2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Squatın son kalesi NewMamaa

opmem mi teyzesi yerim yer

Ooh hadi hayırlısı. Bu gece sabah olmaz sana şimdi kendini dinlemek ne kadar yorucu yaa
Ayın 2 sinde yada 4ünde doğacağına inanıyordum o yüzden akşam da uyuyamamıştım oysa şimdi bu gece de kendimi dinlerim :) yarın akşamda ptesi doktora gitçez doğum olabilir su azaldıysa diye yine uyuyamam
Belki de pzt yi beklemeyecek bebe
Ayy gelsin istediği zaman ya

benim kasilmalarim bayagi artti bakalim artik hafif hafif sirtima vuruyo agrisi ama kafama bisey takildi bugun bi anda ayaklarim ve ellerim odem oldu cok sistiler neden olmus olabilir ki p.tesi doktora gidicem ama dogarmi acaba ozamana kadar

Aynı doktora mı gidiyoruz acaba
Aynı benim doktorun sözleri bebek karar verecek ne sen ne ben diyor bu tarz egzersizlerle bebeğe etkin olmaz ama yürüyüş yap bol bol diyor.
Aynısını söyledi tam olarak hatta dışarı çıkamasan da evde uzun bir koridorda yürü diyor istinye Liv Hospital Bahçeşehir e gidiyorum aynıysa bunu bi konuşalım

Ben de aynı fikirdeyimm hareket berekettir diyerekten squata ve türevlerine devam

benim kasilmalarim bayagi artti bakalim artik hafif hafif sirtima vuruyo agrisi ama kafama bisey takildi bugun bi anda ayaklarim ve ellerim odem oldu cok sistiler neden olmus olabilir ki p.tesi doktora gidicem ama dogarmi acaba ozamana kadar
Ani ödem gebelik zehirlenmesi belirtisi olabilir allah korusun bence imkanınız varsa doktorunuza belirtin pazartesi olmadan da görmek isteyebilir.

esmerim53

Ayak odemi degil ama ellerde odem gebelik zehirlenmesi belirtilerinden biri ama hic alakasi da olmayabilir.

Tansiyonunuzu takipleyin 14/9 ve üzerindeyse, idrarinizda kopurme varsa, bas agriniz, gozlerinizde gorme sorunu / bulanik gorme vs yasiyorsaniz preklempsi yasiyor olabilirsiniz.

Son donemlerde idrar testi verdiyseniz, protein var mi bir bakin.

Canım kızlar fırsat bulup yazamıyorum gaz sancım hala geçmedi kıvranıp duruyorum fırsat buldukça yazıcam
Kızlar depend mutlaka alın
Bebeğe kıyafet 4 yada 5 takım alın kanlanıyor
Kendinize pijama takımı en az 3 yada 4 alın terliyorsunuz yada kanlanıyor
NewMamaa sen nasılsın kuzum takip edemiyorum
Yeni doğum yapmış anneleri tebrik ediyorum
Kızlar takip etmekte zorlanıyorum
Sizleri çok çok öpüyorum güzel kızımla

Eklentiler

• IMG_20230903_044527.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…