2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oof ama sana kalırsa hiç bir ağrım doğum ağrısı değil ne zaman doğurcam ben

Dikişler buna engel uykusuz her gece şarkısı beni anlatıyor kuzu ben ole diyim sen anla senin dr ne dedi bakamadım gruba ne zaman geliyo simayimiz
Ahahah uyuduğun ağrılı gecelere say alıştınız mı bebişli hayata bakim öğreniyon dimi herşeyi bak bana anlatçan:)

Valla bugün baktı su seviyesi , sancılar var nstde 80lerde ama düzenli değil tam. Bakalım beklemeye devam. Sana güle güle seni gibi oldum doğsun qrtık :) 39+0ım bakalım

Maşallah size gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Ooo yaklaştı geliyor gelmekte olan kuzum büyük kavuşma yakinn
Ne süt arttırır
Ne yaparsak meme yara olmaz
Bebis gaz olmasin diye Ne yapıyorum
Hepsini bizzat onden tecrübe ediyorum deneme yanılma yapıyorum size direk etkili olanları soylicem su an mesela rezene çayımı demledim icicem dr mama desteği verebilirsin dedi ama ben 5 gündür vermeden denemek istedim sadece anne sütü alsın istedim bi sıkıntı çıkmadı kuzum bebe gak dese meme guk dese meme veriyorum o emdikce de süt artıyor ben Tek tek yazarim her takildigin yerde cok sukur meme ucu yaram olmadi ilk olur gibi oldu garmastan kremi sürdüm 2 gunde gecti ve göğüs kalkanı kullanıyorum gerçekten bunu icat edenden Allah razı olsun çok iyi asla yara olmuyor

Oyh masallah tosunuma saglikla büyütün

kibrisss kuzum senin nasıl gidiyor bebisle
Canım bende uykusuz geceler senin dediğin gibi , ama bebiş iyi olsunda bişey olmaz , ama ben aşırı uykum geliyor ya , sende böylemisin yani gözlerim açılmıyor direniyorum ama yok gözlerim zorla açılıyor bazen süt vere vere uyuyacam hep yorgun baygın geziyorum

Bu arada kızlar xiomi c200 kamerasını aldım , memnun kaldım , gece görünüşü var , dışarıya çıkınca bile izleye biliyorum , sesim gidiyor ses geliyor , eşim ve ben ikimizde telefondan aynı zamanda izleye biliyoruz , fiyatında uygun bin lira , ama iyiki aldım düşünürseniz tavsiye ederim ben bu kamerayı 360 derece döne bilen , hareket algılaması var ve hemen bildirim geliyor hareket algılandığında

kuzu ben geceleri emzirirken kafam pat dusuyo tekrar kaldırıyorum o dereceyim bi de bizimki gececi 2 saatte bir emmesi gerekiyor diye belki uyanmaz diye alarm kuruyorum ama hep alarmdan önce uyanıyor ama olsun yeter ki bebislerimiz iyi olsun

Aynen vallahi iyi olsunlar da , benim ki bu gün çok az uyandı diye moralim bozuk niye uyanmadı diye ama benim kafamda senin gibi oluyor geceleri , bende 2saate bir süt veriyorum , midesi çok sütü almıyor kusuyor az az veriyorum o yüzden

Ben dun 4 saat uyanmadı diye dr a gittim durtuyorum gidikliyorm ayak altını yok meme de almadı korktum gittim dr bakti bisey yok dedi 15 gun sonra da uyumuyor diye geleceksiniz dedi guldu analik işte çok uyusa da insan endiseleniyo

Aynı şeyleri yaşadım bugün gitmedim doktora bekledimm ve sonuç belli bi saat sonra kıpır kıpır parti verdi içeride. Bütün gün dürttüm bana mısın demedi deminden beri balık gibi oradan Oraya geçiyor bacakları

Aynen canım , ben uyanık kem daha çok yoruluyorum ama daha mutluyu uyduğunda hep endişeliyim hep kontrol ediyorum , yani senin gibiyim bende acaba herkes mi böyle ya

Aynen canım , ben uyanık kem daha çok yoruluyorum ama daha mutluyu uyduğunda hep endişeliyim hep kontrol ediyorum , yani senin gibiyim bende acaba herkes mi böyle ya
Bence öyledir bana uyurken gun icinde uyu diyorlar ama ben sürekli aklım onda olduğu için uyuyamıyorum gece uyuduğum 2 veya 3 saatlik uykuyla duruyorum bi bugun 2 saat uyudum gun icinde uyurken de derin uyuyamiyorum surekli ağlama sesi duyar gibiyim uyanıyorum bi bakiyorm uyuyor

Ah aynııı ben yeminle bende senin gibiyim bu gün uyuyordu eşime dedim bak sen ben uyiyim biraz , ama bak dedim , baktı içim rahat değil aldı gitti salona gözüm önünden ayırmam rahat uyu dedi , 2 buçuk saat uyudum yoksa uyurken bile uyumuyorum normalde , demek bi ben değilmişim kendi kendime kafayı yediğimi düşünüyordum

Bizim okulda memur bakıyor o işlere..
32. Haftada çalışabilir raporumu verdiğimde 6 Eylül son iş günü görünüyordu.. Çarşamba tekrar rapor alıp vereceğim okula (Doğum iznine ayrılış için)
Aktarılıp aktarılmayacağı o zaman belli olur sanırım haber veririm size şimdi yanlış bilgi vermiş olmayım.
Ama ben de kurumdan kuruma değiştiğini duydum bu olayın bazı yerler aktarabiliyorken bazıları aktaramıyoruz diyormuş saçma bir şekilde

Ben de duydum ama riske atmaya gerek yok usulsüz bi işlem oluyo sonuçta
Eğer ki 32-37 haftalar arası komple yaz tatiline gelirse aktarılması saçma evet çünkü bir görev başlangıcı yok.. ama 37. Haftaya kadar okulda aktif çalışılınırsa bir kısmı en azından mantıklı bence aktarılması. Bu konuda tam bir netlik yok ucu açık bir konu çoğu şeyde olduğu gibi

Oy maşallah tosun paşaya Allah analı babalı büyütsün inşallah
Yaa hayırlı olsun sanırım bizim de 25 Eylül olacak sizin kaç artı kaç şu an
Sağolun sizin de hayırlı olsun 35+4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…