Squatın son kalesiCanım doktorun haksız bunları sadece kanala girsin diye yapmıyoruz ki. Orada ki kaslarımız çalışsın diye de yapıyorz. Biz egzersiz yaptık diye 1 hafta önce doğmayacak belki ama doğduğun güne kadar bizim kaslarımız egzersizden dolayı ıkınmaya zorlanmaya bir nebze de olsa alışık olacaküşenme yap
hamileyken uygulamssi bu sekilde mi bugun aldim ben deİç çamaşırıma 3 4 damla damlatıyorum
Oyy canım benim ne güzel doğurdun betamam ben acele etmiyorum ama bebemin suyu azalmış ;( ptesi bakacağız bakalım seviyesine belki o gün doğum kararı çıkabilir. Hayırlısı nasılsa öyle olsun. Sen bu arada tecrübelen ve bize aktar bebişi de bol bol öppp
Hamilelik için farklı bir kullanım uygulaması bilmiyorum. Doktoruma nioli yağı kullandığımı söylediğimde tamam dedi geçti. Bi zararı olduğunu düşünmüyorum o yüzden.hamileyken uygulamssi bu sekilde mi bugun aldim ben de
Ooh hadi hayırlısı. Bu gece sabah olmaz sana şimdiKasıklarımda baskı daha doğrusu dolgunluk hissi arttı bugün.. Arada adet ağrısı da yokluyor gece doğurcam mı acaba
Belki de pzt yi beklemeyecek bebeKasıklarımda baskı daha doğrusu dolgunluk hissi arttı bugün.. Arada adet ağrısı da yokluyor gece doğurcam mı acaba
Hemen ben de soracağım kullanayım canım benimRica ederim eğer bi faydam olduysa ne mutlu bana benimde kızın çok gazı oluyor infacol verdi dr , ve motis veriyorum mide ve bağırsak daha iyi çalışsın diye
Ayın 2 sinde yada 4ünde doğacağına inanıyordum o yüzden akşam da uyuyamamıştım oysa şimdi bu gece de kendimi dinlerim :) yarın akşamda ptesi doktora gitçez doğum olabilir su azaldıysa diye yine uyuyamamOoh hadi hayırlısı. Bu gece sabah olmaz sana şimdikendini dinlemek ne kadar yorucu yaa
Ayy gelsin istediği zaman yaBelki de pzt yi beklemeyecek bebe
Aynısını söyledi tam olarakAynı doktora mı gidiyoruz acaba
Aynı benim doktorun sözleri bebek karar verecek ne sen ne ben diyorbu tarz egzersizlerle bebeğe etkin olmaz ama yürüyüş yap bol bol diyor.
Ben de aynı fikirdeyimm hareket berekettir diyerekten squata ve türevlerine devamCanım doktorun haksız bunları sadece kanala girsin diye yapmıyoruz ki. Orada ki kaslarımız çalışsın diye de yapıyorz. Biz egzersiz yaptık diye 1 hafta önce doğmayacak belki ama doğduğun güne kadar bizim kaslarımız egzersizden dolayı ıkınmaya zorlanmaya bir nebze de olsa alışık olacaküşenme yap
Yalova Aktif hast. benimAynısını söyledi tam olarakhatta dışarı çıkamasan da evde uzun bir koridorda yürü diyor istinye Liv Hospital Bahçeşehir e gidiyorum aynıysa bunu bi konuşalım
Ay evet yaa hemen bir kahve buluşması yapardıkYalova Aktif hast. benimbir an ama gerçekten acaba aynı doktor mu dedim ne güzel olurdu öyle olsaydı
Birazda olsa kendini işe yarar hissediyor insan. Yoksa elin kolun bağlı bekliyorsun böyle en azından bebiş gelsin diye bir şey yapabilirmişsin gibi hissediyonBen de aynı fikirdeyimm hareket berekettir diyerekten squata ve türevlerine devam
Ani ödem gebelik zehirlenmesi belirtisi olabilir allah korusun bence imkanınız varsa doktorunuza belirtin pazartesi olmadan da görmek isteyebilir.benim kasilmalarim bayagi artti bakalim artik hafif hafif sirtima vuruyo agrisi ama kafama bisey takildi bugun bi anda ayaklarim ve ellerim odem oldu cok sistiler neden olmus olabilir ki p.tesi doktora gidicem ama dogarmi acaba ozamana kadar
Bence de nerde hareket orda bereketBen de aynı fikirdeyimm hareket berekettir diyerekten squata ve türevlerine devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?