Bizde de herkesin belirlediği bi tarih var. Kızım 29 ağustos diyordu onu savdık.Ayın 2 sinde yada 4ünde doğacağına inanıyordum o yüzden akşam da uyuyamamıştım oysa şimdi bu gece de kendimi dinlerim :) yarın akşamda ptesi doktora gitçez doğum olabilir su azaldıysa diye yine uyuyamam
Ayy gelsin istediği zaman ya
Maşallah Allah analı babalı büyütsünCanım kızlar fırsat bulup yazamıyorum gaz sancım hala geçmedi kıvranıp duruyorum fırsat buldukça yazıcam
Kızlar depend mutlaka alın
Bebeğe kıyafet 4 yada 5 takım alın kanlanıyor
Kendinize pijama takımı en az 3 yada 4 alın terliyorsunuz yada kanlanıyor
NewMamaa sen nasılsın kuzum takip edemiyorum
Yeni doğum yapmış anneleri tebrik ediyorum
Kızlar takip etmekte zorlanıyorum
Sizleri çok çok öpüyorum güzel kızımla
İnşallah sağlıcakla en kısa zamanda kavuşursunuz. Ayak önemli değil ama el ödemi önemli. Devamlı tansiyon takibi yap. Baş ağrısı gözde ışık çakmaları olursa hemen acile git doktorundan cevap gelmesini bekleme.benim kasilmalarim bayagi artti bakalim artik hafif hafif sirtima vuruyo agrisi ama kafama bisey takildi bugun bi anda ayaklarim ve ellerim odem oldu cok sistiler neden olmus olabilir ki p.tesi doktora gidicem ama dogarmi acaba ozamana kadar
Canım benim sütüm çoktu yani 2,3 saate bir sağmadan duramıyordum çok feci ağrıyordu ama 2,3 gündür çok azaldı yani yetmiyor sütüm , eski stoklarla idare ediyorum bakalım belki tekrar artarSüt ve memeler için tavsiyeler;
Dere otu, kaju, evde yapılmış hoşaf veya meyvesuyu bunlar bende gözle görülür şekilde fark oluşturdu. Uyku çok önemli.
Banyo yaparken çıkmadan da göğüslerime sıcak su tutup at kılı tarakları var ya selülit olmasın diye kullandığımız onlarla masaj yapıp göğsü tarıyorum. Dokunmadan süt geliyor ve çok rahatlıyorum. Tarakla da tarayabilirsiniz yoksa. Bebem uyuyor ben de uykuya devam sizi öptüm
Canım bende hiç geçmiyorTaburcu olduk kuzum çok şükür. Şuan geçmedi mi endişe canım
Aldım canım. Ben de genelde yan yatırıyorım ama ya dönerse diye korkuyorum. Tavsiyelerini de dikkate alacağım
Canım ne güzel yazmışsın içimi rahatlattın. Evet lohusa psikolojsiymiş bu . Bebeğe yetememe korkusu, ona bişey olur korkusu. Madem öyle 40 a şafak sayacağım:)
Evet canım şükür kavuşturanaTeşekkür ederiz kuzumayy böyle aşk yok
Oy maşallah canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınCanım kızlar fırsat bulup yazamıyorum gaz sancım hala geçmedi kıvranıp duruyorum fırsat buldukça yazıcam
MalesefffAy evet yaa hemen bir kahve buluşması yapardıkama baya uzakmışızz
Canımm Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsinnCanım kızlar fırsat bulup yazamıyorum gaz sancım hala geçmedi kıvranıp duruyorum fırsat buldukça yazıcam
Artar tabi artık bebekler daha kuvvetli çekiyor ya sütü daha çabuk boşalıyor. Bol su yazmışlar zaten tahin iyi ablam haşhaş getirmiş bana üstüne tahin döküp yiyorum mesela. Hiç az mı çok mu düşünme en başta ne kadar az geliyordu üzülüyordun mesela dönemseldir. Uykuna dinlenmene dikkat et sen boşalsa da meme emzirmeye devam ettir uyarılıyormus meme ne kadar emerse okadar çok geliyormuşCanım benim sütüm çoktu yani 2,3 saate bir sağmadan duramıyordum çok feci ağrıyordu ama 2,3 gündür çok azaldı yani yetmiyor sütüm , eski stoklarla idare ediyorum bakalım belki tekrar artar
Kaç hafta oldu canım sen doğum yapalıCanım bende hiç geçmiyordeliyim ben
Oyy kuzum çok tatlı ya maaşallahCanım kızlar fırsat bulup yazamıyorum gaz sancım hala geçmedi kıvranıp duruyorum fırsat buldukça yazıcam
Aynen bizimde öyle kuzu daha tutan olmadı :) 9 eylül istiyordum ben ama maalesef suyu azaldığı için o kadar bekleymeyeceğiz sanırım. Kısmet ya bundan sonraki tüm tarihler güzel hangisi olduğu fark etmiyor banaBizde de herkesin belirlediği bi tarih var. Kızım 29 ağustos diyordu onu savdık.Şimdi sırada 4 Eylül var eşim aylardır 4ünde doğacak bak görürsün diyor. Sonra peşine annem babam kardeşim 5 6 7 eylül diye sıralandılar
Kuzum valla doğuranlar iyi herkes tek tek yazdı şükür haber aldık herkesten..Merhaba kizlar nasılsıniz kendi doğumumdan sonra kimseyi takıp edemedimherkesin iyi mı doğuran olmuştur. Bekleyenler kimler. NewMamaa ne yaptın kuzum sen nasılsın
bu saydiginiz belirtilerin hic biri yok en son 1 ay once test vermistim sorun yok demisti doktorumesmerim53
Ayak odemi degil ama ellerde odem gebelik zehirlenmesi belirtilerinden biri ama hic alakasi da olmayabilir.
Tansiyonunuzu takipleyin 14/9 ve üzerindeyse, idrarinizda kopurme varsa, bas agriniz, gozlerinizde gorme sorunu / bulanik gorme vs yasiyorsaniz preklempsi yasiyor olabilirsiniz.
Son donemlerde idrar testi verdiyseniz, protein var mi bir bakin.
ben bestlak damla kullandim ve muhtesem faydasini gordumMerhabalar herkese.
Doğum yapanlara tek tek yazamadım. Kafam pek yerinde olmayınca, takip edemedim.
Rabbim hayırlı, ömürlü, sağlıklı eylesin inşaAllah
Bişey sormak istiyorum. Bu süt arttırıcı damlalar var ya, etkili mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?