2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Hamilelik prenseslik bak dogsun diye heyecanlaniyosunuz da... uykusuz geceler, kusmuk, kaka, suratiniza firlayan cişler sizi bekliyor

Şahsen ben daha şimdiden sabırsızlanıyorum, hayatımın kayacağını bilsemde

Analık daha şimdiden delilikmiş, derlerdi de inanmazdım

Bak simdi olani anlatiyorum, bizim evden guncel bilgi.

İkisini de emzirdim uyuttum.
Once kucuk, sonra buyuk. Babasiyla balkon keyfi yapalim diye cay demledim, kahve yaptim.

Kahvenin kopugu geldi, kucuk uyandi, babasi tarafından gaz attiriliyor. Bizim balkon keyfi iptal. Ahshhsjs halbuki sadece 5 dk keyif yapmak yetecekti.

Hmm tüh eklenebilse mükemmel olurdu neyse hayırlsıı olsun bakalım

Bende gidip almasam muhtemelen senle birlikte bekliyo olucaktım son iki nst 15 sancı çıktı
Yaa benim 80 ler var 3 kere yine gelmiyor yine gelmiyor. Böyle düşünmekte istemiyorum ama valla iyice sabırsızlanıyorum artık doğuramayacam galiba ben hep bekleyecem böyle

Kızımında 6. Gün düstü dün bez degişirken bir baktım kan var ama sızmamış doktoru aradım batikon sür dedi takip ediyorum sızıntı olursa diye zaten yarın yine sarılık için kan vericem baktırıcam orada
Bilgiler için teşekkürler
Şırınga kaç ml di acaba kaşıkla versem ne kadar vermeliyim

Yaa benim 80 ler var 3 kere yine gelmiyor yine gelmiyor. Böyle düşünmekte istemiyorum ama valla iyice sabırsızlanıyorum artık doğuramayacam galiba ben hep bekleyecem böyle
Ya nstdeki hemşireler oyle soyluyor, bosver onlari.

Nst bandini nerene bagladiysa kalbi o hizada biliyosun ordan bi karis asagida iste Simay kuşum :*

Spordan squattan soğudum. Yapsam da gelmiyor. Yapmasam gelmeyecek mi sanki? Mecbur bir gün gelecek..
Normal doğum istiyorsan bence bırakma.ben de öyle sıkılıp hareketi bırakmıştım gelmedi.suniyle bile 40+4te gelmedi.herkeste aynı şey olcak değil ama nerde hareket orda bereket en azından merdiven in çık.ya da ev işlerine temizliğe ver kendini benim ev aldı başını gitti ne zaman yapcam acaba

Aynı durumdayız ve son bir kaç gündür mide yanması aşırı oluyor
Otururken ve yatarken çok zor oluyor

Philips gibi göğüs kalkanı mı Gümüş olanlardan mı kullanıyon csnım? Onu hep mi takıyoruz? Ben luam günde 1 saat filan aklıma estikçe takıyorum gümüşü :)
Buna bende cevap vereyim şöyle bir deneyimim oldu;
Hastaneden geldikten sonraki 3 4 gün memelerim resmen balon gibiydi taş oldu sertleşti ve hastanede yatarak bile emziriyor olduğum halde evde 40 pozisyonla memelerimi sıkmaktan acıta acıta ancak emzirebildim
Sebebi ise meme uçlarım memeler doldu diye içeri kaçtı sabırla emzirdim ve sağdım en son sağım yaparken (sıcak suyla öncesinde yıkıyorum) yukarıdan aşağıya masaj yaparak cihazda tuttum ve o kadar rahatladım ki o masajlı sağımdan beri yumuşadılar sutyen takamıyordum ve sağıma soluma yatamıyordum sertliklerden
Bu durumun sonucunda da meme uçlarımı korumak adına gümüş kapakla gezmek dışında bir şeyden fayda göremedim
Nemli tutuyor kapak takılıykek içine sütüm akınca kendi kendine kremlenmiş gibi oluyor
Dip not olarak sertleşmelerle boğuşurken sağ meme ucumda zedelenmişti kat kat açılmıştı yara olmak üzereydi sıvı tahin üzerindeki yağ ile iyileştirebildim bunlar neticesinde emzirme sürecim güzelleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…