- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Hayırlısı olsun.inşallah bunca harekete 1 hafta içinde rahat bir doğum gerçekleştirirsinBırakamıyorum da sorma gidip gelip bir hareket yapıyorumşimdi yeni yattım çaktırma
Aynı ben de öyleydim kızımda.refakatçi olacak olan annem uyuyordu kalkıp emzirip yerine koyuyordum.bünyeden bünyeye değişiyor demek kiKorkulacak birşey yok zorluğu elbetteki var ama kişiden kişiye değişiyor. Kızımda refakatcim uyumuştu ben ilk günden ayaklanip alıp emzirip yerine koyuyordum. Ertesi günde gayet iyiyim bir haftada toparlıyorsun zaten
Beğenirsi takipçisi falan az geldi dimi ürün güvenemiyorumh.bsling diye bir yerden aldım ben. Fiyatı çok uygundu. Gruptan birisi önermişti hatta.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Hangi korseden aldın canım? Bu arada sen doğuralı 26 gün mü oldu abooo xaman nasıl geçmişBeğenirsi takipçisi falan az geldi dimi ürün güvenemiyorum
Kızlar korse kullanmaya başladım ben bu arada 3 hafta sonra demişlerdi de 26 gün oldı bugün yeni başladım.
Gruptan birisi almıştı ben de ordan görüp sipariş ettim. Kargoya vermeleri biraz uzun sürdü ama problemsiz geldi. Çok süper kaliteli bir kumaşı yok. Bildiğin incecik penye gibi. Henüz kullanmadım ama işe yarayacak gibi duruyor.Beğenirsi takipçisi falan az geldi dimi ürün güvenemiyorum
Kızlar korse kullanmaya başladım ben bu arada 3 hafta sonra demişlerdi de 26 gün oldı bugün yeni başladım.
Kan , pembelik vs yok mu? Yada pıhtılı bir şeyAyy arkadaşlar galiba az önce nişan geldi. Emin de değilim, hep akıntım olduğu için ama normal akıntılardan biraz farklıydı sankigelmiş olsun mu olmasın mı bilemiyorum korkuyorum
Normal akıntım yeşilimsi sarımsı ve sıvıyken; bu gelen pembeye dönük bi renk ve böyle yapışkanımsı bişeydi. Normal gelen akıntı ile karışık geldi. Bi an farklı görünce nişan mı dedim, internetten bakınca kıvamı benziyor sanırım nişan bilemedimKan , pembelik vs yok mu? Yada pıhtılı bir şey
Sümüksülükte var pembelikte ay bence de nişan gibiNormal akıntım yeşilimsi sarımsı ve sıvıyken; bu gelen pembeye dönük bi renk ve böyle yapışkanımsı bişeydi. Normal gelen akıntı ile karışık geldi. Bi an farklı görünce nişan mı dedim, internetten bakınca kıvamı benziyor sanırım nişan bilemedim
Pembe gibiyse nişan olma ihtimali çok yüksekNormal akıntım yeşilimsi sarımsı ve sıvıyken; bu gelen pembeye dönük bi renk ve böyle yapışkanımsı bişeydi. Normal gelen akıntı ile karışık geldi. Bi an farklı görünce nişan mı dedim, internetten bakınca kıvamı benziyor sanırım nişan bilemedim
Ayy heyecan yaptımPembe gibiyse nişan olma ihtimali çok yüksek
Doktorum en son gittiğimde nişan gelirse, hemen hastaneye koşma ya da telaş yapma demişti. 2 gün içinde de doğum başlayabilir 2 hafta sonra da demişti. O yüzden haber versem de beklemede kal diyecektir. Hiç sancım falan yok çünküSümüksülükte var pembelikte ay bence de nişan gibidoktorla iletişime geçebiliyor musun?
Aynen telaş yapma canım son hazırlıklarını yap her an bebe ben geliyorum diyebilir şuan kaçıncı haftadasınAyy heyecan yaptım
Doktorum en son gittiğimde nişan gelirse, hemen hastaneye koşma ya da telaş yapma demişti. 2 gün içinde de doğum başlayabilir 2 hafta sonra da demişti. O yüzden haber versem de beklemede kal diyecektir. Hiç sancım falan yok çünkü
Sağlıkla gelsin de inşallah sezaryen, normal hiç önemli değilSezaryene doğru gidiyoruz biz
Bebe hala dönmemiş keyfi yerinde suyu yeri iyi hareketleri kıpır kıpır
Nst de düzensiz bir iki sancı çıktı ama doktor önemsemedi
3100 gr olmuş
Haftayada dönmemişse sezaryen tarihini konuşcaz
Uygulamada 39+1 görünüyor ama doktorum hep 2 gün geriden söylüyor ona göre de 38+6 oluyor sanırım. Doğru söylüyorsunuz bugün çantaya konulacak şeyler vardı ertelemeden halledeyimAynen telaş yapma canım son hazırlıklarını yap her an bebe ben geliyorum diyebilir şuan kaçıncı haftadasın
Ayy arkadaşlar galiba az önce nişan geldi. Emin de değilim, hep akıntım olduğu için ama normal akıntılardan biraz farklıydı sankigelmiş olsun mu olmasın mı bilemiyorum korkuyorum
Benim 1 gun once tuvalet kagidina hafif somon rengi sekilde gelmisti. Sumuk kadar koyu kivamli degildi ama yumurtlama akintisi gibiydi. Ertesi gun de ayni saatlerde bebegim kucagimdaydi.
Ama herkeste böyle olmayabiliyor tabi :) bence hazırlıklarını bitirmen icin bir isaret bu :)
Ayyy evet rengi tarif edememiştim doğru somon rengi gibiydi. Sancınız var mıydı sizin nişan geldiğinde? Ayy heyecanlandım
Burada bir arkadas onermisti, h.bsling instagramdan almistim, ben begendim ve fiyati da diger slinglere gore cok uygundu. Eger bebis dogar da begenirse bir tane daha almayi dusunuyorum..Kızlar sling nerden almıştınız ya intgramdan uyguna alanlar vardı sanki?
Hadi bakalım sağlıkla vakti zamanında gelsin inşallahhUygulamada 39+1 görünüyor ama doktorum hep 2 gün geriden söylüyor ona göre de 38+6 oluyor sanırım. Doğru söylüyorsunuz bugün çantaya konulacak şeyler vardı ertelemeden halledeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?