2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kusura bakma canım geç cevap vermiş oldum hala doğum yapmadım beklemedeyim bu arada amniyosentez yaptırmak istemedik
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah benim bebişte şuan down bulguları yok ama dr yinede genetiğe git ablası down diye bakalım insanı tedirgin etmekten başka Bişey yapmıyolar

Çok çok geçmiş olsun. Spinal bazı kişilerde böyle yan etkiler yapabiliyor. Nacizane tavsiyem eve geçtiğinizde iyileştim diye hemen çok hareket etmeyin. Ne kadar çok yatıp dinlenirseniz onladar hızlı iyileşirsiniz. Bu tür ağrıları yaşayan çok insan var yalnız değilsiniz , motivasyonunuzu yüksek tutmaya çalışın. On gün sonra hiç ağrı kalmayacak diye düşünün lütfen. Güzel enerjiler ve dualarımı yolluyorum size

Ay neler yasamissiniz, cok gecmis olsun. Bebisi emzirebiliyor musunuz peki bu kadar ilacla?
Acile gidene kadar emzirdim. İlaçlı mr çekilmesi gerekti 24 saat emzirmeyi kestik. Sağım yapıp dökmek zorunda kaldık. Bu sürede şırınga ile mama verildi. Sütüm kesilir diye tereddüt ettim ama öyle olmadı çok şükür. Yatakta yan yatarak emziriyorum. Yanımda sürekli birisi var uyuya kalırsam diye ama bugün artık çok iyi hissediyorum çok şükür. Gelmiş geçmiş olacak inşallah

Yaaa çok geçmiş olsunnn
Anestezi uygulanırken hareket mi ettiniz ya da uygulayan kişiden kaynaklı mı oldu ki acaba
Hareket etmedim hiç,uygulayan kişi de çok tecrübeli biriymiş ama bazı bünyelerde bu sızıntı olabiliyormuş. Tam sebebini kimse söyleyemez dediler.
Kalıcı bir hasar bırakmıyor Allah tan ve tedavisi sırt üstü yatmak, bol svı, bol kafein.

Kızlar kimliğimiz kapıya geldi :)
Hastaneden doğum belgesi verildi, eşim o belge ile nüfus müdürlüğüne gidip kaydını yaptırdı. Ptt kimliği eve gönderdi.
Minnak kızımızın kimliği var artık
Bu arada adını söyleyince memur şaşırmış bu ismi yazabiliyor muyuz bilmiyorum diyip müdürüne filan sormuş:) çok da değişik bi isim değil Parla :))
O esnada bir başka baba gelmiş, on dk önce yaptırdığı kaydı değiştirmek istemiş, eşine söylemeden farklı isim yazdırmış çünkü :))))) değiştirmemiş memurlar öyle kalmış.

Salak adam evde kıyamet kopacak şimdi kesin babasının adını filan koymuştur

Eşimin yakın bir arkadaşı anestezi asistanı ona sorayım denk gelince sebebini yazarım ondan öğrenince çok geçmiş olsun

Hayırlı olsun canım bizim hastane kendisi yaptı kimlik başvurusunu bugün e nabız baktım kimlik numarası falan çıkmış ve 3 5 güne eve gelir kimlik dediler

Kızlar sling nerden almıştınız ya intgramdan uyguna alanlar vardı sanki?
h.bsling diye bir yerden aldım ben. Fiyatı çok uygundu. Gruptan birisi önermişti hatta.

Pazartesi sabah sezeryana gireceğim ve zaman yaklaştıkça ne uyuyabiliyorum, ne yemek yiyip bir sey yapabiliyorum aşırı doğum korkusu ve ameliyat korkusu sarmış durumda
Haklı endişeler aslında ama yine de beslememeye çalışın, aynı bedende geçirdiğiniz son günlerin tadını çıkarmaya odaklanın, yakında kavuşacağınız anı düşünmeye çalışın. Diğer şeyler bir süreç, sonuç odaklı olmayı deneyin bence eğer yapabiliyorsanız.

Kızlar sling nerden almıştınız ya intgramdan uyguna alanlar vardı sanki?

Ben de buradan aldım tek sinir bozucu yanı, İndirimde diye baya erken zamanda aldım aldıktan sonra daha da indirime girdi bu kadar uygunu sanırım yok ve farklı çeşitleri de var, bakın bence.

Bu arada bugün 38+4'teyim kontrole gittim, kilosunu 3317, boyunu 51 cm ölçtüler. Kasılma, açılma vs hiçbir şey yok, suyu da iyi. Kanaldan da uzak henüz, içerde mutlu mutlu oturuyo belli ki doktorum normalde 3 günde bir çağıracağım demişti, herhalde benim kız fazla rahat göründü ki pazartesi ve cuma için polikliniğe gel suyuna nstne baksınlar dedi. Hala doğurmamış olursam 19 eylülde kontrolüm var zaten o zaman 40+3 oluyorum. Bugün yine dedi 40+4 40+5ten daha fazla beklemiyoruz önce rahim yumuşatıcı ilaçla sonra suni sancıyla müdahale ediyoruz diye. Yani 19unda doğurmamış ve kontrole gitmiş olursam sanırım ertesi güne yatış verip müdahaleyi başlatır. Bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…