Ayy hadi bakalım, sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallahKızlar benim yatış yapıldı damar yolu açıldı bekliyorum
Kızlarrr, on günlük tazecik bir anne olarak şunu söyleyebilirimki eğer sizi doğum sonrası bebekli hayatın zorluğuyla ve uykusuz gecelerle korkutuyorlarsa, korkmayın. Bak evet hayatın ve düzenin tamamen değişiyor bu doğru. Ama şahsen hamileliğimin özellikle son aylarındaki yaşadığım rahatsızlıklar, o ağırlaşma, hareket kısıtlanması ve uykusuzluk bence daha kötüydü. Risksiz ve normal bir hamilelik yaşadım halbuki. Sezeryanla doğum yaptım, yani iyileşmesi daha zor diyorlar ama ona rağmen sezeryanlı dikişli halimle daha iyi hissediyorum kendimi. Geceleri devamlı uyanmak zorundasın bebeğin için, ama uyuduğun o kısacık uykular kaliteli uyku oluyor.
Ya benim hep 10 6 11 7 ydi ... ama akşam bugün doğurursam suyu azaldıysa bir şey olursa diye stres yaptım hiç uyuyamadım filan. Ondan öyle oldu muhtemelen. 2. Ölçümde düşmüştü 12ye şükür çünkü suyu iyi olduğunu öğrenmiştimŞu 13/8 13/9 benim ömrümü yedi. Benim preeklampsi riskim vardı ya ondan dolayı çok korkuyordum. Ama belki de son haftalarda hafif yükselmeler normaldir.
Ya benim hep 10 6 11 7 ydi ... ama akşam bugün doğurursam suyu azaldıysa bir şey olursa diye stres yaptım hiç uyuyamadım filan. Ondan öyle oldu muhtemelen. 2. Ölçümde düşmüştü 12ye şükür çünkü suyu iyi olduğunu öğrenmiştimŞu 13/8 13/9 benim ömrümü yedi. Benim preeklampsi riskim vardı ya ondan dolayı çok korkuyordum. Ama belki de son haftalarda hafif yükselmeler normaldir.
Ya bu nst işleri ızun sürüyor. Sonra 2.ye de çekilince uzadı muay. Arada da giremedim annemle eşime laf anlatmaktanHadi bakalım ne zaman gelecek minnoşumuzben de ses gelmeyince doğurdun sandım
Canım ben bugün biraz uyudum akşamki uykusuzluk sonrası o yüzden geç girdim .. şimdi nasıl bebiş? Hareket sayısı 10u geçiyorsa korkma yinede hareketleri takip et. Sertlik kasolma anında oluyor. Ama ağrı yok. Bazen çok yüksek sancı (sertlik kasılma) olursa hafif rahatsız edici bi ağrı oluyor. Tatlı ye sola yat filan hareket ediyorsa korkma ama sen bilirsin bebeğini yani normaldeki hareketiyleKızlar bu sabah bebeğim çok tembel ya.. dürtüyorum dürtüyorum küçük bir tepki veriyor duruyor. Bi de karnım semsert ama hiç ağrım yok. Doktorum sertleşme olursa da gel demişti ama her şeye pıtı pıtı doktora gitmek istemiyorum. Kasılma olsa sertleşme ile birlikte ağrı da olurdu değil mi?
Canım ne oldu senin muay? Bitmiş olmalı.. iyidir herşey inş. Benim idrarda sıkıntı yok.Gözün aydın canım çok şükür, inşallah idrar tahlilide temiz çıkar
Benimde 15.45te randevum var bakalım ne olacak
Bir şey olsa söylerdi canım niye kendine dert ediyorsun. Riskli durum olsa söylerdi şuna dikkat et vs diye.bebegin suyunda artis varmis normalde 8 olmasi gerekirken benim su miktari 9.1 cikti bi sorun olurmu acaba doktora sordugumda sadece suyun gelirse kordon sarkmasi olabilir beklemeden hemen gelirsin hastaneye dedi ama icim rahat etmedi
insallah canm persembeye tekrar cagirdi bakalim o zaman ne dicek 39+1 oluyorumBend
Bir şey olsa söylerdi canım niye kendine dert ediyorsun. Riskli durum olsa söylerdi şuna dikkat et vs diye.
Ben de öyle düşünüyorum umarım rapor bulabiliriz 2. Dönem de ücretsize ayrılırım haziran a kadarİlk dönemi raporla kapatırız da 2. Döneme bende ücretsiz düşünüyorum canım. Sende mi böyle düşünüyorsun?
Yani hala zayıf hareketleri.. acile gidicem böyle giderse çok tadım kaçtı. Tamamen hareketsiz değil ama gözle görülür bir azalma söz konusu. Tatlı yeme ve sola yatma hepsini denedim.. garip yani bilmiyorumCanım ben bugün biraz uyudum akşamki uykusuzluk sonrası o yüzden geç girdim .. şimdi nasıl bebiş? Hareket sayısı 10u geçiyorsa korkma yinede hareketleri takip et. Sertlik kasolma anında oluyor. Ama ağrı yok. Bazen çok yüksek sancı (sertlik kasılma) olursa hafif rahatsız edici bi ağrı oluyor. Tatlı ye sola yat filan hareket ediyorsa korkma ama sen bilirsin bebeğini yani normaldeki hareketiyle
Git canım ya bu stresle merakla uyuyamazsın zaten şimdi son haftalar git hemen alırlar zaten seniYani hala zayıf hareketleri.. acile gidicem böyle giderse çok tadım kaçtı. Tamamen hareketsiz değil ama gözle görülür bir azalma söz konusu. Tatlı yeme ve sola yatma hepsini denedim.. garip yani bilmiyorum
Harbiden tosun paşaymışKızlar ben doğurdum4 kilo 260 gr doğdu benim tosun paşa. İlk kez ameliyat olduğum için tansiyonum düştü panik atak oldum sakinleştirici yapıldı uyumuşum doğumda.. şu an ağrı kesici taktırdım bebem emsin diye uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?