2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ne güzel kuzum , nasıl gidiyor

Etkili canım, anne çayları da kullanabilirsin still tea diye geçiyor.

Emzirme çok yorucu bir iş zaten canım tabi vücudun yorulur ve mutlaka takviye kullan, vitamin vs bitiriyordur seni, biz 1 öne zorlanırlen sen 2 Allah yardımcın olsun, birşey olmaz inşallah, bazen bebekler de uykuyu tercih ediyor

Teach_Mavi canım naptın yarın gidiyor musun seminere? Bana dr seminer haftası için izin verdi ama hiç halim yok gideceğim nasıl yapacağım bilmiyorum

Doğum yapan anneler bebeğim çok uyuyor emmesi de 5 dakika falan . Sonra geri uyuyo . Bı türlü uyanamiyo nasıl yapsam ki

Teach_Mavi canım naptın yarın gidiyor musun seminere? Bana dr seminer haftası için izin verdi ama hiç halim yok gideceğim nasıl yapacağım bilmiyorum
Gidicem canım çarşamba günü doktora gidip çalışamaz raporu alıcam 37+0 oluyorum

Benim gitmem iyi olacak çünkü yerime gelecek öğretmene sınıfımla ilgili bilgi veririm. Hem biraz açılırım evde sıkılmaya başladım.

Gidince yorma kendini kötü hissedersen de müdürünle konuş imza atıp dön istersen kolaylık sağlarlar diye düşünüyorum

Senin izin başlangıcı ne zaman..

Kuzum mama veriyorsan kalkamadığın saatten önceki beslemeyi mama yap en azından? Bir de eşine tembihlesen o saate?

Kızlar ya sezaryen sonrası 10.günüm. düne kadar akıntım açık kahveye dönüp azalmıştı, dünden beri akıntım kırmızı geliyor ve biraz arttı. Yaşayanınız var mı?

Ben biriyle baş edemiyorum ki annemler vardı yemek temizlik düşünmüyorum gece de bir iki kere çok uykusuzdum mama verin kaldırmayın beni dedimvıcdann azabı çektim ama uyumam lazımdı. İnsallah duyarsın bundan sonra

Kızlar ya sezaryen sonrası 10.günüm. düne kadar akıntım açık kahveye dönüp azalmıştı, dünden beri akıntım kırmızı geliyor ve biraz arttı. Yaşayanınız var mı?
40 gün normal iş yapar kendimş zorlarsam benim de kırmızıya dönüyor ve miktarı artıyor

40 gün normal iş yapar kendimş zorlarsam benim de kırmızıya dönüyor ve miktarı artıyor
İyi bari sevindim beklenen bir durum olmasına. Doktoruma yazdım da geç dönem uterin atoni olabilir dedi, bir ilaç önerdi hemen. Zorunlu olmadıkça ilaç kullanmak istemiyorum emzirirken. Aşırı değil kanamam, sadece iki gündür öncekine göre rengi kırmızı ve miktarı biraz arttı.

Kızlar yarın doktorada gidip soracağım ama sizde beni cevaplayın
Dün bebeğim 4 5 saat habire ağlayarak emmek istedi anladım ki emerek duygusal ihtiyacınıda karşılamak istedi çünkü o kadar emmiş ki emdiğinide kustu resmen benimde tecrübesizliğim anlayamadım bilemedim ne olacağını ve sonucunu emzik verdim en son gece saniyesinde sustu ama emzik verdim diyede kötü hissettim derin uykuya geçince emziği hemen çektim birde elleriyle tutuyordu emziği sanki almayalım diye
Bu gibi durumlarda uykuya geçiş için versem ne olur kusmasını zorlanmasını görmek hiç güzel değildi dün

Ya annelik huznu de var ustumde, bir de buyuk kizim (23aylik) inanilmaz hareketli bir cocuk ve cok kiskaniyor su an. Fiziki yorgunluga cok alisigim ama kucugu buyukten korumak beynimi inanilmaz yoruyor. Ikisi de evladim, birini digerinden koruyor olmak kucugu sevip, buyugu otekilestiriyormus gibi hissettiriyor.

Ornegin su an, kucuk kucagimda meme emiyor, buyuk onun ayaklarindan cekistirdigi icin onu uyariyorum. Bu arada cekistirildigi icin küçüğün bogazina sut kaciyor, onu kurtariyorum. Buyuk az once mama yedi, kucugun memesi bitsin buyuk emecek. 5 dk nefes alamiyorum.
Kuzum mama veriyorsan kalkamadığın saatten önceki beslemeyi mama yap en azından? Bir de eşine tembihlesen o saate?

Gece 2de meme ve mama veriyorum, sabah 5te kalkmam lazim ona kalkamadim. Dunde sabah 4tekine kalkamamistim. Dune kadar hersey guzeldi. Dun hastalandim parol ictim, demir ilacına basladim, boyle oldu.

bugun icmedim ilaclarimi, alarmlarin hepsine de farkli ve asiri yuksek sesli melodi ekledim. Umarim cozum olur. Evde de esimle benden baska kimse yok. O da en az benim kadar yoruluyor. Tembihledim, o da diyor ki dun gece kalktin emzirdin, bi onceki gun emzirmedin diyor.

Inanmak istiyorum

Ya biz esimle ikimiziz. Ilk 1 hafta ananede kaldik ama yapamadik, sorun yasadik. Babanne zaten bizi umursamiyor demeyelim de kendi isleri daha onemli geliyor diyelim. Baska da kimsemiz yok zaten, dolayisiyla su anda da yalniziz. :) ilk bebekte de kimsenin emegi yoktu, esimle ben haric.

Su an evi gorseniz, dun yapilan temizlikten eser yok. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…