2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok teşekkür ederim sende dikkat et kendine Yeni okulsa evet izin olayı sıkıntı olabilir
Bu arada Branş neydi unuttum
Seminerden sonra doğum iznine ayrılacaksın o zaman

Ilk bebekte boyleydik birlikte kalkardik, uyumama engel olurdu. Bunda ne oldu bize bilmem. Toparlanmamiz gerekiyor hemen, bikac kisiyi tembihledim bu gece uyandirilirim kesin.

Kuzum sizlerden duyduğumuz ve anladığım kadarıyla hiç bir şey pratikte doktorların söylediği gibi değil. Ama naçizane tavsiyem (ki tecrübesiziö unutmayın) ilerde meme reddi olmasın diye sen elinden geldiğince üstüne koyup temasa devam edip susana kadar bekleyebilirsin. Ama hiç başa çıkamıyorsan da çok çok zor da kalınca verirsin yani bebekten ve senden önemli değil

Ah kıyamam ya bu tempo seni çok yorar
Annen gelip bir süre sizinle kalsa aslında. Duygusal olarak kötü hissetme iki bebenin de sana ihtiyacı var ve sen ikisine de fazlasıyla yetmeye çalışıyorsun kendini sorgulama asla
Bir iki defa uyanmadan da bir şey olmaz bunu kafana takman daha çok etkiler bence

Birilerinin gelip seni biraz rahat ettirmesi lazım en azından yemek temizlik yönünden

Çok teşekkür ederim sende dikkat et kendine Yeni okulsa evet izin olayı sıkıntı olabilir
Bu arada Branş neydi unuttum
Seminerden sonra doğum iznine ayrılacaksın o zaman
özel eğitim canım. Aynen seminer bitimi iznim başlayacak inşallah. Bu çalışacağım 1 haftacık +1 hafta izin olarak geri dönecek inşallah bana 8+1

Bişey sorucam doğum yapan anneler.
Hastaneden taburcu olduktan sonra doktor iki gün sonra Yeni doğan polikliniğine kontrole getir dedi.
Niye diye sormayı unuttum.
Neden çağırıyorlar kan mı alcaklar. Sarılık mı bakılıyor. Kilo falan mı.
Aklıma takıldı

Sarılık için

Annemle aram donemsel olarak iyi degil, buyugun psikolojisi kavgadan etkilenmesin diye de cagiramiyorum acikcasi. Benim zaten annem, babam, eşim ve 277382 yasindaki ananemdisinda kimsem yok :)

Bu arada teşekkür ederim, tum fikirler icin :)

Aaa sen de mi yarındı? Yazmamışız listeye bak haberimiz yok kaç artı kaç yarın sizin?

Ay benim yarın ne olacak acaba ya, çok meraktayım Suyu ne durumda azaldı mı acaba, doğum diyecek mi acaba ;( ne hissedeceğimi bilmiyorum. Heyecan, stres ve endişe bir arada
Benim 39+1 oluyor. Bu gece nasıl uyuyacağız bana 7.30da kahvaltını bitirmiş ol dedi. 10.30da hastanede olacağım. 14.30da da doğum var. Doğumdan sonraki gece de uyuyamayız bu gece kesin uyumamız lazım

Benim 39+1 oluyor. Bu gece nasıl uyuyacağız bana 7.30da kahvaltını bitirmiş ol dedi. 10.30da hastanede olacağım. 14.30da da doğum var. Doğumdan sonraki gece de uyuyamayız bu gece kesin uyumamız lazım
Benim doğum olup olmayacağı bile belli değil ki ama ne olur neolmaz aç gel dedi. Su çok azalırsa doğum diyecek herhalde. O da bugün hemen mi der yarın mı der.. yoksa git 2 gün sonra bakalım tekrar mı der karma karışık bir hal.. ben hazır gideceğim.. 8 saat açlık yetiyor herhalde. Gece yatmadan atıştırırım ben nolur nolmaz diye. Off çok heycanlı ya nasıl uyuruz bilmem

Suyun en son kaçtı canım ? Hayırlısı diyelim sağlıcakla gelsin minik

Senin yine iyi 1.5 saatlik döngüye girmişsin ben 4 5 saat fıttırdım bir de oh ne güzel emiyor diyorum

Evet 1 aydan evvel olmaması gerekmiş ama işte durmadan emmek isteyip katılarak ağlayınca mecburiyet oldu yarın dra bu durumu anlatacağım
Öyle yaptım işte canım ağzında sürekli arandı göğsüme yatırdım orada memeyi bulmaya elini emmeye çalıştı dediğin gibi her bebiş farklı makaleler videolar sadece farklı çözüm yöntemlerini öğretmiş
Boy kilo kontrolü yapıldı, sarılık var mı yok mu diye bakıldı, topuktan kan ile sarılık değerine bakıldı

8 saat su dahil içmiyorsun inşallah sürecin çok güzel ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…