tansiyon problemi yok hep 10/6 9/5 falan cikiyo dediginiz belirtiler de yokİnşallah sağlıcakla en kısa zamanda kavuşursunuz. Ayak önemli değil ama el ödemi önemli. Devamlı tansiyon takibi yap. Baş ağrısı gözde ışık çakmaları olursa hemen acile git doktorundan cevap gelmesini bekleme.
Bende 2 paket (180moluyor herhalde) prima 1 var.. ayrıca 2 pakette sleepy varKızlar 1 numara Prima bebek bezi 180 tane var elimde. Şimdi sleepy kampanyasını gördüm 2. Si 1 lira , 128 tanesi 261 liraya geliyor. Sleepy de alsam adet olarak fazla mı olur 1 numara bez?
Sizler 1 numara kaç adet aldınız?
Kızlar 1 numara Prima bebek bezi 180 tane var elimde. Şimdi sleepy kampanyasını gördüm 2. Si 1 lira , 128 tanesi 261 liraya geliyor. Sleepy de alsam adet olarak fazla mı olur 1 numara bez?
Bende de 210 tane 1 numara prima varKızlar 1 numara Prima bebek bezi 180 tane var elimde. Şimdi sleepy kampanyasını gördüm 2. Si 1 lira , 128 tanesi 261 liraya geliyor. Sleepy de alsam adet olarak fazla mı olur 1 numara bez?
Şimdi geldim uykusuzluk yorgunluk tan ölüyorumOyy kuzum çok tatlı ya maaşallaheve çıktın mı canım? Ben akşam da doğurmadım kuzu. Bakalım yarın ne diyecek su seviyesine.
Primadan 2 paket 70’li var 1 paket de 40’lı var.Bende 2 paket (180moluyor herhalde) prima 1 var.. ayrıca 2 pakette sleepy var
Trendyolda.Kampanya nerde?
180 tane 1 no yeter, umarim ayri ayri paketlerdir.
Gunde 8 tane harcayacaksiniz muhtemelen. 1 ve 2 no kilolari arasinda cok fark yok. 1 no yeterli yani
Bebeğim emziriyorum ama iki gün sütüm azdı daha yeni başladı biraz gelmeye sarardı hemen şimdi ek mama verin dedilerCanımm Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsinn
Yürüyüş yapmaya çalış bol su iç geçecek inşallahemzirme kısmı nasıl gidiyor kuzu
Tmm balım teşekkür ederimOy maşallah canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydıngaz sancın için karnını zeytin yağıyla masaj yapsınlar bide zencefil çayı bana çok iyi gelmişti dene , ve bol yürüyüş inşallah hemen geçer
Kızlar bu yazıyı yazdığım günü hatırlayan var mıKızlar hepinize teşekkür ederim. İlk gebeliğimde 39 haftada hafif preeklampsi ile doğum yapmıştım. Ama onda damarda darlık tan hiç bahsedilmedi. Varsa da bilmiyorum. O yüzden bunda 10 haftadan itibaren coraspin kullanmaya başladım. Ona rağmen yüksek direnç varmış. Şuan çok erken haftadayım. Ne olur bilmiyorum. İlk hedefim temennim ve duam Haftasına uyumlu bir şekilde 28 haftaya ulaşmak. Buraya uzun bir süre girmeyeceğim çünkü ister istemez çok üzülüyorum beni anlayışla karşılayın. Ama lütfen beni unutmayın. Dua edin. Çünkü bende size evlatlarınıza sağlıkla kavuşmanız için dua edeceğim. Önemli bir gelişme olursa size de haber veririm. Hepiniz Allaha emanet olun.
2 numarasında indirim olsaydı alacaktım 2 yoktu. Şimdilik beklesin o halde. Primadan sonra molfix ya da sleepy düşündüm ben de.Bende de 210 tane 1 numara prima var
Sonrakileri 2-3 numarayı molfix stokladım
Bence 1 numarayı fazla stoklama çabuk geçiliyormuş 2 numaraya
Primadan 2 paket 70’li var 1 paket de 40’lı var.
Sleepy çok daha uygunmuş ya primadan sonra bedava gibi geldi
Trendyolda.
180 Prima 3 farklı pakette.
Şimdilik almayayım o halde duruma göre ekleriz artık teşekkürler
2 numara kaç adet aldınBende de 210 tane 1 numara prima var
Sonrakileri 2-3 numarayı molfix stokladım
Bence 1 numarayı fazla stoklama çabuk geçiliyormuş 2 numaraya
Çok şükür hamileydik dualarımız kabul olduKızlar bu yazıyı yazdığım günü hatırlayan var mıne günlerden geçmişim ya. Melikeben demişti ki inşallah 35 haftayı görürsün.
Bende kendi kendime dedim ki imkansız öyle bir şey. Çünkü doktorlar öyle konuşmuştu.
Ama Allah'a şükür ki 28leri hedeflerken planlı bir şekilde 38. Haftada kucağıma aldım kızımı.
5 saat emmeden nasıl durmuş ki 3 saat olunca benimki yaygarayı kopartıyor. Belki ağlıyor mızmızlanıyor duymuyorsunuz. Bir kere olsa bir şey olmaz ama 3 aydan önce 5 saat açlığı kımse önermiyor. 2. Ayda da 3~4 saat açlık diyorlar max. Kurmalı horozlu çalar saatler vardı bence onlardan temin edin. Yada evde eşinize falan söyleyin kaldırsın.Kizlar 2 gecedir, gece 3-4 emzirmesine uyanamiyorum, 500 tane de alarm kursam yok olmuyor.
Bebek 5 saat ac kalmis oldu, sizce bir zarar olmus mudur? Gun icerisinde mama&meme karisik emiyoruz ve baya iyi emiyoruz. Zarari yoktur degil mi? 2 bebegi birden emzirdigim icin cok yorgun oluyorum galiba.
Aklina alarm disinda cozum gelen var mi?
Maşallah sizde çok tatlısınız Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin minik prensese anneli babalı büyüsünCanım kızlar fırsat bulup yazamıyorum gaz sancım hala geçmedi kıvranıp duruyorum fırsat buldukça yazıcam
Kızlar depend mutlaka alın
Bebeğe kıyafet 4 yada 5 takım alın kanlanıyor
Kendinize pijama takımı en az 3 yada 4 alın terliyorsunuz yada kanlanıyor
NewMamaa sen nasılsın kuzum takip edemiyorum
Yeni doğum yapmış anneleri tebrik ediyorum
Kızlar takip etmekte zorlanıyorum
Sizleri çok çok öpüyorum güzel kızımla
Ultrasonda 3285 ti bir gün önce 3520 doğdu 52cm boyDoğum yapan anniş ler kaç kilo doğdu bebişler ultrasonda çıkan ölçümlerle uyumlu mu
5 saat emmeden nasıl durmuş ki 3 saat olunca benimki yaygarayı kopartıyor. Belki ağlıyor mızmızlanıyor duymuyorsunuz. Bir kere olsa bir şey olmaz ama 3 aydan önce 5 saat açlığı kımse önermiyor. 2. Ayda da 3~4 saat açlık diyorlar max. Kurmalı horozlu çalar saatler vardı bence onlardan temin edin. Yada evde eşinize falan söyleyin kaldırsın.
Eylül e girdik yaAkşam gizli gizli doğuran olmadı mı kızlarArtık sürpriz doğumlar da azaldı vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?