2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Canım benim bebeğimde böyle yapıyor ama sancı olduğu zaman böyle yapıyor eğer emerse iyileşecek sanıyor ama tabiki daha kötü oluyor , emzik vermekte doğru karar almışsın bu durumda

Canım benim bebeğimde böyle yapıyor ama sancı olduğu zaman böyle yapıyor eğer emerse iyileşecek sanıyor ama tabiki daha kötü oluyor , emzik vermekte doğru karar almışsın bu durumda
Bende öyle düşündüm ilk başta katılarak ağlayıp istiyor diye ama kakasınıda yaptı gazınıda kaç kez aldım bana mısın demiyor tükendi en son mecbur emzik verdim işte

Biraz zararli ama telefonun titresimini acip yastigin altina koyabilirsiniz siz uyanmasaniz da esiniz uyanabilir, 5 saat aclik ilk 3 ay icin sakincali olabilir, tabi 1-2 seferden birsey olmaz diye dusunuyorum.

Biraz zararli ama telefonun titresimini acip yastigin altina koyabilirsiniz siz uyanmasaniz da esiniz uyanabilir, 5 saat aclik ilk 3 ay icin sakincali olabilir, tabi 1-2 seferden birsey olmaz diye dusunuyorum.

Titresim acik, bu gece nobetlese uyuma karari aldik. Ikimizde cok tedirginiz su an

Konuşmaları çok okuyamadım ama ben molfixin bezinden 1 beden 120 adet aldım ayrı paketlerde bebeğime uyum sağladı memnunum
İlk günler pamuğu ıslatarak altını aldım şimdi sleepy bionatural ıslak mendille temizliyorum havlu kalınlığınıda sevdim
Süt artırıcı olarak bol su ile birlikte bestlak, 1er çay kaşığı olacak şekilde tane kimyon, zerdeçal, rezene, tarçın demleyip içiyorum günde 1 veya 2.
İnanılmaz iştahım azaldı günde 2 öğün zorla yapıyorum ama ara öğünlerle desteklemeye çalışıyorum kefir, hoşaf vs.

Doğum yapan anneler bebeğim çok uyuyor emmesi de 5 dakika falan . Sonra geri uyuyo . Bı türlü uyanamiyo nasıl yapsam ki
Bende de o durum var ıslak mendille silsemde burnunu topuğunu hafiften sıksamda olmuyordu bez değişince uyandığını gördüm böyle ilerliyorum artık

Salon Kadini
Işıklar tamamen kapalı uyuyosanız odaya ışık süzülcek şekilde veya gece lambası ile odayı biraz aydınlık tutabilirsiniz
Alarm müziğide daha hareketli yüksek sesli bir şey bulup koyabilirsiniz

Annem de beni 5. Gün odada bebekle yalnız bırakmıştı biraz alışayım diye. Neyse gece uyandı önce altını alıyorum rahat emsin diye sonra emzirdim emzirince kakasini yaptı tekrar yime altını aldım uyumadı meme istedi derken bir çıkmaza girdim
altını alıyorum emziriyorum şeklimde 1buçuk saat sonra annem geldi çocuğu bi kaldırdı ağzından burnundan süt fışkırdı meğer okadar vermemeliymişim.

Canım aynı şey bizde de oldu ve ben artık perişan oldum ebe arkadaşım geldi ziyarete sağolsun ver emzik ver dedi bu bebe seni bitirir kendi de çok yorulur ağlar dedi elleri de durmuyordu yarım kundak yaptı ince müslin le altında sadece body İzmir çok sıcak zaten böylece biraz sakinleşti yavrum bende daha çabuk iyileşmeye başladım bize iyi geldi bazen bebek yolu kendi belirliyor bence hiç kafana takma önemli olan sizin sağlıklı ve mutlu olmanız

Hadi bakalım kolaylıklar diliyorum benim sıkıntım şu ki tayin oldum yeni okul kimseyi tanımıyorum müdürden de izin isteyemem. Ben bugün 35+1 im. 1 hafta için uğraştırmak istemiyorum idareyi hemde merdiven in çık sınıf gez yapamam o yüzden Seminere katılıp okul ortamını göreyim tanışayım istiyorum sadece.

evcarshirak deneyeceğim tum onerileri.

Bu arada emzik konusunda bana 1 aydan once vermeyin, memeye bi adapte olsun once, emzik verirsen memeden uzaklasabilir dediler.

Kucuk degilde buyuk emzige alışmış olsaydi cok mutlu bir anne olurdum su an, benimkisi meme bagimlisi

Bebişim sizi gece arayabilecek biri vqr mı? Dışardan yani. Tembihlesen gece 5te beri ara açana kadar telefonu vs gibilerden. Ben ramazanda böyle yapmıştım bir dönem arkadaş arıyordu hep.

Kuzum bir de bak hatırlamıyorsan da sıkıntı. Uyanmadan sakın bebeği emzirme. Bunu unutma. Yüzünü yıka balkona cama çık kahve iç gerekirse.. ayıl. Ondan sonra bebeği emzir.. ya da eşini de uyandır o seni beklesin.. emzirirken uyuya kalmaman için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…