Puff :s evet orası galiba ama bacağa doğru değil içeri.. neyse hangisiyse çekeceğiz artık. Ama galiba benim yaklaşıyor doğum ya belim ağrıyor bugün akşam üstünden beri ..Tam yerini anlatiyorum bak o agrinin
Kalca kemigi ile bacak uyluk kemiginin birlestigi noktalara sol kasiktan içeri dogru bicak saplanmasi.
Bu ağrı yüzünden gecen hafta 2 kere acile gittimTam yerini anlatiyorum bak o agrinin
Kalca kemigi ile bacak uyluk kemiginin birlestigi noktalara sol kasiktan içeri dogru bicak saplanmasi.
Kızlar ben doğurdum4 kilo 260 gr doğdu benim tosun paşa. İlk kez ameliyat olduğum için tansiyonum düştü panik atak oldum sakinleştirici yapıldı uyumuşum doğumda.. şu an ağrı kesici taktırdım bebem emsin diye uğraşıyorum
Biraz takip ediyim bebeğin hareketlerini ve ıslaklığıYok canım devamı gelmediyse değildir.. çamaşırını takip et. Ben doktoruma sordum duşta gelirse anlamazsam diye su başlayınca öyle bir kere gelmez devamı mutlaka gelir demişti.
Allah allah benimde mi öyle.. şuan vücudumun her yerinde yeni ağrılar başlıyor. Galiba doğurcam yakındaBu ağrı yüzünden gecen hafta 2 kere acile gittimKasılma veya açılma sanıp. Sonuç açılma yoktu. Ama düzensiz kasılmalarım vardı. Doktor kasların kasılıp gevşeyerek kendini doğuma hazırlıyor dedi. 3-4 gün aralıklarla sürdü, haftasonunu rahat geçirdim sonrasında şu anda yok
İnternetten dr videosu izle kitaplar varsa evde bak doğum belirtisine. Su gelmesinde hepsinde aynı şey yazıyor kuzum. Bende geçen hafta streslenmiştim de ordan çok araştırdım. Şuan rahatım.. o kadar doktorların hepsi aynısını diyor.Biraz takip ediyim bebeğin hareketlerini ve ıslaklığıdoktorum tatilde iyice stres oldum o yokken.
Puff :s evet orası galiba ama bacağa doğru değil içeri.. neyse hangisiyse çekeceğiz artık. Ama galiba benim yaklaşıyor doğum ya belim ağrıyor bugün akşam üstünden beri ..
Bu ağrı yüzünden gecen hafta 2 kere acile gittimKasılma veya açılma sanıp. Sonuç açılma yoktu. Ama düzensiz kasılmalarım vardı. Doktor kasların kasılıp gevşeyerek kendini doğuma hazırlıyor dedi. 3-4 gün aralıklarla sürdü, haftasonunu rahat geçirdim sonrasında şu anda yok
İnternetten dr videosu izle kitaplar varsa evde bak doğum belirtisine. Su gelmesinde hepsinde aynı şey yazıyor kuzum. Bende geçen hafta streslenmiştim de ordan çok araştırdım. Şuan rahatım.. o kadar doktorların hepsi aynısını diyor.
Ya herkes hallediyor bir şekilde biz de artık rica minnet alacağız rapor. 2. Dönem de inşallah kapatıp seminer dönemi bir daha başlarız göreve
Ben o zaman acile gittiğimde 90-100 görmüştüm nstde. Serum takmayı önermişlerdi. Ben doğum sancısını anlamam diye istememiştim. 3-4 gün öyle çektim duruldu dediğim gibi.Allah allah benimde mi öyle.. şuan vücudumun her yerinde yeni ağrılar başlıyor. Galiba doğurcam yakında(psikolojik olabilir çaktırmayın)
Ama valla bak kasıklarda var. Bıçak sapması var. Adet ağrısı var bel ağrısı var.. karnımda gerilme sancı oluyor.
Acilma agrimi anlatiyorum.
mide yanmasini dusun adet agrisiyla birlestir.
Bu agri sekli vajina girisinden hizali sekilde bir karis iceri giriyordu ordan hem gobege hem bele vuran bir agriydi. Bu agri varken nst'de sancim 30 cikmisti oyle soyleyim.
Bir gun evvel de belden yukari dogru sanki bi kutletsem rahatlayacakmisim gibi bir sirt agrisi vardi.
bu tamamen ortopedik bir agri aslinda doktorum oyle demisti. Muhtemelen kalsiyum eksikligi gibi bi eksiklik sebebiyle (ben hic magnezyum destegi almadim, burda herkesin doktoru agrilar icin magnezyum yazmis diye soyluyorum bunu benim kullandigim multivitaminde eser miktarda vardi sadece) yasanan bi agri bu. Pediatristimiz sunu soyledi ama gecen hafta, emzirmek ve hamilelik kalsiyum depolarini somurur, bu yuzden osteoporoz agrilari yasayabilirsin.
Kemik erimesi olabilirmis.
tabi sizlerin ilk gebeligi, ben ilk gebeligimde bu agriyi yasamamistim. O yuzden belki farkli biseydir sizin yasadiginiz.
Su geldiginden suphelendiginizde bir hijyenik ped yerlestirin camasiriniza doluyorsa o sudur. Akinti pedi doldurmaz.
Ben de öğretmenim çalışabilir raporu aldım ama aktarılmıyor yönetmelikte açık maddesi varTeach_Mavi 1HANIM kızlar size bir sorum var hazır okul konusu açılmışken :) ben şuan 37. Haftamdayım 32.haftamda çalışabilir raporu almıştım aslında yaz tatiline denk geliyor ama ne olur ne olmaz belki idare 5 haftayı aktarır diye raporu verdim müdürüme. Şimdi bu 5 haftalık izni hemen sisteme aktarıyorlar mı ne zaman yapmaları gerekiyor biliyor musunuz? Benim müdürüm de bu konuları tam bilmiyor sanırım yapabilir misiniz dediğimde yapmaya çalışacağım demişti ona hatırlatmak istiyorum geç olmadan.
Aktaranlar varmış diye duymuştum şansımı denemek istedim bende. Keşke aktarılsa eş durumu da yapamıyoruz şuan biz. Ben deprem bölgesinde görevliyim bebekle gitmek zor tek maaşla da geçinmek zorBen de öğretmenim çalışabilir raporu aldım ama aktarılmıyor yönetmelikte açık maddesi var
Ben günde 2xMg alıyorum 20. Haftadan beri, eksiklik olabileceğini sanmıyorumCa için de peynir, yoğurt, süt max seviyede tüketiyorum. Beni Magnezyum hafifletmedi.
Akıntı dediğim şey de duşta oldu sonra bi daha ıslaklık hissetmedim. Değildi heralde
Dikişler buna engel
AhahaIste sadece mg degil kalsiyum eksikligi de yasatiyor bu agrilari. Misal ilk gebeligimde dis kaybi yasadim ben kalsiyum eksikligi yuzunden ama bacak agrilarim hic olmamisti. Nereden vuracagi hic belli olmuyor. (Doguma 31 disle girmistim ajsjsjjs Allah'tan arka siradaydi da rezil olmadim)
Dusta akinti hissi dogal aslinda, beklenti icindesiniz.
Bir de suyu gelerek dogum yapmak aslinda cok sik yasanan bi olay degil, bircok insanin suyu acilmalar ilerleyene, bebek kendini kanala itene dek gelmiyor.
Ahahabenim şu an bile dişim eksik 20 likleri çıkaramadım kaldılar
Şu gelmesinden korkmuyorum da bebeğin susuz kalmasından korkuyorum.
Bir şey olsa hissederim heralde çok hareketli çünkü, doktorun olmaması da beni iyice her şeyde strese sokuyor.
Ben de duydum ama riske atmaya gerek yok usulsüz bi işlem oluyo sonuçtaAktaranlar varmış diye duymuştum şansımı denemek istedim bende. Keşke aktarılsa eş durumu da yapamıyoruz şuan biz. Ben deprem bölgesinde görevliyim bebekle gitmek zor tek maaşla da geçinmek zor
Maşallh tam tosuncukKızlar ben doğurdum4 kilo 260 gr doğdu benim tosun paşa. İlk kez ameliyat olduğum için tansiyonum düştü panik atak oldum sakinleştirici yapıldı uyumuşum doğumda.. şu an ağrı kesici taktırdım bebem emsin diye uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?