2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bırakamıyorum da sorma gidip gelip bir hareket yapıyorum şimdi yeni yattım çaktırma
Hayırlısı olsun.inşallah bunca harekete 1 hafta içinde rahat bir doğum gerçekleştirirsin
Aynı ben de öyleydim kızımda.refakatçi olacak olan annem uyuyordu kalkıp emzirip yerine koyuyordum.bünyeden bünyeye değişiyor demek ki

Sezeryan olanlara tavsiyem 4-5 gün günde 3 kere kahve.kesinlikle baş ve boyun ağrısını engelliyor.kafein sütten geçer diye geç vakitlerde içmiyordum.
Kimyonlu çayda süt arttırıp gazı alıyor.1 bardak kaynamış suya 1 tatlı kaşığına yakın kimyon koyup 5 10 dakika demlemeye bırakıyordum.günde 2 bardak iyi geliyordu

Beğenirsi takipçisi falan az geldi dimi ürün güvenemiyorum
Kızlar korse kullanmaya başladım ben bu arada 3 hafta sonra demişlerdi de 26 gün oldı bugün yeni başladım.

Kızlar korse kullanmaya başladım ben bu arada 3 hafta sonra demişlerdi de 26 gün oldı bugün yeni başladım.
Hangi korseden aldın canım? Bu arada sen doğuralı 26 gün mü oldu abooo xaman nasıl geçmiş

Gruptan birisi almıştı ben de ordan görüp sipariş ettim. Kargoya vermeleri biraz uzun sürdü ama problemsiz geldi. Çok süper kaliteli bir kumaşı yok. Bildiğin incecik penye gibi. Henüz kullanmadım ama işe yarayacak gibi duruyor.

Kan , pembelik vs yok mu? Yada pıhtılı bir şey
Normal akıntım yeşilimsi sarımsı ve sıvıyken; bu gelen pembeye dönük bi renk ve böyle yapışkanımsı bişeydi. Normal gelen akıntı ile karışık geldi. Bi an farklı görünce nişan mı dedim, internetten bakınca kıvamı benziyor sanırım nişan bilemedim

Sümüksülükte var pembelikte ay bence de nişan gibi doktorla iletişime geçebiliyor musun?

Pembe gibiyse nişan olma ihtimali çok yüksek

Pembe gibiyse nişan olma ihtimali çok yüksek
Ayy heyecan yaptım

Sümüksülükte var pembelikte ay bence de nişan gibi doktorla iletişime geçebiliyor musun?
Doktorum en son gittiğimde nişan gelirse, hemen hastaneye koşma ya da telaş yapma demişti. 2 gün içinde de doğum başlayabilir 2 hafta sonra da demişti. O yüzden haber versem de beklemede kal diyecektir. Hiç sancım falan yok çünkü

Aynen telaş yapma canım son hazırlıklarını yap her an bebe ben geliyorum diyebilir şuan kaçıncı haftadasın

Sağlıkla gelsin de inşallah sezaryen, normal hiç önemli değil Tarih netleşince de zaman geçmez

Aynen telaş yapma canım son hazırlıklarını yap her an bebe ben geliyorum diyebilir şuan kaçıncı haftadasın
Uygulamada 39+1 görünüyor ama doktorum hep 2 gün geriden söylüyor ona göre de 38+6 oluyor sanırım. Doğru söylüyorsunuz bugün çantaya konulacak şeyler vardı ertelemeden halledeyim

Ayy arkadaşlar galiba az önce nişan geldi. Emin de değilim, hep akıntım olduğu için ama normal akıntılardan biraz farklıydı sanki gelmiş olsun mu olmasın mı bilemiyorum korkuyorum

Benim 1 gun once tuvalet kagidina hafif somon rengi sekilde gelmisti. Sumuk kadar koyu kivamli degildi ama yumurtlama akintisi gibiydi. Ertesi gun de ayni saatlerde bebegim kucagimdaydi.

Ama herkeste böyle olmayabiliyor tabi :) bence hazırlıklarını bitirmen icin bir isaret bu :)

Ayyy evet rengi tarif edememiştim doğru somon rengi gibiydi. Sancınız var mıydı sizin nişan geldiğinde? Ayy heyecanlandım

Ayyy evet rengi tarif edememiştim doğru somon rengi gibiydi. Sancınız var mıydı sizin nişan geldiğinde? Ayy heyecanlandım

Hayir ben haldir haldir alisveris yapiyodum hsshjsjs :) bebegin eksik 3-5 seyi kalmisti onlara kosturuyordum. Bi anda cisim geldi diye tuvalete gittim ve nisani gordum iste, annemle esime soyledim, kale almadilar sjsjsj surekli belirti kovaliyorum diye.
Sancim yoktu, doguma giderken de agrim vardi anlatmıştım hatta burda ama o sanci degilmis nst'de cikmamisti. Ama ben niyeyse sancilanamiyorum zaten :)

Kızlar sling nerden almıştınız ya intgramdan uyguna alanlar vardı sanki?
Burada bir arkadas onermisti, h.bsling instagramdan almistim, ben begendim ve fiyati da diger slinglere gore cok uygundu. Eger bebis dogar da begenirse bir tane daha almayi dusunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…