Canım benm kanamam da bitmişti 2 gün önce tekrar gelmeye başladı normalmiş doktor öyle dedi 40 gün boyunca gelip gidebilirmişKızlar ya sezaryen sonrası 10.günüm. düne kadar akıntım açık kahveye dönüp azalmıştı, dünden beri akıntım kırmızı geliyor ve biraz arttı. Yaşayanınız var mı?
Bende gazını çıkarıyorum ama bağırsaklarda bazen gaz oluyor bizim görmediğimiz , tabi benim bebeğim öyle dr gazlı bebek dediBende öyle düşündüm ilk başta katılarak ağlayıp istiyor diye ama kakasınıda yaptı gazınıda kaç kez aldım bana mısın demiyor tükendi en son mecbur emzik verdim işte
Normal canım benimde bitiyor tekrar başlıyor bu gün 28 günKızlar ya sezaryen sonrası 10.günüm. düne kadar akıntım açık kahveye dönüp azalmıştı, dünden beri akıntım kırmızı geliyor ve biraz arttı. Yaşayanınız var mı?
Su da mı içmeyeyiimbuna su denmedi şimdi birşeyler alıştırdım hafiften. Su da içtim ir dhaa içmeyeyim o zaman nolur nolmaz. Sağol kuzu
K Kucuk lolaUyuyamıyoruz
Canım benm kanamam da bitmişti 2 gün önce tekrar gelmeye başladı normalmiş doktor öyle dedi 40 gün boyunca gelip gidebilirmiş
Kuzum benim kontrol var yarın. Su az'dı ya ona göre bqkçak yarın. Belki olabilir Doğum..Benim doğum olup olmayacağı bile belli değil kiama ne olur neolmaz aç gel dedi. Su çok azalırsa doğum diyecek herhalde. O da bugün hemen mi der yarın mı der.. yoksa git 2 gün sonra bakalım tekrar mı der karma karışık bir hal.. ben hazır gideceğim.. 8 saat açlık yetiyor herhalde. Gece yatmadan atıştırırım ben nolur nolmaz diye. Off çok heycanlı ya nasıl uyuruz bilmem
Insallah hersey yolundadir da tamamen keyfi bir sekilde doguma gidersinKuzum benim kontrol var yarın. Su az'dı ya ona göre bqkçak yarın. Belki olabilir Doğum..Salon Kadini
Oyy bebeğim çok şükür uyanmışsınız.Insallah hersey yolundadir da tamamen keyfi bir sekilde doguma gidersin
Bu arada ben uyandim ve emziriyorum. Babamiz uyumamis nobet tutmus
Kan alınıyor kuzumKan mı alicak yoksa alnından ateş ölçer gibi bı alet var onunla mı
Ne demek canım eşin tarafı peki nasıllarAnnemle aram donemsel olarak iyi degil, buyugun psikolojisi kavgadan etkilenmesin diye de cagiramiyorum acikcasi. Benim zaten annem, babam, eşim ve 277382 yasindaki ananemdisinda kimsem yok :)
Bu arada teşekkür ederim, tum fikirler icin :)
Heh doğru özel eğitimdiözel eğitim canım. Aynen seminer bitimi iznim başlayacak inşallah. Bu çalışacağım 1 haftacık +1 hafta izin olarak geri dönecek inşallah bana 8+1
Günaydınnnn bugun kontrolum var cok heyecanliyimmmHerkeslere günaydınlarr güzel bayanlaarHerkes için çook hayırlı, çok sağlıklı, çok mutlu bir gün olsun Hepimizin içinde çiçekler açsıın
Benim dee ve şuan yoldayımGünaydınnnn bugun kontrolum var cok heyecanliyimmm
İlk dönemi raporla kapatırız da 2. Döneme bende ücretsiz düşünüyorum canım. Sende mi böyle düşünüyorsun?Heh doğru özel eğitimdi
1 haftada bir haftadır
Doğum izni bitince ücretsize ayrılmayı düşünüyorum bakalım nasip
Merhaba, aynı ağrı bende dr var Artık tamamen yürümekte zorlanıyorum.Sizin geçti mi acaba ne durumdasınız ?Evet tam olarak öyle bacağa kadar inen bir ağrı. Yatarken geçiyor ama evin içinde lavaboya gitmekte bile zorlanıyorumsanki kırık var orada
Günaydın canım amin , şeninde güzel haberlerini bekliyoruzHerkeslere günaydınlarr güzel bayanlaarHerkes için çook hayırlı, çok sağlıklı, çok mutlu bir gün olsun Hepimizin içinde çiçekler açsıın
Onlar da kendi dunyasinda, zaten esim de gelmelerini istemiyor, sorun cikmasin diye.Ne demek canım eşin tarafı peki nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?