2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizde de herkesin belirlediği bi tarih var. Kızım 29 ağustos diyordu onu savdık. Şimdi sırada 4 Eylül var eşim aylardır 4ünde doğacak bak görürsün diyor. Sonra peşine annem babam kardeşim 5 6 7 eylül diye sıralandılar

Maşallah Allah analı babalı büyütsün

benim kasilmalarim bayagi artti bakalim artik hafif hafif sirtima vuruyo agrisi ama kafama bisey takildi bugun bi anda ayaklarim ve ellerim odem oldu cok sistiler neden olmus olabilir ki p.tesi doktora gidicem ama dogarmi acaba ozamana kadar
İnşallah sağlıcakla en kısa zamanda kavuşursunuz. Ayak önemli değil ama el ödemi önemli. Devamlı tansiyon takibi yap. Baş ağrısı gözde ışık çakmaları olursa hemen acile git doktorundan cevap gelmesini bekleme.

Canım benim sütüm çoktu yani 2,3 saate bir sağmadan duramıyordum çok feci ağrıyordu ama 2,3 gündür çok azaldı yani yetmiyor sütüm , eski stoklarla idare ediyorum bakalım belki tekrar artar

Canım bende hiç geçmiyor deliyim ben

Oy maşallah canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın gaz sancın için karnını zeytin yağıyla masaj yapsınlar bide zencefil çayı bana çok iyi gelmişti dene , ve bol yürüyüş inşallah hemen geçer

Canımm Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsinn
Yürüyüş yapmaya çalış bol su iç geçecek inşallah emzirme kısmı nasıl gidiyor kuzu

Canım benim sütüm çoktu yani 2,3 saate bir sağmadan duramıyordum çok feci ağrıyordu ama 2,3 gündür çok azaldı yani yetmiyor sütüm , eski stoklarla idare ediyorum bakalım belki tekrar artar
Artar tabi artık bebekler daha kuvvetli çekiyor ya sütü daha çabuk boşalıyor. Bol su yazmışlar zaten tahin iyi ablam haşhaş getirmiş bana üstüne tahin döküp yiyorum mesela. Hiç az mı çok mu düşünme en başta ne kadar az geliyordu üzülüyordun mesela dönemseldir. Uykuna dinlenmene dikkat et sen boşalsa da meme emzirmeye devam ettir uyarılıyormus meme ne kadar emerse okadar çok geliyormuş

Oyy kuzum çok tatlı ya maaşallah eve çıktın mı canım? Ben akşam da doğurmadım kuzu. Bakalım yarın ne diyecek su seviyesine.

Aynen bizimde öyle kuzu daha tutan olmadı :) 9 eylül istiyordum ben ama maalesef suyu azaldığı için o kadar bekleymeyeceğiz sanırım. Kısmet ya bundan sonraki tüm tarihler güzel hangisi olduğu fark etmiyor bana

Merhaba kizlar nasılsıniz kendi doğumumdan sonra kimseyi takıp edemedim herkesin iyi mı doğuran olmuştur. Bekleyenler kimler. NewMamaa ne yaptın kuzum sen nasılsın
Kuzum valla doğuranlar iyi herkes tek tek yazdı şükür haber aldık herkesten.. kuvözdeki bebişlerin çoğu çıktı evlerine onlar da iyiler biz doğurmayanlar da sabırla bekliyoruz Hala

Merhabalar herkese.
Doğum yapanlara tek tek yazamadım. Kafam pek yerinde olmayınca, takip edemedim.
Rabbim hayırlı, ömürlü, sağlıklı eylesin inşaAllah
Bişey sormak istiyorum. Bu süt arttırıcı damlalar var ya, etkili mi sizce

bu saydiginiz belirtilerin hic biri yok en son 1 ay once test vermistim sorun yok demisti doktorum

ben bestlak damla kullandim ve muhtesem faydasini gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…