Kızlar bu yazıyı yazdığım günü hatırlayan var mıne günlerden geçmişim ya. Melikeben demişti ki inşallah 35 haftayı görürsün.
Bende kendi kendime dedim ki imkansız öyle bir şey. Çünkü doktorlar öyle konuşmuştu.
Ama Allah'a şükür ki 28leri hedeflerken planlı bir şekilde 38. Haftada kucağıma aldım kızımı.
Etkili canım, anne çayları da kullanabilirsin still tea diye geçiyor.Merhabalar herkese.
Doğum yapanlara tek tek yazamadım. Kafam pek yerinde olmayınca, takip edemedim.
Rabbim hayırlı, ömürlü, sağlıklı eylesin inşaAllah
Bişey sormak istiyorum. Bu süt arttırıcı damlalar var ya, etkili mi sizce
Emzirme çok yorucu bir iş zaten canım tabi vücudun yorulur ve mutlaka takviye kullan, vitamin vs bitiriyordur seni, biz 1 öne zorlanırlen sen 2Biliyorum bu kadar duramamasi lazim, ben duymuyorum diye dusunuyorum, cunku gun icerisinde 2 saat gecsin hemen isyan ediyor. Hasta gibiyim 2 gundur, muhtemelen ondan duymuyorum. Yani acaba uyanip emziriyorum da farkinda mi degilim diyorum. 1-2 gun aksakliktan bisey olmamistir diye umuyorum, cok uzuldum kendimi yiyorum 2 gundur.
2 cocuk birden emzirince vucudum dayanamadi sanirim.
İyi gidiyor çok şükür canım siz nasılsınızne güzel kuzum , nasıl gidiyor
Molfix te de arada güzel indirimler oluyor öyle denk gelip aldım pişik problemi olmazsa molfixten devam ederim2 numarasında indirim olsaydı alacaktım 2 yoktu. Şimdilik beklesin o halde. Primadan sonra molfix ya da sleepy düşündüm ben de.
Gidicem canım çarşamba günü doktora gidip çalışamaz raporu alıcam 37+0 oluyorumTeach_Mavi canım naptın yarın gidiyor musun seminere? Bana dr seminer haftası için izin verdi ama hiç halim yok gideceğim nasıl yapacağım bilmiyorum
250 tane almışım canım2 numara kaç adet aldın
Zamanla artacaktır takviyelere devamBebeğim emziriyorum ama iki gün sütüm azdı daha yeni başladı biraz gelmeye sarardı hemen şimdi ek mama verin dediler
Kuzum mama veriyorsan kalkamadığın saatten önceki beslemeyi mama yap en azından? Bir de eşine tembihlesen o saate?Kizlar 2 gecedir, gece 3-4 emzirmesine uyanamiyorum, 500 tane de alarm kursam yok olmuyor.
Bebek 5 saat ac kalmis oldu, sizce bir zarar olmus mudur? Gun icerisinde mama&meme karisik emiyoruz ve baya iyi emiyoruz. Zarari yoktur degil mi? 2 bebegi birden emzirdigim icin cok yorgun oluyorum galiba.
Aklina alarm disinda cozum gelen var mi?
Ben biriyle baş edemiyorum ki annemler vardı yemek temizlik düşünmüyorum gece de bir iki kere çok uykusuzdum mama verin kaldırmayın beni dedimBiliyorum bu kadar duramamasi lazim, ben duymuyorum diye dusunuyorum, cunku gun icerisinde 2 saat gecsin hemen isyan ediyor. Hasta gibiyim 2 gundur, muhtemelen ondan duymuyorum. Yani acaba uyanip emziriyorum da farkinda mi degilim diyorum. 1-2 gun aksakliktan bisey olmamistir diye umuyorum, cok uzuldum kendimi yiyorum 2 gundur.
2 cocuk birden emzirince vucudum dayanamadi sanirim.
40 gün normal iş yapar kendimş zorlarsam benim de kırmızıya dönüyor ve miktarı artıyorKızlar ya sezaryen sonrası 10.günüm. düne kadar akıntım açık kahveye dönüp azalmıştı, dünden beri akıntım kırmızı geliyor ve biraz arttı. Yaşayanınız var mı?
ben bestlak damla kullandim ve muhtesem faydasini gordum
Tamam deneyeyim bende inşallah. Teşekkür ederim. Sütüm artmadı bir türlü. Makina ile sağım yapıyorum. Bebeğim 3 haftadır küvezde ama sadece 2 öğünlük süt gönderebiliyorumEtkili canım, anne çayları da kullanabilirsin still tea diye geçiyor.
İyi bari sevindim beklenen bir durum olmasına. Doktoruma yazdım da geç dönem uterin atoni olabilir dedi, bir ilaç önerdi hemen. Zorunlu olmadıkça ilaç kullanmak istemiyorum emzirirken. Aşırı değil kanamam, sadece iki gündür öncekine göre rengi kırmızı ve miktarı biraz arttı.40 gün normal iş yapar kendimş zorlarsam benim de kırmızıya dönüyor ve miktarı artıyor
Canım sağlıkla kavuşun inşallahKııııızlar benim doğuma 24 saatten az kaldıyarın 14:30 da doğuma giriyorum bana şans dileyin
Ya annelik huznu de var ustumde, bir de buyuk kizim (23aylik) inanilmaz hareketli bir cocuk ve cok kiskaniyor su an. Fiziki yorgunluga cok alisigim ama kucugu buyukten korumak beynimi inanilmaz yoruyor. Ikisi de evladim, birini digerinden koruyor olmak kucugu sevip, buyugu otekilestiriyormus gibi hissettiriyor.Emzirme çok yorucu bir iş zaten canım tabi vücudun yorulur ve mutlaka takviye kullan, vitamin vs bitiriyordur seni, biz 1 öne zorlanırlen sen 2Allah yardımcın olsun, birşey olmaz inşallah, bazen bebekler de uykuyu tercih ediyor
Kuzum mama veriyorsan kalkamadığın saatten önceki beslemeyi mama yap en azından? Bir de eşine tembihlesen o saate?
Ben biriyle baş edemiyorum ki annemler vardı yemek temizlik düşünmüyorum gece de bir iki kere çok uykusuzdum mama verin kaldırmayın beni dedimvıcdann azabı çektim ama uyumam lazımdı. İnsallah duyarsın bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?