oluyor ağlıyor , yani max 1 saat aralıksız uyuyorumheralde o yüzden süt yok , yemek’te yiyemiyorum valla , fırsat bulmuyorum yemeğe anca annem gelince o getirip veriyor yiyorum
Ağrı yoksa normal.zamanla bebeğin beslenmesi düzene girince göğüslerde ne kadar süt üreteceğini öğrenip yumuşuyorGünaydın kızlar
Emziriyorum ve sağım yapıyorum ama memelerimde sertlikler geçmiyor emzir +sağım sonrası hafif rahatlıyorum tekrar emzirme vakti gelince yine oluşuyor taş gibi bazı yerler başkada belirti yok normal mi böyle olması
O zaman inme yok bendeTam ortasından canım yani abla öyle gösteriyordu
İç çamaşırıma 3 4 damla damlatıyorumniola yagini nasil kullandiniz
Benim de bir kere uyandığımda yastığım ve burnum kan içindeydi aile hekimi bir krem vermişti tekrarlamadı. Ama benim burnum hala çok tıkanıyor ben ona bağlıyorum. Sizin de öksürüğün şiddetindendir muhtemelen tansiyon vs bir şey yoksa.Slm cnm anneler ,dün akşam bir anda öksürük tuttu uykuya dalmak üzereydim uyuyamıyorum ya aslında vantilatörle uyumaya çalışıyorum bir anda burmum kanamaya başladı hemen kalktım ağzım burnum kan içindeydi ne olduğunu anlamadım devam etmedi ama şu an iyiyim bir seferlik bir şeydi yaşayan var mı böyle endiselenmelimiyim
Evet hiiiçç kanalda falan değil benim bebe. Kanal ne demek bihaber kendisiYok, kanalda olmadan da o his olabiliyor. Bahsettigin hissi cok yasadim, bebegim kanala dogumda girmisti.
+++ ekliyorum. Bebeği kanala yönlendirme ile ilgili squat vb hareketleri sordum. Kaç tane pilates hocası anne doğurttum hiçbirinin erkenden kanala giren bebişi olmadı dedi. Yani kendini iyi hissediyorsan tabiki yap ama bir faydası olmaz bebek kendi karar verir dedi… bilgilerinize sunarım dostlarEvet hiiiçç kanalda falan değil benim bebe. Kanal ne demek bihaber kendisibugün kontrol vardı, ne sancı çıktı ne başka bir doğum habercisi… bebiş 3,4 kilo olmuş. Sadece diyet yapmamı söyledi doktor bebeğin daha fazla büyümemesi için, yoksa normal doğum biraz zor olur dedi
Bende de oldu canım. Antibiyotiğe rağmen oldu benim de. Artık minnoş doğduğu için konunun çok üzerine gitmiyorum, düzelmezse bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?