Merhaba.. benim malesef geçmedi biraz hafifledi sadece.. topallayarak yürüyorum biraz, özellikle 10 dk dan fazla yürüyünce sancı yapıyor adeta. Ama doktor da doğuma kadar geçmez muhtemelen dedi. Bebeğin yaptığı ağırlık ve baskıdan dolayı kas ve eklemler eziliyor kaslarını güçlendirmelisin dediMerhaba, aynı ağrı bende dr var Artık tamamen yürümekte zorlanıyorum.Sizin geçti mi acaba ne durumdasınız ?
Bu kadar saattir yazmadığına göre doğuma girmiş olmalısın canımBütün gece uyumadım ve sabah kalktım duş aldım , dua okudum. Saçımı yaptım makyajımı yaptım hazırlandımKontrole gidiyorum Belki de doğuma
Yok yok doğurmadım eve şimdi geldimBu kadar saattir yazmadığına göre doğuma girmiş olmalısın canıminşallah iyisinizdir sen ve bebişin güzel haberlerini bekliyoruzzz
Ben atlattım sıra sende :) beklemeye devam. Perşembe tekrar gideceğim , doğurmazsam o güne kadaroff benim randevum 2 de saatler gecmiyoo
Benim de çok kötü 29+2 deyim Ciddi anlamda sancı çekiyorum belime vurmaya başladı ağrı.Sanki her gün artıyor gibi hissediyorum.Magnezyum içiyorum ama hala etki etmediMerhaba.. benim malesef geçmedi biraz hafifledi sadece.. topallayarak yürüyorum biraz, özellikle 10 dk dan fazla yürüyünce sancı yapıyor adeta. Ama doktor da doğuma kadar geçmez muhtemelen dedi. Bebeğin yaptığı ağırlık ve baskıdan dolayı kas ve eklemler eziliyor kaslarını güçlendirmelisin dedi
Hadi bakalım 2 deydi galiba değil mi canım? Hayırlı sağlıklı haberlerini de bekliyoruuzzKızlar benim yatış yapıldı damar yolu açıldı bekliyorum
hayirlisi olsun bakalim bende atlatabilecekmiyimBen atlattım sıra sende :) beklemeye devam. Perşembe tekrar gideceğim , doğurmazsam o güne kadar
Kızlar bugün de doğurmadımçok çok şükür su seviyesi iyi çıktı azalmamış bir kaç gün daha gidermiş. nst de sancılar yine var zaten 3 haftadır var.. bugün daha bi düzene giriyor gibi sanki.. doktorda artık gelcek sancılar gibi dedi.. Tansiyon 13 8 çıktı. İdrar tahlili istedi. Bakalım protein çıkarsa işler karışır ama çıkmaz gibi 2. Ölçüldüğünde tansiyon daha düşüktü. Sabah su az mıdır diye stresteydim ondan herhalde
Muayene etti bugün. Kan almaya gerek görmediKan alınıyor kuzum
Senin çok erken başlamış canım belki farklı bi ağrıdır benim 2 haftadır böyle geçmeyeceğine ikna oldum artıkBenim de çok kötü 29+2 deyim Ciddi anlamda sancı çekiyorum belime vurmaya başladı ağrı.Sanki her gün artıyor gibi hissediyorum.Magnezyum içiyorum ama hala etki etmediEgzersiz bile yapmıyorum nasıl güçlenecek bu kaslar Umarım doğurduğumu gibi hemen geçer
Hadi bakalım ne zaman gelecek minnoşumuzKızlar bugün de doğurmadımçok çok şükür su seviyesi iyi çıktı azalmamış bir kaç gün daha gidermiş. nst de sancılar yine var zaten 3 haftadır var.. bugün daha bi düzene giriyor gibi sanki.. doktorda artık gelcek sancılar gibi dedi.. Tansiyon 13 8 çıktı. İdrar tahlili istedi. Bakalım protein çıkarsa işler karışır ama çıkmaz gibi 2. Ölçüldüğünde tansiyon daha düşüktü. Sabah su az mıdır diye stresteydim ondan herhalde
Gözün aydın canım çok şükür, inşallah idrar tahlilide temiz çıkarKızlar bugün de doğurmadımçok çok şükür su seviyesi iyi çıktı azalmamış bir kaç gün daha gidermiş. nst de sancılar yine var zaten 3 haftadır var.. bugün daha bi düzene giriyor gibi sanki.. doktorda artık gelcek sancılar gibi dedi.. Tansiyon 13 8 çıktı. İdrar tahlili istedi. Bakalım protein çıkarsa işler karışır ama çıkmaz gibi 2. Ölçüldüğünde tansiyon daha düşüktü. Sabah su az mıdır diye stresteydim ondan herhalde
Bunu duymaya ihtiyacım varmışKızlarrr, on günlük tazecik bir anne olarak şunu söyleyebilirimki eğer sizi doğum sonrası bebekli hayatın zorluğuyla ve uykusuz gecelerle korkutuyorlarsa, korkmayın. Bak evet hayatın ve düzenin tamamen değişiyor bu doğru. Ama şahsen hamileliğimin özellikle son aylarındaki yaşadığım rahatsızlıklar, o ağırlaşma, hareket kısıtlanması ve uykusuzluk bence daha kötüydü. Risksiz ve normal bir hamilelik yaşadım halbuki. Sezeryanla doğum yaptım, yani iyileşmesi daha zor diyorlar ama ona rağmen sezeryanlı dikişli halimle daha iyi hissediyorum kendimi. Geceleri devamlı uyanmak zorundasın bebeğin için, ama uyuduğun o kısacık uykular kaliteli uyku oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?