2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar benim yatış yapıldı damar yolu açıldı bekliyorum
Ayy hadi bakalım, sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah

Ne güzel moral oldunuz, herkes “uyuyabiliyorken uyu” vs şeyler söylerken, taze anneden bunları duymak çok güzel Birde bakış açısı çok önemli, dediğiniz gibi şuan uykusuzluk çekmeye başladık zaten son zamanlar; e buna alıştık, bebeğimiz olduğunda şükür sebebimiz uykusuzluk olacak Çok teşekkür ederiz, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

bebegin suyunda artis varmis normalde 8 olmasi gerekirken benim su miktari 9.1 cikti bi sorun olurmu acaba doktora sordugumda sadece suyun gelirse kordon sarkmasi olabilir beklemeden hemen gelirsin hastaneye dedi ama icim rahat etmedi

Şu 13/8 13/9 benim ömrümü yedi. Benim preeklampsi riskim vardı ya ondan dolayı çok korkuyordum. Ama belki de son haftalarda hafif yükselmeler normaldir.
Ya benim hep 10 6 11 7 ydi ... ama akşam bugün doğurursam suyu azaldıysa bir şey olursa diye stres yaptım hiç uyuyamadım filan. Ondan öyle oldu muhtemelen. 2. Ölçümde düşmüştü 12ye şükür çünkü suyu iyi olduğunu öğrenmiştim

Şu 13/8 13/9 benim ömrümü yedi. Benim preeklampsi riskim vardı ya ondan dolayı çok korkuyordum. Ama belki de son haftalarda hafif yükselmeler normaldir.
Ya benim hep 10 6 11 7 ydi ... ama akşam bugün doğurursam suyu azaldıysa bir şey olursa diye stres yaptım hiç uyuyamadım filan. Ondan öyle oldu muhtemelen. 2. Ölçümde düşmüştü 12ye şükür çünkü suyu iyi olduğunu öğrenmiştim

Canım ben bugün biraz uyudum akşamki uykusuzluk sonrası o yüzden geç girdim .. şimdi nasıl bebiş? Hareket sayısı 10u geçiyorsa korkma yinede hareketleri takip et. Sertlik kasolma anında oluyor. Ama ağrı yok. Bazen çok yüksek sancı (sertlik kasılma) olursa hafif rahatsız edici bi ağrı oluyor. Tatlı ye sola yat filan hareket ediyorsa korkma ama sen bilirsin bebeğini yani normaldeki hareketiyle

Bend
bebegin suyunda artis varmis normalde 8 olmasi gerekirken benim su miktari 9.1 cikti bi sorun olurmu acaba doktora sordugumda sadece suyun gelirse kordon sarkmasi olabilir beklemeden hemen gelirsin hastaneye dedi ama icim rahat etmedi
Bir şey olsa söylerdi canım niye kendine dert ediyorsun. Riskli durum olsa söylerdi şuna dikkat et vs diye.

Monurol kullanıp ta ishal olan oldu mu aranızda kızlar
3 gündür ishalim doktoru bilgilendirmem gerekir mi bilemedim

Doğuran kızlar, bıçak batması dediniz ya sol kasığımda var şuan ama tek solda. Birde bacakla vücut arası yani. Diğer bölge değil açılma mı oluyordur?

Yani hala zayıf hareketleri.. acile gidicem böyle giderse çok tadım kaçtı. Tamamen hareketsiz değil ama gözle görülür bir azalma söz konusu. Tatlı yeme ve sola yatma hepsini denedim.. garip yani bilmiyorum

Yaaa makyajını yapıp gitmiş çok tatlısın :)))) NewMamaa

Arkadaşlar yarında benim kontrolüm var ama hiç beni doğurtmaya niyeti yok doktorumun. Ama ben çok istiyorum çünkü bel ve sırt ağrım bütün günlük yaşantımı yaşanmaz hale getiriyor obez gibi hissediyorum kendimi ve herkese diyorum şişmanlık kötü bişeymiş. Enerjim bitik dizlerim ağrıyor yataktan kalkarken kendimi kaydırarak yatağın ucuna gidebiliyorum. 30 kilo aldım pişman mıyım evet

Diyetisyenlerle görüştüm hiçbiri doğum sonrası direkt başlamıyor. 40 gün-3 ay-6 ay sonra başlayabiliriz diyorlar hepsinin cevap farklı farklı

He bide doktorun verdiği pilates merdiven ve squatlardan vazgeçtim. Normal olmazsa olmasın kardeşim dedim. Stres oluyorum yani yaptım mı yapabilcem mi ay bu akşamı atladım yok vicdan azabı çek.

Biraz gerginim galiba

Yani hala zayıf hareketleri.. acile gidicem böyle giderse çok tadım kaçtı. Tamamen hareketsiz değil ama gözle görülür bir azalma söz konusu. Tatlı yeme ve sola yatma hepsini denedim.. garip yani bilmiyorum
Git canım ya bu stresle merakla uyuyamazsın zaten şimdi son haftalar git hemen alırlar zaten seni

Harbiden tosun paşaymış maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…