2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba, aynı ağrı bende dr var Artık tamamen yürümekte zorlanıyorum.Sizin geçti mi acaba ne durumdasınız ?
Merhaba.. benim malesef geçmedi biraz hafifledi sadece.. topallayarak yürüyorum biraz, özellikle 10 dk dan fazla yürüyünce sancı yapıyor adeta. Ama doktor da doğuma kadar geçmez muhtemelen dedi. Bebeğin yaptığı ağırlık ve baskıdan dolayı kas ve eklemler eziliyor kaslarını güçlendirmelisin dedi

Bütün gece uyumadım ve sabah kalktım duş aldım , dua okudum. Saçımı yaptım makyajımı yaptım hazırlandım Kontrole gidiyorum Belki de doğuma
Bu kadar saattir yazmadığına göre doğuma girmiş olmalısın canım inşallah iyisinizdir sen ve bebişin güzel haberlerini bekliyoruzzz

Kızlar bugün de doğurmadım çok çok şükür su seviyesi iyi çıktı azalmamış bir kaç gün daha gidermiş. nst de sancılar yine var zaten 3 haftadır var.. bugün daha bi düzene giriyor gibi sanki.. doktorda artık gelcek sancılar gibi dedi.. Tansiyon 13 8 çıktı. İdrar tahlili istedi. Bakalım protein çıkarsa işler karışır ama çıkmaz gibi 2. Ölçüldüğünde tansiyon daha düşüktü. Sabah su az mıdır diye stresteydim ondan herhalde

Benim de çok kötü 29+2 deyim Ciddi anlamda sancı çekiyorum belime vurmaya başladı ağrı.Sanki her gün artıyor gibi hissediyorum.Magnezyum içiyorum ama hala etki etmedi Egzersiz bile yapmıyorum nasıl güçlenecek bu kaslar Umarım doğurduğumu gibi hemen geçer

Şu 13/8 13/9 benim ömrümü yedi. Benim preeklampsi riskim vardı ya ondan dolayı çok korkuyordum. Ama belki de son haftalarda hafif yükselmeler normaldir.

Senin çok erken başlamış canım belki farklı bi ağrıdır benim 2 haftadır böyle geçmeyeceğine ikna oldum artık yüzme önerdi doktor bana ama karnım burnumda korkuyorum onu yapmaya öylece doğumu bekliyorumm

Hadi bakalım ne zaman gelecek minnoşumuz ben de ses gelmeyince doğurdun sandım

Kızlar bu sabah bebeğim çok tembel ya.. dürtüyorum dürtüyorum küçük bir tepki veriyor duruyor. Bi de karnım semsert ama hiç ağrım yok. Doktorum sertleşme olursa da gel demişti ama her şeye pıtı pıtı doktora gitmek istemiyorum. Kasılma olsa sertleşme ile birlikte ağrı da olurdu değil mi?

Gözün aydın canım çok şükür, inşallah idrar tahlilide temiz çıkar

Benimde 15.45te randevum var bakalım ne olacak

Kızlarrr, on günlük tazecik bir anne olarak şunu söyleyebilirimki eğer sizi doğum sonrası bebekli hayatın zorluğuyla ve uykusuz gecelerle korkutuyorlarsa, korkmayın. Bak evet hayatın ve düzenin tamamen değişiyor bu doğru. Ama şahsen hamileliğimin özellikle son aylarındaki yaşadığım rahatsızlıklar, o ağırlaşma, hareket kısıtlanması ve uykusuzluk bence daha kötüydü. Risksiz ve normal bir hamilelik yaşadım halbuki. Sezeryanla doğum yaptım, yani iyileşmesi daha zor diyorlar ama ona rağmen sezeryanlı dikişli halimle daha iyi hissediyorum kendimi. Geceleri devamlı uyanmak zorundasın bebeğin için, ama uyuduğun o kısacık uykular kaliteli uyku oluyor.

Bunu duymaya ihtiyacım varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…