- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Benimde deriden baktı 12 çıkınca kandan baktı 10 çıktı iki gün sonra tekrar gelin dedi benimki sürekli yatıyor beslemekten çok zorlanıyorumMuayene etti bugün. Kan almaya gerek görmedi
Oof ama sana kalırsa hiç bir ağrım doğum ağrısı değil ne zaman doğurcam benAcilma agrimi anlatiyorum.
mide yanmasini dusun adet agrisiyla birlestir.
Bu agri sekli vajina girisinden hizali sekilde bir karis iceri giriyordu ordan hem gobege hem bele vuran bir agriydi. Bu agri varken nst'de sancim 30 cikmisti oyle soyleyim.
Bir gun evvel de belden yukari dogru sanki bi kutletsem rahatlayacakmisim gibi bir sirt agrisi vardi.
bu tamamen ortopedik bir agri aslinda doktorum oyle demisti. Muhtemelen kalsiyum eksikligi gibi bi eksiklik sebebiyle (ben hic magnezyum destegi almadim, burda herkesin doktoru agrilar icin magnezyum yazmis diye soyluyorum bunu benim kullandigim multivitaminde eser miktarda vardi sadece) yasanan bi agri bu. Pediatristimiz sunu soyledi ama gecen hafta, emzirmek ve hamilelik kalsiyum depolarini somurur, bu yuzden osteoporoz agrilari yasayabilirsin.
Kemik erimesi olabilirmis.
tabi sizlerin ilk gebeligi, ben ilk gebeligimde bu agriyi yasamamistim. O yuzden belki farkli biseydir sizin yasadiginiz.
Su geldiginden suphelendiginizde bir hijyenik ped yerlestirin camasiriniza doluyorsa o sudur. Akinti pedi doldurmaz.
Ahahah uyuduğun ağrılı gecelere sayDikişler buna engeluykusuz her gece şarkısı beni anlatıyor kuzu ben ole diyim sen anla senin dr ne dedi bakamadım gruba ne zaman geliyo simayimiz
Maşallah size gözün aydınKızlar ben doğurdum4 kilo 260 gr doğdu benim tosun paşa. İlk kez ameliyat olduğum için tansiyonum düştü panik atak oldum sakinleştirici yapıldı uyumuşum doğumda.. şu an ağrı kesici taktırdım bebem emsin diye uğraşıyorum
Ooo yaklaştı geliyor gelmekte olan kuzumAhahah uyuduğun ağrılı gecelere sayalıştınız mı bebişli hayata bakim öğreniyon dimi herşeyi bak bana anlatçan:)
Valla bugün baktı su seviyesi , sancılar var nstde 80lerde ama düzenli değil tam. Bakalım beklemeye devam. Sana güle güle seni gibi oldum doğsun qrtık :) 39+0ım bakalım
Oyh masallah tosunuma saglikla büyütünKızlar ben doğurdum4 kilo 260 gr doğdu benim tosun paşa. İlk kez ameliyat olduğum için tansiyonum düştü panik atak oldum sakinleştirici yapıldı uyumuşum doğumda.. şu an ağrı kesici taktırdım bebem emsin diye uğraşıyorum
Canım bende uykusuz gecelerkibrisss kuzum senin nasıl gidiyor bebisle
kuzu ben geceleri emzirirken kafam pat dusuyo tekrar kaldırıyorum o dereceyim bi de bizimki gececiCanım bende uykusuz gecelersenin dediğin gibi , ama bebiş iyi olsunda bişey olmaz , ama ben aşırı uykum geliyor ya , sende böylemisin yani gözlerim açılmıyor direniyorum ama yok gözlerim zorla açılıyor bazen süt vere vere uyuyacam hep yorgun baygın geziyorum
Aynen vallahi iyi olsunlar da , benim ki bu gün çok az uyandı diye moralim bozuk niye uyanmadı diyekuzu ben geceleri emzirirken kafam pat dusuyo tekrar kaldırıyorum o dereceyim bi de bizimki gececi2 saatte bir emmesi gerekiyor diye belki uyanmaz diye alarm kuruyorum ama hep alarmdan önce uyanıyor ama olsun yeter ki bebislerimiz iyi olsun
Ben dun 4 saat uyanmadı diye dr a gittimAynen vallahi iyi olsunlar da , benim ki bu gün çok az uyandı diye moralim bozuk niye uyanmadı diyeama benim kafamda senin gibi oluyor geceleri , bende 2saate bir süt veriyorum , midesi çok sütü almıyor kusuyor az az veriyorum o yüzden
Aynı şeyleri yaşadım bugünBen dün akşam 8 gibi yaşadım bu hissi bi ağlama krizine girdimbir süre takip ettim hareket etmedi dürtünce filan hareket ederdi benimki mutlaka hafifte olsa tepki verirdi vermedi korktum. Sonra dürte dürte uyandırdım uyuyormuş. Artık büyüyorlar yerleri azalıyor filan ama yinede içine sinmiyorsa bir git istersen. Benim doktor hareketsizlik olursa direk bizim doğumhaneye gel bizim ebeler baksın diyor.
Aynen canım , ben uyanık kem daha çok yoruluyorum ama daha mutluyu uyduğunda hep endişeliyim hep kontrol ediyorum , yani senin gibiyim bendeBen dun 4 saat uyanmadı diye dr a gittimdurtuyorum gidikliyorm ayak altını yok meme de almadı korktum gittim dr bakti bisey yok dedi 15 gun sonra da uyumuyor diye geleceksiniz dedi guldu analik işte çok uyusa da insan endiseleniyo
Bence öyledir bana uyurken gun icinde uyu diyorlar ama ben sürekli aklım onda olduğu için uyuyamıyorum gece uyuduğum 2 veya 3 saatlik uykuyla duruyorum bi bugun 2 saat uyudum gun icinde uyurken de derin uyuyamiyorum surekli ağlama sesi duyar gibiyimAynen canım , ben uyanık kem daha çok yoruluyorum ama daha mutluyu uyduğunda hep endişeliyim hep kontrol ediyorum , yani senin gibiyim bendeacaba herkes mi böyle ya
Ah aynııı ben yeminleBence öyledir bana uyurken gun icinde uyu diyorlar ama ben sürekli aklım onda olduğu için uyuyamıyorum gece uyuduğum 2 veya 3 saatlik uykuyla duruyorum bi bugun 2 saat uyudum gun icinde uyurken de derin uyuyamiyorum surekli ağlama sesi duyar gibiyimuyanıyorum bi bakiyorm uyuyor
Bizim okulda memur bakıyor o işlere..Teach_Mavi @1HANIM kızlar size bir sorum var hazır okul konusu açılmışken :) ben şuan 37. Haftamdayım 32.haftamda çalışabilir raporu almıştım aslında yaz tatiline denk geliyor ama ne olur ne olmaz belki idare 5 haftayı aktarır diye raporu verdim müdürüme. Şimdi bu 5 haftalık izni hemen sisteme aktarıyorlar mı ne zaman yapmaları gerekiyor biliyor musunuz? Benim müdürüm de bu konuları tam bilmiyor sanırım yapabilir misiniz dediğimde yapmaya çalışacağım demişti ona hatırlatmak istiyorum geç olmadan.
Eğer ki 32-37 haftalar arası komple yaz tatiline gelirse aktarılması saçma evet çünkü bir görev başlangıcı yok.. ama 37. Haftaya kadar okulda aktif çalışılınırsa bir kısmı en azından mantıklı bence aktarılması. Bu konuda tam bir netlik yok ucu açık bir konu çoğu şeyde olduğu gibiBen de duydum ama riske atmaya gerek yok usulsüz bi işlem oluyo sonuçta
Benim ki de çok yatıyor ya ne yapacağız. ? Çok zorlanıyorum bende. Tartı kaybı ne kadar olduBenimde deriden baktı 12 çıkınca kandan baktı 10 çıktı iki gün sonra tekrar gelin dedi benimki sürekli yatıyor beslemekten çok zorlanıyorum
Oy maşallah tosun paşayaKızlar ben doğurdum4 kilo 260 gr doğdu benim tosun paşa. İlk kez ameliyat olduğum için tansiyonum düştü panik atak oldum sakinleştirici yapıldı uyumuşum doğumda.. şu an ağrı kesici taktırdım bebem emsin diye uğraşıyorum
Sağolun sizin de hayırlı olsunYaa hayırlı olsun sanırım bizim de 25 Eylül olacaksizin kaç artı kaç şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?