Ya herkes hallediyor bir şekilde biz de artık rica minnet alacağız rapor. 2. Dönem de inşallah kapatıp seminer dönemi bir daha başlarız göreveBen de öyle düşünüyorum umarım rapor bulabiliriz 2. Dönem de ücretsize ayrılırım haziran a kadar
Kızlar ben doğurdum4 kilo 260 gr doğdu benim tosun paşa. İlk kez ameliyat olduğum için tansiyonum düştü panik atak oldum sakinleştirici yapıldı uyumuşum doğumda.. şu an ağrı kesici taktırdım bebem emsin diye uğraşıyorum
Ben dün akşam 8 gibi yaşadım bu hissi bi ağlama krizine girdimYani hala zayıf hareketleri.. acile gidicem böyle giderse çok tadım kaçtı. Tamamen hareketsiz değil ama gözle görülür bir azalma söz konusu. Tatlı yeme ve sola yatma hepsini denedim.. garip yani bilmiyorum
Oyy canım gözün aydın. Sağlıkla büyüsün minik paşaKızlar ben doğurdum4 kilo 260 gr doğdu benim tosun paşa. İlk kez ameliyat olduğum için tansiyonum düştü panik atak oldum sakinleştirici yapıldı uyumuşum doğumda.. şu an ağrı kesici taktırdım bebem emsin diye uğraşıyorum
Canım benim bunların hepsi bizde de var.. ve doğum sonrası azalacak merak etme. Ödem çok bir kere. Evet hemen rejim yapamayız ama yinede azalacak korkma.. senin de 12 eylülmüş beklenen tarih günlermiz aynı. Yarınla beraber 7 günümüz kaldı. Sabırr :)Yaaa makyajını yapıp gitmiş çok tatlısın :))))NewMamaa
Arkadaşlar yarında benim kontrolüm var ama hiç beni doğurtmaya niyeti yok doktorumun. Ama ben çok istiyorum çünkü bel ve sırt ağrım bütün günlük yaşantımı yaşanmaz hale getiriyorobez gibi hissediyorum kendimi ve herkese diyorum şişmanlık kötü bişeymiş. Enerjim bitik dizlerim ağrıyor yataktan kalkarken kendimi kaydırarak yatağın ucuna gidebiliyorum. 30 kilo aldım pişman mıyım evet
Diyetisyenlerle görüştüm hiçbiri doğum sonrası direkt başlamıyor. 40 gün-3 ay-6 ay sonra başlayabiliriz diyorlar hepsinin cevap farklı farklı
He bide doktorun verdiği pilates merdiven ve squatlardan vazgeçtim. Normal olmazsa olmasın kardeşim dedim. Stres oluyorum yani yaptım mı yapabilcem mi ay bu akşamı atladım yok vicdan azabı çek.
Biraz gerginim galiba
Tebrik ederim maşallah tosuncuğaKızlar ben doğurdum4 kilo 260 gr doğdu benim tosun paşa. İlk kez ameliyat olduğum için tansiyonum düştü panik atak oldum sakinleştirici yapıldı uyumuşum doğumda.. şu an ağrı kesici taktırdım bebem emsin diye uğraşıyorum
Aynen aynen valla herkes yapıyorYa herkes hallediyor bir şekilde biz de artık rica minnet alacağız rapor. 2. Dönem de inşallah kapatıp seminer dönemi bir daha başlarız göreve
Oh maşşallahhh tosunaKızlar ben doğurdum4 kilo 260 gr doğdu benim tosun paşa. İlk kez ameliyat olduğum için tansiyonum düştü panik atak oldum sakinleştirici yapıldı uyumuşum doğumda.. şu an ağrı kesici taktırdım bebem emsin diye uğraşıyorum
Kızlarrr, on günlük tazecik bir anne olarak şunu söyleyebilirimki eğer sizi doğum sonrası bebekli hayatın zorluğuyla ve uykusuz gecelerle korkutuyorlarsa, korkmayın. Bak evet hayatın ve düzenin tamamen değişiyor bu doğru. Ama şahsen hamileliğimin özellikle son aylarındaki yaşadığım rahatsızlıklar, o ağırlaşma, hareket kısıtlanması ve uykusuzluk bence daha kötüydü. Risksiz ve normal bir hamilelik yaşadım halbuki. Sezeryanla doğum yaptım, yani iyileşmesi daha zor diyorlar ama ona rağmen sezeryanlı dikişli halimle daha iyi hissediyorum kendimi. Geceleri devamlı uyanmak zorundasın bebeğin için, ama uyuduğun o kısacık uykular kaliteli uyku oluyor.
Doğuran kızlar, bıçak batması dediniz ya sol kasığımda var şuan ama tek solda. Birde bacakla vücut arası yani. Diğer bölge değilaçılma mı oluyordur?
Kızlar ben doğurdum4 kilo 260 gr doğdu benim tosun paşa. İlk kez ameliyat olduğum için tansiyonum düştü panik atak oldum sakinleştirici yapıldı uyumuşum doğumda.. şu an ağrı kesici taktırdım bebem emsin diye uğraşıyorum
Yaa hayırlı olsun sanırım bizim de 25 Eylül olacakBize de gün verildi.Allah izin verirse 26 eylül de doğuma gidiyorum19unda kontrole çağırdı
Kuzum ya bacak değil ama nasıl tarif edeyim burayı. Bacakla gözde birleşiyor ya o birleşim yerinden gövdeme doğru. Ama dediğin gibi orta değil sol taraf.. orada bıçak batması oluyor gbi sızlıyor arada.Hele bi ataklar baslasin :)
Nööoo acilma agrisi bacaklara vurmuyor. Gobek deliginden asagi dogru indiginde camasirin basladigi noktaya yakin bolgelerde icte bir agri oluyor. (Adet sancisina ve mide yanmasina benzeyen bir agri gibi)
Massaaallahh ... ultrasonda da mi bu kadar tombikti? Allah anali babali buyutmek nasip etsin
Minigin omru saglikli, mutlu, huzurlu gecsin.
Kuzum ya bacak değil ama nasıl tarif edeyim burayı. Bacakla gözde birleşiyor ya o birleşim yerinden gövdeme doğru. Ama dediğin gibi orta değil sol taraf.. orada bıçak batması oluyor gbi sızlıyor arada.
İyi canım çok şükür. 37+0dık bugün 3 kilo 51cm olmuşuzCanım ne oldu senin muay? Bitmiş olmalı.. iyidir herşey inş. Benim idrarda sıkıntı yok.
Yok kuzum bacakta değil ama vücudumda bu. Bacaklarda sorun yokSenin bahsettigin agri daha kemiksel bi agri sanki? Hani ben haftalar once, bacagima bi agri girdi tum gun topalladim diye bahsetmistim, dogumdan sonra ortopediye gitmem onerilmisti.
O da bana bicak saplanmasi gibi geliyordu.
Ooo dur daha bizimkiler girmediİyi canım çok şükür. 37+0dık bugün 3 kilo 51cm olmuşuzSuyuda iyiymiş şükür. Ama kanala girmemiş. Tecrübelerime göre 40. Haftayı bulabilir dedi doktor. Biraz incindim ben haftaya falan doğsun istiyordum
Gelse anlarmışsınKızlar selam,
Minik bir sorum olacak. Su gelişini nasıl anladınız ?
Ayırt edememekten çok korkuyorum, 39. Hafta içerisindeyim şu anda
Ya ben duştayken bi akıntı oldu açık renkli ama idrar mı tutamadım ya da başka bir şey mi anlamadım ve çok korktum açıkçasıGelse anlarmışsınya şaar diye tutamadığın çok geliyormuş, yada sızma şeklinde hep geliyormuş. Çamaşırın hep ıslarnırsa ped koycan o da ıslanırsa su dur.. benim 2 ayrı zamanda bir avuç içine yakın ıslaklık oldu hemen çamaşır değiştirdim devamı gelmedi. Akıntıymış.
Yok kuzum bacakta değil ama vücudumda bu. Bacaklarda sorun yok
Yok canım devamı gelmediyse değildir.. çamaşırını takip et. Ben doktoruma sordum duşta gelirse anlamazsam diye su başlayınca öyle bir kere gelmez devamı mutlaka gelir demişti.Ya ben duştayken bi akıntı oldu açık renkli ama idrar mı tutamadım ya da başka bir şey mi anlamadım ve çok korktum açıkçasıeşime söylediğimde hastaneye gidelim diye pimpirikleniyorsundur dedi. Çok gerginim o yüzden şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?