2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şuan bebek kaç kilo Çatı muayenesi olmuş muydu doktorun yorumu nedir canım
Doktorumla henüz konuşmadım ama çatı muayenesi hiç yapmadı canım. Bebek pozisyon olarak kafa aşağıda ancak açılma veya kanala giriş henüz yok. Sancım da hiç çıkmadı… Bebek en son geçtiğimiz cumartesi 3400 grdı.

Aslında daha hamile kalmadan önce bile normal doğum bekleyeceğim diyen biriydimm. Yani bu da bu sabah uyanınca verdiğim ani bir karar aslında. Böyle yürüyüş falan da yapamıyorum şiddetli bir bel ağrım var sürekli yatıyorum eğer bebeğimin sağlığı iyi olacaksa yapacağım zaten bunu, bakalım doktorum cuma günü ne diyecek kontrolde..

Artıları eksileri düşün bakalım
Aslında bebe doğmaya karar verse sancı açılma su gelmesi vs hepsi art arda oladabilir.
Ya da olmayıp daha ileri haftaları da bekleyebilir. Ama kilosu çok artarsa normal doğum zorlaşabilir
En iyi doktorunla karar verirsin canım biz ne desek anlamlı olmaz

Yaaa şimdi gördüm bu mesajını
Aminnn amin Rabbim kimseyi sınamasın. Ben de zor kavuştuğum için her anına şükrederek geçiriyorum hamileliğimi. Bakabilecek herkese nasip etsin
Sen de doya doya öp sev kokla bebişiniii

Aynı durumdayız ve son bir kaç gündür mide yanması aşırı oluyor
Otururken ve yatarken çok zor oluyor
Demekki saçlı bir beben geliyor ben doğuracağım gun bile kusmustum mide yanmasindan bi baktim amanin simsiyah saçlı saçlı nerdeyse iki cm daha uzasa minik lastik toka takacagim kızım geldi

Spordan squattan soğudum. Yapsam da gelmiyor. Yapmasam gelmeyecek mi sanki? Mecbur bir gün gelecek..
Ey gidi squat girl ler finali göremedi kuzu benim yaptığım squat yarari oldu mu bilmem ama hamile kalmadan onceki kiloma 2 kilo kaldi su an ameliyat esnasında bile dr a sordum ne zaman spor yapabilirim diye 3 ay sonra dedi tabi bu sezeryan için gecerli

Pekii bir cahil sorum daha var. Südyen takmasan bu kalkanlar duruyor mu? Ben evde hiç takmıyorum da ;(

Kuzum şuan eve girdim.. 1saat 10 dakika yürüyüş yaptım.. yürüyüş esnasında 5 kat merdiven indim çıktım.. yürüyüş bitti 6 kat merdiven çıkarak eve geldim... ki öğlen evde squat, yer silme, çömelme bilmem ne hareketleri yapmıştım. Sence tüm bunları yapan ben sana ne der?

He bu arada eşimle nikah tarihimiz 08.08 düğün
Düğün tarihimiz 10.10... hemile olduğumu öğrendiğim günden beri bebişte 09.09 da doğsun istiyordum.

Buna rağmen sezeryana hala karar vermedim..

Aksilik çıkmadığı sürece de kendi isteğimle buna karar vermemeye bugün karar verdim. Sabah modum çok düşüktü üzgündüm.

Sonra kendime gaz verdim. Neden müdahale ediyorsun onun günü belli baştan beri sağlıklı olsun demedin mi bırak her şeyi oluruna. Sezeryana karşı değilim. Hatta suyu azaldı deyince doktor sorun olcaksa sezeryan olsun dedim. Ama sorun yokken ben normali beklemeye karar verdim.

Sabah ağladım doğmuyor diye:) baktım moral düzelmiyor. Kendimi gazladım hamileliğin son günleri. Belki bir daha hamile olmayacaksın bu son haftayı zevkle yaşa mutlu ol filan diye

Of ne yazdım be

Pes etmedim. Ben squat girlim :) sayıyorum

1saat 10 dakika yürüyüş yaptım.. yürüyüş esnasında 5 kat merdiven indim çıktım.. yürüyüş bitti 6 kat merdiven çıkarak eve geldim... ki öğlen evde squat, yer silme, çömelme bilmem ne hareketleri yapmıştım.

Ben ustune sıkı ince askılı body giyiyorum tutuyo
Bi de dışarı çıkarken emzirme sudyeninin içine takiyorm
Tamam askılı body ile durur yani oh be südyen takmak zorunda kalcam diye korktum.

Pekii bu kremleri ne zaman sürcez? Bebek doğunca yani? Krem sürünce bulaşmaması için ben şuan çıplak duruyom e ozaman duramazsam bu kalkanı mı takçam?

Bugun 38+5 teyim dr kontrolu vardi, rahati yerindeymis nts de sanci bile cikmadi, dr 41.haftayi bekleriz dedi. 40 dk dir yuruyus squat yapiyorum yapinca gelmiyor galiba
Benimde 39+0 bugün. Niyeti de yok herhalde beklemeye devam.. bir sürü spor yürüyüs yaptım bugün yine Kendime yeni hedef koydum 09.09 da doğacak kendi isteğiyle inş :) 12si son bakalım devamında dr ne diyecek onu konuşmadık

Kız hep seni düşünüyorum diyorum lidya aklıymıl bunalmakta.. ama hepiniz gittiniz bana gaz veren yok kendi kendime yapmak zorunda kaldım gaz işini
Ben geldim canım iyiyim artık bakabiliyorum tele gaz veririm sana 1 gun 1 gündür bunu unutma ne kadar icerde kalırsa kilosu o kadar iyi olur çünkü doğunca kilo alımı biraz zor oluyor soğuk soğuk sularını iç dondurmani ye çünkü doğumdan sonra soğuk su ve soğuk yiyecekler sütüne gaz yapar diye yiyemeyeceksin doğum vloglari izliyosan Ben gibi izleyip doguramiyorum diyip cildiracaksin o yuzden bence yeni doğan gaz nasıl çıkarılır bakımı nasıl olmalıdır bunların videosuna bak sana çok yararı olacak ne süt yapar bunlarla ilgilen sen DOGURACAKSIN ha yarın ha oburgun kizin anneden ayrılmak istemiyor bi yerde okumustum stres rahim kaslarınızı geriyor ve acilmani engelliyor derin nefes egzersizi yap sakinlestir kendini rahmin rahat olsun ki beben gelsin

Ben krem surmuyorum çünkü zaten kalkan nemli tutuyor boşuna almisim kremi

Kızlar ben yaşadım bu belirtilerin hepsini. Hafife alınacak bir konu değil mutlaka doktorunuza bildirin derim.

Kızlar merhaba,
Spinal anestezi ile sezaryen yapmıştım 23ünde. Eve geçtikten sonra baş sırt boyun ağrım o kadar arttı ki dayanamadım. Tansiyonum da 16-11 e çıkınca acile gittik. Maalesef spinal anestezi komplikasyonu olmuş ve omurilik sıvım sızıntı yaptığı için ağrım dayanılmaz hale gelmiş. Yeniden hastaneye yatış verildi üç gün kaldım. Damardan sıvı takviyesi ve tablet olarak kafein takviyesi yapıldı. Hiç yerimden kalkmadan yattım. Sonra eve geçtim evde kahve ve bol su yatış konusu hala devam ediyor ama ağrılarım dayanılacak boyuta geriledi çok şükür
Komplikasyon bana denk geldi siz rahat olun yüzde üç ihtimalmiş , artık gruptan başkasına denk gelmez

Ay neler yasamissiniz, cok gecmis olsun. Bebisi emzirebiliyor musunuz peki bu kadar ilacla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…