Valla benim doktorumda tam tersini söyledi, özellikle squatı, merdiven çıkmayı ve elle yer silmeyi önerdi. Tabi ben elle yer silecek kadar cesaretlenemedim henüz+++ ekliyorum. Bebeği kanala yönlendirme ile ilgili squat vb hareketleri sordum. Kaç tane pilates hocası anne doğurttum hiçbirinin erkenden kanala giren bebişi olmadı dedi. Yani kendini iyi hissediyorsan tabiki yap ama bir faydası olmaz bebek kendi karar verir dedi… bilgilerinize sunarım dostlar
Slm cnm anneler ,dün akşam bir anda öksürük tuttu uykuya dalmak üzereydim uyuyamıyorum ya aslında vantilatörle uyumaya çalışıyorum bir anda burmum kanamaya başladı hemen kalktım ağzım burnum kan içindeydi ne olduğunu anlamadım devam etmedi ama şu an iyiyim bir seferlik bir şeydi yaşayan var mı böyle endiselenmelimiyim
Evet hiiiçç kanalda falan değil benim bebe. Kanal ne demek bihaber kendisibugün kontrol vardı, ne sancı çıktı ne başka bir doğum habercisi… bebiş 3,4 kilo olmuş. Sadece diyet yapmamı söyledi doktor bebeğin daha fazla büyümemesi için, yoksa normal doğum biraz zor olur dedi
Ben yaparım yaa ne zararı olcakki belki benim doktor yanılıyordur faydası vardırValla benim doktorumda tam tersini söyledi, özellikle squatı, merdiven çıkmayı ve elle yer silmeyi önerdi. Tabi ben elle yer silecek kadar cesaretlenemedim henüz
evet öyle söyledi protein ağırlıklı besleneceğim. Multivitamin ve omega 3 ü keseli 3 hafta oldu benim. Onları kesmesem heralde 4 kg olmuştu şimdiyeBende ayni durumdaydim
Karbonhidrati kestim, bir de gebelikte kullandigim multivitamini kestim kilo almasi duruldu. 10 gun sonrada dogmustu zaten.
Teşekkür ederiz kuzumÇok şükür canım çok Sevindimkoklaşın bebeğinle
CanimmmHer gece yatağa yatıncalidyadgn canım seni anıyorum :) ya bu gece yada yarın doğurursam hemen uyuyayım da uykumu alayım diyorum güzel alışkanlığım oldu sayende ama uyku tutmayınca tutmuyor çaktırma bebekte doğmuyor o ayrı
Hamilelikte bir kaç defa kanadı benim (normalde asla burnum kanamazdı) artan kan hacminden olsa gerekSlm cnm anneler ,dün akşam bir anda öksürük tuttu uykuya dalmak üzereydim uyuyamıyorum ya aslında vantilatörle uyumaya çalışıyorum bir anda burmum kanamaya başladı hemen kalktım ağzım burnum kan içindeydi ne olduğunu anlamadım devam etmedi ama şu an iyiyim bir seferlik bir şeydi yaşayan var mı böyle endiselenmelimiyim
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahSelam güzel anneler39+1 deyim . Çatım dar ve bebek yukarıda olduğu için Salı günü kısmetse doğuma gireceğim (Tabi bebeğim süpriz yapmazsa) lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Aynı doktora mı gidiyoruz acaba+++ ekliyorum. Bebeği kanala yönlendirme ile ilgili squat vb hareketleri sordum. Kaç tane pilates hocası anne doğurttum hiçbirinin erkenden kanala giren bebişi olmadı dedi. Yani kendini iyi hissediyorsan tabiki yap ama bir faydası olmaz bebek kendi karar verir dedi… bilgilerinize sunarım dostlar
Ya ama nasıl minikkk nasıl güzel maşşallahhhKizlar ben yeni toparlandimanca telefonu elime alabilme enerjisine sahip hissettim kendimi
Naçizane tavsiyem uyuyabildiginiz kadar uyuyun2 bucuk belki 3 saatlik uykuyla durarak bunu yazıyorum ama ilginç bi sekilde kendinizi uykusuz hissetmiyorsunuz sadece enerjiniz sadece bebeğinize kadar oluyor cok guzel bisey bu inanın sezeryan olduğum için dikis agrilari elbet oluyor yürümeniz ilk zamanlar zorlu oluyor ama o ağlayınca 5 dk önce aagridan ağlayan sizden eser kalmiyo hiç bir ağrı kesicinin hafifletmedigi agri onu emzirirken bi anda yok oluyo anlatamam ancak yaşayınca evet lidya söylemişti diyeceksiniz saglikla gelsin bebisleriniz ben su sıralar süt yapıcı şeyler yiyorum. Artsın diye artik tek izlediğim şey bebisim Rabbım bebislerimizi korusun
Darisi sizlere Rabbım bebislerimizi korusunYa ama nasıl minikkk nasıl güzel maşşallahhh
Darısı bizlere bu güzel duyguları tatmaya az kaldı
Teşekkür ederim sıcak su ve masaj yapayım ağrı yokta en azından sertlikler gitse daha rahat olurumAğrı yoksa normal.zamanla bebeğin beslenmesi düzene girince göğüslerde ne kadar süt üreteceğini öğrenip yumuşuyorağrı varsa arkadaşların dediği gibi duşta sıcak suyla masaj *mastit olanlara lahana yaprağı haşlayıp koyun diyorlar
Amin çok teşekkürlerSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canım öncelikle gözün aydın. Umarım en kısa sürede evinize çıkarsınız. Annelik hüznü ya da bilimdik adıyla lohusa depresyonu dedikleri şeyler tam da bu korkular işte. Ben ilk gebeliğimde çok şiddetli yaşadım. Geceleri ancak bebek ve benim başımda biri uyanık beklerse uyuyabiliyordum. Ama atlatıyor insan, büyüklerin 40 çıkması dediklerinde gerçekten bir keramet var. Hem bebek serpiliyor kendini kurtarıyor hem de anne bir parça rahatlıyor. Sen de atlatacaksın, anneliğinin ve bebeğini koynuna almanın tadını çıkarmanı dilerimkızlar çok şükür bugün odaya geçtik anne bebek uyumuna bakacaklar eğer yarına artı olursa kilosu tabırcu olacapız. Ya ben nasıl uyuyacağım bilmiyorum bugün. Bebiş yanımda ama korkuyorum ya uyurken kusarsa ya da yeterince doyar mı filan endişeleri . Ya bu durum geçiyor mu bi süre sonra
Taburcu olduk kuzum çok şükür. Şuan geçmedi mi endişe canımİnşallah taburcu olur yarınbenim kızımda birden pat diye aradılar taburcu edicez demediler , canım o korku bendede var yani bebeğim eve geldiğinden beri endişeden uyuyamadım resmen , o uyusa bile ben uyumuyorum
Aldım canım. Ben de genelde yan yatırıyorım ama ya dönerse diye korkuyorum. Tavsiyelerini de dikkate alacağımBide canım reflü yatağı aldın mı ? Bide bebekler kusunca genelde kafalarını yan çeviriyorlar genelde , yoğun bakıma gidince görmüştüm bi kaç bebeği kusarken hep kafalarını yan çeviriyorlar benim kızımda yan çeviriyor ama tabi iki kere çok kötü kustu yan çevirmemişti , bebeğini emzirmeden hemen sonra yatırma gazı şıksın biraz bekle sonra yatır , biraz izle , yemekten yarım saat sonraya kadar kusuyorlar genelde , yani benim kızım öyle
Canım ne güzel yazmışsın içimi rahatlattın. Evet lohusa psikolojsiymiş bu . Bebeğe yetememe korkusu, ona bişey olur korkusu. Madem öyle 40 a şafak sayacağım:)Canım öncelikle gözün aydın. Umarım en kısa sürede evinize çıkarsınız. Annelik hüznü ya da bilimdik adıyla lohusa depresyonu dedikleri şeyler tam da bu korkular işte. Ben ilk gebeliğimde çok şiddetli yaşadım. Geceleri ancak bebek ve benim başımda biri uyanık beklerse uyuyabiliyordum. Ama atlatıyor insan, büyüklerin 40 çıkması dediklerinde gerçekten bir keramet var. Hem bebek serpiliyor kendini kurtarıyor hem de anne bir parça rahatlıyor. Sen de atlatacaksın, anneliğinin ve bebeğini koynuna almanın tadını çıkarmanı dilerim
Oyy canım benim ne güzel doğurdun beCanimmmben yeni toparlandim yani tam olmsa da logusalik telefona bakmak istemedim biraz arayan soran mesaj atan kimseye cevap vermedim ama su an iyiyim ben de heyecanla girdim doğurdun mu diye gununu bekliyor annesi sen de benim gibi yapma bekle onden ben tecrübe ediyorum ne süt yapar bebek ağlayınca napiyoruz anlatcam hepsini
Canım yer silmeyi ben denedim zorluyor. Ama yer silme hareketini yap daha kolay. Simgeduman videosu var dur link ekleyeyim.. 10 adım diyor zaten kolay geliyor böyle bana..Valla benim doktorumda tam tersini söyledi, özellikle squatı, merdiven çıkmayı ve elle yer silmeyi önerdi. Tabi ben elle yer silecek kadar cesaretlenemedim henüz
İns vakti saatinde saglikla kavusursunuz canim benimValla yarımız doğurdu iyilerdir inş. Herkes bebişleriyle ilgileniyorlarbiz doğurmayanlar da gün hatta saat sayıyoruz bebişlerimize kavuşmak için ama geçmiyor günler sizler günün nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz
Çok şükür bin şükür.. bol bol uyuyun dinlenin enerji depolayin.. biz son haftalarda her gün dr.a nstye gide gele acayip yorulmustuk.. doğuma yorgun girdik, yorgunluk ilk beş gün hissetmedik ama sonrasinda gardin dusuyor bitap dusuyorsun.. keske full enerji olsak da her an onlari doyasiya yasasak diyoruzMaşallahbüyüyorlar bile bak biz hala şişmeye devam daha yer kalmadı gerim gerim gerildim ben ya az kaldı ama zor dayanıyorum artık
Canım doktorun haksız bunları sadece kanala girsin diye yapmıyoruz ki. Orada ki kaslarımız çalışsın diye de yapıyorz. Biz egzersiz yaptık diye 1 hafta önce doğmayacak belki ama doğduğun güne kadar bizim kaslarımız egzersizden dolayı ıkınmaya zorlanmaya bir nebze de olsa alışık olacak+++ ekliyorum. Bebeği kanala yönlendirme ile ilgili squat vb hareketleri sordum. Kaç tane pilates hocası anne doğurttum hiçbirinin erkenden kanala giren bebişi olmadı dedi. Yani kendini iyi hissediyorsan tabiki yap ama bir faydası olmaz bebek kendi karar verir dedi… bilgilerinize sunarım dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?