2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ya sezaryen sonrası 10.günüm. düne kadar akıntım açık kahveye dönüp azalmıştı, dünden beri akıntım kırmızı geliyor ve biraz arttı. Yaşayanınız var mı?
Canım benm kanamam da bitmişti 2 gün önce tekrar gelmeye başladı normalmiş doktor öyle dedi 40 gün boyunca gelip gidebilirmiş

Bende öyle düşündüm ilk başta katılarak ağlayıp istiyor diye ama kakasınıda yaptı gazınıda kaç kez aldım bana mısın demiyor tükendi en son mecbur emzik verdim işte
Bende gazını çıkarıyorum ama bağırsaklarda bazen gaz oluyor bizim görmediğimiz , tabi benim bebeğim öyle dr gazlı bebek dedi

Kızlar ya sezaryen sonrası 10.günüm. düne kadar akıntım açık kahveye dönüp azalmıştı, dünden beri akıntım kırmızı geliyor ve biraz arttı. Yaşayanınız var mı?
Normal canım benimde bitiyor tekrar başlıyor bu gün 28 gün

Su da mı içmeyeyiim buna su denmedi şimdi birşeyler alıştırdım hafiften. Su da içtim ir dhaa içmeyeyim o zaman nolur nolmaz. Sağol kuzu

Doguma mi gidiyorsun ben neyi kacirdim?
K Kucuk lola
Bi avazda dogurun insallah
Canım benm kanamam da bitmişti 2 gün önce tekrar gelmeye başladı normalmiş doktor öyle dedi 40 gün boyunca gelip gidebilirmiş

Benim de artik kahverengilesmisti yine kirmizilasti ve miktari arttı. Biraz gunluk hareketinizle de alakali bu kizlar, cok asiri kaniyorsaniz (2 saatte ped doluyorsa) doktorunuza mutlaka basvurun ama.

Kuzum benim kontrol var yarın. Su az'dı ya ona göre bqkçak yarın. Belki olabilir Doğum.. Salon Kadini

Insallah hersey yolundadir da tamamen keyfi bir sekilde doguma gidersin

Bu arada ben uyandim ve emziriyorum. Babamiz uyumamis nobet tutmus
Oyy bebeğim çok şükür uyanmışsınız. bugün de böyle olsun yarın daha güzel olacak inş. Vücudun dinlensin düzene girecek merak etme. Bu akşamda babayı dinlendirirsin inş. Zor günler geçecek.

Ben de tüm gece uyuyamadım tabiki

Annemle aram donemsel olarak iyi degil, buyugun psikolojisi kavgadan etkilenmesin diye de cagiramiyorum acikcasi. Benim zaten annem, babam, eşim ve 277382 yasindaki ananemdisinda kimsem yok :)

Bu arada teşekkür ederim, tum fikirler icin :)
Ne demek canım eşin tarafı peki nasıllar

özel eğitim canım. Aynen seminer bitimi iznim başlayacak inşallah. Bu çalışacağım 1 haftacık +1 hafta izin olarak geri dönecek inşallah bana 8+1
Heh doğru özel eğitimdi
1 haftada bir haftadır
Doğum izni bitince ücretsize ayrılmayı düşünüyorum bakalım nasip

Evet tam olarak öyle bacağa kadar inen bir ağrı. Yatarken geçiyor ama evin içinde lavaboya gitmekte bile zorlanıyorum sanki kırık var orada
Merhaba, aynı ağrı bende dr var Artık tamamen yürümekte zorlanıyorum.Sizin geçti mi acaba ne durumdasınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…