2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla benim doktorumda tam tersini söyledi, özellikle squatı, merdiven çıkmayı ve elle yer silmeyi önerdi. Tabi ben elle yer silecek kadar cesaretlenemedim henüz

Benimde iki kere falan kanamıştı, birinde bayağı uzun sürmüştü hatta 10 dk falan sürmüştü. Araştırdığımda hamilelikte normal çıktı hep. Tansiyon normalse, bi sorun yoktur inşallah. Kan basıncı arttığından oluyor. Geçmiş olsun

Bende ayni durumdaydim

Karbonhidrati kestim, bir de gebelikte kullandigim multivitamini kestim kilo almasi duruldu. 10 gun sonrada dogmustu zaten.

Valla benim doktorumda tam tersini söyledi, özellikle squatı, merdiven çıkmayı ve elle yer silmeyi önerdi. Tabi ben elle yer silecek kadar cesaretlenemedim henüz
Ben yaparım yaa ne zararı olcakki belki benim doktor yanılıyordur faydası vardır bi bel ağrım var o olmasa neler yapıcam daa geçmek bilmedi
Bende ayni durumdaydim

Karbonhidrati kestim, bir de gebelikte kullandigim multivitamini kestim kilo almasi duruldu. 10 gun sonrada dogmustu zaten.
evet öyle söyledi protein ağırlıklı besleneceğim. Multivitamin ve omega 3 ü keseli 3 hafta oldu benim. Onları kesmesem heralde 4 kg olmuştu şimdiye

Canimmm ben yeni toparlandim yani tam olmsa da logusalik telefona bakmak istemedim biraz arayan soran mesaj atan kimseye cevap vermedim ama su an iyiyim ben de heyecanla girdim doğurdun mu diye gununu bekliyor annesi sen de benim gibi yapma bekleonden ben tecrübe ediyorum ne süt yapar bebek ağlayınca napiyoruz anlatcam hepsini

Kizlar ben yeni toparlandim anca telefonu elime alabilme enerjisine sahip hissettim kendimi
Naçizane tavsiyem uyuyabildiginiz kadar uyuyun 2 bucuk belki 3 saatlik uykuyla durarak bunu yazıyorum ama ilginç bi sekilde kendinizi uykusuz hissetmiyorsunuz sadece enerjiniz sadece bebeğinize kadar oluyor cok guzel bisey bu inanın sezeryan olduğum için dikis agrilari elbet oluyor yürümeniz ilk zamanlar zorlu oluyor ama o ağlayınca 5 dk önce aagridan ağlayan sizden eser kalmiyo hiç bir ağrı kesicinin hafifletmedigi agri onu emzirirken bi anda yok oluyo anlatamam ancak yaşayınca evet lidya söylemişti diyeceksiniz saglikla gelsin bebisleriniz ben su sıralar süt yapıcı şeyler yiyorum. Artsın diye artik tek izlediğim şey bebisim Rabbım bebislerimizi korusun

Eklentiler

• 20230902_180730.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 117
Hamilelikte bir kaç defa kanadı benim (normalde asla burnum kanamazdı) artan kan hacminden olsa gerek
Ama yine de diğer randevu da doktorunu bilgilendir canım

Aynı doktora mı gidiyoruz acaba
Aynı benim doktorun sözleri bebek karar verecek ne sen ne ben diyor bu tarz egzersizlerle bebeğe etkin olmaz ama yürüyüş yap bol bol diyor.

Ya ama nasıl minikkk nasıl güzel maşşallahhh
Darısı bizlere bu güzel duyguları tatmaya az kaldı

Teşekkür ederim sıcak su ve masaj yapayım ağrı yokta en azından sertlikler gitse daha rahat olurum

Canım öncelikle gözün aydın. Umarım en kısa sürede evinize çıkarsınız. Annelik hüznü ya da bilimdik adıyla lohusa depresyonu dedikleri şeyler tam da bu korkular işte. Ben ilk gebeliğimde çok şiddetli yaşadım. Geceleri ancak bebek ve benim başımda biri uyanık beklerse uyuyabiliyordum. Ama atlatıyor insan, büyüklerin 40 çıkması dediklerinde gerçekten bir keramet var. Hem bebek serpiliyor kendini kurtarıyor hem de anne bir parça rahatlıyor. Sen de atlatacaksın, anneliğinin ve bebeğini koynuna almanın tadını çıkarmanı dilerim

İnşallah taburcu olur yarın benim kızımda birden pat diye aradılar taburcu edicez demediler , canım o korku bendede var yani bebeğim eve geldiğinden beri endişeden uyuyamadım resmen , o uyusa bile ben uyumuyorum
Taburcu olduk kuzum çok şükür. Şuan geçmedi mi endişe canım
Aldım canım. Ben de genelde yan yatırıyorım ama ya dönerse diye korkuyorum. Tavsiyelerini de dikkate alacağım
Canım ne güzel yazmışsın içimi rahatlattın. Evet lohusa psikolojsiymiş bu . Bebeğe yetememe korkusu, ona bişey olur korkusu. Madem öyle 40 a şafak sayacağım:)

Oyy canım benim ne güzel doğurdun be tamam ben acele etmiyorum ama bebemin suyu azalmış ;( ptesi bakacağız bakalım seviyesine belki o gün doğum kararı çıkabilir. Hayırlısı nasılsa öyle olsun. Sen bu arada tecrübelen ve bize aktar bebişi de bol bol öppp

Canım yer silmeyi ben denedim zorluyor. Ama yer silme hareketini yap daha kolay. Simgeduman videosu var dur link ekleyeyim.. 10 adım diyor zaten kolay geliyor böyle bana..

İns vakti saatinde saglikla kavusursunuz canim benim
Maşallah büyüyorlar bile bak biz hala şişmeye devam daha yer kalmadı gerim gerim gerildim ben ya az kaldı ama zor dayanıyorum artık
Çok şükür bin şükür.. bol bol uyuyun dinlenin enerji depolayin.. biz son haftalarda her gün dr.a nstye gide gele acayip yorulmustuk.. doğuma yorgun girdik, yorgunluk ilk beş gün hissetmedik ama sonrasinda gardin dusuyor bitap dusuyorsun.. keske full enerji olsak da her an onlari doyasiya yasasak diyoruz

Canım doktorun haksız bunları sadece kanala girsin diye yapmıyoruz ki. Orada ki kaslarımız çalışsın diye de yapıyorz. Biz egzersiz yaptık diye 1 hafta önce doğmayacak belki ama doğduğun güne kadar bizim kaslarımız egzersizden dolayı ıkınmaya zorlanmaya bir nebze de olsa alışık olacak üşenme yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…