Doktorumla henüz konuşmadım ama çatı muayenesi hiç yapmadı canım. Bebek pozisyon olarak kafa aşağıda ancak açılma veya kanala giriş henüz yok. Sancım da hiç çıkmadı… Bebek en son geçtiğimiz cumartesi 3400 grdı.Şuan bebek kaç kilo Çatı muayenesi olmuş muydu doktorun yorumu nedir canım
Bekleyen biri olarak beklemek cok sikici katiliyorum size.. bebek ultrasondaki olcumle ayni olmayabiliyor dogdugunda.. icinizden nasil geliyorsa oyle yapin bebek sizin beden sizinen dogru karari siz verirsiniz. Ya da bi liste yapin artilarini yazin her iki dogumunda hangisi fazlaysa onu secin
Aslında daha hamile kalmadan önce bile normal doğum bekleyeceğim diyen biriydimm. Yani bu da bu sabah uyanınca verdiğim ani bir karar aslında. Böyle yürüyüş falan da yapamıyorum şiddetli bir bel ağrım var sürekli yatıyorumSonuçta karar sizin, ben bugün 38+3'üm ama bekliyorum, yarın kontrolüm var bence sancı falan da yok. Doktorumla konuştuğumda maksimum 40+3 40+4 gibi rahim yumuşatıcı ilaçla müdahale ediyoruz dedi. Bu hesaptan dursa dursa 14 15 gün daha duracak ki o arada kendi belirlediği zaman zaten gelebilir. Genellikle 39+ larda doğum yapmış arkadaşlarım. Ben vajinal doğum fırsatım varken kullanmak istiyorum, acil bir durumda zaten yine sezeryan olacak. O nedenle size de beklemenizi önerirdim ama nasıl rahat hissedecekseniz öyle olsun bence, bu sizin hikayeniz siz yaşıyorsunuz, ağrıları yorgunluğu ödemi siz çekiyorsunuz o nedenle kararınız buysa bize saygı duymak düşmeli.
HahahhahaYaa benim 80 ler var 3 kere yine gelmiyor yine gelmiyor. Böyle düşünmekte istemiyorum ama valla iyice sabırsızlanıyorum artıkdoğuramayacam galiba ben hep bekleyecem böyle
Artıları eksileri düşün bakalımDoktorumla henüz konuşmadım ama çatı muayenesi hiç yapmadı canım. Bebek pozisyon olarak kafa aşağıda ancak açılma veya kanala giriş henüz yok. Sancım da hiç çıkmadı… Bebek en son geçtiğimiz cumartesi 3400 grdı.
Yaaa şimdi gördüm bu mesajınıKızlar o kadar duygu yüklüyüm ki
Bebeğimi emzirdim altını değiştim yanıma yatırdım
Sevdiğim müziği açtım saçlarını okşuyor ve bu güzellik benimmi diye ağlıyorum
Rabbim hepinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin
Bu duygunun tarifi yok
Nerde çocuk hasreti çeken biri varsa Allah'ım onada nasip etsin
Söyleyeceklerim bu kadar ben ağlamaya devam edeyim
Sevgiler
Demekki saçlı bir beben geliyorAynı durumdayız ve son bir kaç gündür mide yanması aşırı oluyor
Otururken ve yatarken çok zor oluyor
Ey gidi squat girl ler finali göremediSpordan squattan soğudum. Yapsam da gelmiyor. Yapmasam gelmeyecek mi sanki? Mecbur bir gün gelecek..
Pekii bir cahil sorum daha var. Südyen takmasan bu kalkanlar duruyor mu? Ben evde hiç takmıyorum da ;(Kuzu philips olan göğüs kalkanlarindan surekli takiyosun zaten duştan sonra falan sütun geliyo onu kalkanın içine sakliyo mini baby şırınga ile bebeğe biraz biraz akan sütünü de verebiliyosun nemli tutuyor meme ucunu ve üstüne herhangi bisey degmedigi için tahriş de olmuyor
Ben ustune sıkı ince askılı body giyiyorum tutuyoPekii bir cahil sorum daha var. Südyen takmasan bu kalkanlar duruyor mu? Ben evde hiç takmıyorum da ;(
Kuzum şuan eve girdim.. 1saat 10 dakika yürüyüş yaptım.. yürüyüş esnasında 5 kat merdiven indim çıktım.. yürüyüş bitti 6 kat merdiven çıkarak eve geldim... ki öğlen evde squat, yer silme, çömelme bilmem ne hareketleri yapmıştım. Sence tüm bunları yapan ben sana ne der?Bi şey söylicem ben galiba bir karar aldımçok korkuyorum 41 42 haftaya kalacak diye. Cumartesi 38+3 oluyorum ayın 9 unda. O güne kontrolüm vardı cumaya çektim. Cumartesi için yatış isteyeceğim doktordan.. bebeğim zaten haftasında önde kilosu iyi her şeyi normal. Doktor da okey derse normali beklemeyip cumartesi sezeryan olmak istiyorum. Biliyorum normali bekle dersiniz çoğunuz ama yine de merak ediyorum kızlar bu konuda yorumlarınızı
Kız hep seni düşünüyorum diyorum lidya aklıymıl bunalmakta.. ama hepiniz gittiniz bana gaz veren yokHahahhahagözümde canlanır koskoca maziiiii kuzum bana dejavu yaşatıyorsun
Pes etmedim. Ben squat girlim :) sayıyorumEy gidi squat girl ler finali göremedikuzu benim yaptığım squat yarari oldu mu bilmem ama hamile kalmadan onceki kiloma 2 kilo kaldi su an ameliyat esnasında bile dr a sordum ne zaman spor yapabilirim diye 3 ay sonra dedi tabi bu sezeryan için gecerli
Tamam askılı body ile durur yani oh be südyen takmak zorunda kalcam diye korktum.Ben ustune sıkı ince askılı body giyiyorum tutuyo
Bi de dışarı çıkarken emzirme sudyeninin içine takiyorm
Siz listedeki bilgileri atın bana ekleyeyim sizi listeyeMerhaba listede kendi adımı göremedim ama nasıl ekliyorsunuz
Benimde 39+0 bugün. Niyeti de yok herhalde beklemeye devam.. bir sürü spor yürüyüs yaptım bugün yineBugun 38+5 teyim dr kontrolu vardi, rahati yerindeymis nts de sanci bile cikmadi, dr 41.haftayi bekleriz dedi. 40 dk dir yuruyus squat yapiyorumyapinca gelmiyor galiba
Ben geldim canım iyiyim artık bakabiliyorum tele gaz veririm sana 1 gun 1 gündür bunu unutma ne kadar icerde kalırsa kilosu o kadar iyi olur çünkü doğunca kilo alımı biraz zor oluyor soğuk soğuk sularını iç dondurmani ye çünkü doğumdan sonra soğuk su ve soğuk yiyecekler sütüne gaz yapar diye yiyemeyeceksinKız hep seni düşünüyorum diyorum lidya aklıymıl bunalmakta.. ama hepiniz gittiniz bana gaz veren yokkendi kendime yapmak zorunda kaldım gaz işini
Ben krem surmuyorum çünkü zaten kalkan nemli tutuyor boşuna almisim kremiTamam askılı body ile durur yani oh be südyen takmak zorunda kalcam diye korktum.
Pekii bu kremleri ne zaman sürcez? Bebek doğunca yani? Krem sürünce bulaşmaması için ben şuan çıplak duruyome ozaman duramazsam bu kalkanı mı takçam?
Kızlar ben yaşadım bu belirtilerin hepsini. Hafife alınacak bir konu değil mutlaka doktorunuza bildirin derim.@esmerim53
Ayak odemi degil ama ellerde odem gebelik zehirlenmesi belirtilerinden biri ama hic alakasi da olmayabilir.
Tansiyonunuzu takipleyin 14/9 ve üzerindeyse, idrarinizda kopurme varsa, bas agriniz, gozlerinizde gorme sorunu / bulanik gorme vs yasiyorsaniz preklempsi yasiyor olabilirsiniz.
Son donemlerde idrar testi verdiyseniz, protein var mi bir bakin.
Kızlar merhaba,
Spinal anestezi ile sezaryen yapmıştım 23ünde. Eve geçtikten sonra baş sırt boyun ağrım o kadar arttı ki dayanamadım. Tansiyonum da 16-11 e çıkınca acile gittik. Maalesef spinal anestezi komplikasyonu olmuş ve omurilik sıvım sızıntı yaptığı için ağrım dayanılmaz hale gelmiş. Yeniden hastaneye yatış verildi üç gün kaldım. Damardan sıvı takviyesi ve tablet olarak kafein takviyesi yapıldı. Hiç yerimden kalkmadan yattım. Sonra eve geçtim evde kahve ve bol su yatış konusu hala devam ediyor ama ağrılarım dayanılacak boyuta geriledi çok şükür
Komplikasyon bana denk geldi siz rahat olun yüzde üç ihtimalmiş , artık gruptan başkasına denk gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?