2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah sağlıkla büyüsün
Bende hiç ameliyat olmadım sezeryandan korkyorun o yüzden çok panik anında sakinleştirici yapmaları güzelmiş

Yani hala zayıf hareketleri.. acile gidicem böyle giderse çok tadım kaçtı. Tamamen hareketsiz değil ama gözle görülür bir azalma söz konusu. Tatlı yeme ve sola yatma hepsini denedim.. garip yani bilmiyorum
Ben dün akşam 8 gibi yaşadım bu hissi bi ağlama krizine girdim bir süre takip ettim hareket etmedi dürtünce filan hareket ederdi benimki mutlaka hafifte olsa tepki verirdi vermedi korktum. Sonra dürte dürte uyandırdım uyuyormuş. Artık büyüyorlar yerleri azalıyor filan ama yinede içine sinmiyorsa bir git istersen. Benim doktor hareketsizlik olursa direk bizim doğumhaneye gel bizim ebeler baksın diyor.

Oyy canım gözün aydın. Sağlıkla büyüsün minik paşa sen de zamanla toparlayacaksın inş.

Canım benim bunların hepsi bizde de var.. ve doğum sonrası azalacak merak etme. Ödem çok bir kere. Evet hemen rejim yapamayız ama yinede azalacak korkma.. senin de 12 eylülmüş beklenen tarih günlermiz aynı. Yarınla beraber 7 günümüz kaldı. Sabırr :)

Hareketlerde seni kötü etkiliyorsa azalt yada yapma senden kıymetli değil.. dizler çünkü kötü etkileniyor ödem ve kilodan.. yürüyüş yap en azından yapabilirsen.

Sabrediyoruz onlar için en hayırlı şekilde doğacaklarr squat yapmayan normal doğuramaz diye bir şey yok korkma.

Tebrik ederim maşallah tosuncuğa Allah analı babalı büyütsün

Oh maşşallahhh tosuna
Gözün aydın canım darısı biz bekleyenlere

Hele bi ataklar baslasin :)
Doğuran kızlar, bıçak batması dediniz ya sol kasığımda var şuan ama tek solda. Birde bacakla vücut arası yani. Diğer bölge değil açılma mı oluyordur?

Nööoo acilma agrisi bacaklara vurmuyor. Gobek deliginden asagi dogru indiginde camasirin basladigi noktaya yakin bolgelerde icte bir agri oluyor. (Adet sancisina ve mide yanmasina benzeyen bir agri gibi)

Massaaallahh ... ultrasonda da mi bu kadar tombikti? Allah anali babali buyutmek nasip etsin
Minigin omru saglikli, mutlu, huzurlu gecsin.

Kızlar selam,

Minik bir sorum olacak. Su gelişini nasıl anladınız ?
Ayırt edememekten çok korkuyorum, 39. Hafta içerisindeyim şu anda

Kuzum ya bacak değil ama nasıl tarif edeyim burayı. Bacakla gözde birleşiyor ya o birleşim yerinden gövdeme doğru. Ama dediğin gibi orta değil sol taraf.. orada bıçak batması oluyor gbi sızlıyor arada.

Kuzum ya bacak değil ama nasıl tarif edeyim burayı. Bacakla gözde birleşiyor ya o birleşim yerinden gövdeme doğru. Ama dediğin gibi orta değil sol taraf.. orada bıçak batması oluyor gbi sızlıyor arada.

Senin bahsettigin agri daha kemiksel bi agri sanki? Hani ben haftalar once, bacagima bi agri girdi tum gun topalladim diye bahsetmistim, dogumdan sonra ortopediye gitmem onerilmisti.

O da bana bicak saplanmasi gibi geliyordu.

Canım ne oldu senin muay? Bitmiş olmalı.. iyidir herşey inş. Benim idrarda sıkıntı yok.
İyi canım çok şükür. 37+0dık bugün 3 kilo 51cm olmuşuz Suyuda iyiymiş şükür. Ama kanala girmemiş. Tecrübelerime göre 40. Haftayı bulabilir dedi doktor. Biraz incindim ben haftaya falan doğsun istiyordum

Senin bahsettigin agri daha kemiksel bi agri sanki? Hani ben haftalar once, bacagima bi agri girdi tum gun topalladim diye bahsetmistim, dogumdan sonra ortopediye gitmem onerilmisti.

O da bana bicak saplanmasi gibi geliyordu.
Yok kuzum bacakta değil ama vücudumda bu. Bacaklarda sorun yok

Ooo dur daha bizimkiler girmedi sen hele bi 38 bitir 39 bitir

Kızlar selam,

Minik bir sorum olacak. Su gelişini nasıl anladınız ?
Ayırt edememekten çok korkuyorum, 39. Hafta içerisindeyim şu anda
Gelse anlarmışsın ya şaar diye tutamadığın çok geliyormuş, yada sızma şeklinde hep geliyormuş. Çamaşırın hep ıslarnırsa ped koycan o da ıslanırsa su dur.. benim 2 ayrı zamanda bir avuç içine yakın ıslaklık oldu hemen çamaşır değiştirdim devamı gelmedi. Akıntıymış.

Ya ben duştayken bi akıntı oldu açık renkli ama idrar mı tutamadım ya da başka bir şey mi anlamadım ve çok korktum açıkçası eşime söylediğimde hastaneye gidelim diye pimpirikleniyorsundur dedi. Çok gerginim o yüzden şimdi

Yok canım devamı gelmediyse değildir.. çamaşırını takip et. Ben doktoruma sordum duşta gelirse anlamazsam diye su başlayınca öyle bir kere gelmez devamı mutlaka gelir demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…