2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
tansiyon problemi yok hep 10/6 9/5 falan cikiyo dediginiz belirtiler de yok

Kızlar 1 numara Prima bebek bezi 180 tane var elimde. Şimdi sleepy kampanyasını gördüm 2. Si 1 lira , 128 tanesi 261 liraya geliyor. Sleepy de alsam adet olarak fazla mı olur 1 numara bez?
Sizler 1 numara kaç adet aldınız?

Bende 2 paket (180moluyor herhalde) prima 1 var.. ayrıca 2 pakette sleepy var

Kampanya nerde?

180 tane 1 no yeter, umarim ayri ayri paketlerdir.

Gunde 8 tane harcayacaksiniz muhtemelen. 1 ve 2 no kilolari arasinda cok fark yok. 1 no yeterli yani

Bende de 210 tane 1 numara prima var
Sonrakileri 2-3 numarayı molfix stokladım
Bence 1 numarayı fazla stoklama çabuk geçiliyormuş 2 numaraya

Bende 2 paket (180moluyor herhalde) prima 1 var.. ayrıca 2 pakette sleepy var
Primadan 2 paket 70’li var 1 paket de 40’lı var.
Sleepy çok daha uygunmuş ya primadan sonra bedava gibi geldi
Kampanya nerde?

180 tane 1 no yeter, umarim ayri ayri paketlerdir.

Gunde 8 tane harcayacaksiniz muhtemelen. 1 ve 2 no kilolari arasinda cok fark yok. 1 no yeterli yani
Trendyolda.
180 Prima 3 farklı pakette.
Şimdilik almayayım o halde duruma göre ekleriz artık teşekkürler kızlar

Canımm Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsinn
Yürüyüş yapmaya çalış bol su iç geçecek inşallah emzirme kısmı nasıl gidiyor kuzu
Bebeğim emziriyorum ama iki gün sütüm azdı daha yeni başladı biraz gelmeye sarardı hemen şimdi ek mama verin dediler

Tmm balım teşekkür ederim

Kızlar bu yazıyı yazdığım günü hatırlayan var mı ne günlerden geçmişim ya. Melikeben demişti ki inşallah 35 haftayı görürsün.
Bende kendi kendime dedim ki imkansız öyle bir şey. Çünkü doktorlar öyle konuşmuştu.
Ama Allah'a şükür ki 28leri hedeflerken planlı bir şekilde 38. Haftada kucağıma aldım kızımı.

Bende de 210 tane 1 numara prima var
Sonrakileri 2-3 numarayı molfix stokladım
Bence 1 numarayı fazla stoklama çabuk geçiliyormuş 2 numaraya
2 numarasında indirim olsaydı alacaktım 2 yoktu. Şimdilik beklesin o halde. Primadan sonra molfix ya da sleepy düşündüm ben de.

Online satisla prima ya da bez almayin, sahte ya da bozuk urun cikiyor.

Kizlar 2 gecedir, gece 3-4 emzirmesine uyanamiyorum, 500 tane de alarm kursam yok olmuyor.
Bebek 5 saat ac kalmis oldu, sizce bir zarar olmus mudur? Gun icerisinde mama&meme karisik emiyoruz ve baya iyi emiyoruz. Zarari yoktur degil mi? 2 bebegi birden emzirdigim icin cok yorgun oluyorum galiba.

Aklina alarm disinda cozum gelen var mi?

Çok şükür hamileydik dualarımız kabul oldu keşke daha çok dua edip değerlendirseydik. Neyse şuan da lohusalık kozumuz var
Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış o yüzden çok şükür bebişlerimizi sağlıkla keyifle büyütelim hepimiz. Bolca şükür edelim. Ben her doktor kontrolünden sonra sadaka veriyorum kurbanını da kestim çocuğun eşim bi daha doktora götürmücem çocuğu ay sonunu göremicez diyor Salı kontrolümüz var yine

5 saat emmeden nasıl durmuş ki 3 saat olunca benimki yaygarayı kopartıyor. Belki ağlıyor mızmızlanıyor duymuyorsunuz. Bir kere olsa bir şey olmaz ama 3 aydan önce 5 saat açlığı kımse önermiyor. 2. Ayda da 3~4 saat açlık diyorlar max. Kurmalı horozlu çalar saatler vardı bence onlardan temin edin. Yada evde eşinize falan söyleyin kaldırsın.

Maşallah sizde çok tatlısınız Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin minik prensese anneli babalı büyüsün

Biliyorum bu kadar duramamasi lazim, ben duymuyorum diye dusunuyorum, cunku gun icerisinde 2 saat gecsin hemen isyan ediyor. Hasta gibiyim 2 gundur, muhtemelen ondan duymuyorum. Yani acaba uyanip emziriyorum da farkinda mi degilim diyorum. 1-2 gun aksakliktan bisey olmamistir diye umuyorum, cok uzuldum kendimi yiyorum 2 gundur.

2 cocuk birden emzirince vucudum dayanamadi sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…